GöteborgsPosten > Sport

Saturday, 20 October, 14:27

GöteborgsPosten - 15 nov 17 kl. 07:55

"Handlar om att få skälig ersättning"De kvinnliga landslagsspelarna i fotboll hotar att bojkotta fotbollsgalan på måndag om inte ett nytt landslagsavtal blir klart. Enligt Aftonbladet får de i dag bara 230 kronor om dagen av Svenska fotbollförbundet..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Aftonbladet, Svenska

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handlarom att , , skälig, ersättning
YLE - 03 mar 14 kl. 17:00

Skälig ersättning för försäkringsbolag eller patient

Fler mänskor dör av fel inom vården än det gör i trafiken, enligt THL institutet för hälsa och välfärd. THL uppskattar att mellan 700-1700 som en följd av vårdfel. Men få har insyn i hur systemet fungerar och frågan är om det är rättvist för patienten.

BT - 12 maj 14 kl. 14:55

Tiotusentals fick fel ersättning

I 14 år har tiotusentals, kanske hundratusen, arbetslösa fått felaktiga ersättningar. De flesta har fått för mycket men många har också fått för lite pengar.Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

BT - 12 maj 14 kl. 14:52

Tiotusentals fick fel ersättning

I 14 år har tiotusentals, kanske hundratusentals, arbetslösa fått felaktiga ersättningar. De flesta har fått för mycket men många har också fått för lite pengar. Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

Barometern - 12 maj 14 kl. 20:05

Tiotusentals fick fel ersättning

I 14 år har tiotusentals, kanske hundratusentals, arbetslösa fått felaktiga ersättningar.
De flesta har fått för mycket men många har också fått för lite pengar.
Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

TA - 12 maj 14 kl. 17:29

Tiotusentals fick fel ersättning

Foto: Scanpix
I 14 år har tiotusentals, kanske hundratusen, arbetslösa fått felaktiga ersättningar. De flesta har fått för mycket pengar, men många har också fått för lite. Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

YLE - 27 jun 14 kl. 13:17

Internerade efter kriget får söka om ersättning

De civilpersoner som internerades efter fortsättningskriget får rätt att ansöka om ersättning för sitt lidande. Det handlar om tyskar och ungrare som internerades, eller fängslades, efter vapnestilleståndet år 1944. Det skedde på Sovjetunionens begäran.

Trelleborgs Allehanda - 12 sep 12 kl. 06:30

Ersättning ersätter bidrag till unga

Foto: Christine Olsson/SCANPIX
Från och med årsskiftet så ska unga mellan 19 och 24 år i Trelleborg få kommunal ersättning istället för försörjningsstöd. Tanken är att ersättningen ska likna lön istället för bidrag, men om det hela är lagligt är osäkert.
?

BT - 19 feb 13 kl. 11:21

Arbetslösa måste få rätt till ersättning

Varannan öppet arbetslös i Västra Götaland får i dag ingen ersättning från a-kassan, visar nya beräkningar från TCO. Det handlar om 17 372 personer av totalt 35 060 öppet arbetslösa i länet som för sin försörjning är hänvisade till kommunala bidrag, egna besparingar eller hjälp från anhöriga. Det här är väldigt negativt för de enskilde som drabbas och det leder till lägre efterfrågan, vilket påverkar ekonomin som helhet.

YLE - 19 jun 13 kl. 07:17

Ingå vill ha ersättning för tidigare arbeten i Merituulen koulu

Ingå kommun tänker söka ersättning för de arbeten som senast gjordes i Merituulen koulus skolbyggnad och som nu måste göras på nytt. Det berättar kommunens fastighetschef Ilmari Viljanen. Det finns många inblandade i byggnads- och renoveringsarbeten och några av dem har ansvar för att arbetena görs på rätt sätt.

BT - 12 maj 14 kl. 14:52

Tiotusentals har fått fel ersättning - i 14 år

Tiotusentals arbetslösa har under 14 år fått felaktiga ersättningar enligt Arbetsförmedlingen. De flesta har fått för mycket, men många har också fått för lite pengar. Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

Kristianstadsbladet - 15 jul 13 kl. 09:25

Arbetade övertid utan ersättning i flera år

Två anställda inom den kommunala verksamheten i Östra Göinge har under flera års tid arbetat över utan ersättning. Enligt arbetsgivaren så fanns det ingen övertid. Därför tog de anställda till slut upp ärendet hos facket.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Formstarka Örebro vill förlänga sviten - möter Dalkurd borta

I dag är det dags för match för Dalkurd som tar emot Örebro hemma på Gavlevallen. Örebro har tre matcher i rad utan förlust i Allsvenskan inför mötet med Dalkurd. Dalkurd blev utan poäng i mötet med Östersunds FK senast..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Avbräck för Häcken i fortsatta Europa-jakten

Erik Friberg, 32, är sjuk och missar av allt att döma söndagens möte med Östersund.
– Virus av något slag, säger Häcken-tränaren Andreas Alm..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Jerebko avgjorde för Warriors

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

"Det har gjorts bra saker mot bra lag – vi ska göra det igen"

Antingen stressar man upp sig över att laget inte vunnit på sex omgångar och endast är plusmål från negativt kval – eller så gör man som Calle Nyström.
– Det är bara att vakna, äta en bra frukost och gå ut och köra. Som vi brukar göra, säger Gais lagkapten..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

"Betydelsefullt – men inte på liv och död"

Att med framgång spå in i framtiden är få förunnat. Att kommentera tabellägen är lättare. Gais är utsatt.

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Formsvaga Southampton på segerjakt mot Bournemouth borta

Southampton jagar en seger när laget möter sjätteplacerade Bournemouth borta. Inför dagens match har bortalaget fyra matcher i rad utan seger i Premier League. Bournemouth vann senast mot Watford med 4–0..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

FBK Karlstad mot Skoftebyn på Örsholmens IP i division 2 norra Götalands sista omgång

FBK Karlstad tar emot Skoftebyn hemma i sista omgången i dag. Bortalaget har tre förluster i rad, senaste mot Gauthiod med 0–2. FBK Karlstad förlorade sin senaste match med 3–7 mot Nordvärmland..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

IFK Kalmar på hemmaplan mot Limhamn Bunkeflo i Allsvenskan

Tolfteplacerade IFK Kalmar tar emot elfteplacerade Limhamn Bunkeflo i dag när den näst sista matchen i Allsvenskan ska spelas på Gröndals IP. Hemmalaget har 17 raka förluster, senaste mot Piteå med 1–2. Limhamn Bunkeflo blev utan poäng i senaste matchen, mot Kristianstad..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Sjövalla tar emot Förenad Turkisk Ungdom i serieavslutningen i division 6 Göteborg B

I dag möter Sjövalla Förenad Turkisk Ungdom på hemmaplan i sista omgången i division 6 Göteborg B. Båda lagen förlorade senast, Sjövallas match mot FC Härlanda slutade 0–3 och Förenad Turkisk Ungdoms möte med FC Härlanda blev 0–2..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Varberg tar emot Torslanda på Påskbergsvallen i näst sista omgången

U 19 Div 1 södra Götaland är snart över, men först ska de sista omgångarna avgöras. I den näst sista matchen för femteplacerade Varberg väntar ett möte med elfteplacerade Torslanda som gästar Påskbergsvallen i dag. Båda lagen förlorade senast, Varbergs match mot Värnamo slutade 1–2 och Torslandas möte med Utsikten blev 0–2..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.