GöteborgsPosten > Sport

Monday, 20 November, 23:46

GöteborgsPosten - 15 nov 17 kl. 07:55

"Handlar om att få skälig ersättning"De kvinnliga landslagsspelarna i fotboll hotar att bojkotta fotbollsgalan på måndag om inte ett nytt landslagsavtal blir klart. Enligt Aftonbladet får de i dag bara 230 kronor om dagen av Svenska fotbollförbundet..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Aftonbladet, Svenska

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handlarom att , , skälig, ersättning
YLE - 03 mar 14 kl. 17:00

Skälig ersättning för försäkringsbolag eller patient

Fler mänskor dör av fel inom vården än det gör i trafiken, enligt THL institutet för hälsa och välfärd. THL uppskattar att mellan 700-1700 som en följd av vårdfel. Men få har insyn i hur systemet fungerar och frågan är om det är rättvist för patienten.

BT - 12 maj 14 kl. 14:55

Tiotusentals fick fel ersättning

I 14 år har tiotusentals, kanske hundratusen, arbetslösa fått felaktiga ersättningar. De flesta har fått för mycket men många har också fått för lite pengar.Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

BT - 12 maj 14 kl. 14:52

Tiotusentals fick fel ersättning

I 14 år har tiotusentals, kanske hundratusentals, arbetslösa fått felaktiga ersättningar. De flesta har fått för mycket men många har också fått för lite pengar. Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

Barometern - 12 maj 14 kl. 20:05

Tiotusentals fick fel ersättning

I 14 år har tiotusentals, kanske hundratusentals, arbetslösa fått felaktiga ersättningar.
De flesta har fått för mycket men många har också fått för lite pengar.
Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

TA - 12 maj 14 kl. 17:29

Tiotusentals fick fel ersättning

Foto: Scanpix
I 14 år har tiotusentals, kanske hundratusen, arbetslösa fått felaktiga ersättningar. De flesta har fått för mycket pengar, men många har också fått för lite. Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

YLE - 27 jun 14 kl. 13:17

Internerade efter kriget får söka om ersättning

De civilpersoner som internerades efter fortsättningskriget får rätt att ansöka om ersättning för sitt lidande. Det handlar om tyskar och ungrare som internerades, eller fängslades, efter vapnestilleståndet år 1944. Det skedde på Sovjetunionens begäran.

Trelleborgs Allehanda - 12 sep 12 kl. 06:30

Ersättning ersätter bidrag till unga

Foto: Christine Olsson/SCANPIX
Från och med årsskiftet så ska unga mellan 19 och 24 år i Trelleborg få kommunal ersättning istället för försörjningsstöd. Tanken är att ersättningen ska likna lön istället för bidrag, men om det hela är lagligt är osäkert.
?

BT - 19 feb 13 kl. 11:21

Arbetslösa måste få rätt till ersättning

Varannan öppet arbetslös i Västra Götaland får i dag ingen ersättning från a-kassan, visar nya beräkningar från TCO. Det handlar om 17 372 personer av totalt 35 060 öppet arbetslösa i länet som för sin försörjning är hänvisade till kommunala bidrag, egna besparingar eller hjälp från anhöriga. Det här är väldigt negativt för de enskilde som drabbas och det leder till lägre efterfrågan, vilket påverkar ekonomin som helhet.

BT - 12 maj 14 kl. 14:52

Tiotusentals har fått fel ersättning - i 14 år

Tiotusentals arbetslösa har under 14 år fått felaktiga ersättningar enligt Arbetsförmedlingen. De flesta har fått för mycket, men många har också fått för lite pengar. Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

YLE - 19 jun 13 kl. 07:17

Ingå vill ha ersättning för tidigare arbeten i Merituulen koulu

Ingå kommun tänker söka ersättning för de arbeten som senast gjordes i Merituulen koulus skolbyggnad och som nu måste göras på nytt. Det berättar kommunens fastighetschef Ilmari Viljanen. Det finns många inblandade i byggnads- och renoveringsarbeten och några av dem har ansvar för att arbetena görs på rätt sätt.

Kristianstadsbladet - 15 jul 13 kl. 09:25

Arbetade övertid utan ersättning i flera år

Två anställda inom den kommunala verksamheten i Östra Göinge har under flera års tid arbetat över utan ersättning. Enligt arbetsgivaren så fanns det ingen övertid. Därför tog de anställda till slut upp ärendet hos facket.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Asllani och Granqvist vann Fotbollsgalans stora pris

Han har vunnit Guldbollen tio år i rad. Men nu bröts Zlatan Ibrahimovics dominans av en viss Andreas Granqvist.… – Jag är otroligt stolt, säger han..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Jonna Andersson till Chelsea

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Zlatans oväntade flirt Andersson

Han gjorde nyligen comeback för Manchester United. På Fotbollsgalan prisades Zlatan Ibrahimovic som årets forward för elfte gången – då hyllade han kollektivet. – Ett individuellt pris är tack vare lagkamraterna, säger han i ett videomeddelande..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Här stjäl de showen – med mamma på scen

Kiadila Sema blev stor favorit hos många när hon dansade loss på läktaren under Östersund och Örebros matcher. På Fotbollsgalan bjöd hon på nytt dansnummer – den här gången med sönerna Ken och Maic. – Jag hoppas ni ser vart vi har fått vårt fortarbete ifrån, säger Maic..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

"Chawinga tackar Gud och verkar tagen"

Flera göteborgare kan få priser när Fotbollsgalan går av stapeln – följ prisutdelningen tillsammans med GP-sportens Eric Hilmersson..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Årets målvakter utsedda på Fotbollsgalan

Flera göteborgare kan få priser när fotbollsgalan går av stapeln – följ prisutdelningen i sin helhet tillsammans med GP-sporten..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Blundern på galan – glömde Asllanis namn: "Orkade inte ta det"

Kosovare Asllani prisades inför Fotbollsgalan som årets mittfältare. Då kunde prisutdelaren, Fredrik Berling, inte namnet på landslagsstjärnan. – Jag orkade inte ta det, säger Asllani till Expressen..

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Asllani prisad när Fotbollsgalan tjuvstartade

Kosovare Asllani och Emil Forsberg blev de första spelarna som belönades på Fotbollsgalan. Landslagsstjärnorna korades till årets mittfältare..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Rosengård och Linköping väntar för Göteborgslagen i cupen

Göteborg FC ställs mot svenska mästarna och Qviding blir riktiga underdogs när man ställs emot bland andra Rosengård i Svenska Cupen..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

David Engström och Filip Almström klara för Örgryte

Örgryte dubbelvärvar. Häckens David Engström och ytterbacken Filip Almström Tähti, närmast i Notodden FK i norska tredjedivisionen, har skrivit på för klubben..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.