BT > Sport

Sunday, 22 July, 16:51

BT - 15 nov 17 kl. 07:55

"Handlar om att få skälig ersättning"De kvinnliga landslagsspelarna i fotboll hotar att bojkotta fotbollsgalan på måndag om inte ett nytt landslagsavtal blir klart. Enligt Aftonbladet får de i dag bara 230 kronor om dagen av Svenska fotbollförbundet. Förhandlingarna har pågått i ett år utan att parterna har lyckats komma överens.(TT).
Läs mer på BT
Läs mer om:
Aftonbladet, Svenska

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handlarom att , , skälig, ersättning
YLE - 03 mar 14 kl. 17:00

Skälig ersättning för försäkringsbolag eller patient

Fler mänskor dör av fel inom vården än det gör i trafiken, enligt THL institutet för hälsa och välfärd. THL uppskattar att mellan 700-1700 som en följd av vårdfel. Men få har insyn i hur systemet fungerar och frågan är om det är rättvist för patienten.

BT - 12 maj 14 kl. 14:55

Tiotusentals fick fel ersättning

I 14 år har tiotusentals, kanske hundratusen, arbetslösa fått felaktiga ersättningar. De flesta har fått för mycket men många har också fått för lite pengar.Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

BT - 12 maj 14 kl. 14:52

Tiotusentals fick fel ersättning

I 14 år har tiotusentals, kanske hundratusentals, arbetslösa fått felaktiga ersättningar. De flesta har fått för mycket men många har också fått för lite pengar. Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

Barometern - 12 maj 14 kl. 20:05

Tiotusentals fick fel ersättning

I 14 år har tiotusentals, kanske hundratusentals, arbetslösa fått felaktiga ersättningar.
De flesta har fått för mycket men många har också fått för lite pengar.
Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

TA - 12 maj 14 kl. 17:29

Tiotusentals fick fel ersättning

Foto: Scanpix
I 14 år har tiotusentals, kanske hundratusen, arbetslösa fått felaktiga ersättningar. De flesta har fått för mycket pengar, men många har också fått för lite. Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

YLE - 27 jun 14 kl. 13:17

Internerade efter kriget får söka om ersättning

De civilpersoner som internerades efter fortsättningskriget får rätt att ansöka om ersättning för sitt lidande. Det handlar om tyskar och ungrare som internerades, eller fängslades, efter vapnestilleståndet år 1944. Det skedde på Sovjetunionens begäran.

Trelleborgs Allehanda - 12 sep 12 kl. 06:30

Ersättning ersätter bidrag till unga

Foto: Christine Olsson/SCANPIX
Från och med årsskiftet så ska unga mellan 19 och 24 år i Trelleborg få kommunal ersättning istället för försörjningsstöd. Tanken är att ersättningen ska likna lön istället för bidrag, men om det hela är lagligt är osäkert.
?

BT - 19 feb 13 kl. 11:21

Arbetslösa måste få rätt till ersättning

Varannan öppet arbetslös i Västra Götaland får i dag ingen ersättning från a-kassan, visar nya beräkningar från TCO. Det handlar om 17 372 personer av totalt 35 060 öppet arbetslösa i länet som för sin försörjning är hänvisade till kommunala bidrag, egna besparingar eller hjälp från anhöriga. Det här är väldigt negativt för de enskilde som drabbas och det leder till lägre efterfrågan, vilket påverkar ekonomin som helhet.

YLE - 19 jun 13 kl. 07:17

Ingå vill ha ersättning för tidigare arbeten i Merituulen koulu

Ingå kommun tänker söka ersättning för de arbeten som senast gjordes i Merituulen koulus skolbyggnad och som nu måste göras på nytt. Det berättar kommunens fastighetschef Ilmari Viljanen. Det finns många inblandade i byggnads- och renoveringsarbeten och några av dem har ansvar för att arbetena görs på rätt sätt.

Kristianstadsbladet - 15 jul 13 kl. 09:25

Arbetade övertid utan ersättning i flera år

Två anställda inom den kommunala verksamheten i Östra Göinge har under flera års tid arbetat över utan ersättning. Enligt arbetsgivaren så fanns det ingen övertid. Därför tog de anställda till slut upp ärendet hos facket.

BT - 12 maj 14 kl. 14:52

Tiotusentals har fått fel ersättning - i 14 år

Tiotusentals arbetslösa har under 14 år fått felaktiga ersättningar enligt Arbetsförmedlingen. De flesta har fått för mycket, men många har också fått för lite pengar. Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

Fler nyheter från BT

BT - 20 timmar sedan

Åstrand: Bli inte förvånade om Norén vinner

Det ska mycket till. Men bli inte förvånade om Alex Norén lyfter Claret Jug på söndagskvällen. Ytterst få i världen är bättre sista dagen..

BT - 19 timmar sedan

Carlsson i slagläge inför avslutningen: ”Över förväntan”

Världsstjärnorna är på plats på Europatourtävlingen i Ale. Inför sistarundan är Linus Carlsson från Borås med i toppen. – Jag har spelat över förväntan, säger 19-åringen..

BT - Igår: 22:00

Gothia Cup-guld till Örbykvintett

Kungsbacka vann Gothia Cups F18-klass. I laget återfanns fyra Örbyspelare, samt tränaren Martin Georgsson. – En helt fantastisk bedrift, säger Georgsson..

BT - I förrgår: 16:49

Henrikson: Det är dags för Gothia att komma till Borås

Det har hänt en del sedan Gothia Cup gjorde debut. Ungdomsturneringen har blivit världens största och expanderat utanför Göteborg flera gånger om. Nu är det dags för Borås stad att kliva fram och bli en del av folkfesten..

BT - I förrgår: 15:46

Kinnas tränare: ”De gör en lycklig”

Kinna IF:s P15-lag tog sig till kvartsfinal – den största Gothia-framgången på många år. – De gör en lycklig de små liven, säger tränaren Pelle Lundin, som spelade libero när Kinna vann cupen 1991..

BT - I förrgår: 08:54

Borås Baskets damlag värvar från Mark

Efter fem fem säsonger i ligan lämnar Sara Gunnarsson Mark Basket för spel i Borås Basket och division II. – Det ska bli inspirerande att hjälpa klubben på resan uppåt i seriesystemet, säger 26-åringen i ett pressmeddelande..

BT - I förrgår: 05:00

Elfsborg snuvade Man United - Wallentin debuterar i Gothia Cup

De båda Manchesterklubbarna United och City var intresserade. Men Otto Wallentin valde Elfsborg. Nu har supertalangen från Smålandsstenar anslutit - och deltog i Elfsborgs Gothia Cup-lag.

BT - I förrgår: 05:00

Skyttekungen skadad: ”Inte bra för oss förstås”

Norrbys skyttekung Ricky Yarsuvat har knäproblem. – Just nu är han inte i närheten av att träna fotboll. Han kan knappt springa, säger manager Mohammed Ali Khan..

BT - I förrgår: 17:12

Norrby lånar från IFK Norrköping

Norrby lånar en talang från IFK Norrköping under resten av säsongen..

BT - 19 jul 18 kl. 16:31

Åstedt simmade hem NM-brons

Elfsborgs simtalang Sofia Åstedt (född 2003) kom hem från UNM i lettiska Riga med en bronsmedalj i bagaget. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.