BT > Sport

Saturday, 21 April, 17:20

BT - 15 nov 17 kl. 07:55

"Handlar om att få skälig ersättning"De kvinnliga landslagsspelarna i fotboll hotar att bojkotta fotbollsgalan på måndag om inte ett nytt landslagsavtal blir klart. Enligt Aftonbladet får de i dag bara 230 kronor om dagen av Svenska fotbollförbundet. Förhandlingarna har pågått i ett år utan att parterna har lyckats komma överens.(TT).
Läs mer på BT
Läs mer om:
Aftonbladet, Svenska

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handlarom att , , skälig, ersättning
YLE - 03 mar 14 kl. 17:00

Skälig ersättning för försäkringsbolag eller patient

Fler mänskor dör av fel inom vården än det gör i trafiken, enligt THL institutet för hälsa och välfärd. THL uppskattar att mellan 700-1700 som en följd av vårdfel. Men få har insyn i hur systemet fungerar och frågan är om det är rättvist för patienten.

BT - 12 maj 14 kl. 14:55

Tiotusentals fick fel ersättning

I 14 år har tiotusentals, kanske hundratusen, arbetslösa fått felaktiga ersättningar. De flesta har fått för mycket men många har också fått för lite pengar.Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

BT - 12 maj 14 kl. 14:52

Tiotusentals fick fel ersättning

I 14 år har tiotusentals, kanske hundratusentals, arbetslösa fått felaktiga ersättningar. De flesta har fått för mycket men många har också fått för lite pengar. Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

Barometern - 12 maj 14 kl. 20:05

Tiotusentals fick fel ersättning

I 14 år har tiotusentals, kanske hundratusentals, arbetslösa fått felaktiga ersättningar.
De flesta har fått för mycket men många har också fått för lite pengar.
Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

TA - 12 maj 14 kl. 17:29

Tiotusentals fick fel ersättning

Foto: Scanpix
I 14 år har tiotusentals, kanske hundratusen, arbetslösa fått felaktiga ersättningar. De flesta har fått för mycket pengar, men många har också fått för lite. Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

YLE - 27 jun 14 kl. 13:17

Internerade efter kriget får söka om ersättning

De civilpersoner som internerades efter fortsättningskriget får rätt att ansöka om ersättning för sitt lidande. Det handlar om tyskar och ungrare som internerades, eller fängslades, efter vapnestilleståndet år 1944. Det skedde på Sovjetunionens begäran.

Trelleborgs Allehanda - 12 sep 12 kl. 06:30

Ersättning ersätter bidrag till unga

Foto: Christine Olsson/SCANPIX
Från och med årsskiftet så ska unga mellan 19 och 24 år i Trelleborg få kommunal ersättning istället för försörjningsstöd. Tanken är att ersättningen ska likna lön istället för bidrag, men om det hela är lagligt är osäkert.
?

BT - 19 feb 13 kl. 11:21

Arbetslösa måste få rätt till ersättning

Varannan öppet arbetslös i Västra Götaland får i dag ingen ersättning från a-kassan, visar nya beräkningar från TCO. Det handlar om 17 372 personer av totalt 35 060 öppet arbetslösa i länet som för sin försörjning är hänvisade till kommunala bidrag, egna besparingar eller hjälp från anhöriga. Det här är väldigt negativt för de enskilde som drabbas och det leder till lägre efterfrågan, vilket påverkar ekonomin som helhet.

YLE - 19 jun 13 kl. 07:17

Ingå vill ha ersättning för tidigare arbeten i Merituulen koulu

Ingå kommun tänker söka ersättning för de arbeten som senast gjordes i Merituulen koulus skolbyggnad och som nu måste göras på nytt. Det berättar kommunens fastighetschef Ilmari Viljanen. Det finns många inblandade i byggnads- och renoveringsarbeten och några av dem har ansvar för att arbetena görs på rätt sätt.

Kristianstadsbladet - 15 jul 13 kl. 09:25

Arbetade övertid utan ersättning i flera år

Två anställda inom den kommunala verksamheten i Östra Göinge har under flera års tid arbetat över utan ersättning. Enligt arbetsgivaren så fanns det ingen övertid. Därför tog de anställda till slut upp ärendet hos facket.

BT - 12 maj 14 kl. 14:52

Tiotusentals har fått fel ersättning - i 14 år

Tiotusentals arbetslösa har under 14 år fått felaktiga ersättningar enligt Arbetsförmedlingen. De flesta har fått för mycket, men många har också fått för lite pengar. Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

Spetz vann UT-milen

Ulricehamnsbördige Spårvägenlöparen Nils Spetz vann herrklassen och Mullsjö Jenny Johannesson damklassen vid UT-milen i Ulricehamn..

BT - 4 timmar sedan

Guld och brons till Sjuhärad vid SM

Guld och brons till Sjuhärad. Det blev facit vid Natt-SM i orientering. Guldet tog Sätilabördige Johan Högstrand, numera IFK Göteborg, och bronset sprang Hestras Filip Grahn hem.

BT - 18 timmar sedan

Nick Rajacic: ”På tisdag tar Borås säsong slut”

En gång i tiden kom Borås Baskets motståndare till Boråshallen för att inkassera förluster, men de senaste månaderna kan Borås bara inte vinna sina hemmamatcher. Det kommer att kosta laget chansen att spela SM-final..

BT - 18 timmar sedan

Borås på väg ur slutspelet: ”Jag sänkte mitt eget lag”

Borås Basket är på väg ut ur SM–slutspelet. Norrköping satte effektivt stopp för lagets anfallsvapen – och stjärnguarden Nimrod Hilliard stannade på sju poäng. – Jag sänkte mitt eget lag när vi behövde vinna som mest.

BT - 18 timmar sedan

Tre poäng till Fristad i Boråsderby: ”Vi var värda dem”

BT-fyran: Fristad–Brämhult.

BT - 18 timmar sedan

Storseger för Ulricehamns damer

Sollebrunn/Stora Mellby-Ulricehamns IFK 0-9 (0-5).

BT - 19 timmar sedan

Föll handlöst på huvudet: ”Riktigt läskigt faktiskt”

Drygt 1,5 minuter in i den andra perioden föll Simon Gunnarsson handlöst under egen korg, och slog i bakhuvudet. När tredje perioden startade kördes Borås försvarsexpert till lasarettet..

BT - 19 timmar sedan

Målkalas i premiären för Sandared/Sjömarken

Div V Mellersta: Sandared/Sjömarken-Bollebyggd/Olsfors.

BT - 20 timmar sedan

Edgrens tre mål ger Ljungsarp tre poäng

Div VI Ulricehamn: Sjötofta-Ljungsarp .

BT - 20 timmar sedan

Tvärred/Vegby vinner i premiären

DIV V Södra: Tvärred/Vegby-Högvad.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.