BT > Sport

Monday, 22 January, 11:34

BT - 15 nov 17 kl. 07:55

"Handlar om att få skälig ersättning"De kvinnliga landslagsspelarna i fotboll hotar att bojkotta fotbollsgalan på måndag om inte ett nytt landslagsavtal blir klart. Enligt Aftonbladet får de i dag bara 230 kronor om dagen av Svenska fotbollförbundet. Förhandlingarna har pågått i ett år utan att parterna har lyckats komma överens.(TT).
Läs mer på BT
Läs mer om:
Aftonbladet, Svenska

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handlarom att , , skälig, ersättning
YLE - 03 mar 14 kl. 17:00

Skälig ersättning för försäkringsbolag eller patient

Fler mänskor dör av fel inom vården än det gör i trafiken, enligt THL institutet för hälsa och välfärd. THL uppskattar att mellan 700-1700 som en följd av vårdfel. Men få har insyn i hur systemet fungerar och frågan är om det är rättvist för patienten.

BT - 12 maj 14 kl. 14:55

Tiotusentals fick fel ersättning

I 14 år har tiotusentals, kanske hundratusen, arbetslösa fått felaktiga ersättningar. De flesta har fått för mycket men många har också fått för lite pengar.Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

BT - 12 maj 14 kl. 14:52

Tiotusentals fick fel ersättning

I 14 år har tiotusentals, kanske hundratusentals, arbetslösa fått felaktiga ersättningar. De flesta har fått för mycket men många har också fått för lite pengar. Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

Barometern - 12 maj 14 kl. 20:05

Tiotusentals fick fel ersättning

I 14 år har tiotusentals, kanske hundratusentals, arbetslösa fått felaktiga ersättningar.
De flesta har fått för mycket men många har också fått för lite pengar.
Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

TA - 12 maj 14 kl. 17:29

Tiotusentals fick fel ersättning

Foto: Scanpix
I 14 år har tiotusentals, kanske hundratusen, arbetslösa fått felaktiga ersättningar. De flesta har fått för mycket pengar, men många har också fått för lite. Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

YLE - 27 jun 14 kl. 13:17

Internerade efter kriget får söka om ersättning

De civilpersoner som internerades efter fortsättningskriget får rätt att ansöka om ersättning för sitt lidande. Det handlar om tyskar och ungrare som internerades, eller fängslades, efter vapnestilleståndet år 1944. Det skedde på Sovjetunionens begäran.

Trelleborgs Allehanda - 12 sep 12 kl. 06:30

Ersättning ersätter bidrag till unga

Foto: Christine Olsson/SCANPIX
Från och med årsskiftet så ska unga mellan 19 och 24 år i Trelleborg få kommunal ersättning istället för försörjningsstöd. Tanken är att ersättningen ska likna lön istället för bidrag, men om det hela är lagligt är osäkert.
?

BT - 19 feb 13 kl. 11:21

Arbetslösa måste få rätt till ersättning

Varannan öppet arbetslös i Västra Götaland får i dag ingen ersättning från a-kassan, visar nya beräkningar från TCO. Det handlar om 17 372 personer av totalt 35 060 öppet arbetslösa i länet som för sin försörjning är hänvisade till kommunala bidrag, egna besparingar eller hjälp från anhöriga. Det här är väldigt negativt för de enskilde som drabbas och det leder till lägre efterfrågan, vilket påverkar ekonomin som helhet.

BT - 12 maj 14 kl. 14:52

Tiotusentals har fått fel ersättning - i 14 år

Tiotusentals arbetslösa har under 14 år fått felaktiga ersättningar enligt Arbetsförmedlingen. De flesta har fått för mycket, men många har också fått för lite pengar. Nu väntar en ordentlig härva för Arbetsförmedlingen att reda ut.

YLE - 19 jun 13 kl. 07:17

Ingå vill ha ersättning för tidigare arbeten i Merituulen koulu

Ingå kommun tänker söka ersättning för de arbeten som senast gjordes i Merituulen koulus skolbyggnad och som nu måste göras på nytt. Det berättar kommunens fastighetschef Ilmari Viljanen. Det finns många inblandade i byggnads- och renoveringsarbeten och några av dem har ansvar för att arbetena görs på rätt sätt.

Kristianstadsbladet - 15 jul 13 kl. 09:25

Arbetade övertid utan ersättning i flera år

Två anställda inom den kommunala verksamheten i Östra Göinge har under flera års tid arbetat över utan ersättning. Enligt arbetsgivaren så fanns det ingen övertid. Därför tog de anställda till slut upp ärendet hos facket.

Fler nyheter från BT

BT - 11 timmar sedan

Thorn på 17:e plats – kan räcka till OS

Viktor Thorn har kämpat hårt i helgen för att nå en OS-biljett. På 15 kilometer klassiskt kom han på 17:e plats – och håller själv hoppet uppe. – Får jag åka OS kommer jag höja mig ännu mer, säger skidåkaren..

BT - 13 timmar sedan

Florentin: ”Spela futsal och få betyg”

Intresset för futsal ökar. Nu vill Baik och Sven Eriksongymnasiet starta en idrottsutbildning med en sådan inriktning. – Man ska kunna spela futsal och få betyg i det, säger Petter Florentin..

BT - 14 timmar sedan

Svag första halvlek sänkte Mark

67-37. Det ledde seriesuveränen Luleå med redan i halvtid mot Mark. – Luleå gjorde nästan vad de ville i början och där ger vi bort matchen, säger Markcoachen Robin Sandberg.

BT - Igår: 23:45

Proffskollen: Hiljemark spelade hela matchen när Panathinaikos vann

Ex-elfsborgarna Oskar Hiljemark och Arber Zeneli spelade från start i sina respektive lag. .

BT - Igår: 19:23

Gustavsson testade ny position

Jimmy Thelin vill se vad hans nya trupp går för. Då fick Daniel Gustavsson spela högerback. – Jag väljer helst en offensiv roll, säger spelaren..

BT - Igår: 14:15

TV: Här ser du alla mål från Norrbymatchen

Norrby mötte ett handplockat talanglag i årets första träningsmatch. Se alla målen här!.

BT - I förrgår: 22:51

Rydboholms tränare nöjd trots förlust: ”Ett fall framåt”

Rydboholm–Fröjered.

BT - I förrgår: 22:55

IBF–tränaren: ”En lättnad att det inte bara var vi som torskade”

Borås IBF lyckades inte följa upp sin viktiga seger förra veckan med en ny skalp i går. Laget förlorade – men fick ändå något att glädja sig åt. Deras bottenkonkurrenter blev också utan poäng..

BT - I förrgår: 21:42

Stjärnan redo för comeback: ”Upp till coachen”

Efter månader av rehab – nu är stjärnan tillbaka. – Det finns inget som hindrar mig längre, säger Nimrod Hilliard IV..

BT - I förrgår: 18:49

Efter utlandsäventyret: Eriksson till lillebrors team

Lucas Erikssons sejour i nederländska SEG Racing Academy blev inte vad han hoppades på. Nu är talangen från Gånghester klar för Motala AIF – där han återförenas med lillebror Jacob..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.