Expressen > Nyheter

Monday, 17 December, 15:07

Liknande nyheter

Taggar: Populära, kedjan, ökar, försäljning
YLE - 08 aug 12 kl. 08:24

Efterfrågan på ekologisk mat ökar

Att handla ekologiskt blir mer populärt. Förutom att direktförsäljningen från gårdar och ekomatringar ökat märks intresset också i större matvaruhandlar. Det har märkts både i S-kedjans och Keskos butiker.

YA - 20 aug 13 kl. 11:59

Hästar från Färs populära i världen

Foto:
Nitton hästar. Så många har hästägaren Lennart Holst från Vollsjö exporterat ut i världen de senaste 30 åren. I augusti har han sålt ett sto till Norge för avel, medan en annan häst har flugits till dess nya ägare, en 15-årig flicka i Mexiko.

GT - 07 nov 17 kl. 11:11

Populära klädkedjan storvarslar i Göteborg

Klädkedjan Lindex varslar nu flera tjänster i Göteborg. Kedjan ska spara in 100 miljoner kronor och ledningen har lagt ett varsel på 60 tjänster, skriver SVT.Enligt Lindex vd är det huvudkontoret i Göteborg som drabbas, skriver SVT.

YA - 06 okt 14 kl. 06:30

Lökar med vårlöfte lockade i helgen

Foto: Hanna F.Ellborg
Stoppa ner i jorden på hösten. Njuta av blommor nästa vår.

Nya Wermlands Tidningen - 18 jul 12 kl. 08:06

Ökad fyrhjulningsförsäljning innebär fler olyckor

Aldrig förr har det sålts så många fyrhjulingar. Men i takt med att fordonen blir populärare ökar också de allvarliga olyckorna. ?

Cornucopia - 08 maj 15 kl. 12:24

Miljöpartiet höjer kulturmomsen på populärkultur

Det är skillnad på kultur och kultur, och lösningen på allt med nuvarande regering är som bekant att höja skatten. Sagt och gjort gick idag kulturminister Bah Kunhke ut med att filmmomsen ska höjas från 6% till 25%, för det ska på något vis göra att fler ser svensk film enligt samma logik som höjd skatt på bensin ska få folk att köra mer bil.

Centrumbiografen i Ronneby.

Dalarnas tidningar - 10 aug 15 kl. 19:50

Alkoholfritt allt populärare

Även om alkoholfria viner och öl fortfarande utgör en liten del av Systembolagets totala försäljning, efterfrågas de allt mer. Det är försäljningen av det alkoholfria sortimentet som ökar mest. Under de senaste tio åren har försäljningen mer än trefaldigats..

YLE - 13 apr 16 kl. 05:38

Odlingen av cannabis ökar i Österbotten

De senaste fem åren har antalet cannabisodlingar vuxit explosionsartat i Österbotten. Det visar den statistik som Svenska Yle fått ut av polisen. Odlingen av cannabis har ökat i Österbotten de senaste tio åren.

SR - 11 jul 16 kl. 17:24

Försäljning av vegetarisk mat ökar

Att äta vegetariskt blir allt mer populärt. Hos de stora livsmedelskedjorna märkte man under det första halvåret 2016 en starkt ökad efterfrågan på vegetariska produkter, och man spår att trenden kommer att fortsätta..

Dagensanalys.se - 04 okt 16 kl. 14:00

Snapchats aktiva användare ökar – medan Twitter har svårt att rekrytera

Snapchat är ju något av en framgångssaga bland många sociala medier, något som inte minst har inneburit att flera stora sociala medier helt enkelt snor deras idéer. Nu senast så avslöjade man att hela 60 miljoner användare loggar in på Snapchat i USA – varje dag. Twitter, vår gamla mediefavorit, har dock svårt att komma över 300 miljoner – i månaden.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

En misstänkt för mordet på lärarstudenten Shayan, 22

Polisen kan ha nått ett genombrott i utredningen av mordet på lärarstudenten Shayan Gaff, 22.Huvudspåret har varit att mördaren tog fel och att Shayan sköts av misstag.Nu begärs en 25-åring häktad, på sannolika skäl misstänkt för mord..

Expressen - 45 minuter sedan

Kvinna påkörd av bil – blöder från huvudet

En kvinna på cykel har blivit påkörd av en bil.– Hon är vaken men blöder från huvudet enligt uppgift från SOS, säger Peter Adlersson.Det är oklart hur pass allvarligt skadad kvinnan är..

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Skola stängs efter bombhot – förstärkt säkerhet

En skola i Filipstads kommun kommer stänga på onsdag efter att ha mottagit ett bombhot.Det uppger skolan via sin hemsida.Enligt uppgifter till GT ska meddelandet om att det ska smälla en bomb på skolan det aktuella datumet ha skrivits på en spegel– Det stod att en bomb skulle smälla den 19 december, säger en person med insyn i händelsen..

Expressen - 1 timme sedan

Kungahuset slår tillbaka – efter uppgifter om bråk

Relationen mellan Kate och Meghan har den senaste tiden ryktats blivit allt mer kylig. Sprickan mellan hertiginnorna ska vara så pass stor att parterna inte kunnat fira jul tillsammans – uppgifter som det brittiska kungahuset nu slår tillbaka mot..

Expressen - 1 timme sedan

Så påverkas 4 150 på ABB av miljardaffären

ABB säljer Power grids, en av bolagets fyra divisioner, till japanska Hitachi.En affär värd flera miljarder kronor.Drygt 4 000 i personalen berörs – men de har blivit lovade en ”smidig övergång”..

Expressen - 2 timmar sedan

Byta liv till solen – då är det Spanien som gäller

Svenskarna drömmer om att köpa bostad utomlands, framför allt i Spanien.Men priserna i svenskparadiset stiger kraftigt.På ett år har priserna på den spanska bostadsmarknaden ökat med i snitt 7,2 procent – där särskilt Madrid drar i väg..

Expressen - 2 timmar sedan

Blå tåget blir av med alkoholserveringen

Bolaget som serverar mat och dryck på Blå tågets resor mellan Göteborg och Stockholm har blivit av med alkoholtillståndet. Beslutet fattades i förra veckan. Motiveringen: "Systematisk ekonomisk misskötsel under lång tid".

Expressen - 3 timmar sedan

Planen: Stopp för energidryck i skolor

Energidryck håller på att växa ut till ett allvarligt problem på skolorna i Vetlanda.Personal vittnar om att elever hoppar över måltider för att i stället dricka energidryck.Nu hoppas Höglandets räddningstjänstförbund på ett förbud mot den populära drycken – i hela kommunen, något som Vetlanda-Posten var första att rapportera om..

Expressen - 3 timmar sedan

Paren som tjänade bäst – sök på din kommun här

Det är spelutvecklare som dominerar topplistan över Sveriges rikaste par.  Äldre industrimän har fått lämna plats åt den yngre generationen av spelutvecklare, som framgångsrikt kapitaliserat på en växande marknad.  Samtidigt visar listan att det är männen som drar in miljonerna.

Expressen - 3 timmar sedan

Mordoffrets liv: Hotade polis – poserade med skjutvapen

Redan som 15-åring uttryckte han sin avsky mot poliser och klargjorde att han och kompisarna kunde "förklara krig" om de ville.När han i går sköts till döds, 20 år gammal, hade han hunnit klättra i den kriminella hierarkin, enligt Expressens uppgifter.En person har gripits efter dödsskjutningen i Dalen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.