Expressen > Nyheter

Thursday, 22 February, 15:52

Expressen - 15 nov 17 kl. 07:32

Populära kedjan ökar försäljningClas Ohlson ökar sin försäljning.Den steg med en procent i oktober, framgår av ett pressmeddelande.Och bäst gick det i Finland..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ohlson, Finland

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Populära, kedjan, ökar, försäljning
YLE - 08 aug 12 kl. 08:24

Efterfrågan på ekologisk mat ökar

Att handla ekologiskt blir mer populärt. Förutom att direktförsäljningen från gårdar och ekomatringar ökat märks intresset också i större matvaruhandlar. Det har märkts både i S-kedjans och Keskos butiker.

YA - 20 aug 13 kl. 11:59

Hästar från Färs populära i världen

Foto:
Nitton hästar. Så många har hästägaren Lennart Holst från Vollsjö exporterat ut i världen de senaste 30 åren. I augusti har han sålt ett sto till Norge för avel, medan en annan häst har flugits till dess nya ägare, en 15-årig flicka i Mexiko.

GT - 07 nov 17 kl. 11:11

Populära klädkedjan storvarslar i Göteborg

Klädkedjan Lindex varslar nu flera tjänster i Göteborg. Kedjan ska spara in 100 miljoner kronor och ledningen har lagt ett varsel på 60 tjänster, skriver SVT.Enligt Lindex vd är det huvudkontoret i Göteborg som drabbas, skriver SVT.

YA - 06 okt 14 kl. 06:30

Lökar med vårlöfte lockade i helgen

Foto: Hanna F.Ellborg
Stoppa ner i jorden på hösten. Njuta av blommor nästa vår.

Nya Wermlands Tidningen - 18 jul 12 kl. 08:06

Ökad fyrhjulningsförsäljning innebär fler olyckor

Aldrig förr har det sålts så många fyrhjulingar. Men i takt med att fordonen blir populärare ökar också de allvarliga olyckorna. ?

Cornucopia - 08 maj 15 kl. 12:24

Miljöpartiet höjer kulturmomsen på populärkultur

Det är skillnad på kultur och kultur, och lösningen på allt med nuvarande regering är som bekant att höja skatten. Sagt och gjort gick idag kulturminister Bah Kunhke ut med att filmmomsen ska höjas från 6% till 25%, för det ska på något vis göra att fler ser svensk film enligt samma logik som höjd skatt på bensin ska få folk att köra mer bil.

Centrumbiografen i Ronneby.

Dalarnas tidningar - 10 aug 15 kl. 19:50

Alkoholfritt allt populärare

Även om alkoholfria viner och öl fortfarande utgör en liten del av Systembolagets totala försäljning, efterfrågas de allt mer. Det är försäljningen av det alkoholfria sortimentet som ökar mest. Under de senaste tio åren har försäljningen mer än trefaldigats..

YLE - 13 apr 16 kl. 05:38

Odlingen av cannabis ökar i Österbotten

De senaste fem åren har antalet cannabisodlingar vuxit explosionsartat i Österbotten. Det visar den statistik som Svenska Yle fått ut av polisen. Odlingen av cannabis har ökat i Österbotten de senaste tio åren.

SR - 11 jul 16 kl. 17:24

Försäljning av vegetarisk mat ökar

Att äta vegetariskt blir allt mer populärt. Hos de stora livsmedelskedjorna märkte man under det första halvåret 2016 en starkt ökad efterfrågan på vegetariska produkter, och man spår att trenden kommer att fortsätta..

Dagensanalys.se - 04 okt 16 kl. 14:00

Snapchats aktiva användare ökar – medan Twitter har svårt att rekrytera

Snapchat är ju något av en framgångssaga bland många sociala medier, något som inte minst har inneburit att flera stora sociala medier helt enkelt snor deras idéer. Nu senast så avslöjade man att hela 60 miljoner användare loggar in på Snapchat i USA – varje dag. Twitter, vår gamla mediefavorit, har dock svårt att komma över 300 miljoner – i månaden.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Måste gå två kilometer – för att hämta tidningen

 Tidningsdistributionen i Osby och Östra Göinge har tagits över av nya företag. Nu meddelar ett av företagen att brevlådornas placering kommer att ändras – vilket gör att de boende i Östra Kalhult måste gå en lång sträcka för att hämta tidningen.– Folk är ju väldigt arga över det här och vill inte ha tidningar längre, säger Agne Ingvardsson, som är en av invånarna som påverkas..

Expressen - 30 minuter sedan

Två bilar i krock – flera barn i en av bilarna

En trafikolycka har inträffat i Bergsjön i Göteborg.– Det verkar vara två personbilar som har krockat. I den ena bilen ska det vara många barn.

Expressen - 1 timme sedan

Skrämde kvinna med "Scream"-mask – vittnen sökes

Den äldre damen var ute och gick i Varberg när en person med luva, "Scream"-mask och ett svärdliknande föremål ska ha uppenbarat sig.– Hon såg ett par mörka ögon och blev mycket rädd, säger Per-Alexander Treptow, stationsbefäl i Varberg.Nu vill polisen att eventuella vittnen träder fram..

Expressen - 1 timme sedan

Kent Ekeroth petas från SD:s riksdagslista

Kent Ekeroth petas från SD:s riksdagslista, uppger Aftonbladet..

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna rånad när hon tog ut på bankomat

En kvinna rånades när hon tog ut kontanter på en bankomat.En ung man kom fram till henne efter uttaget och ryckte åt sig pengarna.Polisen jobbar på platsen..

Expressen - 1 timme sedan

Mats Abrahamssons drag – inför mötet med Victoria

Kommunstyrelsens ordförande Mats Abrahamsson, M, fick hastigt och lustigt veta att han skulle få kungligt besök.Då tvingades han till ett blixtdrag – och bege sig ut på shoppingrunda.– Det är klart att det är spännande, och pirrar lite i magen, men det ska det väl göra, säger Mats Abrahamsson..

Expressen - 1 timme sedan

Larm om skottlossning på Ekerö – stor polisinsats

Polisen har fått larm om en skottlossning på Ekerö utanför Stockholm, uppger Aftonbladet..

Expressen - 1 timme sedan

Krogfackets stenhårda krav mot Sveriges rikaste kvinna

Restaurang Frantzén i Stockholm har tre stjärnor i Michelinguiden – men saknar kollektivavtal. Nu rasar Hotell- och restaurangfacket (HRF) mot toppkrogen och kräver svar från storägaren Antonia Ax:son Johnson.  – Jag förutsätter att en hon är en god ledare även i vår bransch, som hon är i sina andra företag, säger Per Persson, avtalssekreterare för HRF..

Expressen - 1 timme sedan

Nytt parti vänder sig till invandrare

Efter att ha reagerat på undermålig integration och ökad högerextremism bestämde sig Hussam Alkoblawi och andra engagerade att göra något.Nu har de startat ett helt nytt parti – som fokuserar på integrationsfrågor.– Vi ser att gapet mellan inhemska medborgare och de med utländsk bakgrund blir allt större, säger Hussam Alkoblawi, Nya koalitionssamlingens partiledare..

Expressen - 1 timme sedan

83-åring gick in till grannen – visade könsorganet

Det var i höstas som en 83-årig man i Laholm blottade sig för en 40-årig kvinna.Mannen tog sig in i kvinnans lägenhet och visade könsorganet.Kvinnan mår dåligt efter det inträffade och händelsen är polisanmäld..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.