Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 25 November, 04:58

Affärsvärlden - 15 nov 17 kl. 07:25

Vinstfall för LexingtonKläd- och inredningsbolaget Lexington, som är listat på First North, redovisar ett resultat efter skatt på 2,9 miljoner kronor för det brutna räkenskapsårets tredje kvartal (7,1)..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Lexington, First North

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vinstfallför , Lexington
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Lexington öppnar butik i The Hamptons

Svenska mode och inredningsföretaget Lexington satsar på USA-marknaden. Nu tar bolaget klivet över Atlanten..

PrivataAffärer - 20 jan 15 kl. 08:01

Lexington till börsen

Kläd- och heminredningskedjan Lexington ska ta steg in på First North i februari. Det framgår av ett pressmeddelande från bolaget....

DI - 20 jan 15 kl. 07:57

Lexington tar steget till börsen

Kläd- och heminredningskedjan Lexington ska ta steg in på First North i februari. Det framgår av ett pressmeddelande från bolaget..

Sydsvenskan - 20 jan 15 kl. 08:28

Lexington vill till börsen

Lexington, som bland annat säljer hemtextilier och kläder, ansöker om att listas på Stockholmsbörsens mindre aktielista First North.Företaget har 87 heltidsanställda och omsatte 240 miljoner kronor 2013, och rörelseresultatet var 11,5 miljoner kronor."Framtidens tillväxt kommer att ligga i nya marknader, nya butiker, utökat produktsortiment samt en ännu mer utvecklad webbshop" skriver vd Kristina Lindhe i en kommentar..

Affärsvärlden - 20 jan 15 kl. 14:29

Lexington: Noteringen ska ge kraft åt USA-expansion

Heminrednings- och klädkedjan Lexington går mot börsen. Det svenska detaljhandelsbolaget, som utvecklar och säljer livsstilsvaror inspirerade av den amerikanska östkusten, vill expandera och tar inför börsnoteringen in kapital för att få finansiella muskler till expansionen..

DrivaEget - 23 feb 14 kl. 07:29

Lexington-grundarens råd för bättre affärer

 Affärer  Hon är grundare av och VD för företaget Lexington Company – som i dag har nära 100 anställda.Här ger Kristina Lindhe tre viktiga tips till Driva Egets läsare. Läs vidare, kommentera eller dela.

DI - 18 feb 15 kl. 09:40

Lexington rusar efter notering

Idag tar kläd- och heminredningsföretaget Lexington klivet in på First North. Intresset för bolaget har varit stort och aktien övertecknades cirka 21 gånger. Tio minuter efter öppning handlades aktien mer än 50 procent över teckningskursen..

Affärsvärlden - 18 feb 15 kl. 10:14

Lexington rusar i börspremiären

Lexington fick en urstark börspremiär där aktien handlade upp med 57 procent till 63 kronor vid onsdagsöppningen..

DI - 18 feb 15 kl. 14:53

Avanza: Sälj Lexington direkt

Heminrednings- och klädkedjan Lexington fick en flygande start på First North. Men rusningen är för snabb, varnar Avanzas sparekonom. Hans råd: Ta pengarna och stick..

Affärsvärlden - 18 feb 15 kl. 15:41

Avanza lottade ut Lexington-aktier

Heminrednings- och klädkedjan Lexington, som idag började handlas på First North, skapade ett enormt köptryck i aktien genom att bara släppa 10,2 procent av aktierna i bolaget till de köpsugna investerarna..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Halvdag på Wall Street väntas inleda uppåt

USA-börserna avslutar veckan med att ha halvdag på fredagen, efter torsdagens firande av tacksägelsehögtiden..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Regeringen föreslår kostnadstak för snabblån

Regeringen föreslår flera åtgärder för att åstadkomma en mer ansvarsfull marknad för snabblån och andra högkostnadskrediter..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Rekyl i Fingerprint

Stockholmsbörsen inledde fredagens handel på lätt minus, men stark tysk statistik över klimatet i näringslivet fick index att vända lite uppåt efter en timmes handel..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Då handlas Zeta Display på huvudlistan

Zeta Display har godkänts för notering på Nasdaq Stockholms huvudmarknad. Första dag för handel är planerad till den 4 december 2017..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Vd köper och säljer i Amnode

Lars Save, vd i Amnode, har köpt 1 miljon aktier för 0:166 kronor styck och sålt 1,7 miljoner aktier för 0:149 kronor styck den 20 november..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Höjda utsikter för Swedbank

Kreditvärderingsföretaget Standard & Poor's höjer utsikterna för sitt betyg AA- på Swedbank till stabila från tidigare negativa..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Noteringsrekord i Norden

I och med dagens tillskott 2Curex på First North Stockholm har hittills 100 bolag noterats i år på Nasdaqs nordiska aktielistor. Detta innebär att det tidigare rekordet från 2015, då 97 bolag noterades, slagits..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Rekordnotering för bitcoin-rival

Kryptovalutan har stigit med över 5 000 procent sedan årsskiftet..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Brummeruppbackade Bodenholm Capital har sålt allt i Humana

Omsorgsbolaget Humanas näst största ägare, Brummeruppbackade Bodenholm Capital, har på torsdagen sålt hela sitt innehav om 3,2 miljoner aktier, nästan 6 procent av bolaget..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Bertil Hult dementerar aggressiva skatteupplägg

Aggressiv skatteplanering är inget språkresekoncernen EF ägnar sig, bedyrar grundaren och mångmiljardären Bertil Hult i en intervju i Dagens industri..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.