Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 26 February, 02:13

Affärsvärlden - 15 nov 17 kl. 07:25

Vinstfall för LexingtonKläd- och inredningsbolaget Lexington, som är listat på First North, redovisar ett resultat efter skatt på 2,9 miljoner kronor för det brutna räkenskapsårets tredje kvartal (7,1)..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Lexington, First North

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vinstfallför , Lexington
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Lexington öppnar butik i The Hamptons

Svenska mode och inredningsföretaget Lexington satsar på USA-marknaden. Nu tar bolaget klivet över Atlanten..

PrivataAffärer - 20 jan 15 kl. 08:01

Lexington till börsen

Kläd- och heminredningskedjan Lexington ska ta steg in på First North i februari. Det framgår av ett pressmeddelande från bolaget....

DI - 20 jan 15 kl. 07:57

Lexington tar steget till börsen

Kläd- och heminredningskedjan Lexington ska ta steg in på First North i februari. Det framgår av ett pressmeddelande från bolaget..

Sydsvenskan - 20 jan 15 kl. 08:28

Lexington vill till börsen

Lexington, som bland annat säljer hemtextilier och kläder, ansöker om att listas på Stockholmsbörsens mindre aktielista First North.Företaget har 87 heltidsanställda och omsatte 240 miljoner kronor 2013, och rörelseresultatet var 11,5 miljoner kronor."Framtidens tillväxt kommer att ligga i nya marknader, nya butiker, utökat produktsortiment samt en ännu mer utvecklad webbshop" skriver vd Kristina Lindhe i en kommentar..

Affärsvärlden - 20 jan 15 kl. 14:29

Lexington: Noteringen ska ge kraft åt USA-expansion

Heminrednings- och klädkedjan Lexington går mot börsen. Det svenska detaljhandelsbolaget, som utvecklar och säljer livsstilsvaror inspirerade av den amerikanska östkusten, vill expandera och tar inför börsnoteringen in kapital för att få finansiella muskler till expansionen..

DrivaEget - 23 feb 14 kl. 07:29

Lexington-grundarens råd för bättre affärer

 Affärer  Hon är grundare av och VD för företaget Lexington Company – som i dag har nära 100 anställda.Här ger Kristina Lindhe tre viktiga tips till Driva Egets läsare. Läs vidare, kommentera eller dela.

DI - 18 feb 15 kl. 09:40

Lexington rusar efter notering

Idag tar kläd- och heminredningsföretaget Lexington klivet in på First North. Intresset för bolaget har varit stort och aktien övertecknades cirka 21 gånger. Tio minuter efter öppning handlades aktien mer än 50 procent över teckningskursen..

Affärsvärlden - 18 feb 15 kl. 10:14

Lexington rusar i börspremiären

Lexington fick en urstark börspremiär där aktien handlade upp med 57 procent till 63 kronor vid onsdagsöppningen..

DI - 18 feb 15 kl. 14:53

Avanza: Sälj Lexington direkt

Heminrednings- och klädkedjan Lexington fick en flygande start på First North. Men rusningen är för snabb, varnar Avanzas sparekonom. Hans råd: Ta pengarna och stick..

Affärsvärlden - 18 feb 15 kl. 15:41

Avanza lottade ut Lexington-aktier

Heminrednings- och klädkedjan Lexington, som idag började handlas på First North, skapade ett enormt köptryck i aktien genom att bara släppa 10,2 procent av aktierna i bolaget till de köpsugna investerarna..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Vad kännetecknar duktiga ledare?

Det går inte att poängtera nog hur viktigt det är med rätt ledarskap i de bolag vi investerar i. Stora visioner och kommunikation är långt ifrån de enda viktiga parametrarna..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Så kan vi minska klimatpåverkan från maten du äter

Världens livsmedelsproduktion står för 25 procent av människans klimatpåverkan..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:10

Wallenstam: "Kan vara hur mycket oro som helst"

ANALYS+ Långversion av intervjun med Hans Wallenstam, vd och största ägare för hyresrättsjätten och bostadsbyggaren Wallenstam..

Affärsvärlden - Igår: 16:22

Kinesiskt intresse för Öresundstunnel

Ett kinesiskt företag ska lämna förslag till en tunnel mellan Helsingborg och danska Helsingör, den så kallade HH-tunneln, rapporterar sajten News Øresund..

Affärsvärlden - Igår: 08:47

Li Shufus kupp

Frågetecken är många efter Geelys storköp i Volvo-bolagens konkurrent Daimler..

Affärsvärlden - I förrgår: 18:09

Säljer efter bokslutet

Avkastningsportföljen avslutar veckan med att säkra en liten vinst..

Affärsvärlden - I förrgår: 15:03

Dyr Saab-radar uppges locka flera länder

Saabs övervakningssystem Globaleye möter stort intresse och det förs "diskussion med länder i Asien, Latinamerika och Europa", säger Anders Carp, chef för Saabs affärsområde Surveillance, till Nyhetsbyrån Direkt..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:47

Säljrådet reder upp ny pusselbit

KOMMENTAR Mobilspelfabriken G5 har lyckats omförhandla licensavtalet för sitt i särklass viktigaste spel. Det är positivt för aktien, som börsredaktionen säljrekommenderat..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:41

Riskkapitalist ökar i seniormobiler

Rite Ventures har, tillsammans med med delägaren Peter Lindell, ökat sitt innehav i Doro till motsvarande 10,9 procent av kapitalet och rösterna i seniormobilbolaget..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:54

Rekordmånga ekobrottsåtal

Rekordmånga, totalt 260 personer, åtalades för grov ekonomisk brottslighet under 2017, enligt årssiffror från Ekobrottsmyndigheten (EBM)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.