Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 26 September, 17:12

Liknande nyheter

Taggar: Vinstfallför , Lexington
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Lexington öppnar butik i The Hamptons

Svenska mode och inredningsföretaget Lexington satsar på USA-marknaden. Nu tar bolaget klivet över Atlanten..

PrivataAffärer - 20 jan 15 kl. 08:01

Lexington till börsen

Kläd- och heminredningskedjan Lexington ska ta steg in på First North i februari. Det framgår av ett pressmeddelande från bolaget....

DI - 20 jan 15 kl. 07:57

Lexington tar steget till börsen

Kläd- och heminredningskedjan Lexington ska ta steg in på First North i februari. Det framgår av ett pressmeddelande från bolaget..

Sydsvenskan - 20 jan 15 kl. 08:28

Lexington vill till börsen

Lexington, som bland annat säljer hemtextilier och kläder, ansöker om att listas på Stockholmsbörsens mindre aktielista First North.Företaget har 87 heltidsanställda och omsatte 240 miljoner kronor 2013, och rörelseresultatet var 11,5 miljoner kronor."Framtidens tillväxt kommer att ligga i nya marknader, nya butiker, utökat produktsortiment samt en ännu mer utvecklad webbshop" skriver vd Kristina Lindhe i en kommentar..

Affärsvärlden - 20 jan 15 kl. 14:29

Lexington: Noteringen ska ge kraft åt USA-expansion

Heminrednings- och klädkedjan Lexington går mot börsen. Det svenska detaljhandelsbolaget, som utvecklar och säljer livsstilsvaror inspirerade av den amerikanska östkusten, vill expandera och tar inför börsnoteringen in kapital för att få finansiella muskler till expansionen..

DrivaEget - 23 feb 14 kl. 07:29

Lexington-grundarens råd för bättre affärer

 Affärer  Hon är grundare av och VD för företaget Lexington Company – som i dag har nära 100 anställda.Här ger Kristina Lindhe tre viktiga tips till Driva Egets läsare. Läs vidare, kommentera eller dela.

DI - 18 feb 15 kl. 09:40

Lexington rusar efter notering

Idag tar kläd- och heminredningsföretaget Lexington klivet in på First North. Intresset för bolaget har varit stort och aktien övertecknades cirka 21 gånger. Tio minuter efter öppning handlades aktien mer än 50 procent över teckningskursen..

Affärsvärlden - 18 feb 15 kl. 10:14

Lexington rusar i börspremiären

Lexington fick en urstark börspremiär där aktien handlade upp med 57 procent till 63 kronor vid onsdagsöppningen..

DI - 18 feb 15 kl. 14:53

Avanza: Sälj Lexington direkt

Heminrednings- och klädkedjan Lexington fick en flygande start på First North. Men rusningen är för snabb, varnar Avanzas sparekonom. Hans råd: Ta pengarna och stick..

Affärsvärlden - 18 feb 15 kl. 15:41

Avanza lottade ut Lexington-aktier

Heminrednings- och klädkedjan Lexington, som idag började handlas på First North, skapade ett enormt köptryck i aktien genom att bara släppa 10,2 procent av aktierna i bolaget till de köpsugna investerarna..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 1 timme sedan

New York-börser: Alla blickar mot Fed

Terminerna för de ledande USA-börserna låg strax över nollan inför onsdagens handelsstart. Dollarn har stärkts något och USA-räntorna har sjunkit inför kvällens räntebesked och signaler om framtiden från Federal Reserve..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Daimlers vd lämnar - svensk tar över

Fordonstillverkaren Daimlers vd Dieter Zetsche kommer att sluta på posten under 2019. Han blir i stället styrelsemedlem med sikte på att ta över som ordförande år 2021..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Oasmia fortsätter upp

Stockholmsbörsen inledde onsdagens handel med en mindre uppgång, men vände snart ned till nivåer under nollstrecket..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Blankningsveteran vill starta cannabisfond

Analyshuset Citron Researchs grundare Andrew Left, känd för sina aggressiva blankningsattacker, funderar på att starta en fond specialiserad på högrörliga cannabisrelaterade aktier..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Visselblåsaren i Danske Bank träder fram

Britten Howard Wilkinson, chef över Danske Markets i Estland under åren 2007-2014, är visselblåsare i den danska storbankens penningtvättshärva som nu utreds..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Business Sweden: Globala risker ökar

De flesta ekonomier fortsätter utvecklas väl men utvecklingen är splittrad. I Europa och Asien saktar tillväxten ned medan den växlar upp ytterligare i Nordamerika. Samtidigt har riskerna för den globala ekonomin ökat..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Analytiker: Håll koll på detta i H&M-rapporten

Temperaturen inför H&M:s rapport har onekligen skruvats upp efter att aktien klättrat 20 procent de senaste åtta handelsdagarna..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Norskt pantbolag massanställer

Norska Tomra, som tillverkar automater för återvinning av dryckesförpackningar, ska rekrytera 1.000-2.000 anställda globalt under en femårsperiod..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Analytiker: Läkemedelsbolaget ligger år före konkurrenterna

Astra Zeneca bedöms ligga långt före sina konkurrenter inom behandling av lungcancer med sitt preparat Imfinzi skriver SHB i en kommentar i sitt morgonbrev och upprepar samtidigt rekommendationen öka..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Danske Bank byter fot i Betsson

Betsson-aktiens kursklättring de senaste tre månaderna samt dispyten med den holländska spelmyndigheten, KSA, får Danske Markets att återgå till sin säljrekommendation som banken hade i nästan två år fram till i somras..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.