DI > Ekonomi

Wednesday, 26 September, 16:56

Liknande nyheter

Taggar: SSM, förvärvar, projekti , Hägersten
DI - 15 nov 17 kl. 07:00

SSM förvärvar ett unikt projekt motsvarande 250 bostäder i urbana och växande Hägersten

SSM Holding AB (publ), Stockholmsregionens marknadsledande bostadsutvecklare inom prisvärda och yteffektiva bostäder, fortsätter expandera genom att förvärva ett bostadsprojekt med strandtomt i urbana och växande Hägersten av stiftelsen Neijp-Henriksberg. Projektet omfattar cirka 12 700 m2 BOA, vilket SSM bedömer kunna utveckla till 250 bostadsrätter..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Bilhandlare hotar bojkotta BMW – aktien tappar

Nya problem fortsätter att pressa den tyska lyxbilstillverkaren BMW:s aktie efter tisdagens vinstvarning. En strid med över 500 bilhandlare hotar att stoppa försäljningen redan på måndag..

DI - 2 minuter sedan

Trump: Kina har försökt påverka valet – ”vill inte att jag ska vinna”

USA:s president Donald Trump sade inför FN:s säkerhetsråd att han "beklagligen" har noterat att Kina har försökt att påverka det amerikanska valet 2018, rapporterar Bloomberg News..

DI - 10 minuter sedan

Då inleds handeln i gruvbolaget Nordic Iron Ore

Gruvutvecklingsbolaget Nordic Iron Ores aktier och teckningsoptioner har godkänts för listning på Nasdaq First North Stockholm. Första dag för handel planeras till måndag den 1 oktober 2018. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 5 minuter sedan

Uppgifter: Airbus nära kinesisk stororder

Flygplanstillverkaren Airbus har sänt en delegation på hög nivå till Kina för att förhandla om en potentiell order på 180 stycken A320-flygplan värd 18 miljarder dollar. Det rapporterar Bloomberg News. .

DI - 15 minuter sedan

USA-börser: IBM stiger efter köprekommendation

De ledande börserna på Wall Street handlades strax över nollan under onsdagens inledande handel. Dollarn har stärkts något och USA-räntorna har sjunkit inför kvällens räntebesked och signaler om framtiden från Federal Reserve..

DI - 15 minuter sedan

Athanase köper storpost i First North-bolag

Athanase Industrial Partners har köpt 15 procent av aktiekapitalet i det irländska First North-bolaget Zutec som utvecklar och marknadsför molnbaserade mjukvarutjänster. Athanase äger nu 17,2 procent av aktierna..

DI - 15 minuter sedan

Högre lager av råolja i USA

De amerikanska lagren av råolja steg 1,8 miljoner fat under förra veckan.  Det rapporterar USA:s energidepartement, DOE, enligt Reuters..

DI - 30 minuter sedan

Inför rapporten: Analytikerna synar H&M:s huvudvärk

På torsdag är det dags för H&M:s niomånadersrapport. Efter försäljningssiffror som överraskade positivt, väntar marknaden nu spänt på resultatet. Lagerutvecklingen spelar som vanligt en av huvudrollerna när H&M släpper kvartalsrapport.

DI - 30 minuter sedan

Trump riktar tullkanonen mot Japan

Efter handelsframgångarna med Mexiko och Sydkorea riktar Donald Trump nu in sig på Japan. Precis som i fallet med EU använder han hot om biltullar för att få sin vilja fram..

DI - 30 minuter sedan

Nederländsk överdomstol fastslår böter för Cherry-bolag

Den nederländska överdomstolen för administrativa ärenden, The Council of State, fastställer de böter som landets spelmyndighet, KSA, tidigare delat ut till Onisac och Mansion Online Casino på 150.000 euro 2013 samt till Co Gaming, tidigare Comeon Europe, på 180.000 euro under 2014.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.