Expressen > Nyheter

Monday, 26 February, 02:20

Expressen - 15 nov 17 kl. 07:03

"Kristi Brud" polisanmäld för misshandelÅsa Waldau, känd som Kristi Brud från Knutbyförsamlingen, har polisanmälts misstänkt för två fall av misshandel, uppger TV4 Nyheterna och Aftonbladet. Dessutom har två andra före detta pastorer anmälts: en för sexuellt utnyttjande i beroendeställning en annan för misshandel.– Jag valde att gå till polisen för jag en vecka efter att jag lämnat församlingen insåg att det pågått väldigt grova brottsliga gärningar, säger en före detta församlingsmedlem..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Brud, Waldau, Kristi Brud, Knutbyförsamlingen, TV4 Nyheterna, Aftonbladet

Dela artikeln

759 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kristi, Brud, polisanmäldför , misshandel
Expressen - 26 nov 17 kl. 06:21

Därför tvingades Kristi brud bort från Knutby

KNUTBY. Den 10 januari 2004 vaknade Sverige till nyheten om att en ung kvinna skjutits ihjäl i sin säng i Knutby. Ut kablades ett drama om sex, religion och ond bråd död.

Expressen - 25 jan 18 kl. 09:46

"Kristi brud" fick miljoner i gåva – för lyx till sig själv

”Kristi brud”, Åsa Waldau, fick medlemmar att lämna ifrån sig miljontals kronor.Samtidigt förekom både sexuella övergrepp och misshandel i församlingen.Det avslöjar Aftonbladet och TV4 Nyheterna.

Vimmerby Tidning - 19 feb 18 kl. 10:26

Polisanmäler misshandel

En person anser sig ha blivit påkörd med flit i Virserums Ishall och har gjort en polisanmälan om misshandel..

NSD - 31 mar 17 kl. 08:03

Kvinna polisanmälde misshandel

En kvinna har polisanmält att hon blivit misshandlad..

DalaDemokraten - 12 aug 15 kl. 14:14

Misshandel och ofredande i vargrevir

Fyra personer från Facebookgruppen #vargarnas parti har polisanmält misshandel och ofredande av grupp. Två i gruppen blev omkullputtade och alla fyra kände sig ofredade när de härom dagen inspekterade stängsel till hagar inom Gimmenområdet. Under inspektionen kom tre bilar med personer som inte uppskattade besiktningsinitiativet.

Dalarnas tidningar - 12 aug 15 kl. 14:14

Misshandel och ofredande i vargrevir

Fyra personer från Facebookgruppen #vargarnas parti har polisanmält misshandel och ofredande av grupp. Två i gruppen blev omkullputtade och alla fyra kände sig ofredade när de härom dagen inspekterade stängsel till hagar inom Gimmenområdet. Under inspektionen kom tre bilar med personer som inte uppskattade besiktningsinitiativet.

Helsingborgs Dagblad - 26 mar 14 kl. 15:44

Kontrollant polisanmäler misshandel på Ängelholmskrog

Skulle kolla sändnings- och kanalrättigheter mitt under Röglematch..

NT - 23 feb 17 kl. 14:09

Kvinna polisanmälde misshandel

Polis och ambulans skickades till Granbrinken i tisdags sedan en kvinna slagit larm att hennes mor i 60-årsåldern blivit slagen av en man på boendet..

Nyheter 24 - 26 aug 13 kl. 11:43

Misshandel, mobbning och kränkningar ? här är Lundsbergs skandalerLundsberg

Februari 1998: En artikel i Lundsbergs skoltidning uppmanade elever till mobbning och pennalism.Januari 1999: Dåvarande rektorn Anders Lundin fick sparken efter att ha varit kritisk mot skolan. Efteråt sågs elever kissa på en bild av honom.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Religiös sekt höll 100 flickor som sexslavar

KAPSTADEN. Den religiösa sekten mördade fem poliser och en soldat nära Nelson Mandelas hemby. När de sydafrikanska specialtrupperna stormade deras kyrka blev det eldstrid och sju sektmedlemmar sköts ihjäl.

Expressen - 2 timmar sedan

Flera bilbränder i Gottsunda – soprum satt i lågor

Flera bilar och ett soprum har tänts på i stadsdelen Gottsunda i Uppsala.Flera polispatruller har larmats till området, skriver UNT.Räddningstjänsten har utsatts för glaskastning, skriver tidningen vidare..

Expressen - 2 timmar sedan

Larm om brand på Stureplan – stort räddningspådrag

Vid 23.38 på söndagskvällen kom larm om en befarad brand i en butik på Stureplan i centrala Stockholm.Polis och räddningstjänst har larmats till platsen..

Expressen - 2 timmar sedan

Regeringen vill stoppa skatteplanering i Malta

Regeringen vill sätta stopp för skatteplanering i Malta.Medelhavsön ska nu tas bort från den så kallade vita listan, uppger SVT.Enligt Magdalena Andersson handlar det om att beskatta dem som försöker undvika att betala skatt..

Expressen - 2 timmar sedan

M-kritiken mot Magdalena Andersson: Slösat bort högkonjunkturen

Många kommuner i Sverige har underskott i ekonomin – ett problem som orsakar kris i den lokala välfärden.Elisabeth Svantesson, M, menar att regeringen och finansminister Magdalena Andersson ”slösat bort” högkonjunkturen.– Trots att du höjt skatterna har problemen ökat, säger Svantesson i SVT:s ”Agenda”..

Expressen - 2 timmar sedan

Fem frågetecken om Shufu och Daimler

Det finns många frågetecken kring den kinesiske miljardären Li Shufus intåg i Daimler.Här är några av de största..

Expressen - 3 timmar sedan

Håkan Samuelsson måste lämna AB Volvo

Geelys ägare Li Shufu blir stor ägare i både Daimler och Volvo.Nyheten slog ned som en bomb i affärsvärlden.Men det borde inte kommit som någon överraskning.

Expressen - 4 timmar sedan

”Xi Jinping vill bli som Mao Zedong”

Kommunistpartiet i Kina vill skrota den övre gränsen för hur länge en president får sitta.Det innebär att Xi Jinping kan bli kvar även efter 2023.– Han vill bli 2000-talets Mao Zedong, säger den politiska analytikern Willy Lam till AP..

Expressen - 4 timmar sedan

Någon målade kaninen – och dumpade den i kylan

En privatperson hittade kaninen utomhus i kylan – sprejad med rosa färg.Nu bor den hos polisen.– Vi vill bara hitta ägaren, säger polisen Linus Ekström.

Expressen - 4 timmar sedan

Socialdemokraterna lovar 14 000 fler vårdanställda

Socialdemokraterna lovar 14 000 fler vårdanställda till 2022, skriver partiledaren Stefan Löfven på DN Debatt.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.