Expressen > Nyheter

Saturday, 25 November, 04:59

Expressen - 15 nov 17 kl. 07:03

"Kristi Brud" polisanmäld för misshandelÅsa Waldau, känd som Kristi Brud från Knutbyförsamlingen, har polisanmälts misstänkt för två fall av misshandel, uppger TV4 Nyheterna och Aftonbladet. Dessutom har två andra före detta pastorer anmälts: en för sexuellt utnyttjande i beroendeställning en annan för misshandel.– Jag valde att gå till polisen för jag en vecka efter att jag lämnat församlingen insåg att det pågått väldigt grova brottsliga gärningar, säger en före detta församlingsmedlem..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Brud, Waldau, Kristi Brud, Knutbyförsamlingen, TV4 Nyheterna, Aftonbladet

Dela artikeln

596 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kristi, Brud, polisanmäldför , misshandel
NSD - 31 mar 17 kl. 08:03

Kvinna polisanmälde misshandel

En kvinna har polisanmält att hon blivit misshandlad..

DalaDemokraten - 12 aug 15 kl. 14:14

Misshandel och ofredande i vargrevir

Fyra personer från Facebookgruppen #vargarnas parti har polisanmält misshandel och ofredande av grupp. Två i gruppen blev omkullputtade och alla fyra kände sig ofredade när de härom dagen inspekterade stängsel till hagar inom Gimmenområdet. Under inspektionen kom tre bilar med personer som inte uppskattade besiktningsinitiativet.

Dalarnas tidningar - 12 aug 15 kl. 14:14

Misshandel och ofredande i vargrevir

Fyra personer från Facebookgruppen #vargarnas parti har polisanmält misshandel och ofredande av grupp. Två i gruppen blev omkullputtade och alla fyra kände sig ofredade när de härom dagen inspekterade stängsel till hagar inom Gimmenområdet. Under inspektionen kom tre bilar med personer som inte uppskattade besiktningsinitiativet.

Helsingborgs Dagblad - 26 mar 14 kl. 15:44

Kontrollant polisanmäler misshandel på Ängelholmskrog

Skulle kolla sändnings- och kanalrättigheter mitt under Röglematch..

NT - 23 feb 17 kl. 14:09

Kvinna polisanmälde misshandel

Polis och ambulans skickades till Granbrinken i tisdags sedan en kvinna slagit larm att hennes mor i 60-årsåldern blivit slagen av en man på boendet..

Nyheter 24 - 26 aug 13 kl. 11:43

Misshandel, mobbning och kränkningar ? här är Lundsbergs skandalerLundsberg

Februari 1998: En artikel i Lundsbergs skoltidning uppmanade elever till mobbning och pennalism.Januari 1999: Dåvarande rektorn Anders Lundin fick sparken efter att ha varit kritisk mot skolan. Efteråt sågs elever kissa på en bild av honom.

BT - 05 aug 13 kl. 09:42

Barnläkare: Polisanmäl pappan

Pojken som hetsades av sin pappa att hoppa från tio meters höjd på Alidebergsbadet utsattes för psykisk misshandel. Det säger barnläkare Gunnar Göthberg.
?

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Skola anmälde inte misshandel

Västra hamnens skola i Malmö valde att inte polisanmäla vad som kan vara hets mot folkgrupp och misshandel, uppger Sydsvenskan.En 15-årig pojke som går på Vittraskolan i Västra hamnen, skolan är granne med Västra hamnens skola, har blivit utsatt för en elev som har gjort en nazistisk hälsning när han har passerat. Detta har polisanmälts som hets mot folkgrupp.

Magazin24 - 16 nov 12 kl. 11:27

Bråk mellan barn ledde till polisanmälan

Föräldrarna till en pojke på en låg- och mellanstadieskola har anmält en annan pojke för misshandel. I ett års tid har det varit bråk mellan två pojkar på en låg- och mellanstadieskola i Köping. Den ena pojken har kränkt den andra flera gånger.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Här är samtliga #metoo-upprop

Först pekades Harvey Weinstein ut som sexförbrytare – sedan följde en flodvåg av vittnesmål.Kvinnor i bransch efter bransch gått samman i tusental och rutit ifrån mot sexuella övergrepp.Här är en sammanställning av höstens alla #metoo-upprop..

Expressen - 3 timmar sedan

Två till sjukhus efter en krock på E22

Två bilar krockade på E22 i Norrköping.Krocken beskrivs som "rejäl", och två personer har förts till sjukhus efter händelsen.– Ambulansen bedömde det som rött läge för en av dem, säger vakthavande befäl Lars-Göran Nilseryd till Aftonbladet..

Expressen - 3 timmar sedan

Polis: Bilder i sociala medier kan försvåra utredningar

Posta inte bilder i sociala medier som kan försvåra utredningarna eller vara förtal om fel person pekas ut.Det säger Järfällapolisen.– Ändamålen helgar inte medlen, det finns spelregler.

Expressen - 5 timmar sedan

Tonårspojkar knivrånades

Två pojkar på 16 och 17 år rånades sent på fredagskvällen i Landskrona.Gärningsmännen hotade dem med kniv..

Expressen - 5 timmar sedan

Brinnande fordon på E4 – långa köer

En bil började brinna på E4 i höjd med Kungens kurva utanför Stockholm.Ingen person skadades i olyckan – men vägen är just nu helt avstängd i södergående riktning.– Vi sanerar vägbanan just nu, säger Anders Hägglund..

Expressen - 5 timmar sedan

Polisen förbereder eget metoo-upprop

Fackliga Polisförbundet förbereder inom kort ett eget metoo-upprop med berättelser om sexuella övergrepp och trakasserier.– Jag hoppas verkligen att den debatt som nu pågår kommer att leda till en verklig samhällsförändring, säger Martin Ulvenhag, jämställdhetsansvarig i Polisförbundets förbundsstyrelse, i ett pressmeddelande..

Expressen - 5 timmar sedan

SD kan vända – som angrepp mot Centern

Sverigedemokraterna kan tänka sig att svänga långt åt vänster i sin ekonomiska politik.Allt för att ge Centerpartiet mindre inflytande i invandringspolitiken.– Det är klart att vi kan göra det, säger partiets ekonomiskpolitiska talesperson Oscar Sjöstedt till Dagens Industri..

Expressen - 5 timmar sedan

En till sjukhus efter viltolycka

En person fördes till sjukhus med ambulans efter en viltolycka på väg 104 vid Harlösa på fredagskvällen..

Expressen - 5 timmar sedan

Skådespelare gripen – ville mörda minister

ISTANBUL. En libanesisk skådespelare och regissör har gripits misstänkt för spionage och för att ha planerat att mörda landets inrikesminister.Ziad Itany, 42, anklagas för att ha blivit rekryterad av en svensk kvinna som jobbar för israelisk underrättelsetjänst..

Expressen - 6 timmar sedan

Akademiens ledamöter tystas – efter skandalen

Svenska Akademien bryter med "Kulturprofilen" efter anklagelserna om sexuella övergrepp.Nu stoppas ledamöterna i Akademien från att kommentera situationen."De enskilda ledamöterna skall avhålla sig från offentliga kommentarer", skriver Horace Engdahl i ett mejl..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.