DI > Ekonomi

Sunday, 24 June, 09:11

DI - 15 nov 17 kl. 07:00

SSM förvärvar ett unikt projekt motsvarande 250 bostäder i urbana och växande HägerstenSSM Holding AB (publ), Stockholmsregionens marknadsledande bostadsutvecklare inom prisvärda och yteffektiva bostäder, fortsätter expandera genom att förvärva ett bostadsprojekt med strandtomt i urbana och växande Hägersten av stiftelsen Neijp-Henriksberg. Projektet omfattar cirka 12 700 m2 BOA, vilket SSM bedömer kunna utveckla till 250 bostadsrätter..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SSM, Hägersten, SSM Holding AB, Neijp-Henriksberg, BOA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SSM, förvärvarett , unikt, projekt, motsvarande, 250, bostäderi , urbana och växande Hägersten
DI - 04 maj 17 kl. 07:43

SSM förvärvar Spånga-projekt

Bostadsutvecklaren SSM förvärvar ett projekt i Spånga norr om Stockholm city för 65 miljoner kronor och därutöver tilläggsköpeskilling baserat på framtida exploatering. Avsikten är att utveckla runt 250 bostadsrätter. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 nov 17 kl. 07:22

SSM förvärvar projekt i Hägersten

Bostadsutvecklaren SSM förvärvar ett bostadsprojekt med strandtomt i Hägersten i Stockholm av stiftelsen Neijp-Henriksberg. Det framgår av ett pressmeddelande..

Realtid - 26 mar 18 kl. 08:31

SSM förvärvar byggrätter i Stockholm

SSM förvärvar 1.200 byggrätter till ett projektvärde av 3,5 miljarder kronor..

DI - 26 mar 18 kl. 07:38

SSM förvärvar byggrätter för 3,5 miljarder

Bostadsutvecklaren SSM har tecknat en avsiktsförklaring med Keyser Fastigheter om ensamrätten till att förvärva fem industrifastigheter i Segeltorp, Rotebro, Spånga samt i centrala delarna av Täby. .

DI - 15 nov 17 kl. 14:53

SSM planerar inte prisjusteringar

Bostadsutvecklaren SSM har inga planer på att justera priser i projekt. De nya prognoserna för produktionsstart i projekt bygger på nuvarande försäljningstakter i dessa..

Barometern - 29 jun 16 kl. 12:13

SSM positiv till inkapslingsstation

Strålsäkerhetsmyndigheten, SSM, tillstyrker att SKB får bygga en inkapslingsstation i Oskarshamn Myndigheten godkänner även ansökan om ett slutförvar i Fosmark..

UNT - 11 okt 17 kl. 16:03

SSM tillbakavisar anklagelser om slutförvar

Strålsäkerhetsmyndigheten SSM anklagas för att mörka risker med slutförvaret i Forsmark, men tillbakavisar kritiken..

UNT - 21 dec 17 kl. 10:30

SSM:s yttrande skjuts upp

Strålsäkerhetsmyndigheten (SSM) som granskar SKB:s ansökan om slutförvar av använt kärnbränsle väntar in mark- och miljödomstolen..

Realtid - 18 maj 17 kl. 08:14

Ökad omsättning för SSM

Bostadsutvecklaren SSM presenterar kraftigt ökad omsättning efter sex produktionsstartade projekt..

DI - 15 nov 17 kl. 07:51

SSM flyttar fram produktionsstarter

Bostadsutvecklaren SSM flyttar "ett antal" av årets planerade produktionsstarter till 2018. Bakgrunden är nuvarande marknadssvaghet och att bolaget mot den bakgrunden bedömer att det inte kommer nå 75 procent i försäljningsgrad i berörda projekt innan årsskiftet..

Fler nyheter från DI

DI - 17 timmar sedan

Tiotusentals demonstrerar på brexits årsdag

Runt 50.000 personer deltar i dag i en anti-brexitmarsch i London, på dagen två år sedan omröstningen, skriver The Guardian..

DI - 18 timmar sedan

Skydda dig mot börsras – bygg en kackerlacksportfölj

Är du en riskavert investerare med fokus på värdebevarande? Då kan den så kallade kackerlacksportföljen vara något för dig. Så här bygger du ihop portföljen som ska överleva nästan allt.

DI - 19 timmar sedan

Kina exporterar alltmer bensin

Kina ökade sin export av bensin med 134 procent under maj månad – till 1,47 miljoner ton – jämfört med samma period i fjol, enligt uppgifter från landets tullmyndighet. Även dieselexporten ökade med drygt 62,6 procent till 2 miljoner ton jämfört med maj månad föregående år..

DI - 20 timmar sedan

JAB reser 5 miljarder euro i ny fond

Konglomeratet JAB, är nära att resa 5 miljarder euro, motsvarande drygt 50 miljarder kronor, i en ny fond. Det rapporterar Bloomberg News och hänvisar till källor. .

DI - 20 timmar sedan

Tsipras uppfyllde slipslöfte

Under ett framträdande inför politiska allierade i Aten på fredagen framträdde Greklands premiärminister Alexis Tsipras i en vinröd slips, och uppfyllde därmed löftet om att inte bära plagget förrän Greklands skuldproblem blivit lösta..

DI - 21 timmar sedan

Rea på köpcentrum – men ingen vill köpa

E-handels framfart sätter sina spår även på fastighetsmarknaden. Medan logistikfastigheter är glödhett fortsätter köpcentrumfastigheter att tappa. .

DI - 21 timmar sedan

Bostadsutvecklaren Axxonen går i konkurs

Nedgången har för de svenska bostadspriserna har nu skördat ett första offer i form av bostadsutvecklaren Axxonen. Bolaget har nu gått i konkurs, rapporterar E55..

DI - 21 timmar sedan

Loppisfynden att jaga i sommar – och som du kan sälja dyrt

Glas, prydnadsfigurer och vaser från 1970-talet. Det är prylar du ska lägga vantarna på när loppisarna nu avlöser varandra i Sommarsverige. I alla fall om du vill sälja de vidare på Tradera.

DI - 22 timmar sedan

Space X plockar prestigeorder

Det amerikanska försvarsdepartementet har tilldelat Elon Musks Space X ett tyngre kontrakt. .

DI - 23 timmar sedan

Tyska telejättens it-bolag sparkar tusentals

Tyska teleoperatörsjätten Deutsche Telekom egna IT-bolag T-Systems genomför ett större besparingsprogram..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.