DI > Ekonomi

Saturday, 25 November, 05:00

DI - 15 nov 17 kl. 07:00

SSM förvärvar ett unikt projekt motsvarande 250 bostäder i urbana och växande HägerstenSSM Holding AB (publ), Stockholmsregionens marknadsledande bostadsutvecklare inom prisvärda och yteffektiva bostäder, fortsätter expandera genom att förvärva ett bostadsprojekt med strandtomt i urbana och växande Hägersten av stiftelsen Neijp-Henriksberg. Projektet omfattar cirka 12 700 m2 BOA, vilket SSM bedömer kunna utveckla till 250 bostadsrätter..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SSM, Hägersten, SSM Holding AB, Neijp-Henriksberg, BOA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SSM, förvärvarett , unikt, projekt, motsvarande, 250, bostäderi , urbana och växande Hägersten
DI - 04 maj 17 kl. 07:43

SSM förvärvar Spånga-projekt

Bostadsutvecklaren SSM förvärvar ett projekt i Spånga norr om Stockholm city för 65 miljoner kronor och därutöver tilläggsköpeskilling baserat på framtida exploatering. Avsikten är att utveckla runt 250 bostadsrätter. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 nov 17 kl. 07:22

SSM förvärvar projekt i Hägersten

Bostadsutvecklaren SSM förvärvar ett bostadsprojekt med strandtomt i Hägersten i Stockholm av stiftelsen Neijp-Henriksberg. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 nov 17 kl. 14:53

SSM planerar inte prisjusteringar

Bostadsutvecklaren SSM har inga planer på att justera priser i projekt. De nya prognoserna för produktionsstart i projekt bygger på nuvarande försäljningstakter i dessa..

Barometern - 29 jun 16 kl. 12:13

SSM positiv till inkapslingsstation

Strålsäkerhetsmyndigheten, SSM, tillstyrker att SKB får bygga en inkapslingsstation i Oskarshamn Myndigheten godkänner även ansökan om ett slutförvar i Fosmark..

UNT - 11 okt 17 kl. 16:03

SSM tillbakavisar anklagelser om slutförvar

Strålsäkerhetsmyndigheten SSM anklagas för att mörka risker med slutförvaret i Forsmark, men tillbakavisar kritiken..

Realtid - 18 maj 17 kl. 08:14

Ökad omsättning för SSM

Bostadsutvecklaren SSM presenterar kraftigt ökad omsättning efter sex produktionsstartade projekt..

DI - 15 nov 17 kl. 07:51

SSM flyttar fram produktionsstarter

Bostadsutvecklaren SSM flyttar "ett antal" av årets planerade produktionsstarter till 2018. Bakgrunden är nuvarande marknadssvaghet och att bolaget mot den bakgrunden bedömer att det inte kommer nå 75 procent i försäljningsgrad i berörda projekt innan årsskiftet..

Barometern - 17 nov 15 kl. 16:14

SSM ger tummen upp för slutförvar i Forsmark

Berget i Forsmark är en lämplig plats för slutförvar av använt kärnbränsle..

Nyteknik - 25 okt 12 kl. 14:08

SSM sågar SKB:s kapselfabrikansökan

Strålsäkerhetsmyndigheten är långtifrån nöjd med Svensk Kärnbränslehanterings ansökan om att bygga en inkapslingsanläggning för slutförvar av kärnkraftsavfall i Oskarshamn. Bolaget måste nu göra omfattande kompletteringar..

Nyteknik - 12 okt 17 kl. 11:07

Avslöjandet: SSM redovisade inte risker med slutförvaret

Interna protokoll visar att experter på Strålsäkerhetsmyndigheten såg stora risker med metoden för ett slutförvar – men riskscenarierna har inte lämnats vidare till mark- och miljödomstolen..

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Ekonomin i Mexiko går sämre än väntat

Mexikos ekonomi gick sämre än beräknat under årets tredje kvartal, delvis på grund av orkaner och jordbävningskatastrofen som påverkat både olje- och turistindustrin, enligt regeringen. Även osäkerhet vad gäller samtalen om Nafta har påverkat tillväxten i landet negativt..

DI - 6 timmar sedan

Planen: Då ska bilarna kunna köra helt själva

Smarta bilar beskrivs som framtiden och det pågår ett teknikrace hos både biltillverkare och it-bolag. Men även om den artificiella intelligensen alltmer flyttar in under huven behövs mänsklig inblandning ännu ett bra tag för att de självkörande ­bilarna ska fungera..

DI - 7 timmar sedan

Färre bostadsbyggen väntar framöver

Antalet bostäder har ökat de senaste åren — men nu spår Boverket att det kommer bli färre byggen än väntat framöver, skriver Dagens Nyheter. Verket spådde i slutet av oktober att det samlade bostadsbyggandet i Sverige kommer att sjunka från 76 000 i år till 73 500 nästa år..

DI - 7 timmar sedan

Annie Lööf: SD är ett aggressivt parti

”Sverigedemokraterna är lika stadiga i regeringsfrågan som ett duschdraperi.” Det säger Centerledaren Annie Lööf som anklagar SD för att skapa kaos i svensk politik..

DI - 7 timmar sedan

SD redo offra sin egen ekonomiska politik

Sverigedemokraterna är redo att offra sin ekonomiska politik för att stoppa Centerns inflytande över migrationspolitiken. Löftet om sänkta skatter på jobb och företagande väger lätt när invandringen ska stramas åt..

DI - 8 timmar sedan

2 400 akademiker i upprop om sexism

2 400 kvinnliga akademiker har skrivit på ett upprop mot sexuella trakasserier och rena övergrepp inom universitetsvärlden. Kvinnor tvingas överge sina karriärer medan förövare tillåts fortsätta, skriver de i Svenska Dagbladet..

DI - 9 timmar sedan

Utländska investerare rusar till svensk vindkraft

Investeringen i Markbygden är i linje med trenden mot färre, men större vindkraftsprojekt. Utländska investerare flockas på den svenska marknaden..

DI - 9 timmar sedan

Miljardlyftet: Europas största vindkraftspark byggs i Piteå

En vindkraftspark som ska bli Europas största och en ny investering på 8 miljarder kronor. Piteå kommun står inför stora förändringar och effekten är redan mätbar: vinnarna på vinden är många..

DI - 9 timmar sedan

Jeff Bezos förmögenhet passerade 100 miljarder dollar

Amazons grundare och vd Jeff Bezos trädde på fredagen in i en ytterst exklusiv klubb: den för personer med en förmögenhet på över 100 miljarder dollar. Det skriver Bloomberg News..

DI - 9 timmar sedan

Lotta Engzell-Larsson: Hans Rosling såg företagens betydelse

LEDARE. Läkaren och vetenskapsmannen Hans Roslings självbiografi, "Hur jag lärde mig förstå världen" har nu utkommit postumt. Den ger också läsaren en bättre förståelse för världen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.