DI > Ekonomi

Wednesday, 26 September, 16:29

DI - 15 nov 17 kl. 07:00

SSM förvärvar ett unikt projekt motsvarande 250 bostäder i urbana och växande HägerstenSSM Holding AB (publ), Stockholmsregionens marknadsledande bostadsutvecklare inom prisvärda och yteffektiva bostäder, fortsätter expandera genom att förvärva ett bostadsprojekt med strandtomt i urbana och växande Hägersten av stiftelsen Neijp-Henriksberg. Projektet omfattar cirka 12 700 m2 BOA, vilket SSM bedömer kunna utveckla till 250 bostadsrätter..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SSM, Hägersten, SSM Holding AB, Neijp-Henriksberg, BOA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SSM, förvärvarett , unikt, projekt, motsvarande, 250, bostäderi , urbana och växande Hägersten
DI - 04 maj 17 kl. 07:43

SSM förvärvar Spånga-projekt

Bostadsutvecklaren SSM förvärvar ett projekt i Spånga norr om Stockholm city för 65 miljoner kronor och därutöver tilläggsköpeskilling baserat på framtida exploatering. Avsikten är att utveckla runt 250 bostadsrätter. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 nov 17 kl. 07:22

SSM förvärvar projekt i Hägersten

Bostadsutvecklaren SSM förvärvar ett bostadsprojekt med strandtomt i Hägersten i Stockholm av stiftelsen Neijp-Henriksberg. Det framgår av ett pressmeddelande..

Realtid - 26 mar 18 kl. 08:31

SSM förvärvar byggrätter i Stockholm

SSM förvärvar 1.200 byggrätter till ett projektvärde av 3,5 miljarder kronor..

DI - 26 mar 18 kl. 07:38

SSM förvärvar byggrätter för 3,5 miljarder

Bostadsutvecklaren SSM har tecknat en avsiktsförklaring med Keyser Fastigheter om ensamrätten till att förvärva fem industrifastigheter i Segeltorp, Rotebro, Spånga samt i centrala delarna av Täby. .

DI - 15 nov 17 kl. 14:53

SSM planerar inte prisjusteringar

Bostadsutvecklaren SSM har inga planer på att justera priser i projekt. De nya prognoserna för produktionsstart i projekt bygger på nuvarande försäljningstakter i dessa..

Barometern - 29 jun 16 kl. 12:13

SSM positiv till inkapslingsstation

Strålsäkerhetsmyndigheten, SSM, tillstyrker att SKB får bygga en inkapslingsstation i Oskarshamn Myndigheten godkänner även ansökan om ett slutförvar i Fosmark..

UNT - 11 okt 17 kl. 16:03

SSM tillbakavisar anklagelser om slutförvar

Strålsäkerhetsmyndigheten SSM anklagas för att mörka risker med slutförvaret i Forsmark, men tillbakavisar kritiken..

UNT - 21 dec 17 kl. 10:30

SSM:s yttrande skjuts upp

Strålsäkerhetsmyndigheten (SSM) som granskar SKB:s ansökan om slutförvar av använt kärnbränsle väntar in mark- och miljödomstolen..

Realtid - 18 maj 17 kl. 08:14

Ökad omsättning för SSM

Bostadsutvecklaren SSM presenterar kraftigt ökad omsättning efter sex produktionsstartade projekt..

DI - 15 nov 17 kl. 07:51

SSM flyttar fram produktionsstarter

Bostadsutvecklaren SSM flyttar "ett antal" av årets planerade produktionsstarter till 2018. Bakgrunden är nuvarande marknadssvaghet och att bolaget mot den bakgrunden bedömer att det inte kommer nå 75 procent i försäljningsgrad i berörda projekt innan årsskiftet..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Nederländsk överdomstol fastslår böter för Cherry-bolag

Den nederländska överdomstolen för administrativa ärenden, The Council of State, fastställer de böter som landets spelmyndighet, KSA, tidigare delat ut till Onisac och Mansion Online Casino på 150.000 euro 2013 samt till Co Gaming, tidigare Comeon Europe, på 180.000 euro under 2014.

DI - 5 minuter sedan

Räntor och valutor: Dollarn stärks inför Fed-besked

Europeiska räntor pekade svagt nedåt på onsdagen samtidigt som euron tappade mot dollarn. USA-räntorna handlades sidledes inför kvällens räntebesked från Federal Reserve, som väntas bli ytterligare en höjning..

DI - 15 minuter sedan

Nordeas vd: Bankerna har underskattat hur svårt det är att förhindra penningtvätt

Banker har tidigare underskattat hur komplext det är att försöka förhindra penningtvätt. Genom ett ökat samarbete mellan banker och myndigheter skulle det arbetet förbättras, eftersom det är ett gemensamt ansvar att förbättra säkerheten i det globala banksystemet. Det sade Nordeas vd Casper von Koskull vid en träff med journalister i Stockholm på onsdagen..

DI - 10 minuter sedan

Frankrike väljer bort handelsavtal med länder utanför Parisavtalet

I ett tal till FN:s generalförsamling meddelade Frankrikes president Emmanuel Macron att landet inte längre kommer ingå handelsavtal med länder som står utanför Parisavtalet..

DI - 15 minuter sedan

Trump vill ha en tvåstatslösning: ”Det är min dröm”

President Donald Trump vill se en tvåstatslösning för israeler och palestinier..

DI - 15 minuter sedan

Italiens finansminister lovar medborgarlön

En så kallad medborgarlön och möjligheten att gå i pension tidigare är några av löftena som utlovas i budgeten för nästa år, meddelar Italiens finansminister Giovanni Tria. Medborgarlönen ska motverka de sociala konsekvenserna av teknikskiftet och ge äldre anställda möjlighet att gå i förtidspension och ge plats åt yngre mer kvalificerade medarbetare..

DI - 30 minuter sedan

USA: Försäljningen av nya hus steg mindre än väntat

Försäljningen av nya enfamiljshus i USA steg 3,5 procent i augusti jämfört med månaden före, till en säsongsjusterad årstakt på 629.000 enheter, visar statistik från handelsdepartementet. .

DI - 30 minuter sedan

Dyrare import i Indien efter tullhöjning

Indien höjer importtullar på 19 produkter, däribland kylskåp, smycken, bildäck och luftkonditionering, enligt landets finansminister Arun Jaitley. Även flygplansbränsle omfattas av det nya tullpaketet..

DI - 30 minuter sedan

Triton äger 1,5 procent i Medicover

Riskkapitalbolaget Triton äger 1,5 procent av aktierna i Medicover.  Det uppger Triton för Nyhetsbyrån Direkt..

DI - 1 timme sedan

Hamnkonflikten rullar vidare – inget avtal efter förhandling

De grälande parterna i tvisten i svenska hamnar träffades och förhandlade – men kom, som vanligt, inte överens. Hamnarbetareförbundet och arbetsgivaren Sveriges Hamnar avvisade båda den andra partens avtalsförslag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.