DI > Ekonomi

Wednesday, 26 September, 16:51

Liknande nyheter

Taggar: Räntoroch , valutor, Dollarn, försvagas
DI - 26 nov 13 kl. 07:39

Räntor/valutor: Dollarn försvagas

Statobligationsräntorna i USA visar små förändringar under natten samtidigt som dollarn försvagats något mot både euron och yenen under en rätt händelsefattig natt på finansmarknaderna..

DI - 14 apr 16 kl. 15:12

Räntor/valutor: Dollarn försvagas något

Dollarn försvagades något under torsdagseftermiddagen, efter att USA-statistiken över inflationen var svagare än väntat..

DI - 29 jul 16 kl. 14:53

Räntor och valutor: Dollarn försvagas efter BNP-besked

Amerikanska marknadsräntor sjunker ett par punkter och USA-dollarn försvagas efter det första estimatet av amerikanska BNP-utvecklingen för det andra kvartalet..

DI - 01 aug 18 kl. 20:30

Räntor och valutor: Dollarn försvagas något efter Fed-beskedet

Dollarn försvagas något mot andra valutor efter Federal Reserves räntebesked på onsdagskvällen, USA-räntorna noterar samtidigt endast blygsamma rörelser. .

DI - 22 okt 13 kl. 14:42

Räntor & valutor: Dollarn sjunker efter jobbrapport

Amerikanska statsobligationsräntor sjunker efter publiceringen av sysselsättningsrapporten för september, samtidigt som dollarn försvagas mot euron och yenen..

DI - 18 sep 13 kl. 07:34

Räntor/valutor: Dollarn försvagas

De amerikanska räntorna har visat små rörelser under tisdagskvällen och onsdagsmorgonen, i en avvaktande handel i väntan på Federal Reserves räntebesked..

DI - 24 sep 15 kl. 16:39

Räntor och valutor: Dollarn försvagas

Dollarn försvagades mot andra större valutor på torsdagen och långa statspappersräntor sjönk ytterligare samtidigt som höstdepressionen fortsatte på globala börser..

DI - 10 dec 15 kl. 06:24

Räntor och valutor: Dollarn försvagas

Amerikanska statspappersräntor har sjunkit efter den svenska marknadens stängning på onsdagen, dollarn har samtidigt försvagats ytterligare mot andra större valutor. Euron handlades som högst till 1,1040 på onsdagskvällen, men har därefter sjunkit tillbaka något..

DI - 10 nov 17 kl. 06:20

Räntor och valutor: Dollarn försvagas

Amerikanska statspappersräntor noteras något högre i längre löptider, efter att ha handlats oregelbundet efter den svenska marknadens stängning på torsdagen. Dollarn handlas samtidigt marginellt svagare mot andra större valutor..

DI - 10 jan 14 kl. 14:40

Räntor och valutor: Dollarn försvagas efter jobbrapport

Amerikanska statsobligationsräntor sjunker efter publiceringen av sysselsättningsrapporten för december, samtidigt som dollarn tappar mot euron och yenen..

DI - 02 okt 15 kl. 14:43

Räntor och valutor: Dollarn försvagas efter jobbsiffror

Amerikanska marknadsräntor sjönk kraftigt och dollarn försvagades efter en svag amerikansk jobbrapport för september..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Då inleds handeln i gruvbolaget Nordic Iron Ore

Gruvutvecklingsbolaget Nordic Iron Ores aktier och teckningsoptioner har godkänts för listning på Nasdaq First North Stockholm. Första dag för handel planeras till måndag den 1 oktober 2018. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - just nu

Uppgifter: Airbus nära kinesisk stororder

Flygplanstillverkaren Airbus har sänt en delegation på hög nivå till Kina för att förhandla om en potentiell order på 180 stycken A320-flygplan värd 18 miljarder dollar. Det rapporterar Bloomberg News. .

DI - 15 minuter sedan

USA-börser: IBM stiger efter köprekommendation

De ledande börserna på Wall Street handlades strax över nollan under onsdagens inledande handel. Dollarn har stärkts något och USA-räntorna har sjunkit inför kvällens räntebesked och signaler om framtiden från Federal Reserve..

DI - 15 minuter sedan

Athanase köper storpost i First North-bolag

Athanase Industrial Partners har köpt 15 procent av aktiekapitalet i det irländska First North-bolaget Zutec som utvecklar och marknadsför molnbaserade mjukvarutjänster. Athanase äger nu 17,2 procent av aktierna..

DI - 15 minuter sedan

Högre lager av råolja i USA

De amerikanska lagren av råolja steg 1,8 miljoner fat under förra veckan.  Det rapporterar USA:s energidepartement, DOE, enligt Reuters..

DI - 15 minuter sedan

Inför rapporten: Analytikerna synar H&M:s huvudvärk

På torsdag är det dags för H&M:s niomånadersrapport. Efter försäljningssiffror som överraskade positivt, väntar marknaden nu spänt på resultatet. Lagerutvecklingen spelar som vanligt en av huvudrollerna när H&M släpper kvartalsrapport.

DI - 15 minuter sedan

Trump riktar tullkanonen mot Japan

Efter handelsframgångarna med Mexiko och Sydkorea riktar Donald Trump nu in sig på Japan. Precis som i fallet med EU använder han hot om biltullar för att få sin vilja fram..

DI - 30 minuter sedan

Nederländsk överdomstol fastslår böter för Cherry-bolag

Den nederländska överdomstolen för administrativa ärenden, The Council of State, fastställer de böter som landets spelmyndighet, KSA, tidigare delat ut till Onisac och Mansion Online Casino på 150.000 euro 2013 samt till Co Gaming, tidigare Comeon Europe, på 180.000 euro under 2014.

DI - 30 minuter sedan

Räntor och valutor: Dollarn stärks inför Fed-besked

Europeiska räntor pekade svagt nedåt på onsdagen samtidigt som euron tappade mot dollarn. USA-räntorna handlades sidledes inför kvällens räntebesked från Federal Reserve, som väntas bli ytterligare en höjning..

DI - 30 minuter sedan

Nordeas vd: Bankerna har underskattat hur svårt det är att förhindra penningtvätt

Banker har tidigare underskattat hur komplext det är att försöka förhindra penningtvätt. Genom ett ökat samarbete mellan banker och myndigheter skulle det arbetet förbättras, eftersom det är ett gemensamt ansvar att förbättra säkerheten i det globala banksystemet. Det sade Nordeas vd Casper von Koskull vid en träff med journalister i Stockholm på onsdagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.