DI > Ekonomi

Saturday, 25 November, 05:00

DI - 15 nov 17 kl. 06:56

Räntor och valutor: Dollarn försvagasUSA-räntorna sjönk och dollarn försvagades efter svensk stängning på tisdagen. Dollarn har fortsatt tappa under natten inför KPI-utfallet för oktober som publiceras senare på onsdagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, KPI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Räntoroch , valutor, Dollarn, försvagas
DI - 26 nov 13 kl. 07:39

Räntor/valutor: Dollarn försvagas

Statobligationsräntorna i USA visar små förändringar under natten samtidigt som dollarn försvagats något mot både euron och yenen under en rätt händelsefattig natt på finansmarknaderna..

DI - 14 apr 16 kl. 15:12

Räntor/valutor: Dollarn försvagas något

Dollarn försvagades något under torsdagseftermiddagen, efter att USA-statistiken över inflationen var svagare än väntat..

DI - 29 jul 16 kl. 14:53

Räntor och valutor: Dollarn försvagas efter BNP-besked

Amerikanska marknadsräntor sjunker ett par punkter och USA-dollarn försvagas efter det första estimatet av amerikanska BNP-utvecklingen för det andra kvartalet..

DI - 22 okt 13 kl. 14:42

Räntor & valutor: Dollarn sjunker efter jobbrapport

Amerikanska statsobligationsräntor sjunker efter publiceringen av sysselsättningsrapporten för september, samtidigt som dollarn försvagas mot euron och yenen..

DI - 18 sep 13 kl. 07:34

Räntor/valutor: Dollarn försvagas

De amerikanska räntorna har visat små rörelser under tisdagskvällen och onsdagsmorgonen, i en avvaktande handel i väntan på Federal Reserves räntebesked..

DI - 24 sep 15 kl. 16:39

Räntor och valutor: Dollarn försvagas

Dollarn försvagades mot andra större valutor på torsdagen och långa statspappersräntor sjönk ytterligare samtidigt som höstdepressionen fortsatte på globala börser..

DI - 10 dec 15 kl. 06:24

Räntor och valutor: Dollarn försvagas

Amerikanska statspappersräntor har sjunkit efter den svenska marknadens stängning på onsdagen, dollarn har samtidigt försvagats ytterligare mot andra större valutor. Euron handlades som högst till 1,1040 på onsdagskvällen, men har därefter sjunkit tillbaka något..

DI - 10 nov 17 kl. 06:20

Räntor och valutor: Dollarn försvagas

Amerikanska statspappersräntor noteras något högre i längre löptider, efter att ha handlats oregelbundet efter den svenska marknadens stängning på torsdagen. Dollarn handlas samtidigt marginellt svagare mot andra större valutor..

DI - 10 jan 14 kl. 14:40

Räntor och valutor: Dollarn försvagas efter jobbrapport

Amerikanska statsobligationsräntor sjunker efter publiceringen av sysselsättningsrapporten för december, samtidigt som dollarn tappar mot euron och yenen..

DI - 02 okt 15 kl. 14:43

Räntor och valutor: Dollarn försvagas efter jobbsiffror

Amerikanska marknadsräntor sjönk kraftigt och dollarn försvagades efter en svag amerikansk jobbrapport för september..

DI - 19 nov 15 kl. 16:44

Räntor och valutor: Dollarn försvagas

Europeiska statspappersräntor fortsatte att sjunka i torsdagens handel. Euron handlades högre mot dollarn som i sin tur handlades något svagare även mot japanska yen, och dollarförsvagningen tilltog i eftermiddagens handel..

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Ekonomin i Mexiko går sämre än väntat

Mexikos ekonomi gick sämre än beräknat under årets tredje kvartal, delvis på grund av orkaner och jordbävningskatastrofen som påverkat både olje- och turistindustrin, enligt regeringen. Även osäkerhet vad gäller samtalen om Nafta har påverkat tillväxten i landet negativt..

DI - 6 timmar sedan

Planen: Då ska bilarna kunna köra helt själva

Smarta bilar beskrivs som framtiden och det pågår ett teknikrace hos både biltillverkare och it-bolag. Men även om den artificiella intelligensen alltmer flyttar in under huven behövs mänsklig inblandning ännu ett bra tag för att de självkörande ­bilarna ska fungera..

DI - 7 timmar sedan

Färre bostadsbyggen väntar framöver

Antalet bostäder har ökat de senaste åren — men nu spår Boverket att det kommer bli färre byggen än väntat framöver, skriver Dagens Nyheter. Verket spådde i slutet av oktober att det samlade bostadsbyggandet i Sverige kommer att sjunka från 76 000 i år till 73 500 nästa år..

DI - 7 timmar sedan

Annie Lööf: SD är ett aggressivt parti

”Sverigedemokraterna är lika stadiga i regeringsfrågan som ett duschdraperi.” Det säger Centerledaren Annie Lööf som anklagar SD för att skapa kaos i svensk politik..

DI - 7 timmar sedan

SD redo offra sin egen ekonomiska politik

Sverigedemokraterna är redo att offra sin ekonomiska politik för att stoppa Centerns inflytande över migrationspolitiken. Löftet om sänkta skatter på jobb och företagande väger lätt när invandringen ska stramas åt..

DI - 8 timmar sedan

2 400 akademiker i upprop om sexism

2 400 kvinnliga akademiker har skrivit på ett upprop mot sexuella trakasserier och rena övergrepp inom universitetsvärlden. Kvinnor tvingas överge sina karriärer medan förövare tillåts fortsätta, skriver de i Svenska Dagbladet..

DI - 9 timmar sedan

Utländska investerare rusar till svensk vindkraft

Investeringen i Markbygden är i linje med trenden mot färre, men större vindkraftsprojekt. Utländska investerare flockas på den svenska marknaden..

DI - 9 timmar sedan

Miljardlyftet: Europas största vindkraftspark byggs i Piteå

En vindkraftspark som ska bli Europas största och en ny investering på 8 miljarder kronor. Piteå kommun står inför stora förändringar och effekten är redan mätbar: vinnarna på vinden är många..

DI - 9 timmar sedan

Jeff Bezos förmögenhet passerade 100 miljarder dollar

Amazons grundare och vd Jeff Bezos trädde på fredagen in i en ytterst exklusiv klubb: den för personer med en förmögenhet på över 100 miljarder dollar. Det skriver Bloomberg News..

DI - 9 timmar sedan

Lotta Engzell-Larsson: Hans Rosling såg företagens betydelse

LEDARE. Läkaren och vetenskapsmannen Hans Roslings självbiografi, "Hur jag lärde mig förstå världen" har nu utkommit postumt. Den ger också läsaren en bättre förståelse för världen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.