Nerikes Allehanda > Nyheter

Wednesday, 26 September, 16:41

Nerikes Allehanda - 15 nov 17 kl. 05:30

Fordon är ständig punkt hos barn- och utbildningsnämndenFordons- och transportprogrammet på Lindeskolan har vissa år varit hotat. Nu handlar det om att få till en långsiktig lösning lokalmässigt, men det finns även ett litet hot..
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Lindeskolan

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fordonär , ständig, punkt, hos, barnoch , utbildningsnämnden
Expressen - 28 sep 13 kl. 23:41

En uppsagd efter kaos hos insatsstyrkan

Kvitton som samlades i en kartong i köket, bristande kontroller av utryckningsfordon och knapphändig redovisning. En anställd pekas ut som skyldig till stora brister i rutinerna kring nationella insatsstyrkans fordon - och har nu sagts upp av rikspolisstyrelsen, rapporterar SVT.se.

Cornucopia - 03 nov 17 kl. 11:58

Bilhandlare: Driftstörningar hos Transportstyrelsen omöjliggör billeveranser

Enligt uppgifter till bloggen från bilhandlare har Transportstyrelsens system för bilregistret varit drabbad av omfattande driftstörningar senaste veckorna. Det går inte att ställa av och på fordon eller göra ägarbyten för bilhandlare, vilket skjuter upp leveranser av fordon till kunder. Omfattningen av störningarna har aldrig varit så här omfattande och supporten säger att det kan handla om överbelastningsangrepp.

DalaDemokraten - 30 mar 15 kl. 10:01

Bilinbrott hos Forssa Bygg & Montage

Mellan 26–27 mars har någon från ett med plank och staket inhägnat område hos Forssa Bygg & Montage AB på Cirkelvägen försökt att tillgripa tre olika fordon. Samtliga dessa fordon har fått plastkåporna vid ratt och tändningslås bortbrutna. Fler fordon har genomsökts och vid anmälningstillfället saknades diverse handverktyg..

Kristianstadsbladet - 07 nov 12 kl. 08:23

Förslag om beslag av fordon


I dag får justitieminister Beatrice Ask (M) en departementspromemoria om förverkande av fordon vid trafikbrott. - Det handlar om när man ska kunna beslagta fordon som har använts vid till exempel upprepade trafikförseelser, säger Jeanette Mattsson, biträdande pressekreterare hos Beatrice Ask.Ask tar emot förslaget klockan 9.

Nya Wermlands Tidningen - 11 jul 16 kl. 15:00

Ständig tillväxt på motorträffen

Traktorer, bilar och militära fordon visades upp i Gapungebyn.

Nerikes Allehanda - 07 dec 13 kl. 17:09

Köpare får rätt till ersättning för fordon som inte gick

En spekulant i Uppland hittade ett intressant fordon hos ett företag i Lindesbergs kommun på Blocket. Efter trassel har Allmänna reklammationsnämnden avgjort affären som slutade i en tvist..

DI - 02 jan 15 kl. 12:01

General Motors tvingas återkalla fler fordon

General Motors, GM, har till följd av tändningsproblem hos vissa bilmodeller valt att återkalla totalt 83.572 fordon, skriver Reuters..

Sydsvenskan - 18 okt 15 kl. 12:24

Fordon för miljonbelopp stulna

Fordon till ett värde av närmare tre miljoner kronor har under helgen stulits vid två inbrott i Värmland. Under natten mot lördagen stals en lastbil med släp och en teleskoplastare från ett företag nära Hagfors flygplats.På söndagsmorgonen upptäcktes att en ny traktor och en teleskoplastare, med ett sammanlagt värde på två miljoner kronor, försvunnit ur en maskinhall i Långserud, skriver flera lokala medier.

Helsingborgs Dagblad - 18 okt 15 kl. 12:24

Fordon för miljonbelopp stulna

Fordon till ett värde av närmare tre miljoner kronor har under helgen stulits vid två inbrott i Värmland. Under natten mot lördagen stals en lastbil med släp och en teleskoplastare från ett företag nära Hagfors flygplats.På söndagsmorgonen upptäcktes att en ny traktor och en teleskoplastare, med ett sammanlagt värde på två miljoner kronor, försvunnit ur en maskinhall i Långserud, skriver flera lokala medier.

Nya Wermlands Tidningen - 16 jul 17 kl. 13:58

Flera fordon inblandade i krock på E45

Flera fordon var på söndagseftermiddagen inblandade i en trafikolycka på E45 strax norr om Bjälverud. – Det var en bil med husvagn som behövde stanna och sen blev det någon form av kökrock därefter, säger Stefan Olsson hos räddningstjänsten i Sunne..

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:56

Netto får återkalla lamphållare – kan ge elchock

Det handlar om en lampa med inbyggd sensor som butikskedjan Netto måste återkalla..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:10

Bekräftat: Man i 65-årsåldern omkom i våldsamma krocken

Bilen körde i hög fart av vägen och in i ett träd. Krocken var våldsam och bilen blev kraftigt demolerad. På fredagsmorgonen bekräftar polisen att en man i 65-årsåldern omkom i torsdagskvällens olycka på riksväg 51 söder om Sköllersta..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:30

Idol-Chris resa – från byn Hägernäs till Globen: "Han älskade att bada – det är ju så nära till sjön"

Från att spela piano för släkten på julafton till att fylla Globen på bästa sändningstid. NA har besökt den lilla byn Hägernäs utanför Lindesberg, där Idol-vinnaren Chris Kläfford växte upp. Hör fa....

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:30

Så lyser du upp i vintermörkret

Att lägga belysning på sin husfasad kan vara fint, inte minst så här i juletid. Micael Johansson är ljusdesigner och har en rad tips till dig som vill lysa upp huset, tillfälligt eller mer varakti....

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:10

Bekräftat: En person omkom i våldsamma krocken

Bilen körde i hög fart av vägen och in i ett träd. Krocken var våldsam och bilen blev kraftigt demolerad. På fredagsmorgonen bekräftar polisen att en man omkom i torsdagskvällens olycka på riksväg 51 söder om Sköllersta..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:00

TV: Ukulelegänget i Fjugesta släpper en skiva

12 låtar på en cd finns numera att lyssna på om man vill ha musik som gör en på gott humör. Det är både sång och ukulele som gäller för gänget som träffas varje vecka. Under snart sex år har Ukul....

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 07:36

Kritik från kommunen angående Trafikverkets hantering av planer för riksväg 51

Även Kumla kommun kritiserar nu hur Trafikverket skött processen kring den planerade ombyggnationen av riksväg 51..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 07:38

Här är byggnaderna som kan vinna Örebro kommuns Byggnadspris

Ett parkeringshus, ett studentboende, ett vårdboende och ett 30-talshus. Här är de nominerade byggnaderna till kommunens Byggnadspris. Nästa torsdag presenteras en vinnare..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 06:50

Mats Nilsson vill ta över Open Art: "Jag tycker inte det blev så bra den här gången"

Tidigare konsthallschefen Mats Nilsson vill ta över Open Art. Han är beredd att tillsammans med två andra personer bilda ett bolag och driva konstprojektet istället för kommunen. – Jag känner oro inför framtiden, säger han och listar i en skrivelse upp problemen med Open Art som det fungerar i dag..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 06:30

Lärare aktiv på rasistisk sajt - okej så länge han delar skolans värdegrund på skoltid

Läraren på ett fristående gymnasium i Örebro är aktiv på sajten Nordisk alternativhöger. Han är dessutom styrelseledamot. Han medverkar i en pod där det uttrycks rasistiska, homofoba och kvinnoförnedrande åsikter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.