Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 25 November, 04:59

Nerikes Allehanda - 15 nov 17 kl. 05:30

Fordon är ständig punkt hos barn- och utbildningsnämndenFordons- och transportprogrammet på Lindeskolan har vissa år varit hotat. Nu handlar det om att få till en långsiktig lösning lokalmässigt, men det finns även ett litet hot..
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Lindeskolan

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fordonär , ständig, punkt, hos, barnoch , utbildningsnämnden
Expressen - 28 sep 13 kl. 23:41

En uppsagd efter kaos hos insatsstyrkan

Kvitton som samlades i en kartong i köket, bristande kontroller av utryckningsfordon och knapphändig redovisning. En anställd pekas ut som skyldig till stora brister i rutinerna kring nationella insatsstyrkans fordon - och har nu sagts upp av rikspolisstyrelsen, rapporterar SVT.se.

Cornucopia - 03 nov 17 kl. 11:58

Bilhandlare: Driftstörningar hos Transportstyrelsen omöjliggör billeveranser

Enligt uppgifter till bloggen från bilhandlare har Transportstyrelsens system för bilregistret varit drabbad av omfattande driftstörningar senaste veckorna. Det går inte att ställa av och på fordon eller göra ägarbyten för bilhandlare, vilket skjuter upp leveranser av fordon till kunder. Omfattningen av störningarna har aldrig varit så här omfattande och supporten säger att det kan handla om överbelastningsangrepp.

DalaDemokraten - 30 mar 15 kl. 10:01

Bilinbrott hos Forssa Bygg & Montage

Mellan 26–27 mars har någon från ett med plank och staket inhägnat område hos Forssa Bygg & Montage AB på Cirkelvägen försökt att tillgripa tre olika fordon. Samtliga dessa fordon har fått plastkåporna vid ratt och tändningslås bortbrutna. Fler fordon har genomsökts och vid anmälningstillfället saknades diverse handverktyg..

Kristianstadsbladet - 07 nov 12 kl. 08:23

Förslag om beslag av fordon


I dag får justitieminister Beatrice Ask (M) en departementspromemoria om förverkande av fordon vid trafikbrott. - Det handlar om när man ska kunna beslagta fordon som har använts vid till exempel upprepade trafikförseelser, säger Jeanette Mattsson, biträdande pressekreterare hos Beatrice Ask.Ask tar emot förslaget klockan 9.

Nya Wermlands Tidningen - 11 jul 16 kl. 15:00

Ständig tillväxt på motorträffen

Traktorer, bilar och militära fordon visades upp i Gapungebyn.

Nerikes Allehanda - 07 dec 13 kl. 17:09

Köpare får rätt till ersättning för fordon som inte gick

En spekulant i Uppland hittade ett intressant fordon hos ett företag i Lindesbergs kommun på Blocket. Efter trassel har Allmänna reklammationsnämnden avgjort affären som slutade i en tvist..

DI - 02 jan 15 kl. 12:01

General Motors tvingas återkalla fler fordon

General Motors, GM, har till följd av tändningsproblem hos vissa bilmodeller valt att återkalla totalt 83.572 fordon, skriver Reuters..

Sydsvenskan - 18 okt 15 kl. 12:24

Fordon för miljonbelopp stulna

Fordon till ett värde av närmare tre miljoner kronor har under helgen stulits vid två inbrott i Värmland. Under natten mot lördagen stals en lastbil med släp och en teleskoplastare från ett företag nära Hagfors flygplats.På söndagsmorgonen upptäcktes att en ny traktor och en teleskoplastare, med ett sammanlagt värde på två miljoner kronor, försvunnit ur en maskinhall i Långserud, skriver flera lokala medier.

Helsingborgs Dagblad - 18 okt 15 kl. 12:24

Fordon för miljonbelopp stulna

Fordon till ett värde av närmare tre miljoner kronor har under helgen stulits vid två inbrott i Värmland. Under natten mot lördagen stals en lastbil med släp och en teleskoplastare från ett företag nära Hagfors flygplats.På söndagsmorgonen upptäcktes att en ny traktor och en teleskoplastare, med ett sammanlagt värde på två miljoner kronor, försvunnit ur en maskinhall i Långserud, skriver flera lokala medier.

Nya Wermlands Tidningen - 16 jul 17 kl. 13:58

Flera fordon inblandade i krock på E45

Flera fordon var på söndagseftermiddagen inblandade i en trafikolycka på E45 strax norr om Bjälverud. – Det var en bil med husvagn som behövde stanna och sen blev det någon form av kökrock därefter, säger Stefan Olsson hos räddningstjänsten i Sunne..

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 8 timmar sedan

Chris Kläfford vidare i Idol – hyllades av juryn

Idol-juryn ville att Chris Kläfford skulle överraska mer i solosången. Men när han stämde upp i en duett med Linnea Henriksson fylldes Nikki Amini av varma känslor..

Nerikes Allehanda - 6 timmar sedan

Nu går det att åka skidor i Ånnaboda – kanonsnöspåret öppnar i helgen

I helgen går det att åka längdskidor i Ånnaboda. Kanonsnöspåret öppnar för allmänheten på lördag..

Nerikes Allehanda - 8 timmar sedan

Idol-juryn efter Chris framträdande: "Varma känslor i kroppen"

Idol-juryn ville att Chris Kläfford skulle överraska i solosången. Men när han stämde upp i duett med Linnea Henriksson fylldes Nikki Amini av varma känslor..

Nerikes Allehanda - 8 timmar sedan

Varning för halka i Örebro län

Det är risk för halt väglag i Örebro län. Varningen gick ut från trafikredaktionen på Sveriges radio på fredagskvällen..

Nerikes Allehanda - 8 timmar sedan

Så gick det för Idol-Chris

Juryn ville att Chris Kläfford skulle överraska mer i fredagens deltävling av idol på Tv4. Temat för kvällen är duetter och listettor..

Nerikes Allehanda - 10 timmar sedan

Är Vätternvattnet säkert? "Ett oljeutsläpp kan ske i Vättern utan risk för vårt vatten"

En lång bergtunnel och flera kommuner som får vatten från en och samma källa – hur sårbart blir Vätternvattnet? – Vi kan inte skydda oss totalt mot olyckor eller sabotage, våra system för dricksvatten är ju väldigt tillgängliga, svarar Lars Ferbe, Örebros vattenverkschef som arbetar fram miljardprojektet..

Nerikes Allehanda - 10 timmar sedan

Forskarna: Vinst att ta vatten från Vättern – men se upp med kostnaderna

Vätternvattnet är ett win-win-läge för både Örebro och de mindre kommunerna. Men med en varningsklocka – i liknande stora projekt har kostnaderna ökat kraftigt..

Nerikes Allehanda - 10 timmar sedan

Han ska bo ensam på en ö hela vintern: "Får leva med att det blir skitigare"

Skulle du klara av 169 dagar ensam på en skärgårdsö, utan elektricitet och rinnande vatten? Och utan sociala medier? Det är vad Carl Hedlund ska göra när han nu förverkligar sin pojkdröm att tillbringa en vinter på Agön.

Nerikes Allehanda - 11 timmar sedan

Tre bilar i trafikolycka vid avfarten till Marieberg

SOS larmade på fredagseftermiddagen om en trafikolycka med tre personbilar inblandade. Olyckan inträffade på E20, vid avfarten till Mariebergs handelsområde..

Nerikes Allehanda - 11 timmar sedan

Larm om trafikolycka vid avfarten till Marieberg

SOS larmar om en trafikolycka med flera fordon inblandade. Olyckan ska ha inträffat på E20, vid avfarten till Mariebergs handelsområde..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.