Dalarnas tidningar > Nyheter

Wednesday, 26 September, 16:26

Liknande nyheter

Taggar: Nattens, nyheter, Kvinna, klämdes, fasti , bilefter , singelolycka, och stor polisinsats strax utanför länsgränsen
Dalarnas tidningar - 20 nov 16 kl. 05:30

Nattens nyheter: Kvinna sexuellt ofredad och pulversläckare tömdes i trapphus

Så var natten i Dalarna..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Våldtog ung kvinna – dömdes till fem slag med sko av byledare

HARYANA. Våldtäktsfall och absurt lindriga straff fortsätter att skaka Indien. Den 25 mars var en 19-årig kvinna ute på ett fält för att hämta djurfoder.

BT - 22 nov 12 kl. 14:52

Kvinna klämdes till döds vid container

En 33-årig kvinna klämdes till döds mellan två containrar i ett industriområde i Huddinge natten till torsdag. Enligt polisen hade hon tillsammans med två män brutit upp låset på en container. När de lyckades öppna dörren hade den ett sådant tryck att kvinnan klämdes ihjäl mot en container som stod bredvid.

Expressen - 29 jul 12 kl. 07:58

Ung kvinna klämdes ihjäl på pappersbruk

En 25-årig kvinna klämdes ihjäl av 40 ton tunga kartongrullar på Iggesundsbruk i Hälsingland i går kväll. ? Kvinnan avled på plats, säger Timo Rukanen, förundersökningsledare på polisen i Gävleborg..

Helsingborgs Dagblad - 21 dec 12 kl. 23:43

Kvinna klämdes mellan bil och vägg

En kvinna klämdes på fredagskvällen mellan en bil och en husvägg och fick allvarliga skador i ben och midja, uppger polisen i Västra Götaland. Olyckan inträffade i Timmele i Ulricehamns kommun. Av okänd anledning kom den förarlösa bilen i rullning och klämde kvinnan, som fördes till sjukhuset i Borås för vård..

NSD - 15 jan 13 kl. 11:11

Kvinna dömdes för mord i Säffle

En kvinna dömdes i dag i hovrätten för ett mord i Säffle. De båda andra åtalade frias, precis som i tingsrätten..

Expressen - 25 jul 13 kl. 15:05

Två flygplansolyckor ? kvinna klämdes fast

Flygplanet hade just lyft när det fick motorproblem och störtade. En 64-årig kvinna klämdes fast i planet och fick bändas loss av Räddningstjänsten på Nordjylland. Ungefär samtidigt inträffade en annan flygplansolycka på Bornholm - planet skulle precis lyfta när det vek sig..

GöteborgsPosten - 04 jun 14 kl. 14:46

Ung kvinna klämdes mellan studentflak

14.05, Göteborg. En ung kvinna klämdes fast mellan två fordon med studenter på flaket och fördes till Sahlgrenska för vård..

Expressen - 04 sep 16 kl. 14:51

Kvinna klämdes vid bussolycka – avled

Den kvinna som skadades efter att ha blivit klämd mellan två containrar i Gustafs, sydost om Borlänge, har avlidit av sina skador, rapporterar SVT Nyheter Dalarna..

Fler nyheter från Dalarnas tidningar

Dalarnas tidningar - 14 dec 17 kl. 15:25

Leif Lindström förnekar att han ifrågasatt eller kritiserat Frida Holmgren

Kommunalrådet Leif Lindström (V) i Borlänge är en av de två män som pekas ut för att ha ifrågasatt och kritiserat Frida Holmgren. Han förnekar allt. – Det stämmer inte alls.

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 08:58

Varannan svensk köper julklappar sista veckan före julafton – en procent klara med inköpen före midsommar

Nu är julruschen igång på allvar. Försäkringsbolaget If:s undersökning visar att varannan svensk fixar julklappsköpen under den sista veckan..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:32

Snabbare akutvård med ny screening: "Välkomnas"

Äldre, sköra patienter som söker akutvård har ofta en komplex sjukdomsbild. Med ett nytt screeningverktyg ska de upptäckas och få vård snabbare. Nu ska metoden utvärderas på bland annat Falu lasarett..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:45

Kommunens sista miljöpris delas ut till länets enda Viltjour

Dalarnas enda rehabiliteringsanläggning för vilda djur finns i Rättvik och drivs av Emma och Lars-Christer Billbäck. Nu får de ta emot Rättviks kommuns eget miljöpris. – Vi är jätteglada över det här priset, säger Emma Billbäck.

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 06:41

En person förd med ambulans till sjukhus efter att ha voltat med personbil

På fredagsmorgonen fick en person föras med ambulans till sjukhus efter en trafikolycka i Hedemora kommun..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:30

Lions skänker julgåvor för 56 000 kronor till familjer i Leksand

Tillsammans med Coop i Leksand överlämnade Lions 88 presentkort till socialförvaltningen som kommer fördela dem till behövande inför julen. – Det är tänkt som en guldkant för de som har det tufft, säger presidenten i Lions Leksand Sture Alfredsson..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:30

Hon bryter mansdominansen – Här är kyrkans nya makthavare i Rättvik

För första gången leds kyrkofullmäktige i Rättvik av en kvinna. Ordförandeklubban tas nämligen över av Joanna Stridh (C), som också har flera tunga kommunalpolitiska uppdrag. – För mig är kyrkan en mycket viktig del av samhällslivet, säger hon..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.