Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 25 November, 04:58

Nerikes Allehanda - 14 nov 17 kl. 23:08

Ficktjuv togs på bar gärning vid ResecentrumKlockan 21.32 på tisdagen fick polisen in en anmälan om försök till stöld. En kvinna som befann sig vid Resecentrum i Örebro upptäckte att en för henne okänd man hade stuckit ner handen i hennes ja....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Resecentrum, Örebro

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ficktjuv, togs, bar, gärningvid , Resecentrum
Kristianstadsbladet - 18 dec 13 kl. 06:57

Tjuvfiskare togs på bar gärning


En dansk fiskebåt togs på bar gärning då den tjuvfiskade i ett fredningsområde i södra Kattegatt under tisdagskvällen. Det är oklart hur mycket fisk som fiskarna hann få upp innan Kustbevakningens flyg upptäckte båten ute till havs väster om Båstad. - I det området råder det fiskeförbud året runt och vårt flyg har nu lyckats dokumentera fiskarna i full action.

BT - 18 dec 13 kl. 06:58

Tjuvfiskare togs på bar gärning

En dansk fiskebåt togs på bar gärning då den tjuvfiskade i ett fredningsområde i södra Kattegatt under tisdagskvällen. Det är oklart hur mycket fisk som fiskarna hann få upp innan Kustbevakningens flyg upptäckte båten ute till havs väster om Båstad. - I det området råder det fiskeförbud året runt och vårt flyg har nu lyckats dokumentera fiskarna i full action.

Kristianstadsbladet - 22 dec 13 kl. 22:11

Tjuv togs på bar gärning

En inbrottstjuv togs på bar gärning i Hässleholm på söndagskvällen.
Polisen fick larm om inbrottet strax efter klockan 21 och uppringaren uppgav att han tagit tjuven på bar gärning i bostaden på Fredentorpsgatan. Tjuven valde att springa därifrån, men uppringaren följde efter och tog tillbaka en dator som tjuven försökt stjäla.

ÖstersundsPosten - 03 jun 15 kl. 17:10

Snattare togs på bar gärning

Två män, 21 och 24 år gamla, togs på bar gärning när de snattade varor på Dollarstore i Sveg. När polisen kom till platsen visade båda tydliga tecken på att vara påverkade av narkotika och togs med till polisstationen. De frigavs efter provtagning och förhör.

Helsingborgs Dagblad - 29 jul 12 kl. 09:24

Togs på bar gärning

Inbrottstjuvar togs på bar gärning på lördagen och under natten mot söndagen i samband med inbrott i villor i Klippan och Ljungbyhed.I klippan upptäcktes en 26-årig man inne i en villa när han genomsökte rummen efter stöldgods. Mannen brottades ner och hölls fast av privatpersoner tills polisen kom till platsen.

Helsingborgs Dagblad - 29 jul 12 kl. 09:24

Tjuvar togs på bar gärning

Inbrottstjuvar togs på bar gärning på lördagen och under natten mot söndagen i samband med inbrott i villor i Klippan och Ljungbyhed..

Trelleborgs Allehanda - 15 aug 12 kl. 07:48

Tjuvar togs på bar gärning

Flera personer togs under natten mot onsdagen på bar gärning när de var i färd med att stjäla saker från ett garage.
Tjuvarna blev dock så överraskade att de snabbt lämnade garaget, samtidigt som de slängde ifrån sig stöldgodset. Händelsen inträffade på Hans Levins väg klockan 03.

NSD - 12 okt 12 kl. 20:45

Bedragare togs på bar gärning

En 29-åring som misstänks för flera bedrägerier mot äldre i Söderhamn greps på fredagen. Han togs på bar gärning vid en bankautomat då han försökte plocka ut 5 000 kronor med ett bankkort som han just hade stulit av en 86-årig kvinna. Mannen beskrivs som mycket fingerfärdig.

Nya Wermlands Tidningen - 07 feb 13 kl. 13:37

Togs på bar gärning ? nekar

En misstänkt tjuv togs på bar gärning i färd med att samla ihop stödgods från ett hus med en sönderslagen ruta. Han förnekar brott men är både häktad och åtalad för sex stölder på ett par dygn..

BT - 18 feb 13 kl. 14:05

Langade tabletter och alkohol - togs på bar gärning av polis

En 62-årig man åtalas för att vid flera tillfällen ha sålt alkohol och narkotika till ungdomar i Borås. Mannen togs på bar gärning då han en fredag i slutet av januari lämnade över två vinboxar till ett par 16-åriga tjejer på Allégatan. En civil polisbil stod i närheten och poliserna bevittnade händelsen.

Hela Gotland - 30 jul 13 kl. 06:18

Mc-tjuvar togs på bar gärning

Två män i 20-årsåldern togs på bar gärning när de stal en motorcykel i norra Visby natten mot tisdag..

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 8 timmar sedan

Chris Kläfford vidare i Idol – hyllades av juryn

Idol-juryn ville att Chris Kläfford skulle överraska mer i solosången. Men när han stämde upp i en duett med Linnea Henriksson fylldes Nikki Amini av varma känslor..

Nerikes Allehanda - 6 timmar sedan

Nu går det att åka skidor i Ånnaboda – kanonsnöspåret öppnar i helgen

I helgen går det att åka längdskidor i Ånnaboda. Kanonsnöspåret öppnar för allmänheten på lördag..

Nerikes Allehanda - 8 timmar sedan

Idol-juryn efter Chris framträdande: "Varma känslor i kroppen"

Idol-juryn ville att Chris Kläfford skulle överraska i solosången. Men när han stämde upp i duett med Linnea Henriksson fylldes Nikki Amini av varma känslor..

Nerikes Allehanda - 8 timmar sedan

Varning för halka i Örebro län

Det är risk för halt väglag i Örebro län. Varningen gick ut från trafikredaktionen på Sveriges radio på fredagskvällen..

Nerikes Allehanda - 8 timmar sedan

Så gick det för Idol-Chris

Juryn ville att Chris Kläfford skulle överraska mer i fredagens deltävling av idol på Tv4. Temat för kvällen är duetter och listettor..

Nerikes Allehanda - 10 timmar sedan

Är Vätternvattnet säkert? "Ett oljeutsläpp kan ske i Vättern utan risk för vårt vatten"

En lång bergtunnel och flera kommuner som får vatten från en och samma källa – hur sårbart blir Vätternvattnet? – Vi kan inte skydda oss totalt mot olyckor eller sabotage, våra system för dricksvatten är ju väldigt tillgängliga, svarar Lars Ferbe, Örebros vattenverkschef som arbetar fram miljardprojektet..

Nerikes Allehanda - 10 timmar sedan

Forskarna: Vinst att ta vatten från Vättern – men se upp med kostnaderna

Vätternvattnet är ett win-win-läge för både Örebro och de mindre kommunerna. Men med en varningsklocka – i liknande stora projekt har kostnaderna ökat kraftigt..

Nerikes Allehanda - 10 timmar sedan

Han ska bo ensam på en ö hela vintern: "Får leva med att det blir skitigare"

Skulle du klara av 169 dagar ensam på en skärgårdsö, utan elektricitet och rinnande vatten? Och utan sociala medier? Det är vad Carl Hedlund ska göra när han nu förverkligar sin pojkdröm att tillbringa en vinter på Agön.

Nerikes Allehanda - 11 timmar sedan

Tre bilar i trafikolycka vid avfarten till Marieberg

SOS larmade på fredagseftermiddagen om en trafikolycka med tre personbilar inblandade. Olyckan inträffade på E20, vid avfarten till Mariebergs handelsområde..

Nerikes Allehanda - 11 timmar sedan

Larm om trafikolycka vid avfarten till Marieberg

SOS larmar om en trafikolycka med flera fordon inblandade. Olyckan ska ha inträffat på E20, vid avfarten till Mariebergs handelsområde..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.