Nerikes Allehanda > Nyheter

Wednesday, 26 September, 16:30

Nerikes Allehanda - 14 nov 17 kl. 23:08

Ficktjuv togs på bar gärning vid ResecentrumKlockan 21.32 på tisdagen fick polisen in en anmälan om försök till stöld. En kvinna som befann sig vid Resecentrum i Örebro upptäckte att en för henne okänd man hade stuckit ner handen i hennes ja....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Resecentrum, Örebro

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ficktjuv, togs, bar, gärningvid , Resecentrum
Kristianstadsbladet - 18 dec 13 kl. 06:57

Tjuvfiskare togs på bar gärning


En dansk fiskebåt togs på bar gärning då den tjuvfiskade i ett fredningsområde i södra Kattegatt under tisdagskvällen. Det är oklart hur mycket fisk som fiskarna hann få upp innan Kustbevakningens flyg upptäckte båten ute till havs väster om Båstad. - I det området råder det fiskeförbud året runt och vårt flyg har nu lyckats dokumentera fiskarna i full action.

BT - 18 dec 13 kl. 06:58

Tjuvfiskare togs på bar gärning

En dansk fiskebåt togs på bar gärning då den tjuvfiskade i ett fredningsområde i södra Kattegatt under tisdagskvällen. Det är oklart hur mycket fisk som fiskarna hann få upp innan Kustbevakningens flyg upptäckte båten ute till havs väster om Båstad. - I det området råder det fiskeförbud året runt och vårt flyg har nu lyckats dokumentera fiskarna i full action.

Kristianstadsbladet - 22 dec 13 kl. 22:11

Tjuv togs på bar gärning

En inbrottstjuv togs på bar gärning i Hässleholm på söndagskvällen.
Polisen fick larm om inbrottet strax efter klockan 21 och uppringaren uppgav att han tagit tjuven på bar gärning i bostaden på Fredentorpsgatan. Tjuven valde att springa därifrån, men uppringaren följde efter och tog tillbaka en dator som tjuven försökt stjäla.

ÖstersundsPosten - 03 jun 15 kl. 17:10

Snattare togs på bar gärning

Två män, 21 och 24 år gamla, togs på bar gärning när de snattade varor på Dollarstore i Sveg. När polisen kom till platsen visade båda tydliga tecken på att vara påverkade av narkotika och togs med till polisstationen. De frigavs efter provtagning och förhör.

YA - 14 aug 18 kl. 13:47

Mobilbilpratare togs på bar gärning

En bilist som pratade mobil under körning togs på bar gärning av en polispatrull..

Helsingborgs Dagblad - 29 jul 12 kl. 09:24

Togs på bar gärning

Inbrottstjuvar togs på bar gärning på lördagen och under natten mot söndagen i samband med inbrott i villor i Klippan och Ljungbyhed.I klippan upptäcktes en 26-årig man inne i en villa när han genomsökte rummen efter stöldgods. Mannen brottades ner och hölls fast av privatpersoner tills polisen kom till platsen.

Helsingborgs Dagblad - 29 jul 12 kl. 09:24

Tjuvar togs på bar gärning

Inbrottstjuvar togs på bar gärning på lördagen och under natten mot söndagen i samband med inbrott i villor i Klippan och Ljungbyhed..

Trelleborgs Allehanda - 15 aug 12 kl. 07:48

Tjuvar togs på bar gärning

Flera personer togs under natten mot onsdagen på bar gärning när de var i färd med att stjäla saker från ett garage.
Tjuvarna blev dock så överraskade att de snabbt lämnade garaget, samtidigt som de slängde ifrån sig stöldgodset. Händelsen inträffade på Hans Levins väg klockan 03.

NSD - 12 okt 12 kl. 20:45

Bedragare togs på bar gärning

En 29-åring som misstänks för flera bedrägerier mot äldre i Söderhamn greps på fredagen. Han togs på bar gärning vid en bankautomat då han försökte plocka ut 5 000 kronor med ett bankkort som han just hade stulit av en 86-årig kvinna. Mannen beskrivs som mycket fingerfärdig.

Nya Wermlands Tidningen - 07 feb 13 kl. 13:37

Togs på bar gärning ? nekar

En misstänkt tjuv togs på bar gärning i färd med att samla ihop stödgods från ett hus med en sönderslagen ruta. Han förnekar brott men är både häktad och åtalad för sex stölder på ett par dygn..

BT - 18 feb 13 kl. 14:05

Langade tabletter och alkohol - togs på bar gärning av polis

En 62-årig man åtalas för att vid flera tillfällen ha sålt alkohol och narkotika till ungdomar i Borås. Mannen togs på bar gärning då han en fredag i slutet av januari lämnade över två vinboxar till ett par 16-åriga tjejer på Allégatan. En civil polisbil stod i närheten och poliserna bevittnade händelsen.

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:56

Netto får återkalla lamphållare – kan ge elchock

Det handlar om en lampa med inbyggd sensor som butikskedjan Netto måste återkalla..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:10

Bekräftat: Man i 65-årsåldern omkom i våldsamma krocken

Bilen körde i hög fart av vägen och in i ett träd. Krocken var våldsam och bilen blev kraftigt demolerad. På fredagsmorgonen bekräftar polisen att en man i 65-årsåldern omkom i torsdagskvällens olycka på riksväg 51 söder om Sköllersta..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:30

Idol-Chris resa – från byn Hägernäs till Globen: "Han älskade att bada – det är ju så nära till sjön"

Från att spela piano för släkten på julafton till att fylla Globen på bästa sändningstid. NA har besökt den lilla byn Hägernäs utanför Lindesberg, där Idol-vinnaren Chris Kläfford växte upp. Hör fa....

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:30

Så lyser du upp i vintermörkret

Att lägga belysning på sin husfasad kan vara fint, inte minst så här i juletid. Micael Johansson är ljusdesigner och har en rad tips till dig som vill lysa upp huset, tillfälligt eller mer varakti....

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:10

Bekräftat: En person omkom i våldsamma krocken

Bilen körde i hög fart av vägen och in i ett träd. Krocken var våldsam och bilen blev kraftigt demolerad. På fredagsmorgonen bekräftar polisen att en man omkom i torsdagskvällens olycka på riksväg 51 söder om Sköllersta..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:00

TV: Ukulelegänget i Fjugesta släpper en skiva

12 låtar på en cd finns numera att lyssna på om man vill ha musik som gör en på gott humör. Det är både sång och ukulele som gäller för gänget som träffas varje vecka. Under snart sex år har Ukul....

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 07:36

Kritik från kommunen angående Trafikverkets hantering av planer för riksväg 51

Även Kumla kommun kritiserar nu hur Trafikverket skött processen kring den planerade ombyggnationen av riksväg 51..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 07:38

Här är byggnaderna som kan vinna Örebro kommuns Byggnadspris

Ett parkeringshus, ett studentboende, ett vårdboende och ett 30-talshus. Här är de nominerade byggnaderna till kommunens Byggnadspris. Nästa torsdag presenteras en vinnare..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 06:50

Mats Nilsson vill ta över Open Art: "Jag tycker inte det blev så bra den här gången"

Tidigare konsthallschefen Mats Nilsson vill ta över Open Art. Han är beredd att tillsammans med två andra personer bilda ett bolag och driva konstprojektet istället för kommunen. – Jag känner oro inför framtiden, säger han och listar i en skrivelse upp problemen med Open Art som det fungerar i dag..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 06:30

Lärare aktiv på rasistisk sajt - okej så länge han delar skolans värdegrund på skoltid

Läraren på ett fristående gymnasium i Örebro är aktiv på sajten Nordisk alternativhöger. Han är dessutom styrelseledamot. Han medverkar i en pod där det uttrycks rasistiska, homofoba och kvinnoförnedrande åsikter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.