GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 23 June, 01:00

Liknande nyheter

Taggar: Vit, älg, klarar, livhanken
UNT - 14 nov 17 kl. 17:42

Vit älg klarar livhanken

Det blir ingen skyddsjakt på den världsberömda vita älgen i Värmland, meddelar polisen i Värmland..

Expressen - 14 mar 11 kl. 14:42

Spelbolag: Modo och SSK klarar sig kvar

Modo och Södertälje klarar livhanken i årets kvalserie. Det tror i alla fall spelbolaget Betsafe, som sätter låga odds på elitseriegängen. - Ingen av utmanarna känns stabila nog, säger oddssättaren Daniel Vassbund..

Eurosport - 01 jul 14 kl. 13:29

TV: Blir rammade av rallybil - klarar livhanken mirakulöst

Sex åskådare hade änglavakt när de rammades av en bil i samband med en rallytävling i polska Kaszuby..

Uppsalanyheter.se - 30 jan 16 kl. 00:42

Recension: Snövit - "The Musical" spretigt, roligt och annorlunda

Det myllrar av förväntansfulla barn och föräldrar i salen som är nästan helt fullsatt. Jag hör barn som frågar "när börjar det" och till och med jag, som inte kan skryta med att jag älskar musikal, känner att det pirrar i kroppen. Det myllrar av förväntansfulla barn och föräldrar i salen som är nästan helt fullsatt.

Sydsvenskan - 29 mar 15 kl. 04:00

Hur klarar du dig i Malmötrafiken?

Jag följer med intresse trafikfrågorna som publiceras på Bil & Trafik i Sydsvenskan på helgerna. Dock finner jag dem alltför traditionella och lite ”out-of-date” – gammeldags! Jag har därför skrivit några nya flervalsfrågor som ni – om ni vill – kan testa.

Sydsvenskan - 25 dec 13 kl. 06:30

En magiskt vit jul

Som skåning var han väl förtrogen med blöta vintrar. Åtminstone de fem senaste julaftnarna hade ramats in av gråmulet väder med regntunga moln, som någonstans mellan Kalle Anka och den första snapsen till sillen brukade släppa ifrån sig sin våta last.Men nu, denna tidiga julaftonsmorgon, snöade det ta mig tusan!

YLE - 17 aug 16 kl. 04:19

OS-klockan, dag 12: Blåvit superonsdag i Rio de Janeiro

Två finska medaljsiktande kampsportsdamer är i elden under onsdagen, precis som fyra rutinerade finska herrar med kastredskapen i högsta hugg. En riktig blåvit superonsdag där det gäller att hålla koll på tidpunkterna. OS-dagarna rullar förbi på löpande band och vi är redan mitt uppe i den sista veckan av spelen i Rio de Janeiro – med tanke på de många finländska höjdpunkterna som verkar hopa sig just till denna vecka kan det vara extra bra att noggrant ta del av det som OS-klockan har att bjuda på 14.

Sydsvenskan - 19 nov 17 kl. 06:00

Säljer sina smycken för att klara livhanken

Utraderade statsfunktioner, terrordåd, svår kriminalitet, kollapsad valuta, uteblivna löner och allt mer utbredd nöd. Nu säljer människor i Libyen till och med sina smycken för att klara livhanken. – Jag har inte fått betalt på fyra månader.

Blekinge Läns tidning - 19 nov 17 kl. 06:00

Säljer sina smycken för att klara livhanken

Utraderade statsfunktioner, terrordåd, svår kriminalitet, kollapsad valuta, uteblivna löner och allt mer utbredd nöd. Nu säljer människor i Libyen till och med sina smycken för att klara livhanken. - Jag har inte fått betalt på fyra månader.

Kristianstadsbladet - 19 nov 17 kl. 06:00

Säljer sina smycken för att klara livhanken

Utraderade statsfunktioner, terrordåd, svår kriminalitet, kollapsad valuta, uteblivna löner och allt mer utbredd nöd. Nu säljer människor i Libyen till och med sina smycken för att klara livhanken. - Jag har inte fått betalt på fyra månader.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Shakiras smycke dras in efter nazistkoppling

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Uppgift: Anhållen skadad vid dödsskjutning

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

84-årige "Cadillac Frank" dömd till slut

Den kände maffiabossen Francis "Cadillac Frank" Salemme är skyldig till ett omtalat mord 1993, har en jury i Boston kommit fram till..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Brand vid Saltholmens kallbadhus

Räddningstjänsten fick in flera larm från personer som sett att det brunnit vid Saltholmen. Det ska även ha varit rökutveckling från platsen. Det visade sig att det brann i ett staket intill kallbadhuset..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Brand på Saltholmens kallbadhus

Räddningstjänsten fick in flera larm från personer som sett att det brunnit vid Saltholmen. Det ska även ha varit rökutveckling från platsen. Det visade sig att det var en brand i ett omklädningsrum på kallbadhuset..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Våldet fortsätter skörda liv i Nicaragua

Oroligheterna i Nicaragua har krävt minst 212 liv enligt människorättsorganisationen IACHR, som anklagar president Daniel Ortega för allvarliga brott mot de mänskliga rättigheterna. Oppositionen hoppas nu på att Ortega ska besvara en vädjan om att sätta stopp för våldet..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Putin bjuder in koreanska ledare till toppmöte

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Livshotande skadad – trafikolycka i Vaxholm

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Motorcyklist körde åt fel håll på E4

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Blandat på Wall StreetOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.