GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 24 November, 21:07

Liknande nyheter

Taggar: Vit, älg, klarar, livhanken
UNT - 14 nov 17 kl. 17:42

Vit älg klarar livhanken

Det blir ingen skyddsjakt på den världsberömda vita älgen i Värmland, meddelar polisen i Värmland..

Expressen - 14 mar 11 kl. 14:42

Spelbolag: Modo och SSK klarar sig kvar

Modo och Södertälje klarar livhanken i årets kvalserie. Det tror i alla fall spelbolaget Betsafe, som sätter låga odds på elitseriegängen. - Ingen av utmanarna känns stabila nog, säger oddssättaren Daniel Vassbund..

Eurosport - 01 jul 14 kl. 13:29

TV: Blir rammade av rallybil - klarar livhanken mirakulöst

Sex åskådare hade änglavakt när de rammades av en bil i samband med en rallytävling i polska Kaszuby..

Uppsalanyheter.se - 30 jan 16 kl. 00:42

Recension: Snövit - "The Musical" spretigt, roligt och annorlunda

Det myllrar av förväntansfulla barn och föräldrar i salen som är nästan helt fullsatt. Jag hör barn som frågar "när börjar det" och till och med jag, som inte kan skryta med att jag älskar musikal, känner att det pirrar i kroppen. Det myllrar av förväntansfulla barn och föräldrar i salen som är nästan helt fullsatt.

Sydsvenskan - 29 mar 15 kl. 04:00

Hur klarar du dig i Malmötrafiken?

Jag följer med intresse trafikfrågorna som publiceras på Bil & Trafik i Sydsvenskan på helgerna. Dock finner jag dem alltför traditionella och lite ”out-of-date” – gammeldags! Jag har därför skrivit några nya flervalsfrågor som ni – om ni vill – kan testa.

Sydsvenskan - 25 dec 13 kl. 06:30

En magiskt vit jul

Som skåning var han väl förtrogen med blöta vintrar. Åtminstone de fem senaste julaftnarna hade ramats in av gråmulet väder med regntunga moln, som någonstans mellan Kalle Anka och den första snapsen till sillen brukade släppa ifrån sig sin våta last.Men nu, denna tidiga julaftonsmorgon, snöade det ta mig tusan!

YLE - 17 aug 16 kl. 04:19

OS-klockan, dag 12: Blåvit superonsdag i Rio de Janeiro

Två finska medaljsiktande kampsportsdamer är i elden under onsdagen, precis som fyra rutinerade finska herrar med kastredskapen i högsta hugg. En riktig blåvit superonsdag där det gäller att hålla koll på tidpunkterna. OS-dagarna rullar förbi på löpande band och vi är redan mitt uppe i den sista veckan av spelen i Rio de Janeiro – med tanke på de många finländska höjdpunkterna som verkar hopa sig just till denna vecka kan det vara extra bra att noggrant ta del av det som OS-klockan har att bjuda på 14.

Sydsvenskan - 19 nov 17 kl. 06:00

Säljer sina smycken för att klara livhanken

Utraderade statsfunktioner, terrordåd, svår kriminalitet, kollapsad valuta, uteblivna löner och allt mer utbredd nöd. Nu säljer människor i Libyen till och med sina smycken för att klara livhanken. – Jag har inte fått betalt på fyra månader.

Blekinge Läns tidning - 19 nov 17 kl. 06:00

Säljer sina smycken för att klara livhanken

Utraderade statsfunktioner, terrordåd, svår kriminalitet, kollapsad valuta, uteblivna löner och allt mer utbredd nöd. Nu säljer människor i Libyen till och med sina smycken för att klara livhanken. - Jag har inte fått betalt på fyra månader.

Kristianstadsbladet - 19 nov 17 kl. 06:00

Säljer sina smycken för att klara livhanken

Utraderade statsfunktioner, terrordåd, svår kriminalitet, kollapsad valuta, uteblivna löner och allt mer utbredd nöd. Nu säljer människor i Libyen till och med sina smycken för att klara livhanken. - Jag har inte fått betalt på fyra månader.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Vårdpersonal startar egen visselblåsartjänst

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Fartkameror drar in miljoner till staten

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Goffin ger Belgien hopp om första DC-titeln

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Skyddsstopp på sjukavdelning hävd efter möte

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

2 400 akademiker i upprop om sexism

2 400 kvinnliga akademiker har skrivit på ett upprop mot sexuella trakasserier och rena övergrepp inom universitetsvärlden. Kvinnor tvingas överge sina karriärer medan förövare tillåts fortsätta, skriver de i Svenska Dagbladet..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Arbetsplatsolycka vid Volvo – en till sjukhus

En person har förts till sjukhus efter en olycka på Volvos område i Torslanda. Enligt polisen är det två truckar som krockat. – Den ena föraren har flugit ut ur trucken och kommer föras till sjukhus för kontroll, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region Väst..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Tunnelbanestation utrymd i London

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Ny ledare i Luhansk efter påstådd kupp

Den proryske säkerhetsministern Leonid Pasechnik har tagit över makten i den rebellstyrda regionen Luhansk i östra Ukraina, meddelar han i ett videklipp. Regionens förre ledare säger att det skett en kupp..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Breathe berör inte på djupet

Tillrättalagd och Hollywoodanpassad, med detaljer att reta sig på..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Ett mordmysterium i gammaldags stil

Orientexpressen är storslagen och skicklig - men känns lite gammal..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.