GT > Nyheter

Friday, 24 November, 21:01

GT - 14 nov 17 kl. 17:19

Evelina söker skäggiga män som klär i fiskstjärtJönköpingsfotografen Evelina Eklund Hassel har fått en briljant och skruvad idé.Genom att fota skäggiga män i sjöjungfrudräkt, samla dem i en kalender och låta intäkterna gå till välgörenhet slår hon två flugor i en smäll – hon bidrar till forskning kring prostatacancer samtidigt som männen får förvandlas till en så kallad merman i några minuter. – Det har varit jättestort intresse och jag är imponerad över folks vilja att hjälpa andra. Det ger hopp åt mänskligheten, säger hon..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Evelina Eklund Hassel

Dela artikeln

23249 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Evelina, söker, skäggiga, mänsom , kläri , fiskstjärt

Fler nyheter från GT

GT - 30 minuter sedan

Man svimmade av truckolycka på Volvo

En man fick föras till sjukhus efter att två truckar kolliderat inne på Volvo Torslanda.
– Han var avsvimmad ett tag, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson. .

GT - 3 timmar sedan

Tjänsteman stängs av: "Så oerhört oproffsigt"

I maj förra året hörde tjänstemannen på Göteborgs stads intraservice av sig till en konsult hos en av avdelningens leverantörer."Det blir absolut ingen sen kväll, men nån pilsner och lite tjöt innan hemfärd är aldrig fel".Tre dagar senare tilldelades samma leverantör ett kontrakt på 26 miljoner kronor.

GT - 4 timmar sedan

Tre bilar i olycka – stor trafikpåverkan

Tre bilar har kolliderat längs E45 i centrala Trollhättan.Olyckan begränsar framkomligheten i trafiken.– Det är en genomfartsled, så trafikpåverkan blir stor, framför allt i norrgående riktning, säger Peter Grönros, inre befäl vid Norra Älvsborgs räddningsförbund..

GT - 4 timmar sedan

Skyddstopp på sjukhus efter dödshot

En patient som ska ha jagat personal med ett tillhygge och dödshot mot personal gör att fyra fackförbud gått samman och anmäler skyddstopp på en avdelning på Östra sjukhuset i Göteborg, skriver SVT Nyheter Väst. – Nu har man nått en gräns där medarbetarnas säkerhet inte längre kan upprätthållas, säger huvudskyddsombudet Matilda Eriksson, till SVT..

GT - 4 timmar sedan

Man som misstänkts för mord på Luna, 4, har släppts

Den person som anhölls tidigare i veckan misstänkt för mordet på Luna, 4, och tre andra personer har släppts, rapporterar GP. – Det finns inte tillräckliga skäl för häktning, säger kammaråklagare Stina Lundqvist till tidningen..

GT - 5 timmar sedan

Polisen söker tips efter bilbränderna

Polisen har inga misstänkta för de bilbränder som härjade i Borås under helgen.Nu vill man ha tips från allmänheten, för att komma vidare i utredningen.– Det här är ett högprioriterat fall och alla tips och iakttagelser kring den här händelsen är välkomna, säger Emilia Holmesten, tillförordnad gruppchef för ungdomsutredningen vid Boråspolisen..

GT - 6 timmar sedan

Utsläpp av frätande ämne i hamnen

Ett utsläpp av frätande ämne har inträffat i Skandiahamnen.Räddningstjänsten är på väg till platsen.– Vi ska börja med att spärra av och säkra platsen, säger Dan Lindqvist, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten..

GT - 6 timmar sedan

Bil i krock med mitträcke på E6 – körfält avstängda

En bil har krockat med med mitträcket längs E6 i Göteborg.Olyckan har trafikpåverkan i norrgående riktning.– Vi har fått stänga av två körfält, och trafiken går långsamt, säger larm- och ledningsopertör vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

GT - 6 timmar sedan

Julklappsilskan: "Riktigt ledsen"

Hon samlade in pengar så att deras barn skulle få julklapparna familjen inte hade råd med.Familjens reaktion var inte vad Agnes-Cecilia Karlsson räknat med. – Jag blev riktigt ledsen och besviken.

GT - 6 timmar sedan

Legendarerna döper sitt tåg – till Glenn

Glenn, Glenn, Glenn och Glenn har träffat Glenn.De fyra före detta fotbollsstjärnorna Hysén, Schiller, Holm och Strömberg har namndöpt sitt eget tåg – till Glenn.– Det är Sveriges snabbaste tåg, men det är inte lika snabbt som jag, säger Strömberg.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.