Expressen > Nyheter

Thursday, 23 November, 01:17

Expressen - 14 nov 17 kl. 17:13

Massör hoppade på kundens pungkulaMannen skulle bara få ryggen masserad men hamnade på operationsbordet sedan massören hoppat sönder hans pung.Nu har hon polisanmälts för misshandel.– Jag har svårt att ta mig upp ur sängen och varenda steg gör så fruktansvärt ont, säger kunden till Blekinge Läns Tidning..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Blekinge Läns Tidning

Dela artikeln

2284 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Massör, hoppade, kundens, pungkula
Blekinge Läns tidning - 14 nov 17 kl. 15:04

Massör anmäld - hoppade på mannens pungkula

Den efterlängtade massagen slutade i katastrof. Massören hoppade på 36-åringens pung. Nu är mannen nyopererad och polisen har fått in en anmälan om misshandel..

Barometern - 14 nov 17 kl. 16:32

Massör anmäld - hoppade på mannens pungkula

Massören hoppade på 36-åringens pung. Nu är mannen nyopererad och polisen har fått in en anmälan om misshandel..

Aftonbladet - 14 nov 17 kl. 23:15

Massören hoppade på mannens pungkula – anmäls

YLE - 09 sep 13 kl. 13:10

Massör räddade två skott

Matchen mellan Aparecidence och Tupi i brasilianska serie D var i slutskedet då det oväntade hände. Aparecidences massör hoppade in och räddade två skott, sedan fick han fly från planen. Aparecidence och Tupi hade spelat oavgjort 1-1 i den första åttondelsfinalen lagen emellan.

SmålandsPosten - 14 nov 17 kl. 22:17

Blekinge: Massör anmäld - hoppade på mannens pungkula

Det var i lördags som mannen bokade in en timmes massage på en salong i Karlshamn. Mannen hade ont i ryggen och såg fram emot en avslappnande behandling. .

Kristianstadsbladet - 05 jun 13 kl. 09:30

Persson: "Jag är totalt oskyldig"

Foto: Lasse Ottosson
Det är turbulent i Kristianstads FF efter massören Anders ?Knasten? Rosenquists avhopp.

HBL - 11 feb 14 kl. 17:24

Finska Elektrobit har NSA-koppling

Sju finländska företag har samarbetat med en amerikansk företagsinkubator som finansieras av underrättelsetjänsten NSA. Bland dem finns Elektrobit, som utvecklat produkter inom krigsteknologi och signalspaning.Chesapeake Innovation Center (CIC) är en amerikansk företagsinkubator, som hjälper teknologiföretag att sälja sina produkter till bland annat USA:s myndigheter.

Kristianstadsbladet - 31 jul 14 kl. 11:41

Konsumenter kartläggs via mobilen

De flesta uppskattar gratis wifi i butiker, gallerior och städer. Få vet däremot att nätet används för att kartlägga alla köp och rörelser.
Den som går med mobilen påslagen i fickan eller handväskan, skickar omedvetet ut signaler som snappas upp av butikens wifinät.

BT - 31 jul 14 kl. 11:41

Konsumenter kartläggs via mobilen

De flesta uppskattar gratis wifi i butiker, gallerior och städer. Få vet däremot att nätet används för att kartlägga alla köp och rörelser. Den som går med mobilen påslagen i fickan eller handväskan, skickar omedvetet ut signaler som snappas upp av butikens wifinät.

Trelleborgs Allehanda - 31 jul 14 kl. 11:41

Konsumenter kartläggs via mobilen

Foto: Fredrik Persson/TT
De flesta uppskattar gratis wifi i butiker, gallerior och städer. Få vet däremot att nätet används för att kartlägga alla köp och rörelser.
Den som går med mobilen påslagen i fickan eller handväskan, skickar omedvetet ut signaler som snappas upp av butikens wifinät.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

De kämpar mot klockan inuti försvunna ubåten

Ubåten har varit försvunnen i en vecka och läget anses mycket kritiskt eftersom man inte vet hur länge syret inuti ubåten räcker.Familjemedlemmar till den besättningspersonal som finns inuti ubåten höjer nu sina röster för att letandet kom i gång för sent.Flera av dem har släppt bilder på sina nära som befinner sig på farkosten.

Expressen - 30 minuter sedan

Flera anlagda bränder i Uppsala

Räddningstjänsten larmades till åtta bränder i stadsdelarna Valsätra och Gottsunda i Uppsala under kvällen, sedan flera bilar och garage satts i brand..

Expressen - 1 timme sedan

Trumps besked om ubåten: "Har gett order om att hjälpa"

Det är nu sju dagar sedan den argentinska ubåten senast hade kontakt med omvärlden. En enorm sökinsats kammar ett 1 000 kilometer stort område i jakten på den försvunna farkosten. 4 000 personer från fem länder deltar i eftersöket.

Expressen - 2 timmar sedan

Stor polisinsats efter larm om brand – polisen förtegen

Strax innan klockan 23 på onsdagskvällen larmades polisen om en brand på Maskingatan i Trelleborg. En stor polisinsats har inletts, enligt uppgifter till Kvällsposten ska polisen misstänka brott kopplade till händelsen..

Expressen - 3 timmar sedan

Ann Heberlein: "De är varken barn eller flyktingar"

Riksdagskandidaten Ann Heberlein (M) och Grön Ungdoms språkrör Hanna Lidström gjorde på onsdagskvällen upp i Expressen TV:s program Bara Politik. Hetast blev det när frågan om utvisningar av afghanska flyktingar kom upp. – Vi skickar unga människor till en självklar död, sa Hanna Lidström.

Expressen - 4 timmar sedan

Polis jagar misstänkt inbrottstjuv i terrängen

Polisen söker under onsdagskvällen efter en misstänkt inbrottstjuv i Hylte.En person hörde oväsen inifrån en bostad och larmade polis – kort därefter sprang den misstänkte mannen ut från bostaden..

Expressen - 4 timmar sedan

Riksdagstjänsteman skiljs från sina uppdrag efter anklagelser

Under gårdagen sparkades en riksdagstjänsteman knuten till Centerpartiet från sitt förtroendeuppdrag. På onsdagskvällen meddelar Centerpartiets partisekreterare Michael Artursson att mannen även får avsluta sin tjänst som politiskt sakkunnig. – Vi har kommit överens om att han slutar sin tjänst efter november, säger han.

Expressen - 4 timmar sedan

Pedofil-varningen för populära tonårsappen

Bergsjöskolans rektor, Monzer El-Sabini, har informerat elevernas föräldrar om gratisappen Yellow, som beskrivits som "Tinder for teens".– Det finns en risk att de i stället kommer i kontakt med vuxna som är intresserade av barn, säger El-Sabini.Polisen skriver under på problematiken.

Expressen - 4 timmar sedan

Maries femåriga dotter insjuknade i diabetes

Småbarnsfamiljens liv förändrades drastiskt när femåriga Eveline insjuknade i diabetes.Numera kämpar de ständigt för att få vardagen att gå ihop.– Man tänker inte på hur annorlunda allting kan bli på en sekund, berättar Marie Westman, mamma till Eveline..

Expressen - 4 timmar sedan

LO-bossen: "Jag förstår att Östling lämnar sitt uppdrag"

LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson frågades ut av Niklas Svensson i Expressens Bara Politik och gick åt hårt Svensk Näringslivs avgående ordförande Leif Östling.– Jag förstår att Östling lämnar sitt uppdrag, sa Thorwaldsson i Expressens Bara Politik..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.