Expressen > Nöje

Friday, 24 November, 10:08

Expressen - 14 nov 17 kl. 16:51

Anna Books ärliga bild – efter viktraset"Biggest Loser VIP"-vinnaren Anna Book förbluffar följarna med att publicera bilder på sin nya mage. Viktraset har skadat magen meddelar artisten på Instagram. ”Men det jobbigaste är faktiskt inte huden i första hand. det var vetskapen om min förslappade bukvägg & dom isär slitna magmusklerna", skriver Anna Book. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Books, Loser VIP, Anna Book, Instagram

Dela artikeln

655 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anna, Books, ärliga, bildefter , viktraset
Expressen - 22 jun 17 kl. 21:40

Orden efter Books nya bild: "Herregud"

Anna Books nya bild får hennes följare att häpna. Artisten fortsätter att gå ner i vikt – och hennes fans har svårt att känna igen artisten:"Man känner knappt igen dig", skriver en av hennes följare på Instagram. .

Expressen - 12 jun 15 kl. 14:47

Här är Anna Books vågade bild till maken

Här är Anna Books vågade bild till maken. På Instagram har hon lagt upp bilder från en fotografering. "Det är på hans uppmaning jag vågar att visa detta", skriver artisten till bilden..

Skånskan - 04 feb 16 kl. 20:23

Anna Books bidrag diskas

Melodifestivalen Anna Books bidrag till Melodifestivalen, som skulle varit med vid deltävlingen i Göteborg nu på lördag, diskas. Låten har tidigare varit med i Moldaviens uttagning.Anna Books bidrag Himmel för två som skulle varit med i lördagens deltävling skickades av upphovsmännen in till Moldaviens uttagning 2014.

GöteborgsPosten - 04 feb 16 kl. 19:28

Anna Books låt diskas från Melodifestivalen

Anna Books bidrag diskvalificeras från Melodifestivalen. Orsaken är att hennes låt Himmel för två redan tävlat – men med en annan text.- Anna är i upplösningstillstånd, säger Roberto Toledano, Anna Books man..

GöteborgsPosten - 04 feb 16 kl. 19:28

Anna Books man: "Hon mår fruktansvärt"

Anna Book riskerar att diskvalificeras från Melodifestivalen. Orsaken ska vara att hennes låt Himmel för två redan tävlat – men med en annan text.- Anna är i upplösningstillstånd, säger Roberto Toledano, Anna Books man..

SmålandsPosten - 04 feb 16 kl. 20:16

FLASH:Anna Books låt diskas

Anna Books låt "Himmel för två" diskvalificeras från Melodifestivalen då låten redan tävlat i Moldavien 2014, uppger SVT.(TT).

Sydöstran - 04 feb 16 kl. 20:16

FLASH:Anna Books låt diskas

Anna Books låt "Himmel för två" diskvalificeras från Melodifestivalen då låten redan tävlat i Moldavien 2014, uppger SVT.(TT).

Sydsvenskan - 04 feb 16 kl. 20:17

FLASH:Anna Books låt diskas

Anna Books låt "Himmel för två" diskvalificeras från Melodifestivalen då låten redan tävlat i Moldavien 2014, uppger SVT..

Barometern - 04 feb 16 kl. 20:16

FLASH:Anna Books låt diskas

Anna Books låt "Himmel för två" diskvalificeras från Melodifestivalen då låten redan tävlat i Moldavien 2014, uppger SVT.(TT).

Blekinge Läns tidning - 04 feb 16 kl. 20:16

FLASH:Anna Books låt diskas

Anna Books låt "Himmel för två" diskvalificeras från Melodifestivalen då låten redan tävlat i Moldavien 2014, uppger SVT.(TT).

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 minuter sedan

Jenny Strömstedts pik till maken i TV4

Jenny Strömstedt och programledarkollegan Steffo Törnquist ska presentera bandet GES i "Nyhetsmorgon" - där Jennys make Niklas Strömstedt är en av medlemmarna.Men programledarna kan inte låta bli att retas med veteranerna i direktsändning.– Säg som det är - gubbarna!

Expressen - 30 minuter sedan

Therese Lindgrens hemliga bebisbesked

Youtube-stjärnan Therese Lindgren vill bli mamma – inom de kommande åren.Något som påverkar hur hon renoverar sitt hem med kärleken Anders, när de flyttar ihop."Planeras att göras om till ett baby-rum om, jag vet inte, 4-5 år kanske" skriver Therese Lindgren på Youtube..

Expressen - 1 timme sedan

Därför försvann Michelle Pfeiffer från rampljuset

Michelle Pfeiffer var en av 1980- och 1990-talets största skådespelare i Hollywood - men plötsligt försvann hon från rampljuset.Men nu är skådespelaren tillbaka på bioduken.– Den långa pausen var aldrig ett medvetet beslut.

Expressen - 1 timme sedan

Uma Thurmans stora ilska mot Weinstein

Hon var en av de stora stjärnorna i flera av Harvey Weinsteins filmproduktioner.Nu vädrar Uma Thurman sin ilska mot filmmogulen i ett inlägg på Instagram."Jag är glad att det går långsamt - du förtjänar inte en kula" skriver Uma Thurman om Harvey Weinstein..

Expressen - 10 timmar sedan

Löwengrips sms till Odd – efter nya beskedet om skilsmässan

Bloggaren Isabella Löwengrips skilsmässa med före detta maken Odd Spångberg är nu ett faktum. På bloggen berättar entreprenören om smärtan efter uppbrottet. "Vi kämpar på.

Expressen - 2 timmar sedan

Tv-familjens bebislycka – har fått sitt åttonde barn

Vilken bebislycka! Nu har Susanne och Gunnar Zeeck från tv-serien "Familjen annorlunda" fått sitt åttonde barn."Välkommen till världen mitt åttonde underverk!!!

Expressen - 10 timmar sedan

Abba-Agnethas lyxliv i det tysta

Det går bra för de forna Abba-medlemmarna, som fortsätter håva in miljoner år efter år. Agnetha Fältskog har tillgångar på 85 miljoner kronor, och har de senaste tio åren dragit in 51 miljoner kronor i sitt bolag - efter skatt. – Vi unnar oss bra bostäder, har Agnetha Fältskog sagt om sitt lyxliv..

Expressen - 10 timmar sedan

Hårda kritiken mot TV4 – efter beslutet om Bard

Efter TV4:s beslut om att Alexander Bard får sitta kvar i juryn i "Talang" riktas nu kritik mot kanalen.Alexander Bards hårda ord om me too-rörelsen på Twitter gör att många tycker att han borde petas helt från kanalen."Alla har rätt att uttrycka sina egna åsikter, men alla har inte rätt till bästa sändningstid i en av Sveriges största TV-kanaler", skriver Amanda Oxell på Resumé..

Expressen - 10 timmar sedan

Dottern lämnar Mia för kända pojkvännen

Reality-familjen Parneviks splittras från årskiftet.  Nu avslöjar dottern Penny Parnevik att hon flyttar tvärs över USA till den kända svenska pojkvännen.  "Jag flyttar till Kalifornien i januari.

Expressen - 11 timmar sedan

Upptäckten i tv som får TV3-profilen att häpna

Det är dags för "Ensam mamma"-Beatrice att hälsa på hemma hos dejten Dennis.
Hon gör då upptäckten att han fortfarande bor hemma hos föräldrarna.– Det är ganska speciellt att gå hem till någon som fortfarande bor hemma i sitt pojkrum, jag har aldrig varit med om det innan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.