Aftonbladet > Nyheter

Friday, 19 October, 12:18

Liknande nyheter

Taggar: Katten, Musse, räddade, livet, Lisbet77
GöteborgsPosten - 17 maj 15 kl. 17:53

Katten Murre räddade livet på guldfisk

Paralyserad såg Helene Mathiasson hur en snok attackerade och höll på att äta upp hennes stora guldfisk. Då skred katten Murre till verket. Snabbt, stenhårt, skoningslöst..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Katten Musse hittade tillbaka hem efter 11 år

Linda Eriksson Axell, 24, kunde knappt tro sina ögon när hon fick se bilden som hennes mamma skickat. Bilden visade nämligen hennes katt Musse – som försvann för elva år sedan.LÄS MER: Forskning: Här är vad din katt egentligen tror och tycker om dig– Mamma ringde och sa att hon fått ett samtal från katthemmet, att de hade en av hennes katter.

Metro - 20 jan 15 kl. 14:21

Katt räddade livet på spädbarn – hyllas över världen

En liten pojke hade lämnats övergiven i ett kallt trapphus. Då ryckte den hemlösa katten Masja in..

GT - 17 maj 15 kl. 19:23

Katten Murre räddade fisk från ormens käftar

Katter brukar sannerligen inte vara så intresserade av göra annat med fiskar än att äta dem – men Murre är undantaget som bekräftar regeln. När en snok var i full färd att käka upp en stor guldfisk ryckte katten ut och attackerade ormen. – Han bet tag i ormen som tillslut släppte fisken.

NSD - 16 sep 12 kl. 11:38

Räddat till livet

Katten fångades av polisen, spärrades in och hotades med avlivning. Då klev Kattakuten in i bilden och räddade livet på Sveriges just nu mest kända kisse. - Nu hoppas vi bara att de rätta ägarna träder fram, säger Annelie Hansson, vice ordförande Kattakuten..

Aftonbladet - 09 okt 15 kl. 20:52

Katten Tuff räddade utterungen Sill-Jan

DalaDemokraten - 10 okt 15 kl. 16:19

Katten Tuff räddade utterunge

Pernilla Berglund berättar för DT att hon först inte trodde sina ögon när hon såg vad hennes katt Tuff hade med sig i släptåg hem häromdagen..

Aftonbladet - 03 aug 18 kl. 12:54

Katten Batman räddade familjen från brand

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Alla stod och såg på – då klev Richard fram och räddade katten

USA. När ingen annan gjorde någonting stannade Richard Christianson mitt på motorvägen för att hjälpa en katt som klamrade sig fast i ett metallstängsel, skriver ABC15. – Det är galet att folk antog att den här katten var död, skriver han på sin Facebook.

Magazin24 - 25 jul 13 kl. 12:34

Förlust för KFF men lagkapten hyllar ?Musse?

På onsdagskvällen var det genrep för Köping FF inför höstpremiären på måndag. Det blev en förlust för KFF. Nu på måndag drar division 3 i gång för Köping FF och då möter de Villastadens IF.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.