SVT > Inrikes

Tuesday, 11 December, 09:43

Liknande nyheter

Taggar: Chef, försäkringsbolagetIf får , sparken, ytterligareen , chef, stängs av
GöteborgsPosten - 05 maj 11 kl. 18:09

NCC-chef får sparken

En chef hos NCC får sparken. Han misstänks för att ha mutat en kommunal tjänsteman. ?

GöteborgsPosten - 05 jul 13 kl. 06:00

"Jag kan få sparken direkt"

"Om en kund säger något negativt om mig till min chef kan jag få sparken direkt.".

Dagens PS - 25 jun 18 kl. 06:31

Därför fick han sparken från Netflix

Netflix PR-chef Jonathan Friedland fick sparken från streamingjätten efter att han uttalat sig olämpligt. Det rapporterar Hollywood Reporter och hänvisar till ett internt mejl från Netflix. Friedland arbetade sex år på företaget som kommunikationsdirektör.

Norrtelje Tidning - 09 jun 15 kl. 06:00

Kickad IT-chef får branschpris

Norrtälje kommuns IT-chef Michael Eklund fick sparken efter kvittoskandalen. Nu får han branschpriset Årets Influencer för sitt jobb i kommunen..

DI - 23 jun 18 kl. 09:41

Netflix pr-chef sparkas efter sex år

Netflix pr-chef Jonathan Friedland fick sparken streamingjätten efter att han uttalat sig olämpligt. Det rapporterar Hollywood Reporter och hänvisar till ett internt mejl på Netflix..

GöteborgsPosten - 07 aug 18 kl. 23:23

Säkerhetstjänstens chef sparkad i Nigeria

Säkerhetsstyrkor blockerade ingången till Nigerias parlament i huvudstaden Abuja och vägrade släppa in en del tjänstemän och journalister. Den skärpta rivaliteten mellan president Muhammadu Buhari och hans politiska motståndare tros ligga bakom – och säkerhetstjänstens chef har fått sparken..

Expressen - 14 nov 17 kl. 16:07

Chef på försäkringsbolag sparkas – utpekad för våldtäkt

En chef på försäkringsbolaget If får sparken, uppger SVT Nyheter.Chefen misstänks ha våldtagit en kvinna på en jobbkonferens, som Expressen först kunde berätta.Ytterligare en chef på If stängs av..

Helsingborgs Dagblad - 14 nov 17 kl. 17:02

If-chef får sparken efter misstänkt våldtäkt

Den chef på försäkringsbolaget If som misstänks ha våldtagit en kvinna på en jobbkonferens får sparken, rapporterar SVT Nyheter. En annan chef som utreds för sexuella trakasserier har stängts av från sitt arbete i väntan på att en internutredning ska av.

BT - 14 nov 17 kl. 17:02

If-chef får sparken efter misstänkt våldtäkt

Den chef på försäkringsbolaget If som misstänks ha våldtagit en kvinna på en jobbkonferens får sparken, rapporterar SVT Nyheter. En annan chef som utreds för sexuella trakasserier har stängts av från sitt arbete i väntan på att en internutredning ska avslutas.(TT).

Kristianstadsbladet - 14 nov 17 kl. 17:02

If-chef får sparken efter misstänkt våldtäkt

Den chef på försäkringsbolaget If som misstänks ha våldtagit en kvinna på en jobbkonferens får sparken, rapporterar SVT Nyheter. En annan chef som utreds för sexuella trakasserier har stängts av från sitt arbete i väntan på att en internutredning ska avslutas.(TT).

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Vinterkräksjukan är här

Antalet sökningar på ordet vinterkräksjuka har ökat så pass mycket på vårdguidens hemsida de senaste dagarna att Folkhälsomyndigheten har kunnat konstatera att den fruktade sjukdomen nu är här. För att hålla sig frisk ska man vara noga med handhygienen, säger Elsie Ydring, epidemiolog på Folkhälsomyndigheten..

SVT - 3 timmar sedan

Sifo: Mer än varannan svensk drar ner på köttet för klimatets skull

Allt fler svenskar väljer att dra ned på köttet för klimatets skull, mer än varannan gör det valet i dag. Det visar en färsk undersökning om beteenden och levnadsvanor i skenet av klimathotet som Sifo gjort på uppdrag av SVT Nyheter..

SVT - 4 timmar sedan

Så undviker du bakteriehärdarna på julbordet

Vad är det för bakterier som kan frodas på julbordet, och vad behöver man tänka på för att undvika dem? Marie Louise Danielsson-Tham, professor i livsmedelshygien, berättar om några rätter på julbordet som kan bli farliga om de inte hanteras rätt..

SVT - 4 timmar sedan

Dietisten: Så väljer du nyttigt från julbordet

Inför stundande högtider är det många som bävar för att lägga på sig extra vikt. Men julbordet behöver inte vara så onyttigt som många tror. – Det positiva är att det finns väldigt mycket fisk på julbordet, säger dietisten Elisabeth Jelleryd..

SVT - 11 timmar sedan

Förklaringen till att du inte tar till dig klimathotet: De fem D:na

Domedagsrapportering kring klimatet triggar känslor av skuld, vilket leder till flykt. Det är anledningen till att vi människor inte tar till oss budskapet om klimathotet, menar psykologen Per Espen Stoknes som listar fem psykologiska barriärer – alla innehållande bokstaven D..

SVT - 11 timmar sedan

Därför agerar vi inte – trots att vi känner till klimathotet

Vi har sett larmrapporterna, vi vet att vi borde agera – ändå gör vi det inte. Varför? Enligt forskarna finns det psykologiska barriärer som hindras oss från att bete oss miljövänligt.

SVT - 15 timmar sedan

Källor till SVT: Frågorna där Löfven var beredd att vika sig

Socialdemokraterna var beredda att helt slopa värnskatten nästa år, utöka rut-avdraget och avskaffa arbetsgivaravgifterna för sommarjobbande ungdomar, erfar SVT. Fri hyressättning i nyproduktion, familjeåterförening och en utredning för att förändra LAS fanns också med i budet till Centerpartiet och Liberalerna. Men allt stupade när Annie Lööf ( C) sa nej..

SVT - 17 timmar sedan

Nu börjar Nobelfesten – följ den här

Snacket har länge pågått om Nobelfesten – och nu är det dags på riktigt. SVT Nyheter direktrapporterar från både prisutdelning och fest..

SVT - 18 timmar sedan

Partiledarna reagerar på C-beskedet

Planerna på en överenskommelse mellan S och C gick i stöpet på måndagen. Reaktionerna från övriga partiledare har inte låtit vänta på sig. – Annie Lööfs agerande blir mer och mer obegripligt, säger Jimmie Åkesson (SD)..

SVT - 18 timmar sedan

Liberalerna ställer in partiråd

Liberalerna har ställt in morgondagens planerade partiråd om regeringsfrågan, rapporterar Ekot..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.