DI > Ekonomi

Wednesday, 26 September, 08:29

DI - 14 nov 17 kl. 15:28

Ahlsell öppnar ny butik i MoraTeknikhandelsbolaget Ahlsell bygger nu en ny butik i Mora som kommer att öppna den 20 november i år. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Mora, Ahlsell

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ahlsellöppnar ny , butiki , Mora
Alingsås tidning - 21 apr 14 kl. 09:56

Ahlsell öppnar butik i Alingsås 

ALINGSÅS: Ahsell – ett av Sveriges största grossistföretag inom byggbranschen – öppnar butik i Alingsås.Butiken blir 1200 kvadratmeter stor och granne med Nolbygård. – Vi vill komma närmare alla våra kunder i Alingsås, förklarar Ahlsells regionala butikschef, Stig Knutsson..

Dalarnas tidningar - 18 feb 11 kl. 07:03

Vem tar Konsums plats i Mora?

[MORA] Sedan en dryg månad tillbaka står det klart att Coop, före detta Konsum, stänger sin butik i Galleri Kronan i Mora centrum den 28 februari. Coops hyresavtal med fastighetsägaren Ei-invest gäller fram till den 31 december 2011. - Vi blev förvånade när beskedet kom att Coop stänger sin butik den 28 februari.

Helsingborgs Dagblad - 29 feb 12 kl. 07:56

CVC köper Ahlsell

Riskkapitalbolaget CVC Capital Partners har köpt handelsbolaget Ahlsell för 1,8 miljarder euro, cirka 15 miljarder kronor. Säljare är Cinven och Goldman Sachs Capital Partners. Ahlsell har i dag 4 500 anställda och över 220 butiker i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland och Ryssland.

Corren - 22 mar 17 kl. 10:35

Borrmaskiner stals från butik

Verktyg har stulits från butiken Ahlsell på Viringe industriområde i Mjölby..

DN - 04 jul 11 kl. 09:16

Ahlsell köper elgrossist

Teknikhandelsbolaget Ahlsell köper elgrossisten NEA Elmateriel AB, ett dotterbolag i Närkes Elektriska AB, skriver Ahlsell i ett pressmeddelande..

Vimmerby Tidning - 29 nov 11 kl. 08:32

Ahlsell firar 25-årsjubileum

För 25 år sedan slog dåvarande Ahlsell El upp portarna i Vimmerby. I dag har företaget bytt namn till Ahlsell AB och satsar allt mer på att marknadsföra sitt övriga sortiment..

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 12 kl. 19:50

Förhandlingar om köp av Ahlsell

Riskkapitalbolaget CVC förhandlar om att köpa det svenska handelsbolaget Ahlsell, uppger personer med insyn i affären till Reuters. För ett par veckor sedan diskuterades en eventuell försäljning med ett annat bolag. Då ska ägarna, Cinven and Goldman Sachs Capital Partners, ha begärt ungefär 16 miljarder kronor för Ahlsell..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Ahlsell flyttar in i Tempofastigheten

I tisdags skrevs Ahlsell kontrakt med bröderna Wingefors AB och efter åtta år får Tempofastigheten äntligen en ny hyresgäst.– Vi har länge tittat på den här fastigheten och är glada över att kunna flytta in där. Det räknar vi med att göra i januari 2016, berättar Clas Schörling, regionsbutikschef för Ahlsell..

DalaDemokraten - 31 mar 16 kl. 09:18

Byggmax öppnar butik i Mora i sommar

På torsdagsförmiddagen kom beskedet från Byggmax att man öppnar butik i Mora i juni..

Dalarnas tidningar - 31 mar 16 kl. 09:18

Byggmax öppnar butik i Mora i sommar

På torsdagsförmiddagen kom beskedet från Byggmax att man öppnar butik i Mora i juni..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Råvaror: Olja och metaller i sidled

Det var små rörelser i oljepriserna på onsdagsmorgonen och det gällde även basmetallmarknaden. .

DI - 15 minuter sedan

Företrädesemission i Light Air

Light Air, som utvecklar och säljer luftrenare, har beslutat om en företrädesemission om cirka 25 miljoner kronor för befintliga aktieägare. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Miljardärens intåg hotar börsens utdelningskung

Rutger Arnhults fastighetssfär vilar på korsägande och vågad finansiell utväxling. När han nu allt tydligare tar makten i Castellum riskerar det finansiellt försiktiga byggets premievärdering att hamna under press..

DI - 15 minuter sedan

Per Sundqvist ny finanschef i Fingerprint

Fingerprints har utsett Per Sundqvist till ny finanschef med tillträde 1 oktober. .

DI - 30 minuter sedan

Systemair köper luftbolag

Systemair har förvärvat det spanska bolaget Koolair som är en tillverkare av luftdistributionsprodukter för den spanska marknaden.  Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Acando stödjer nordiskt integrationsinitiativ – sociala entreprenörer får hjälp av konsulter för att skala upp verksamheten

Ashoka, världens ledande organisation för främjande av socialt entreprenörskap, har valt ut tio sociala entreprenörer som kommer att få delta i ett fyra månader långt acceleratorprogram – Hello Nordics. Som en del av programmet får entreprenörerna tillgång till stöd från Acando-konsulter i arbetet med att skala upp sina verksamheter..

DI - 30 minuter sedan

Helgopriset 2018 – Nomineringarna till Sveriges största arkitekturpris klara

Göteborgs rådhus, Kulturhuset Trappan i Vällingby, Gunnebo slott i Mölndal, Nationalmuseum och Värtaverket i Stockholm har alla chans att vinna Helgopriset 2018, Sveriges största arkitekturpris sett till prissumman på 150 000 kronor. Vem som står som segrare avslöjar Statens fastighetsverk vid en prisceremoni på Moderna Museet den 15 november..

DI - 45 minuter sedan

Almega: Fortsatt kompetensbrist i Sverige

Produktionstillväxten i den privata tjänstesektorn ligger kvar på en lägre nivå än 2017, och konjunkturen tycks ha toppat i tjänstesektorn. Inbromsningen beror framför allt på den utbredda bristen på personal, som hindrar tjänsteföretagen från att expandera.  Det visar arbetsgivarorganisationen Almegas tjänsteindikator för det tredje kvartalet..

DI - 45 minuter sedan

Dyrare att fylla dieseltanken

Ledande bensinbolag höjer priset på diesel med tio öre per liter. Efter höjningen är riktpriset för en liter diesel på bemannade stationer 16:11 kronor..

DI - 1 timme sedan

Öresunds investeringschef till Catena Medias styrelse

Anders Brandt har beslutat sig för att avgå som styrelseledamot i affiliatebolaget Catena Media och kommer att ersättas av Øystein Engebretsen.  Det framgår av ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.