DI > Ekonomi

Saturday, 23 June, 08:44

DI - 14 nov 17 kl. 15:28

Ahlsell öppnar ny butik i MoraTeknikhandelsbolaget Ahlsell bygger nu en ny butik i Mora som kommer att öppna den 20 november i år. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Mora, Ahlsell

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ahlsellöppnar ny , butiki , Mora
Alingsås tidning - 21 apr 14 kl. 09:56

Ahlsell öppnar butik i Alingsås 

ALINGSÅS: Ahsell – ett av Sveriges största grossistföretag inom byggbranschen – öppnar butik i Alingsås.Butiken blir 1200 kvadratmeter stor och granne med Nolbygård. – Vi vill komma närmare alla våra kunder i Alingsås, förklarar Ahlsells regionala butikschef, Stig Knutsson..

Dalarnas tidningar - 18 feb 11 kl. 07:03

Vem tar Konsums plats i Mora?

[MORA] Sedan en dryg månad tillbaka står det klart att Coop, före detta Konsum, stänger sin butik i Galleri Kronan i Mora centrum den 28 februari. Coops hyresavtal med fastighetsägaren Ei-invest gäller fram till den 31 december 2011. - Vi blev förvånade när beskedet kom att Coop stänger sin butik den 28 februari.

Helsingborgs Dagblad - 29 feb 12 kl. 07:56

CVC köper Ahlsell

Riskkapitalbolaget CVC Capital Partners har köpt handelsbolaget Ahlsell för 1,8 miljarder euro, cirka 15 miljarder kronor. Säljare är Cinven och Goldman Sachs Capital Partners. Ahlsell har i dag 4 500 anställda och över 220 butiker i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland och Ryssland.

Corren - 22 mar 17 kl. 10:35

Borrmaskiner stals från butik

Verktyg har stulits från butiken Ahlsell på Viringe industriområde i Mjölby..

DN - 04 jul 11 kl. 09:16

Ahlsell köper elgrossist

Teknikhandelsbolaget Ahlsell köper elgrossisten NEA Elmateriel AB, ett dotterbolag i Närkes Elektriska AB, skriver Ahlsell i ett pressmeddelande..

Vimmerby Tidning - 29 nov 11 kl. 08:32

Ahlsell firar 25-årsjubileum

För 25 år sedan slog dåvarande Ahlsell El upp portarna i Vimmerby. I dag har företaget bytt namn till Ahlsell AB och satsar allt mer på att marknadsföra sitt övriga sortiment..

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 12 kl. 19:50

Förhandlingar om köp av Ahlsell

Riskkapitalbolaget CVC förhandlar om att köpa det svenska handelsbolaget Ahlsell, uppger personer med insyn i affären till Reuters. För ett par veckor sedan diskuterades en eventuell försäljning med ett annat bolag. Då ska ägarna, Cinven and Goldman Sachs Capital Partners, ha begärt ungefär 16 miljarder kronor för Ahlsell..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Ahlsell flyttar in i Tempofastigheten

I tisdags skrevs Ahlsell kontrakt med bröderna Wingefors AB och efter åtta år får Tempofastigheten äntligen en ny hyresgäst.– Vi har länge tittat på den här fastigheten och är glada över att kunna flytta in där. Det räknar vi med att göra i januari 2016, berättar Clas Schörling, regionsbutikschef för Ahlsell..

DalaDemokraten - 31 mar 16 kl. 09:18

Byggmax öppnar butik i Mora i sommar

På torsdagsförmiddagen kom beskedet från Byggmax att man öppnar butik i Mora i juni..

Dalarnas tidningar - 31 mar 16 kl. 09:18

Byggmax öppnar butik i Mora i sommar

På torsdagsförmiddagen kom beskedet från Byggmax att man öppnar butik i Mora i juni..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Jenny Petersson: Tre sparklyschor som gör dig till vinnare

Det finns några klyschor som sparexperter gärna slänger sig med. De kan te sig  uttjatade och fåniga, men faktum är att de är en väg till framgång. Håll dig till klyschorna, och chansen är stor att ditt sparande utvecklas riktigt bra.

DI - 30 minuter sedan

Argentina har tagit emot nödlån från IMF

Argentina har mottagit 15 miljarder dollar i nödlån från Internationella valutafonden (IMF), bekräftar centralbanken i Buenos Aires..

DI - 45 minuter sedan

USA-börser: Blandad utveckling – oljebolag vinnare

USA-börserna smordes delvis av stigande oljepriser under fredagen. Oljebolag som Exxon Mobil och Chevron tillhörde dagens vinnare på Wall Street, vars aktier ökade runt 2 procent vardera..

DI - 12 timmar sedan

Fällorna att se upp med när du hyr via Airbnb

Airbnb har blivit ett allt populärare alternativ när boende ska bokas under semestern. Men det finns några fällor att se upp med. "Många tror att avtalet är mellan dem som hyr och Airbnb men så är det inte", säger Karolin Kühn, rådgivare vid Konsument Europa.

DI - 13 timmar sedan

Grusad basketkarriär lade grunden för ett entreprenörsliv

GÖTEBORG Mikael Sundhall har tillsammans med kompanjonen Jonas Karlsson gått sin egen väg för att lyckas med sitt frukttjänsteföretag Fruktpaus..

DI - 15 timmar sedan

Trump hotar EU med 20-procentiga biltullar

Trump säger att han tänker eskalera sitt handelskrig med EU om de senare inte backar från sina mottullar genom att införa en 20-procentig tull på bilar, skriver han på twitter..

DI - 16 timmar sedan

Lista: Hänger din lön med?

Lönerna ökar för både arbetare och tjänstemän – och ökningen är nästan tre gånger större än den var förra året. Här kan du se om din timlön hänger med. .

DI - 16 timmar sedan

Merkel tonar ner förväntningar inför krismöte

Tysklands förbundskansler Angela Merkel tonar ner eventuella förväntningar inför söndagens informella EU-möte om migration och understryker att det rör sig om "ett sonderingsmöte mellan intresserade medlemsstater"..

DI - 17 timmar sedan

Danske Bank: Nytt börsrekord väntar – stuva om portföljen nu

Trots den ökade volatiliteten har världens börser potential att fortsätta stiga under det kommande året, enligt Danske Banks nya marknadsrapport. Men många svenska sparare behöver se över sina portföljer, säger bankens sparekonom Maria Landeborn..

DI - 17 timmar sedan

Källa: Klart att Opec ökar produktionen

Oljekartellen Opec har nått ett avtal om att öka produktionen med cirka en miljon fat per dag från och med juli, uppger en källa för nyhetsbyrån Reuters. Uppgörelsen omfattar Opecländerna och dess allierade, däribland Ryssland..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.