DI > Ekonomi

Friday, 24 November, 10:07

Liknande nyheter

Taggar: Ahlsellöppnar ny , butiki , Mora
DalaDemokraten - 2 timmar sedan

Storspelade Engstrand när att leda Mora mot segern:"Hade lika gärna kunna fått dit en klubbspets"

Han må vara fostrad i Linköping men när Mora ställdes inför den gamla modersklubben så kämpade Engstrand hårt för klubbemblemet från Dalarna – och ingenting annat. Han bjöd på fantastiska räddningar som länge höll kvar Mora i matchen. Trots att man inte lyckades vinna över LHC kändes Engstrand ändå som en vinnare efter matchen..

Dalarnas tidningar - 2 timmar sedan

Storspelade Engstrand när att leda Mora mot segern:"Hade lika gärna kunna fått dit en klubbspets"

Han må vara fostrad i Linköping men när Mora ställdes inför den gamla modersklubben så kämpade Engstrand hårt för klubbemblemet från Dalarna – och ingenting annat. Han bjöd på fantastiska räddningar som länge höll kvar Mora i matchen. Trots att man inte lyckades vinna över LHC kändes Engstrand ändå som en vinnare efter matchen..

Alingsås tidning - 21 apr 14 kl. 09:56

Ahlsell öppnar butik i Alingsås 

ALINGSÅS: Ahsell – ett av Sveriges största grossistföretag inom byggbranschen – öppnar butik i Alingsås.Butiken blir 1200 kvadratmeter stor och granne med Nolbygård. – Vi vill komma närmare alla våra kunder i Alingsås, förklarar Ahlsells regionala butikschef, Stig Knutsson..

Helsingborgs Dagblad - 29 feb 12 kl. 07:56

CVC köper Ahlsell

Riskkapitalbolaget CVC Capital Partners har köpt handelsbolaget Ahlsell för 1,8 miljarder euro, cirka 15 miljarder kronor. Säljare är Cinven och Goldman Sachs Capital Partners. Ahlsell har i dag 4 500 anställda och över 220 butiker i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland och Ryssland.

Dalarnas tidningar - 18 feb 11 kl. 07:03

Vem tar Konsums plats i Mora?

[MORA] Sedan en dryg månad tillbaka står det klart att Coop, före detta Konsum, stänger sin butik i Galleri Kronan i Mora centrum den 28 februari. Coops hyresavtal med fastighetsägaren Ei-invest gäller fram till den 31 december 2011. - Vi blev förvånade när beskedet kom att Coop stänger sin butik den 28 februari.

Dalarnas tidningar - 6 timmar sedan

Dagens väder för Mora

Här är fredagens väderprognos för Mora från SMHI..

Dalarnas tidningar - 19 timmar sedan

Så var matchen mellan Linköping–Mora: minut för minut

LHC tar emot Mora IK i Saab Arena klockan 19.00. Vi liverapporterar mötet från cirka 18.

DalaDemokraten - 1 timme sedan

Nya ägaren ärver huset på Ryssa Bygata 80 i Mora

Harriet Irene Wellert, 60 år, ärver fastigheten på adressen Ryssa Bygata 80 i Mora efter Karin Birgit Wellerts dödsbo. Ägarbytet blev klart i oktober 2017. Huset har en boyta på 38 kvadratmeter.

Corren - 22 mar 17 kl. 10:35

Borrmaskiner stals från butik

Verktyg har stulits från butiken Ahlsell på Viringe industriområde i Mjölby..

DN - 04 jul 11 kl. 09:16

Ahlsell köper elgrossist

Teknikhandelsbolaget Ahlsell köper elgrossisten NEA Elmateriel AB, ett dotterbolag i Närkes Elektriska AB, skriver Ahlsell i ett pressmeddelande..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Storägare riskerar skattesmäll vid Nordeaflytt

Pensionsbolagen AMF och Alecta räknar med högre skatt på utdelningar om Nordeas flytt till Finland blir av, rapporterar Svenska Dagbladet. De efterfrågar mer information från storbanken – något som sannolikt dröjer..

DI - 15 minuter sedan

Allras tidigare vd kvar i häktet

Fondbolaget Allras tidigare vd Alexander Ernstberger går med på att sitta fortsatt häktad..

DI - 30 minuter sedan

Röda siffror för Tangiamo Touch

First North-listade Tangiamo Touch, som utvecklar elektroniska spelbord baserat på teknik som gör det möjligt för flera personer att samtidigt använda en pekskärm, redovisar ett nettoresultat för det tredje kvartalet på minus 2,6 miljoner kronor (-0,7). Även rörelseresultatet var minus 2,6 miljoner kronor (-0,7)..

DI - 30 minuter sedan

Sverige på sjätteplats i ranking av världens mest attraktiva länder för företagstransaktioner och börsnoteringar

Sverige rankas som det sjätte mest attraktiva landet för förvärv och fusioner samt börsnoteringar. Antalet företagsaffärer ökar och under 2017 beräknas värdet på företagsaffärer i Sverige uppgå till 30,3 miljarder US-dollar och värdet på börsnoteringarna att uppgå till 2,7 miljarder US-dollar. Det visar Global Transactions Forecast, en ny rapport från advokatbyrån Baker McKenzie och Oxford Economics, som prognostiserar företagstransaktioner och börsnoteringar på 40 marknader fram till år 2020..

DI - 30 minuter sedan

Pareto sänker Moberg Pharma

Pareto Securities sänker riktkursen för Moberg Pharma till 26 kronor från 38 kronor. Rekommendationen sälj upprepas..

DI - 30 minuter sedan

Zenergy spår 40 Mkr i omsättning för helåret

Zenergy räknar med att "förmodligen" nå en omsättning på cirka 40 miljoner kronor för helåret 2017. Det framgår av vd-ordet i Zenergys delårsrapport på fredagsmorgonen..

DI - 45 minuter sedan

Han blir ny vd för Länsförsäkringar Bank

Sven Eggefalk har anställts som vd för Länsförsäkringar Bank. Han tillträder tjänsten den 3 april 2018. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Serneke landar mångmiljonavtal

Serneke har slutit ett entreprenadavtal med HSB Göteborg om att bygga tio hus med sammanlagt 125 bostadsrättslägenheter. Kontraktet är värt omkring 275 miljoner kronor, skriver Serneke i ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

SwedSec återkallar rådgivares licens

Rådgivaren har tagit emot ett legat från en avliden tidigare kund och trots uppmaning om att betala tillbaka pengarna behållit dessa..

DI - 1 timme sedan

Ökad förlust för Greater Than

Trots stigande omsättning, 2,2 mot 0,8 miljoner kronor, blev First North-listade Greater Thans rörelseförlust för det tredje kvartalet större än jämförelseperioden: 4,3 mot 2,5 miljoner kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.