DI > Ekonomi

Wednesday, 21 February, 16:28

DI - 14 nov 17 kl. 15:28

Ahlsell öppnar ny butik i Mora



Teknikhandelsbolaget Ahlsell bygger nu en ny butik i Mora som kommer att öppna den 20 november i år. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Mora, Ahlsell

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ahlsellöppnar ny , butiki , Mora
Alingsås tidning - 21 apr 14 kl. 09:56

Ahlsell öppnar butik i Alingsås 

ALINGSÅS: Ahsell – ett av Sveriges största grossistföretag inom byggbranschen – öppnar butik i Alingsås.Butiken blir 1200 kvadratmeter stor och granne med Nolbygård. – Vi vill komma närmare alla våra kunder i Alingsås, förklarar Ahlsells regionala butikschef, Stig Knutsson..

Dalarnas tidningar - 18 feb 11 kl. 07:03

Vem tar Konsums plats i Mora?

[MORA] Sedan en dryg månad tillbaka står det klart att Coop, före detta Konsum, stänger sin butik i Galleri Kronan i Mora centrum den 28 februari. Coops hyresavtal med fastighetsägaren Ei-invest gäller fram till den 31 december 2011. - Vi blev förvånade när beskedet kom att Coop stänger sin butik den 28 februari.

Helsingborgs Dagblad - 29 feb 12 kl. 07:56

CVC köper Ahlsell

Riskkapitalbolaget CVC Capital Partners har köpt handelsbolaget Ahlsell för 1,8 miljarder euro, cirka 15 miljarder kronor. Säljare är Cinven och Goldman Sachs Capital Partners. Ahlsell har i dag 4 500 anställda och över 220 butiker i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland och Ryssland.

Corren - 22 mar 17 kl. 10:35

Borrmaskiner stals från butik

Verktyg har stulits från butiken Ahlsell på Viringe industriområde i Mjölby..

DN - 04 jul 11 kl. 09:16

Ahlsell köper elgrossist

Teknikhandelsbolaget Ahlsell köper elgrossisten NEA Elmateriel AB, ett dotterbolag i Närkes Elektriska AB, skriver Ahlsell i ett pressmeddelande..

Vimmerby Tidning - 29 nov 11 kl. 08:32

Ahlsell firar 25-årsjubileum

För 25 år sedan slog dåvarande Ahlsell El upp portarna i Vimmerby. I dag har företaget bytt namn till Ahlsell AB och satsar allt mer på att marknadsföra sitt övriga sortiment..

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 12 kl. 19:50

Förhandlingar om köp av Ahlsell

Riskkapitalbolaget CVC förhandlar om att köpa det svenska handelsbolaget Ahlsell, uppger personer med insyn i affären till Reuters. För ett par veckor sedan diskuterades en eventuell försäljning med ett annat bolag. Då ska ägarna, Cinven and Goldman Sachs Capital Partners, ha begärt ungefär 16 miljarder kronor för Ahlsell..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Ahlsell flyttar in i Tempofastigheten

I tisdags skrevs Ahlsell kontrakt med bröderna Wingefors AB och efter åtta år får Tempofastigheten äntligen en ny hyresgäst.– Vi har länge tittat på den här fastigheten och är glada över att kunna flytta in där. Det räknar vi med att göra i januari 2016, berättar Clas Schörling, regionsbutikschef för Ahlsell..

DalaDemokraten - 31 mar 16 kl. 09:18

Byggmax öppnar butik i Mora i sommar

På torsdagsförmiddagen kom beskedet från Byggmax att man öppnar butik i Mora i juni..

Dalarnas tidningar - 31 mar 16 kl. 09:18

Byggmax öppnar butik i Mora i sommar

På torsdagsförmiddagen kom beskedet från Byggmax att man öppnar butik i Mora i juni..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Fler större diamanter för Lucara

Andelen större och mer värdefulla rådiamanter, så kallade "specials" med en vikt på minst 10,8 carat, har fortsatt att öka under det första kvartalet 2018. Det sade Lucaras vd William Lamb vid onsdagens resultatpresentation..

DI - 5 minuter sedan

Xavitechs nyemission övertecknad

Pumpbolaget Xavitech avslutade den 19 februari teckningstiden i bolagets nyemission med företrädesrätt för aktieägarna.  Nyemissionen tecknades till 8,5 miljoner kronor, motsvarande en teckningsgrad om 168 procent. .

DI - 15 minuter sedan

Här är nya Volvo V60

Volvo Cars är som bekant inne i en intensiv period av modelluppdateringar och nu har turen kommit till nya V60. Den nuvarande modellen är inte någon global succé på samma sätt som exempelvis XC60, men är trots allt den fjärde mest sålda bilen i Sverige, och den nya generationen avtäcktes i Stockholm på onsdagseftermiddagen..

DI - 30 minuter sedan

Bostadsförsäljningen i USA sjunker

Försäljningstakten för befintliga bostäder i USA sjönk med 3,2 procent i januari, till en beräknad årstakt på 5,38 miljoner enheter.  Det framgår av statistik från National Association of Realtors, NAR..

DI - 30 minuter sedan

Starka inköpschefssiffror från USA

Markits kombinerade inköpschefsindex (Composite PMI) steg till preliminära 55,9 i februari, jämfört med 53,8 föregående månad, rapporterar Reuters. .

DI - 45 minuter sedan

Sveriges vapenexport ökar

Den svenska exporten av krigsmateriel uppgick till cirka 11,3 miljarder under 2017, uppger Inspektionen för strategiska produkter i ett pressmeddelande. Det innebär en ökning med två procent jämfört med 2016..

DI - 1 timme sedan

Rivstart för nye vd:n – "vi är beredda att rita om Kinnevik igen"

It-återförsäljaren Dustins tidigare vd Georgi Ganev fick vid årsskiftet nycklarna till investmentbolaget som styr en bolagssfär värd över 300 miljarder kronor. Efter Tele2:s jätteförvärv av Com Hem och MTG:s avblåsta försäljning till TDC har Kinneviks nye vd fått en intensiv start..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: Swedish match i ledartröjan

Stockholmsbörsen hade fram till onsdagseftermiddagen parkerat sig en bit under nollstrecket även om handeln sakta närmade sig oförändrat inför USA-börsernas öppning. De större handelsplatserna på kontinenten noterade också minus. Bland vinnarna återfanns Swedish Match medan verkstadsbolagen, tisdagens vinnare, tappade mark..

DI - 1 timme sedan

Anderssons prognos: Glöm skattesänkningar

Svensk ekonomi har stora investeringsbehov under de kommande åren, medger finansminister Magdalena Andersson.  ”Skattesänkningar prioriterar vi bort”, säger hon..

DI - 1 timme sedan

ASTG:s emission tecknad till 89 procent

ASTG:s företrädesemission på cirka 22,3 miljoner kronor tecknades till cirka 89 procent eller motsvarande cirka 19,8 miljoner kronor..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.