DI > Ekonomi

Monday, 17 December, 08:29

DI - 14 nov 17 kl. 15:15

Delphi Automotive ska knoppa av verksamhet till nytt börsbolagFordonsunderleverantören Delphi Automotive meddelar att dess styrelse godkänt en avknoppning av enheten inom drivsystem till ett eget börsnoterat bolag. Det avknoppade bolaget kommer att gå under namnet Delphi Technologies..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Automotive, Delphi Automotive, Delphi Technologies

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Delphi, Automotiveska , knoppaav , verksamhettill , nytt, börsbolag
DI - 03 maj 16 kl. 13:52

Sobi-partner vill knoppa av blödarsjukaverksamhet

Biogen, som är Sobis partner inom terapiområdet blödarsjuka, avser att knoppa av och särnotera bolagets verksamhet inom just blödarsjuka. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 03 maj 18 kl. 11:58

Volkswagen kan knoppa av Ducati

Den tyska fordonskoncernen Volkswagen överväger att knoppa av icke-kärnverksamheter som motorcykeltillverkaren Ducati och Renk, en verksamhet inom växelsystem, som en del av bolagets effektiviseringsåtgärder.  .

DI - 29 aug 18 kl. 10:00

Xintela ska knoppa av verksamhet

Biomedicinföretaget Xintela, listat på First North, har beslutat att knoppa av onkologiverksamheten till det nybildade dotterbolaget Targinta och planerar vidare en utdelning av aktier till Xintelas ägare samt finansiering av verksamheten genom en marknadsnotering..

DI - 18 sep 18 kl. 10:06

Schibsted handelsstoppad – ska knoppa av och börsnotera verksamhet

Schibsted ska knoppa av och börsnotera internationella verksamheten inom radannonser.

YLE - 19 maj 15 kl. 08:57

Elektrobit säljer verksamhet och byter namn

Teknologiföretaget Elektrobit från Uleåborg säljer sin affärsverksamhet Automotive, som tillverkar programvara för bilar. Köpare är tyska Continental AG och affärspriset är 600 miljoner euro. I samband med affären byter Elektrobit namn till Bittium.

Dagensanalys.se - 14 dec 16 kl. 14:53

Business Analyst inom Automotive till Altran

Vill du vara med och forma nästa generations tjänster och IT-lösningar för fordonsbranschen tillsammans med Altran och deras kunder? Altran är världsledande inom innovation och högteknologisk R&D. De söker nu en Business Analyst till deras Automotive division I rollen som Business Analyst är du bryggan mellan verksamhet och teknik.

DI - 25 sep 17 kl. 13:17

VA Automotive överger Uddevalla

VA Automotive ska flytta sin verksamhet i Uddevalla (tidigare Noco AB) till produktionsanläggningen i Hässleholm för att samordna, effektivisera och öka lönsamheten i bolaget. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 07 apr 15 kl. 12:35

Sharp nära att lägga ned LCD-verksamhet

Japanska Sharp kan komma att knoppa av sin verksamhet för LCD-paneler. Dessutom väntas den problemtyngda elektroniktillverkaren söka en kapitalinjektion från Innovation Network Corp, en fond som backas upp av japanska staten. Det uppger flera källor med insyn i ärendet skrev Wall Street Journal i helgen..

Realtid - 28 apr 17 kl. 16:22

Delphi tar hem Justitiapriset

I onsdags delades Justitiapriset ut för första gången någonsin till den advokatbyrå som bäst jobbar med jämställdhet. Priset gick till Advokatfirman Delphi. "Det här fungerar som en sporre, säger Sverker Bonde, delägare på Delphi, till Realtid.

Realtid - 28 nov 17 kl. 07:05

Delphi och advokat Berglöf stäms på mångmiljoner

Advokatbyrån Delphi och partnern, M&A-advokaten, Per Berglöf stäms på 126 miljoner kronor för avtalsbrott och vårdslös rådgivning efter rådgivningen vid försäljningen av den problemtyngda skolkoncernen John Bauer. Berglöf och Delphi är dock självsäkra i sitt svaromål: "Detta är ett enkelt mål”..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Följ måndagens börsöppning

Börsmorgon ger dig nyheter, analyser och aktietips varje vardag klockan 08.45..

DI - 4 minuter sedan

Medfield tecknar samarbetsavtal om studie i Storbritannien

Spotlight-listade medicinteknikbolaget Medfield Diagnostics har tecknat samarbetsavtal med Air Ambulance Kent, Surray and Sussex, i Storbritannien för att genomföra ett forskningsprojekt. .

DI - 15 minuter sedan

"Den bästa siffran på väldigt länge"

H&M:s försäljning steg med 6 procent i det fjärde kvartalet. Det var en efterlängtad positiv indikator för aktieägarna.  ”Det här är den bästa siffran på väldigt länge”, säger Di:s analytiker Ulf Petersson.

DI - 15 minuter sedan

Multiq tecknar avtal med dansk närbutikskedja

Multiq har tecknat ett femårsavtal med Danmarks största närbutikskedja NærKØB. Det uppger företaget i ett pressmeddelande utan att ange några finansiella detaljer. .

DI - 15 minuter sedan

Episurf Medical får FDA-godkännande för att inleda studie

Episurf Medical har fått godkännande från amerikanska FDA på sin IDE-ansökan ("Investigational Device Exemption") om att få initiera en klinisk studie av knäimplantatet Episealer. .

DI - 10 minuter sedan

Ovzon tecknar avtal med SSL

Ovzon, som erbjuder bredbandstjänst via satellit, har tecknat avtal med SSL, ett företag ägt av Maxar Technology, för tillverkning av bolagets första geostationära satellit. .

DI - 15 minuter sedan

Oasmias styrelse kritiserar storägarens agerande

Oasmias styrelse och ledning kommer nu med kommentar kring fredagens besked att Per Arwidssons och Arwidsro Investment, PA, begär en extra bolagsstämma för val av ny styrelse..

DI - 15 minuter sedan

H&D Wireless tar order från Keolis

H&D Wireless har fått en order från bussbolaget Keolis med ett värde på 1,2 miljoner kronor..

DI - 15 minuter sedan

Tele2 säkrar miljardlån med Nordiska investeringsbanken

Tele2 har säkrat ett lån på två miljarder kronor med Nordiska investeringsbanken för att finansiera sammanslagningen med Com Hem. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Ovzon tecknar tillverkningskontrakt för satellit - första steget mot en global tjänst

Ovzon har nu tecknat avtal med SSL, ett företag ägt av Maxar Technology, en ledande tillverkare av innovativa satellit- och rymdsystemlösningar, för tillverkning av bolagets första geostationära satellit. Den totala investeringen för satelliten (Ovzon-3) inklusive tillverkning, uppskjutning, finansiering och försäkring uppskattas till 1,5 miljarder SEK..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.