Nerikes Allehanda > Nyheter

Friday, 17 November, 18:35

Liknande nyheter

Taggar: Internationell, kebabkedjavill , öppnai , Örebro
Nerikes Allehanda - 14 nov 17 kl. 11:32

Internationell kebabkedja vill etablera sig i Örebro

Den internationella kebabkedjan German Döner Kebab vill expandera i Sverige. På Facebook meddelar företaget att man nu söker franchisetagare i Örebro..

Nerikes Allehanda - 22 jun 15 kl. 18:02

Internationell matkedja till Örebro

De finns i länder som Pakistan, Sudan och Zambia. Nu kommer sydafrikanska kycklingkedjan Barcelos till Sverige - och Örebro..

Nerikes Allehanda - 03 maj 16 kl. 13:03

Här ska en ny hamnkrog öppna i Örebro

En ny hamnkrog i Örebro. Det kan öppna redan till sommaren vid småbåtshamnen. — Tanken är att det ska öppna till sommaren.

Nerikes Allehanda - 11 apr 14 kl. 07:00

75 procent av Örebro läns export går till EU-länderna

Ända sedan vikingatiden har Sverige vunnit på att handla med andra länder, något som alla gravar och fornfynd i Örebro län påminner om. I hundratals år har Sverige berikats av att kunnigt yrkesfolk, som vallonerna i Bergslagen, kommit hit för att vidareutveckla vår industri och vårt näringsliv. Exporten av svensk malm och skog har sedan urminnes tider varit basen för vår svenska ekonomi.

Nerikes Allehanda - 02 jan 15 kl. 10:03

Kycklinggigant kan öppna i Örebro

Nu kan snabbmatsrestaurangerna i Örebro få konkurrens. KFC kan öppna i Örebro. – Vi är intresserade av Örebro, säger Morgan Jallinder, vd:n för Nordic service partners..

Magazin24 - 04 aug 12 kl. 11:29

Nytt konstgalleri ska bjuda på internationell konst

I höst kommer ett nytt konstgalleri öppna i Köping. Galleriet kommer att bjuda på internationell konst men med en inriktning på italiensk konst. I nuläget håller lokalen på att renoveras för i oktober är det tänkt att den första utställning ska äga rum på det nya konstgalleriet Quirinus.

Barometern - 02 jun 14 kl. 07:07

Öppna fler dörrar för nya svenskar

”Det är där kulturer möts och blandas, där människor är fria att tänka och tycka efter eget huvud och där tankar, visioner och olikheter respekteras som nya idéer blomstrar.” EU-valet blev en seger för Miljö­partiet men en förlust för det öppna och toleranta samhället när främlings­fientliga krafter rycker framåt. Inför Sveriges nationaldag vill därför Miljöpartiet ännu tydligare beskriva en motbild med en human invandringspolitik och en bättre samhällsintegration, för ett Kalmar som välkomnar alla.

Nerikes Allehanda - 02 aug 17 kl. 11:27

Här ska stora pizzakedjan öppna i Örebro

Norges största pizzakedja kommer till Örebro. I januari är det tänkt att Pizzabakeren ska öppna i Behrn arena.
– Vi tror och hoppas på minst tre restauranger i Örebro, säger David Mirzajani, en av ägarna till franchiserättigheterna till Pizzabakeren..

Nerikes Allehanda - 28 sep 17 kl. 19:00

Ny restaurang öppnar i Örebro

Ett nytt matställe ska öppna i Örebro. Det är restaurangkedjan Bankomat som skriver på sin hemsida att de ska öppna ett ställe i Örebro..

Nerikes Allehanda - 12 apr 17 kl. 10:51

Här är KFC:s planer för Örebro: "Vill gärna öppna snart"

Kycklingjätten KFC vill etablera sig i Örebro. Nu efterlyser företaget kontakt med lokala fastighetsägare.
– Vi skulle gärna öppna snart, säger Martin Jallinder, affärsutvecklingschef på Nordic Service Partners Holding AB som äger franchiserättigheterna till KFC i Sverige..

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 30 minuter sedan

Larm om trafikolycka på E18

En olycka orsakar problem i trafiken på E18 från trafikplats Munkartorp till trafikplats Skölv i riktning mot Arboga. Varningen gick ut på fredagen klockan 17.45.

Nerikes Allehanda - 30 minuter sedan

Örebro kan få nytt museum: "Bilarna kommer att bytas ut halvårsvis"

Örebro kan få ett nytt museum. Det är Åkerihistoriska sällskapet som hoppas kunna flytta Åkerimuseum till en lokal vid Truckstop i Berglunda industriområde. Museet finns i dag i Olofström i Bleking....

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Man gripen misstänkt för grov barnvåldtäkt: "Har förgripit sig på ett barn i sin närhet"

En 34-årig man greps i onsdags efter att ha varit anhållen i sin frånvaro i nära tio månader. Han begärs nu häktad misstänkt för grov våldtäkt mot barn skriver SVT Nyheter Örebro..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Fritidsaktiviteter försvåras utan kommunens ersättning till kontaktpersoner

Liselott Rehnman har i flera år varit kontaktperson åt Marianne som bor på ett LSS-boende i Kumla. I början av året avslutades hennes uppdrag av kommunen..

Nerikes Allehanda - 4 timmar sedan

Folktandvården om mycket karies i Örebro: "Socialstyrelsens siffror är missvisande"

Länets folktandvård menar att Socialstyrelsens siffror är missvisande. Den som tittar över två år och tar med både 6-åringar och 12-åringar i mätningen ser att länet har varken mer eller mindre karies än riksgenomsnittet. Men problemen är stora i vissa områden..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

JUST NU: Trasigt fordon stör trafiken på väg 50 vid Lilla Mon

Ett trasigt fordon orsakar problem i trafiken på väg 50 vid trafikplats Lilla Mon i riktning mot Örebro. Trafiken påverkas kraftigt och orsaken uppges vara ett trasigt fordon. Varningen gick ut på ....

Nerikes Allehanda - 5 timmar sedan

Man klämdes under 200 kilo tung lastpall

En arbetsplatsolycka skedde på fredagseftermiddagen. Enligt polisen blev en man klämd under en lastpall på Holmen i Örebro. Polisen skickade en patrull till platsen.

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

Mopedist och bilist krockade i korsning

SOS larmades på fredagseftermiddagen om en larmats trafikolycka i korsningen Värmlandsvägen-Gustavsgatan i Karlskoga. Larmet kom klockan 16.08 på fredagen.

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

Grannar störs och täta polisbesök: Nu får Örebrokrogen en sista chans att behålla alkoholtillståndet

Polisen har fått ingripa ovanligt många gånger och fastighetsägaren har skickat tre varningsbrev. Nu är även krogens alkoholtillstånd i farozonen. Kommunens tillståndsutskott har beslutat att ge Ör....

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

Förvaltningsrätten avslår överklagan om att sälja Tivedsgården

Beslutsgången i kommunfullmäktige var inte felaktig när beslutet om att sälja Tivedsgården togs i juni, det har förvaltningsrätten i Karlstad fastställt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.