Nerikes Allehanda > Nyheter

Friday, 19 October, 12:12

Liknande nyheter

Taggar: Internationell, kebabkedjavill , öppnai , Örebro
Nerikes Allehanda - 14 nov 17 kl. 11:32

Internationell kebabkedja vill etablera sig i Örebro

Den internationella kebabkedjan German Döner Kebab vill expandera i Sverige. På Facebook meddelar företaget att man nu söker franchisetagare i Örebro..

Nerikes Allehanda - 22 jun 15 kl. 18:02

Internationell matkedja till Örebro

De finns i länder som Pakistan, Sudan och Zambia. Nu kommer sydafrikanska kycklingkedjan Barcelos till Sverige - och Örebro..

Nerikes Allehanda - 03 maj 16 kl. 13:03

Här ska en ny hamnkrog öppna i Örebro

En ny hamnkrog i Örebro. Det kan öppna redan till sommaren vid småbåtshamnen. — Tanken är att det ska öppna till sommaren.

Nerikes Allehanda - 11 apr 14 kl. 07:00

75 procent av Örebro läns export går till EU-länderna

Ända sedan vikingatiden har Sverige vunnit på att handla med andra länder, något som alla gravar och fornfynd i Örebro län påminner om. I hundratals år har Sverige berikats av att kunnigt yrkesfolk, som vallonerna i Bergslagen, kommit hit för att vidareutveckla vår industri och vårt näringsliv. Exporten av svensk malm och skog har sedan urminnes tider varit basen för vår svenska ekonomi.

Nerikes Allehanda - 02 jan 15 kl. 10:03

Kycklinggigant kan öppna i Örebro

Nu kan snabbmatsrestaurangerna i Örebro få konkurrens. KFC kan öppna i Örebro. – Vi är intresserade av Örebro, säger Morgan Jallinder, vd:n för Nordic service partners..

Magazin24 - 04 aug 12 kl. 11:29

Nytt konstgalleri ska bjuda på internationell konst

I höst kommer ett nytt konstgalleri öppna i Köping. Galleriet kommer att bjuda på internationell konst men med en inriktning på italiensk konst. I nuläget håller lokalen på att renoveras för i oktober är det tänkt att den första utställning ska äga rum på det nya konstgalleriet Quirinus.

Barometern - 02 jun 14 kl. 07:07

Öppna fler dörrar för nya svenskar

”Det är där kulturer möts och blandas, där människor är fria att tänka och tycka efter eget huvud och där tankar, visioner och olikheter respekteras som nya idéer blomstrar.” EU-valet blev en seger för Miljö­partiet men en förlust för det öppna och toleranta samhället när främlings­fientliga krafter rycker framåt. Inför Sveriges nationaldag vill därför Miljöpartiet ännu tydligare beskriva en motbild med en human invandringspolitik och en bättre samhällsintegration, för ett Kalmar som välkomnar alla.

Nerikes Allehanda - 02 aug 17 kl. 11:27

Här ska stora pizzakedjan öppna i Örebro

Norges största pizzakedja kommer till Örebro. I januari är det tänkt att Pizzabakeren ska öppna i Behrn arena.
– Vi tror och hoppas på minst tre restauranger i Örebro, säger David Mirzajani, en av ägarna till franchiserättigheterna till Pizzabakeren..

Nerikes Allehanda - 28 sep 17 kl. 19:00

Ny restaurang öppnar i Örebro

Ett nytt matställe ska öppna i Örebro. Det är restaurangkedjan Bankomat som skriver på sin hemsida att de ska öppna ett ställe i Örebro..

Nerikes Allehanda - 12 apr 17 kl. 10:51

Här är KFC:s planer för Örebro: "Vill gärna öppna snart"

Kycklingjätten KFC vill etablera sig i Örebro. Nu efterlyser företaget kontakt med lokala fastighetsägare.
– Vi skulle gärna öppna snart, säger Martin Jallinder, affärsutvecklingschef på Nordic Service Partners Holding AB som äger franchiserättigheterna till KFC i Sverige..

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:56

Netto får återkalla lamphållare – kan ge elchock

Det handlar om en lampa med inbyggd sensor som butikskedjan Netto måste återkalla..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:10

Bekräftat: Man i 65-årsåldern omkom i våldsamma krocken

Bilen körde i hög fart av vägen och in i ett träd. Krocken var våldsam och bilen blev kraftigt demolerad. På fredagsmorgonen bekräftar polisen att en man i 65-årsåldern omkom i torsdagskvällens olycka på riksväg 51 söder om Sköllersta..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:30

Idol-Chris resa – från byn Hägernäs till Globen: "Han älskade att bada – det är ju så nära till sjön"

Från att spela piano för släkten på julafton till att fylla Globen på bästa sändningstid. NA har besökt den lilla byn Hägernäs utanför Lindesberg, där Idol-vinnaren Chris Kläfford växte upp. Hör fa....

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:30

Så lyser du upp i vintermörkret

Att lägga belysning på sin husfasad kan vara fint, inte minst så här i juletid. Micael Johansson är ljusdesigner och har en rad tips till dig som vill lysa upp huset, tillfälligt eller mer varakti....

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:10

Bekräftat: En person omkom i våldsamma krocken

Bilen körde i hög fart av vägen och in i ett träd. Krocken var våldsam och bilen blev kraftigt demolerad. På fredagsmorgonen bekräftar polisen att en man omkom i torsdagskvällens olycka på riksväg 51 söder om Sköllersta..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:00

TV: Ukulelegänget i Fjugesta släpper en skiva

12 låtar på en cd finns numera att lyssna på om man vill ha musik som gör en på gott humör. Det är både sång och ukulele som gäller för gänget som träffas varje vecka. Under snart sex år har Ukul....

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 07:36

Kritik från kommunen angående Trafikverkets hantering av planer för riksväg 51

Även Kumla kommun kritiserar nu hur Trafikverket skött processen kring den planerade ombyggnationen av riksväg 51..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 07:38

Här är byggnaderna som kan vinna Örebro kommuns Byggnadspris

Ett parkeringshus, ett studentboende, ett vårdboende och ett 30-talshus. Här är de nominerade byggnaderna till kommunens Byggnadspris. Nästa torsdag presenteras en vinnare..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 06:50

Mats Nilsson vill ta över Open Art: "Jag tycker inte det blev så bra den här gången"

Tidigare konsthallschefen Mats Nilsson vill ta över Open Art. Han är beredd att tillsammans med två andra personer bilda ett bolag och driva konstprojektet istället för kommunen. – Jag känner oro inför framtiden, säger han och listar i en skrivelse upp problemen med Open Art som det fungerar i dag..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 06:30

Lärare aktiv på rasistisk sajt - okej så länge han delar skolans värdegrund på skoltid

Läraren på ett fristående gymnasium i Örebro är aktiv på sajten Nordisk alternativhöger. Han är dessutom styrelseledamot. Han medverkar i en pod där det uttrycks rasistiska, homofoba och kvinnoförnedrande åsikter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.