DI > Ekonomi

Wednesday, 17 October, 22:54

Liknande nyheter

Taggar: Experten, Boprisernaska , ned, ännu, mer
DI - 02 apr 14 kl. 20:24

Experten: Bopriserna ska ned 30 procent

Boverkets expert spådde ett prisfall på 20 procent. I stället blev det en uppgång på 39 procent. Nu kommer den nya dystra domen från samma dysterkvist: Svenska bostadsrättspriser ska ned ännu mer..

Expressen - 09 nov 17 kl. 18:31

Lars Lindström: Det här får inte tystnas ned ännu en gång

456 kvinnliga kulturarbetare visar att film och teater också och kanske i ännu högre drag än andra arbetsplatser är en scen för kränkningar.Detta har vittnats om, nu och då.Problemen med sexuella trakasserier kan inte tystas ned ännu en gång, får inte tystas ned ännu en gång.

Expressen - 27 jan 15 kl. 13:16

Experten tonar ned Åkessons betydelse

Förlängningen av Jimmie Åkessons sjukskrivning kommer knappast att bryta Sverigedemokraternas opinionsframgångar, enligt Peter Santesson, opinionschef på Demoskop. Peter Santesson tonar ned Jimmie Åkessons betydelse som framgångsfaktor för Sverigedemokraterna. - SD behöver ha en partiledare som inte repellerar alliansväljare.

DI - 04 sep 17 kl. 07:33

Analytiker: H&M ska ned – ännu mer

Någon ljusning för H&M är inte i sikte – om man ska tro experterna. Både Société Générale och Jefferies meddelar på måndagen att de skruvar ned sina riktkurser för H&M..

VA - 24 jan 18 kl. 09:11

Experten: Bopriserna kommer tappa ytterligare 5 procent

Prisfallet är inte över - enligt proffset. .

Affärsvärlden - 15 jun 11 kl. 08:16

Nu viker bopriserna ned

Idag kom nya siffror från Mäklarstatistik som visar att till och med innerstadspriserna i Stockholm har stannat upp..

Expressen - 14 sep 11 kl. 08:30

Bopriserna ned i hela landet

De senaste tre månaderna har priserna på bostadsrätter i riket sjunkit med 3 procent och villapriserna med 1 procent. Augustipriserna, som påverkas av säsongsvariationer under sommaren, visar en prisuppgång för bostadsrätter med 6 procent men en nedgång för villorna med 1 procent, enligt Mäklarstatistik. .

DI - 25 okt 11 kl. 16:11

Bopriserna ned i USA

Amerikanska bostadspriser sjönk 0,1 procent under augusti, jämfört med föregående månad..

PrivataAffärer - 17 aug 18 kl. 11:52

Bopriserna ned 4,9 procent på ett år

Bostadspriserna har sjunkit 1,0 procent under den senaste tremånadersperioden och sjunkit 4,9 procent under de senaste tolv månaderna. Priserna på bostadsrätter steg 0,8 procent i juli jämfört med föregående månad, medan villapriserna sjönk 1,4 procent. Säsongsrensat sjönk priserna på bostadsrätter 0,9 procent, medan villapriserna sjönk 0,2 procent.

Kristianstadsbladet - 17 aug 14 kl. 09:52

Separatister sköt ned stridsflygplan


De proryska separatisterna i östra Ukraina påstår att de har skjutit ned ännu ett ukrainskt stridsflygplan. Enligt en talesperson sköts ett flygplan av typen Mig-29 i Luhanskregionen ned under natten till söndag. Piloten uppges ha tagit sig ur flygplanet och senare spårats upp av separatisterna.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Följ rapportfloden med Di TV:s extrasändningar

I veckan drar rapportfloden i gång med full styrka. Di TV sätter därför in extrasändningar på torsdags- och fredagsmorgonen..

DI - 30 minuter sedan

Blandad rapport från Alcoa, efterhandel i båda riktningar

Hyfsad start på rapportperioden från aluminiumjätten efter onsdagsbörsens stängning: starkare vinst och omsättning än väntat, men sänkt prognos avseende global aluminiumefterfrågan. Aktien handlas i båda riktningar i New York-börsens skakiga efterhandel..

DI - 1 timme sedan

New York-börsen ned efter ljus framtidssyn från Fed

Wall Street handlades ned något under en odramatisk onsdagskväll, där höjdpunkten kanske var ett Fedprotokoll som tydde på en enad bild i USA:s centralbank: räntan ska fortsätta höjas gradvis..

DI - 1 timme sedan

Tobin vinstvarnar, sänker helårsprognos ytterligare

Bostadsutvecklaren Tobin Properties sänker återigen sin prognos avseende rörelseresultatet för helåret 2018 till 25-50 miljoner kronor till följd av en svag försäljning och nedskrivning av fastighet under det tredje kvartalet..

DI - 1 timme sedan

IBM rasar på falnat hopp om återupprättad omsättningstillväxt

IBM:s kvartalsrapport vittnade om sjunkande försäljning efter ett par kvartal med tillväxt, och aktien rasar 8 procent..

DI - 1 timme sedan

Trump till sina ministrar: skär kostnader med 5 procent

USA:s president är angelägen om att bättra på landets finanser efter det rekordstora budgetunderskott som rapporterades i måndags..

DI - 1 timme sedan

Fedledamöter eniga om fortsatta räntehöjningar, något ljusare USA-syn än i augusti

USA:s centralbanksledamöter är eniga om behovet av att fortsätta höja räntor, oavsett president Donald Trumps kritik. Det visar protokollet från senaste räntemötet..

DI - 1 timme sedan

Svenskt Näringslivs vd sågar politikerna – tre ödesfrågor måste lösas

Jan-Olof Jacke, ny vd på Svenskt Näringsliv, pekar på enorma reformbehov och riktar skoningslös kritik mot svenska politiker.  “Vi har haft uppåt tio år av reformtorka”, säger han..

DI - 2 timmar sedan

På Brexitfronten intet nytt

Storbritanniens premiärminister Theresa May presenterade inget nytt i sitt anförande till EU-toppmötet på onsdagskvällen, enligt Europaparlamentets talman..

DI - 2 timmar sedan

Nervös väntan på negativt Wall Street inför Alcoas rapport

New York-börsen handlas ned och befäster därmed de senaste dagarnas mönster med en dags uppgång följd av en dags nedgång. Marknaden spänner sig inför Alcoas rapport, som kan sätta tonen för rapportperioden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.