DI > Ekonomi

Tuesday, 23 January, 07:17

DI - 14 nov 17 kl. 15:10

Experten: Bopriserna ska ned ännu merNordeas chefsanalytiker Andreas Wallström prickade in nedgången på bostadsmarknaden i oktober. Och han tror att priserna kommer att gå ned ännu mer..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Andreas Wallström

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experten, Boprisernaska , ned, ännu, mer
DI - 02 apr 14 kl. 20:24

Experten: Bopriserna ska ned 30 procent

Boverkets expert spådde ett prisfall på 20 procent. I stället blev det en uppgång på 39 procent. Nu kommer den nya dystra domen från samma dysterkvist: Svenska bostadsrättspriser ska ned ännu mer..

Expressen - 09 nov 17 kl. 18:31

Lars Lindström: Det här får inte tystnas ned ännu en gång

456 kvinnliga kulturarbetare visar att film och teater också och kanske i ännu högre drag än andra arbetsplatser är en scen för kränkningar.Detta har vittnats om, nu och då.Problemen med sexuella trakasserier kan inte tystas ned ännu en gång, får inte tystas ned ännu en gång.

Expressen - 27 jan 15 kl. 13:16

Experten tonar ned Åkessons betydelse

Förlängningen av Jimmie Åkessons sjukskrivning kommer knappast att bryta Sverigedemokraternas opinionsframgångar, enligt Peter Santesson, opinionschef på Demoskop. Peter Santesson tonar ned Jimmie Åkessons betydelse som framgångsfaktor för Sverigedemokraterna. - SD behöver ha en partiledare som inte repellerar alliansväljare.

DI - 04 sep 17 kl. 07:33

Analytiker: H&M ska ned – ännu mer

Någon ljusning för H&M är inte i sikte – om man ska tro experterna. Både Société Générale och Jefferies meddelar på måndagen att de skruvar ned sina riktkurser för H&M..

Affärsvärlden - 15 jun 11 kl. 08:16

Nu viker bopriserna ned

Idag kom nya siffror från Mäklarstatistik som visar att till och med innerstadspriserna i Stockholm har stannat upp..

Expressen - 14 sep 11 kl. 08:30

Bopriserna ned i hela landet

De senaste tre månaderna har priserna på bostadsrätter i riket sjunkit med 3 procent och villapriserna med 1 procent. Augustipriserna, som påverkas av säsongsvariationer under sommaren, visar en prisuppgång för bostadsrätter med 6 procent men en nedgång för villorna med 1 procent, enligt Mäklarstatistik. .

DI - 25 okt 11 kl. 16:11

Bopriserna ned i USA

Amerikanska bostadspriser sjönk 0,1 procent under augusti, jämfört med föregående månad..

Kristianstadsbladet - 17 aug 14 kl. 09:52

Separatister sköt ned stridsflygplan


De proryska separatisterna i östra Ukraina påstår att de har skjutit ned ännu ett ukrainskt stridsflygplan. Enligt en talesperson sköts ett flygplan av typen Mig-29 i Luhanskregionen ned under natten till söndag. Piloten uppges ha tagit sig ur flygplanet och senare spårats upp av separatisterna.

BT - 17 aug 14 kl. 09:52

Separatister sköt ned stridsflygplan

De proryska separatisterna i östra Ukraina påstår att de har skjutit ned ännu ett ukrainskt stridsflygplan. Enligt en talesperson sköts ett flygplan av typen Mig-29 i Luhanskregionen ned under natten till söndag. Piloten uppges ha tagit sig ur flygplanet och senare spårats upp av separatisterna.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Experten tonar ned SD-rekordet: "Ta det lugnt och andas"

I dag kom en ny Yougov-undersökning där Sverigedemokraterna hamnar på toppnoteringen 25,2 procent, och därmed blir Sveriges största parti. Både Socialdemokraterna och Moderaterna hamnar under 25 procent.
Men nu går opinionsundersökningsföretaget Novus vd, Torbjörn Sjöström, ut och menar att deras mätning, som snart kommer ut, inte alls kommer vara lite härlig läsning för SD.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Algoritm får flyktingarna i arbete

Med hjälp av en enkel algoritm kan andelen flyktingar som kommer ut i arbetslivet och blir självförsörjande öka dramatiskt. Var i landet flyktingen bosätter sig har en avgörande betydelse, visar det sig..

DI - 30 minuter sedan

Räntor och valutor: Dollarn steg på USA-överenskommelse

USA-räntorna steg ett par punkter efter svensk stängning på tisdagen men har under natten fallit tillbaka och nettoförändringarna är små..

DI - 1 timme sedan

Arbetsförmedlingen: Färre öppet arbetslösa

Antalet öppet arbetslösa minskade vecka 3 och uppgick till 202.513 personer..

DI - 45 minuter sedan

Rekordnivåer i Asien efter USA:s överenskommelse

Enandet av USA:s budget har fått Asienbörserna att nå årshögsta. Tokyobörsen var vid 06-tiden svensk tid upp 1,2 procent..

DI - 1 timme sedan

Henrik Mitelman: Mörka moln på börshimlen

Politiska problem i USA och uppdrivna förväntningar. Nu ökar riskerna för en korrigering på börsen. Statsobligationsmarknaden dikterar villkoren för aktieägare..

DI - 1 timme sedan

Sydkorea förbjuder anonymitet för kryptohandlare

Sydkorea kommer förbjuda användandet av anonyma bankkonton för kryptovalutahandel från och med 30 januari. .

DI - 1 timme sedan

Oförändrad ränta i Japan

Den japanska centralbanken, Bank of Japan, beslutade vid sitt policymöte att låta depositräntan ligga kvar på -0,10 procent. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

USA inför skatt på importerade solpaneler

Donald Trumps administration införde på måndagen tariffer på importerade tvättmaskiner och solpaneler.  Det rapporterar Reuters. .

DI - 2 timmar sedan

Detta händer tisdag 23 januari

Här är dagens viktigaste hållpunkter..

DI - 2 timmar sedan

Världens företagsledare en optimistisk skara

Aldrig tidigare har världens företagsledare varit så optimistiska som nu. Och andelen svenska chefer som spår tillväxt det närmaste året har fördubblats jämfört med i fjol. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.