DI > Ekonomi

Wednesday, 25 April, 03:01

DI - 14 nov 17 kl. 15:10

Experten: Bopriserna ska ned ännu merNordeas chefsanalytiker Andreas Wallström prickade in nedgången på bostadsmarknaden i oktober. Och han tror att priserna kommer att gå ned ännu mer..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Andreas Wallström

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experten, Boprisernaska , ned, ännu, mer
DI - 02 apr 14 kl. 20:24

Experten: Bopriserna ska ned 30 procent

Boverkets expert spådde ett prisfall på 20 procent. I stället blev det en uppgång på 39 procent. Nu kommer den nya dystra domen från samma dysterkvist: Svenska bostadsrättspriser ska ned ännu mer..

Expressen - 09 nov 17 kl. 18:31

Lars Lindström: Det här får inte tystnas ned ännu en gång

456 kvinnliga kulturarbetare visar att film och teater också och kanske i ännu högre drag än andra arbetsplatser är en scen för kränkningar.Detta har vittnats om, nu och då.Problemen med sexuella trakasserier kan inte tystas ned ännu en gång, får inte tystas ned ännu en gång.

Expressen - 27 jan 15 kl. 13:16

Experten tonar ned Åkessons betydelse

Förlängningen av Jimmie Åkessons sjukskrivning kommer knappast att bryta Sverigedemokraternas opinionsframgångar, enligt Peter Santesson, opinionschef på Demoskop. Peter Santesson tonar ned Jimmie Åkessons betydelse som framgångsfaktor för Sverigedemokraterna. - SD behöver ha en partiledare som inte repellerar alliansväljare.

DI - 04 sep 17 kl. 07:33

Analytiker: H&M ska ned – ännu mer

Någon ljusning för H&M är inte i sikte – om man ska tro experterna. Både Société Générale och Jefferies meddelar på måndagen att de skruvar ned sina riktkurser för H&M..

VA - 24 jan 18 kl. 09:11

Experten: Bopriserna kommer tappa ytterligare 5 procent

Prisfallet är inte över - enligt proffset. .

Affärsvärlden - 15 jun 11 kl. 08:16

Nu viker bopriserna ned

Idag kom nya siffror från Mäklarstatistik som visar att till och med innerstadspriserna i Stockholm har stannat upp..

Expressen - 14 sep 11 kl. 08:30

Bopriserna ned i hela landet

De senaste tre månaderna har priserna på bostadsrätter i riket sjunkit med 3 procent och villapriserna med 1 procent. Augustipriserna, som påverkas av säsongsvariationer under sommaren, visar en prisuppgång för bostadsrätter med 6 procent men en nedgång för villorna med 1 procent, enligt Mäklarstatistik. .

DI - 25 okt 11 kl. 16:11

Bopriserna ned i USA

Amerikanska bostadspriser sjönk 0,1 procent under augusti, jämfört med föregående månad..

Kristianstadsbladet - 17 aug 14 kl. 09:52

Separatister sköt ned stridsflygplan


De proryska separatisterna i östra Ukraina påstår att de har skjutit ned ännu ett ukrainskt stridsflygplan. Enligt en talesperson sköts ett flygplan av typen Mig-29 i Luhanskregionen ned under natten till söndag. Piloten uppges ha tagit sig ur flygplanet och senare spårats upp av separatisterna.

BT - 17 aug 14 kl. 09:52

Separatister sköt ned stridsflygplan

De proryska separatisterna i östra Ukraina påstår att de har skjutit ned ännu ett ukrainskt stridsflygplan. Enligt en talesperson sköts ett flygplan av typen Mig-29 i Luhanskregionen ned under natten till söndag. Piloten uppges ha tagit sig ur flygplanet och senare spårats upp av separatisterna.

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Designmöblerna är byggda för att sätta klorna i

Entreprenören Anna Larsson byter sportkläder mot klösträd och hundsängar. Med sitt nya varumärke Miwo vill hon inreda våra hem med designade möbler för katter och hundar. Och allt började med en blomskål för tio år sedan..

DI - 4 timmar sedan

Oväntat bra av Texas Instruments

Elektronikföretaget Texas Instruments redovisar ett resultat per aktie på 1:35 dollar för det första kvartalet 2018..

DI - 4 timmar sedan

Millicom i linje med förväntningarna

Teleoperatören Millicoms ebitda-resultat blev 554 miljoner dollar för det första kvartalet 2018.  Det framgår av bolagets delårsrapport..

DI - 4 timmar sedan

New York-börser: Blodrött i USA

Efter initiala uppgångar om 0,3-0,4 procent tappade New York-börserna succesivt i tisdagshandeln. .

DI - 4 timmar sedan

Marcus Wallenberg: Vi måste ställa om snabbare

24 av de största svenska och finländska bolagen, merparten i Wallenbergssfären, samarbetar kring ny teknik som AI. "Jag är personligen orolig för att vi inte ställer om med ny teknik tillräckligt fort och brett", säger Marcus Wallenberg..

DI - 5 timmar sedan

Björn Wahlroos om Magdalena Andersson: Hon är smart

Nordeas styrelseordförande Björn ”Nalle” Wahlroos hyllar finansminister Magdalena Andersson.  I podcasten ”Smarta Samtal” beskriver han henne som ”intelligent och skicklig”. ”Hon är smart och insiktsfull och det är lätt att prata med henne”, säger Björn Wahlroos..

DI - 5 timmar sedan

Storbanken oroad över Husqvarnas tapp

Norska banken DNB fortsätter att köprekommendera Husqvarna med en riktkurs på 100 kronor.  Men banken oroar sig för bolagets division Consumer Brands som också är sorgebarnet i Husqvarnas rapport för första kvartalet. .

DI - 5 timmar sedan

Stigande löner pressar vinsterna för amerikanska bolag

NEW YORK. De amerikanska ekonomicheferna tror på en fortsatt stark ekonomi, men företagens investeringsvilja har inte ökat efter skattereformen. Samtidigt pressas vinsterna av stigande löner och materialkostnader..

DI - 5 timmar sedan

Telia-chefen laddar för revansch: "Vi saknar de riktigt stora förvärven"

Sedan Johan Dennelind tillträdde som vd för snart fem år sedan är Telia den svagaste teleoperatören i Norden. Med en stark rapport i ryggen och uppbackad av ett återköpsprogram värt 15 miljarder kronor över tre år har aktien äntligen börjat få revansch..

DI - 7 timmar sedan

Delar av SHB sattes i princip under tvångsförvaltning i Storbritannien

Di kan avslöja att Handelsbanken har fått mycket grava anmärkningar från den brittiska finansinspektionen, FCA. Under hösten 2017 satte FCA i praktiken delar av brittiska Handelsbanken under tvångsförvaltning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.