DI > Ekonomi

Monday, 23 July, 17:11

Liknande nyheter

Taggar: Experten, Boprisernaska , ned, ännu, mer
DI - 02 apr 14 kl. 20:24

Experten: Bopriserna ska ned 30 procent

Boverkets expert spådde ett prisfall på 20 procent. I stället blev det en uppgång på 39 procent. Nu kommer den nya dystra domen från samma dysterkvist: Svenska bostadsrättspriser ska ned ännu mer..

Expressen - 09 nov 17 kl. 18:31

Lars Lindström: Det här får inte tystnas ned ännu en gång

456 kvinnliga kulturarbetare visar att film och teater också och kanske i ännu högre drag än andra arbetsplatser är en scen för kränkningar.Detta har vittnats om, nu och då.Problemen med sexuella trakasserier kan inte tystas ned ännu en gång, får inte tystas ned ännu en gång.

Expressen - 27 jan 15 kl. 13:16

Experten tonar ned Åkessons betydelse

Förlängningen av Jimmie Åkessons sjukskrivning kommer knappast att bryta Sverigedemokraternas opinionsframgångar, enligt Peter Santesson, opinionschef på Demoskop. Peter Santesson tonar ned Jimmie Åkessons betydelse som framgångsfaktor för Sverigedemokraterna. - SD behöver ha en partiledare som inte repellerar alliansväljare.

DI - 04 sep 17 kl. 07:33

Analytiker: H&M ska ned – ännu mer

Någon ljusning för H&M är inte i sikte – om man ska tro experterna. Både Société Générale och Jefferies meddelar på måndagen att de skruvar ned sina riktkurser för H&M..

VA - 24 jan 18 kl. 09:11

Experten: Bopriserna kommer tappa ytterligare 5 procent

Prisfallet är inte över - enligt proffset. .

Affärsvärlden - 15 jun 11 kl. 08:16

Nu viker bopriserna ned

Idag kom nya siffror från Mäklarstatistik som visar att till och med innerstadspriserna i Stockholm har stannat upp..

Expressen - 14 sep 11 kl. 08:30

Bopriserna ned i hela landet

De senaste tre månaderna har priserna på bostadsrätter i riket sjunkit med 3 procent och villapriserna med 1 procent. Augustipriserna, som påverkas av säsongsvariationer under sommaren, visar en prisuppgång för bostadsrätter med 6 procent men en nedgång för villorna med 1 procent, enligt Mäklarstatistik. .

DI - 25 okt 11 kl. 16:11

Bopriserna ned i USA

Amerikanska bostadspriser sjönk 0,1 procent under augusti, jämfört med föregående månad..

Kristianstadsbladet - 17 aug 14 kl. 09:52

Separatister sköt ned stridsflygplan


De proryska separatisterna i östra Ukraina påstår att de har skjutit ned ännu ett ukrainskt stridsflygplan. Enligt en talesperson sköts ett flygplan av typen Mig-29 i Luhanskregionen ned under natten till söndag. Piloten uppges ha tagit sig ur flygplanet och senare spårats upp av separatisterna.

BT - 17 aug 14 kl. 09:52

Separatister sköt ned stridsflygplan

De proryska separatisterna i östra Ukraina påstår att de har skjutit ned ännu ett ukrainskt stridsflygplan. Enligt en talesperson sköts ett flygplan av typen Mig-29 i Luhanskregionen ned under natten till söndag. Piloten uppges ha tagit sig ur flygplanet och senare spårats upp av separatisterna.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Affärsområdeschef i Pandox säljer aktier för drygt 600.000 kronor

Affärsområdeschefen Helge Krogsböl i hotellfastighetsbolaget Pandox har den 16 juli sålt 3.500 aktier i bolaget för summan 574.000 kronor..

DI - 15 minuter sedan

Fartyg läcker olja i Östersjön – kaptenen misstäkts för sjöfylleri

Ett lastfartyg har gått på grund utanför Valdemarsvik i Tjust skärgård norr om Västervik. Kaptenen misstänks för sjöfylleri och fartyget läcker olja..

DI - 15 minuter sedan

Efter storraset – blankarna satsar ännu mer mot svenska pappersgiganten

De korta positionerna i förpackningstillverkaren Billerud Korsnäs slår återigen rekord.  Det efter att aktien rasat kraftig efter ett svagt andra kvartal. .

DI - 15 minuter sedan

Ny misstänkt i härva med högskoleprov

Ännu en man har begärts häktad misstänkt för inblandning i ett omfattande fusk med högskoleprov i Norrköping, rapporterar Ekot i Sveriges Radio..

DI - 15 minuter sedan

Greker uppmanas fly skogsbrand

Grekiska myndigheter uppmanar personer som bor längs med kusten väst om huvudstaden Aten att lämna sina hem. En skogsbrand är bortom kontroll och sprider sig mot bebyggelse..

DI - 30 minuter sedan

Franska regeringen i kris efter våldsskandal

Flera högt uppsatta tjänstemän i president Emmanuel Macrons stab riskerar uppsägning efter misstänkt mörkläggning av en kollegas våldsbrott..

DI - 1 timme sedan

Kina avvisar påstående om valutamanipulation

Kinas regering avvisar bestämt anklagelserna från Trumpregeringen om att Kina devalverat sin valuta, yuanen, för att få konkurrensfördelar i världshandeln..

DI - 45 minuter sedan

Räntor upp – starkare yen

Japanska räntor steg och yenen stärktes initialt på måndagen i spåren av spekulationer om ändrad BOJ-policy. Även Europaräntorna och USA-räntorna steg sedan successivt, med den tyska tioåringen 2 punkter upp, och den amerikanska 3 punkter högre på 2,92 procent. .

DI - 45 minuter sedan

Minskad bostadsförsäljning i USA

Bostadsförsäljningen i USA sjönk för tredje månaden i rad i juni. Ett ihållande underskott i utbudet av bostäder tryckte samtidigt upp priserna till rekordnivåer, vilket troligen jagar bort potentiella budgivare..

DI - 45 minuter sedan

Tesla i fokus på avvaktande Wall Street

De ledande amerikanska börserna inledde veckan utan någon tydlig riktning. USA:s president Donald Trump har hällt bränsle på den geopolitiska elden genom en tweet riktad till den iranska presidenten Hassan Rouhani.     .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.