DI > Ekonomi

Monday, 18 December, 02:22

DI - 13 nov 17 kl. 14:42

Då återupptas handeln i NexstimHandeln i Nexstim återupptas klockan 14.45 i eftermiddag, efter att ha stoppats strax före 10-tiden på morgonen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nexstim

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , återupptas, handelni , Nexstim
DI - 17 okt 14 kl. 15:22

Fingerprint: Då återupptas handeln

Handeln i Fingerprint Cards, som stoppades vid lunchtid på Stockholmsbörsen på fredagen, återupptas igen klockan 15.30. Det framgår av ett börsmeddelande..

Affärsvärlden - 28 aug 17 kl. 13:25

Då återupptas handeln i Hufvudstadens C-aktie

Handeln i fastighetsbolaget Hufvudstadens mindre likvida C-aktie kommer att återupptas igen på tisdag klockan 09.00..

Affärsvärlden - 29 aug 17 kl. 14:22

Då återupptas handeln i Catellas A-aktie

Handeln i Catellas mindre likvida A-aktie kommer att återupptas på onsdag klockan 09:00 enligt sedvanligt öppningsförfarande..

Affärsvärlden - 24 sep 13 kl. 13:35

Handeln återupptas i Aktietorgsbolag

Skaraborgs Tingsrätt har beviljat ECO Byggolits ansökan om rekonstruktion. Därmed återupptas handeln med aktien på Aktietorget klockan 13.30 på tisdagen..

Realtid - 29 maj 15 kl. 09:50

Handeln i PA Resources återupptas

Efter gårdagens börsstopp återupptas handeln i aktien igen..

Affärsvärlden - 11 aug 15 kl. 08:58

Nu återupptas handeln i Sandvik

Stockholmsbörsen har hävt handelsstoppet i Sandvik efter att ha samrått med Finansinspektionen..

DI - 25 okt 13 kl. 17:09

Handeln med Cefouraktien återupptas

Handeln i krisdrabbade vinimportören på återupptas på Aktietorget på måndag. Det sker sedan ett antal krav som Aktietorget har ställt för att handeln ska starta, har uppfyllts, skriver Aktietorget i ett börsmeddelande..

DI - 24 okt 17 kl. 16:32

Handeln i Botnia Exploration återupptas

Aktietorget har enligt ett marknadsmeddelande beslutat att återuppta handeln i Botnia Exploration. Handeln med bolagets aktie kommer att återupptas onsdagen den 25 oktober 2017 i samband med marknadens öppning..

DI - 31 maj 12 kl. 09:50

Handeln i Sagax återupptas

Handeln i Sagax aktie återupptas i dag, torsdag, klockan 10, efter att under onsdagen blivit stoppad på grund av tekniska problem i samband med byte av namn och isin-kod..

Affärsvärlden - 12 feb 13 kl. 10:01

Handeln i Northland återupptas i Oslo

Handeln i Northland Resources återupptas på Oslobörsen..

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Danska åkeriförbundet vill ha stopp för statligt stöd till Postnord

Tålamodet för krisdrabbade Postnord Danmark tryter för det danska åkeriförbundet DTL. Nu har DTL vänt sig till EU-kommissionen för att ifrågasätta varför bolaget ska få statligt stöd från Danmark och Sverige, skriver Dagens Nyheter..

DI - 3 timmar sedan

Ny vd för Engelska Skolan

Annette Brodin Rampe har utsetts till ny vd för Internationella Engelska Skolan. Hon efterträder Fredrik Åkerman som varit tillförordnad vd och koncernchef sedan i augusti i år, enligt ett pressmeddelande sent på söndagskvällen..

DI - 4 timmar sedan

Saudisk kronprins köpte franskt slott för 2,5 miljarder

Den saudiska kronprinsen Mohammad bin Salman har avslöjats som ägare till ett franskt slott som beskrivs som världens mest exklusiva hem, skriver The New York Times..

DI - 5 timmar sedan

Han byggde mångmiljonindustri på kroppkakor

FÄRJESTADEN. Yrkesfiskaren, åkeriägaren och billackeraren Gillis Dahlström bytte spår och byggde en mångmiljonindustri med kroppkakan i centrum. Nu väntar ännu en storinvestering – med nya planer för den öländska delikatessen..

DI - 5 timmar sedan

Myndighet pekar ut hot inför svenska valet

Nästa år är det val i Sverige och det finns en oro för att främmande makter kan försöka påverka valet. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) har granskat vilka områden som kan vara mest sårbara, skriver Dagens Nyheter..

DI - 5 timmar sedan

Uppgifter: EU-kommissionen ska utreda Ikeas skatt

Nu tar EU ett reellt steg i att granska om Ikea oriktigt undvikit att betala nära en miljard euro (nästan 10 miljarder kronor) i skatt..

DI - 6 timmar sedan

Allra planerar att stämma Deloitte på miljardbelopp

Skandalbolaget Allra planerar att stämma sin tidigare revisionsbyrå Deloitte på minst 1,9 miljarder kronor. Det framgår av ett brev som Di har tagit del av..

DI - 6 timmar sedan

Brittisk diplomat mördad i Libanon

En brittisk diplomat som arbetade för Storbritanniens ambassad i Beirut har hittats mördad, bekräftar libanesisk polis. Mordet ska inte vara politiskt motiverat, enligt myndighetskälla..

DI - 7 timmar sedan

Friidrottaren hoppar på retrotrend

Efter 20 år i friidrotten återvände längdhopparen Peter Häggström Lindecrantz till sin hemstad Borås. I textilhuvudstaden har han startat sitt eget sportmärke med retrokläder..

DI - 7 timmar sedan

USA tipsade Ryssland om terrorattack

Rysslands president Vladimir Putin har ringt USA:s president Donald Trump för att tacka honom för information som gjort det möjligt att förhindra en terrorattack i Ryssland, enligt Nyhetsbyrån Interfax som refererar till källor från Kreml..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.