DI > Ekonomi

Thursday, 18 October, 10:58

Liknande nyheter

Taggar: , återupptas, handelni , Nexstim
DI - 17 okt 14 kl. 15:22

Fingerprint: Då återupptas handeln

Handeln i Fingerprint Cards, som stoppades vid lunchtid på Stockholmsbörsen på fredagen, återupptas igen klockan 15.30. Det framgår av ett börsmeddelande..

Affärsvärlden - 28 aug 17 kl. 13:25

Då återupptas handeln i Hufvudstadens C-aktie

Handeln i fastighetsbolaget Hufvudstadens mindre likvida C-aktie kommer att återupptas igen på tisdag klockan 09.00..

Affärsvärlden - 29 aug 17 kl. 14:22

Då återupptas handeln i Catellas A-aktie

Handeln i Catellas mindre likvida A-aktie kommer att återupptas på onsdag klockan 09:00 enligt sedvanligt öppningsförfarande..

DI - 16 mar 18 kl. 15:58

Då återupptas handeln i Adonnews

Handeln i Aktietorgslistade Adonnews, som varit stoppat sedan 1 mars, återupptas på måndag den 19 mars. .

Dagens PS - 20 mar 18 kl. 17:32

Handeln i Fingerprint återupptas under dagen

Nasdaq Stockholm har, med hänvisning till pressmeddelandet som Fingerprint Cards publicerade  under tisdageftermiddagen, i samråd med Finansinspektionen beslutat att handeln i bolagets aktier ska återupptas. Handeln återupptas imorgon, den 21 mars 2018, enligt ordinarie handelsschema, enligt ett marknadsmeddelande. Stockholmsbörsen stoppade handeln i Fingerprint under tisdagsförmiddagen med hänvisning till insiderinformation som inte publicerats av bolaget.

Affärsvärlden - 24 sep 13 kl. 13:35

Handeln återupptas i Aktietorgsbolag

Skaraborgs Tingsrätt har beviljat ECO Byggolits ansökan om rekonstruktion. Därmed återupptas handeln med aktien på Aktietorget klockan 13.30 på tisdagen..

Realtid - 29 maj 15 kl. 09:50

Handeln i PA Resources återupptas

Efter gårdagens börsstopp återupptas handeln i aktien igen..

Affärsvärlden - 11 aug 15 kl. 08:58

Nu återupptas handeln i Sandvik

Stockholmsbörsen har hävt handelsstoppet i Sandvik efter att ha samrått med Finansinspektionen..

DI - 25 okt 13 kl. 17:09

Handeln med Cefouraktien återupptas

Handeln i krisdrabbade vinimportören på återupptas på Aktietorget på måndag. Det sker sedan ett antal krav som Aktietorget har ställt för att handeln ska starta, har uppfyllts, skriver Aktietorget i ett börsmeddelande..

DI - 24 okt 17 kl. 16:32

Handeln i Botnia Exploration återupptas

Aktietorget har enligt ett marknadsmeddelande beslutat att återuppta handeln i Botnia Exploration. Handeln med bolagets aktie kommer att återupptas onsdagen den 25 oktober 2017 i samband med marknadens öppning..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Urdålig månad för schweizisk klockexport – Hongkong och USA tyngde

September blev en urdålig månad för de schweiziska klockmakarna när alplandets klockexport minskade med 6,9 procent. Månadens plötsliga nedgång kom efter flera månader av positiva siffror under 2018. .

DI - 15 minuter sedan

Danske Bank: Det liknar nittiotalskrisen – priserna kan falla 30 procent

Det har varit ett skakigt år på bostadsmarknaden med svajiga priser, skärpta amorteringskrav och svårsålda nyproduktioner. Men hur ser framtiden ut? Di har pratat med tre storbanker som siar om vad som är att vänta..

DI - 15 minuter sedan

Sjunkande volym för brittiska detaljhandeln

Den brittiska detaljhandelns försäljningsvolym, inklusive bensin, sjönk 0,8 procent i september, jämfört med föregående månad. Jämfört med samma månad föregående år ökade försäljningen 3,0 procent..

DI - 30 minuter sedan

Gardell om Ericssons USA-varning: ”Det kanske har begåtts något brott också”

Efter torsdagens starka rapport från Ericsson ser Cevians Christer Gardell anledning att se över marginalmålet om 10 procent till 2020. Han berömmer också vd Börje Ekholm, men säger att det fortfarande finns mycket att städa upp i bolaget..

DI - 30 minuter sedan

Trots uppgifter om åtal – Lundin Petroleums aktie stiger

Di rapporterar på torsdagen att regeringen väntas godkänna åtal mot Lundin Petroleums vd Alex Schneiter och ordföranden Ian Lundin. Lundin Petroleums aktie är dock upp med 1 procent på torsdagsförmiddagen..

DI - 30 minuter sedan

Breda uppgångar på Europabörserna

Stockholmsbörsen inledde torsdagen oregelbundet men tog sedan fart uppåt då den svenska rapportsäsongen drog i gång på allvar. De större Europabörserna steg också. Tele2 steg rejält efter rapport som överträffade analytikers förväntningar även Ericssons rapport fick positiva recensioner..

DI - 1 timme sedan

Dystra signaler om bomarknaden framöver

I princip oförändrade bostadspriser är Valueguards analys över september månad. Men en stigande räntetrend och börsoro talar för att kallare vindar snart kan blåsa på bostadsmarknaden. Dessutom har oktober redan börjat i moll..

DI - 1 timme sedan

Rekar: Höjd riktkurs för Castellum

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Castellum till 180 kronor från 174 kronor och upprepar köp. Aktien är upp 0,8 procent på torsdagen efter morgonens kvartalsrapport..

DI - 1 timme sedan

ABB bildar ny digital funktion

ABB i Sverige bildar enligt ett pressmeddelande Digital Operations, som enligt verkstadsjätten en ny funktion för utveckling och leverans av digitala projekt och tjänster från bolagets samtliga fyra divisioner. .

DI - 1 timme sedan

SCB: Lägre arbetslöshet i september

Arbetslösheten var 6,0 procent i september, icke säsongsrensat, enligt SCB:s Arbetskraftsundersökning (AKU). Enligt SME Direkts prognosenkät väntades en arbetslöshetsnivå på 6,1 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.