DI > Ekonomi

Friday, 20 July, 03:13

DI - 13 nov 17 kl. 14:42

Då återupptas handeln i NexstimHandeln i Nexstim återupptas klockan 14.45 i eftermiddag, efter att ha stoppats strax före 10-tiden på morgonen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nexstim

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , återupptas, handelni , Nexstim
DI - 17 okt 14 kl. 15:22

Fingerprint: Då återupptas handeln

Handeln i Fingerprint Cards, som stoppades vid lunchtid på Stockholmsbörsen på fredagen, återupptas igen klockan 15.30. Det framgår av ett börsmeddelande..

Affärsvärlden - 28 aug 17 kl. 13:25

Då återupptas handeln i Hufvudstadens C-aktie

Handeln i fastighetsbolaget Hufvudstadens mindre likvida C-aktie kommer att återupptas igen på tisdag klockan 09.00..

Affärsvärlden - 29 aug 17 kl. 14:22

Då återupptas handeln i Catellas A-aktie

Handeln i Catellas mindre likvida A-aktie kommer att återupptas på onsdag klockan 09:00 enligt sedvanligt öppningsförfarande..

DI - 16 mar 18 kl. 15:58

Då återupptas handeln i Adonnews

Handeln i Aktietorgslistade Adonnews, som varit stoppat sedan 1 mars, återupptas på måndag den 19 mars. .

Dagens PS - 20 mar 18 kl. 17:32

Handeln i Fingerprint återupptas under dagen

Nasdaq Stockholm har, med hänvisning till pressmeddelandet som Fingerprint Cards publicerade  under tisdageftermiddagen, i samråd med Finansinspektionen beslutat att handeln i bolagets aktier ska återupptas. Handeln återupptas imorgon, den 21 mars 2018, enligt ordinarie handelsschema, enligt ett marknadsmeddelande. Stockholmsbörsen stoppade handeln i Fingerprint under tisdagsförmiddagen med hänvisning till insiderinformation som inte publicerats av bolaget.

Affärsvärlden - 24 sep 13 kl. 13:35

Handeln återupptas i Aktietorgsbolag

Skaraborgs Tingsrätt har beviljat ECO Byggolits ansökan om rekonstruktion. Därmed återupptas handeln med aktien på Aktietorget klockan 13.30 på tisdagen..

Realtid - 29 maj 15 kl. 09:50

Handeln i PA Resources återupptas

Efter gårdagens börsstopp återupptas handeln i aktien igen..

Affärsvärlden - 11 aug 15 kl. 08:58

Nu återupptas handeln i Sandvik

Stockholmsbörsen har hävt handelsstoppet i Sandvik efter att ha samrått med Finansinspektionen..

DI - 25 okt 13 kl. 17:09

Handeln med Cefouraktien återupptas

Handeln i krisdrabbade vinimportören på återupptas på Aktietorget på måndag. Det sker sedan ett antal krav som Aktietorget har ställt för att handeln ska starta, har uppfyllts, skriver Aktietorget i ett börsmeddelande..

DI - 24 okt 17 kl. 16:32

Handeln i Botnia Exploration återupptas

Aktietorget har enligt ett marknadsmeddelande beslutat att återuppta handeln i Botnia Exploration. Handeln med bolagets aktie kommer att återupptas onsdagen den 25 oktober 2017 i samband med marknadens öppning..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Globaliseringen blev lyftet för livsverket

Gösta Karlsson grundade Elme Spreader för 45 år sedan och ser fortfarande inget som helst skäl att släppa in riskkapitalister eller börsnotera livsverket:  ”Om vi inte har haft någon kompanjon hittills, varför skulle vi ha en nu?”..

DI - 4 timmar sedan

Ebay och Alcoa rasade på svag börs

De ledande amerikanska börserna vände ned på torsdagen då flera rapporterande bolag hamnade i fokus. Donald Trump kritiserade Federal Reserves höjningar av styrräntan i en intervju med CNBC på torsdagen. "Jag är inte glad att Fed höjer lånekostnader och potentiellt bromsar in ekonomin", sade Donald Trump under intervjun..

DI - 4 timmar sedan

Millicom levererade på förväntningarna

Teleoperatören Millicoms ebitda-resultat blev 551 miljoner dollar för det andra kvartalet 2018. Det framgår av bolagets delårsrapport. .

DI - 5 timmar sedan

Mikael Vilenius: Framgången fortsätter för Epirocs Eriksgata

Epiroc fortsatte sin Eriksgata på börsen efter avknoppningen från Atlas Copco med en stark rapport. Ingen borde ha blivit förvånad..

DI - 5 timmar sedan

Donald Trump besviken på Feds räntehöjningar

Donald Trump kritiserade Federal Reserves höjningar av styrräntan i en intervju med CNBC på torsdagen.  .

DI - 5 timmar sedan

Första cannabisintroduktionen på New York-börsen premiärrusar

På torsdagen inleds handel av Tilray, det första marijuanaföretaget som handlas på amerikanska marknaden. Teckningskursen låg på 17 dollar men efter några timmars handel handlades aktien 30 procent högre. .

DI - 6 timmar sedan

Agnetha Jönsson: Utdelning med låg risk

Kombinationen låg volatilitet och hög direktavkastning lockar.  Xact och Legg Mason har fonder för den som inte gör jobbet själv. .

DI - 6 timmar sedan

Comcast lägger ner jakten på Fox – priset för högt enligt Bloomberg

Comcast är inte längre intresserade av att förvärva underhållningsverksamheten inom Rupert Murdochs 21st Century Fox. I stället kommer Comcast nu lägga fokus på att vinna budstriden i jakten på brittiska Sky. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 6 timmar sedan

MSB: Blir värre innan det blir bättre

Räddningstjänsterna tvingas prioritera bland skogsbränderna och läget är mycket ansträngt, enligt MSB som sammanfattar läget med att "det blir värre innan det blir bättre". Just nu rasar ett 50-tal terrängbränder i landet..

DI - 7 timmar sedan

Hundratals miljoner brinner upp i skogen

Skog för 600 miljoner kronor har hittills brunnit upp. För privata skogsägare som drabbas väntar ekonomiska förluster och tid med ovisshet. ”Det finns en oro hos alla skogsägare”, säger Sven-Erik Hammar, ordförande för LRF Skog..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.