Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 13 December, 09:31

Dagensanalys.se - 10 nov 17 kl. 14:52

Twitter rullar ut ”Promotion mode” för mindre företagTwitter rullar nu ut något som de kallar för ”Promotion mode”. Med den kan mindre företag marknadsföra upp till 10 tweets per dag för 830 kronor i månaden. Med ”Promotion mode” kan små eller medelstora företag marknadsföra sig själva på Twitter för 830 kronor i månaden (99 dollar). För det priset får du pusha ut 10 tweets per dag till en större publik än den du redan har på Twitter. Om du istället vill betala för att marknadsföra enstaka tweets så kostar de upp till 250 kronor.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Promotion, Twitter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Twitter, rullarut , Promotion, modeför mindre , företag
Dagensanalys.se - 15 nov 17 kl. 10:01

Twitter tänker göra om Moments

Twitter håller på och ser över utseendet och användarvänligheten för Moments på både iOS och Android. Istället för nuvarande format, som lägger tyngd på bilder och videos, som använder horisontell scroll kommer nya designen att ha vertikal scroll. Det är ännu inte helt säkert att Twitter rullar ut testet till alla som ny design.

Cornucopia - 19 sep 14 kl. 18:23

Fredagsmys: Mode, smink och blomsterarrangemang!

Dags för lite härligt 70-talist fredagsmys igen! Mmm, känner ni den? Fredagen!

Posh24 - 21 aug 11 kl. 12:06

Katastrofalt mode - Vem såg sämst ut?

Tidigare i veckan dök två av våra kvinnliga favoritkändisar upp i looks som vi fortfarande har problem med att hitta de rätta orden för att beskriva. Rihanna bar en flamboyant, fjädrig outfit på ett promotion för hennes nya parfym på 'House of Fraser' i centrala London och Anne bar en missmatchad mönsterkatastrof när hon gästade Today Show i New York. Så ja, ingen av dem var ute och handlade mat i dessa sorgliga ursäkter för en outfit, de valde att bära dem på högst offentliga events!

Kristianstadsbladet - 08 okt 14 kl. 17:18

Corbijn gör konsertfilm med Depeche Mode


Depeche Mode avslöjar på Twitter att de släpper en kombinerad liveskiva och konserfilm, "Live in Berlin", den 17 november. På sin hemsida skriver det brittiska bandet vidare att filmen regisserats av den världsberömde fotografen Anton Corbijn."Live in Berlin" kommer i flera olika varianter - bland annat blir det en deluxeversion som innehåller en bakom kulisserna-film, även den i regi av Corbijn.

Trelleborgs Allehanda - 08 okt 14 kl. 17:18

Corbijn gör konsertfilm med Depeche Mode


Depeche Mode avslöjar på Twitter att de släpper en kombinerad liveskiva och konserfilm, "Live in Berlin", den 17 november. På sin hemsida skriver det brittiska bandet vidare att filmen regisserats av den världsberömde fotografen Anton Corbijn."Live in Berlin" kommer i flera olika varianter - bland annat blir det en deluxeversion som innehåller en bakom kulisserna-film, även den i regi av Corbijn.

Skånskan - 11 okt 16 kl. 14:04

Turnépremiär för Depeche Mode i Sverige

På en presskonferens i Milano meddelade Depeche Mode att bandet ger sig ut på en världsturné i maj 2017.
Turnén, som följer släppet av bandets nya album ”Spirit” som kommer början av nästa år, heter ”Global Spirit Tour” och har sin världsturnépremiär i Stockholm och Friends Arena den 5 maj 2017. The Global Spirit Tour – Starting May 5, 2017.

Dagensanalys.se - 26 sep 17 kl. 11:01

Tv kan vara räddningen för Twitter

Tv och Twitter är något vi hör mer och mer av. Nu visar det sig att även allt fler annonsörer har hittat fram till Twitter som tv-alternativ. Det var redan förra året som Twitter visade upp 16 olika livesändningar som de planerade att strömma under 2017.

Magazin24 - 19 apr 12 kl. 09:11

Lyckat år för Hallstahammar Promotion

I går onsdag höll Hallstahammar Promotion föreningsstämma. Under gårdagens föreningsstämma i Hallstahammar Promotion kunde deltagarna konstatera att aktivitetsnivån legat på topp under verksamhetsåret.
Årets Kanalmässa var mycket lyckad och flera stora kompetensutvecklingsprojekt har dragit igång.

Magazin24 - 24 jun 12 kl. 08:13

Hallstahammar Promotion tappar delar av ledningen

Näringslivsnätverket Hallstahammar Promotion tappar både ordförande och vice ordförande. Båda uppger att det är bristen på tid som gör att de lämnar sina uppdrag. Hallstahammar Promotions ordförande Håkan Freijd och vice ordförande Marie Lundmark väljer båda att lämna sina uppdrag.

Dagensanalys.se - 20 jun 16 kl. 13:59

Twitter vill locka med ännu mer statistik

Twitter kämpar med näbbar och klor för att behålla användare och annonsörer. Nu vill man locka till sig fler av de sistnämnda genom fler verktyg som mäter mängden visningar och information om de som tittar på Twitters videoannonser. Kommer detta att räcka?

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 30 minuter sedan

Nära hälften tittar på tv och surfar samtidigt

Nästan hälften använder en annan digital enhet samtidigt som de tittar på tv, det visar en nyligen publicerad rapport från Nielsen. Undersökningsföretaget Nielsen har undersökt hur vuxna amerikaner konsumerar media. Hela 45 procent uppger att de ofta eller alltid använder en annan digital enhet, som mobil eller surfplatta, när de tittar på tv.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Influencers får VIP-konton på Instagram

Instagram förstår att de behöver sina influencers. Och för att göra livet enklare för dem har man nu lanserat VIP-konton, med fler funktioner. Instagram testar så kallade ”creator accounts” som är tänkt att användas av influencers och andra power users.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Nu kan du skicka gåvor som incentive med SurveyMonkey

SurveyMonkey och presentföretaget Sendoso har kommit överens om att integrera API för att möjliggöra utskick av gåvor och presentartiklar, som incentives. Du kan ge bort kuponger för kaffe eller lunch, Uber-tjänster och även andra fysiska gåvor. “Our product integrations are important to helping organisations gather the information they need to drive business decisions,” kommenterar SurveyMonkey.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Texten är det sista dina kunder läser innan de fattar sina köpbeslut

Anlita en textbyrå som är experter på att skapa innehåll som konverterar till köp. Du kommer att tjäna på det! Vi på Karlssons Textbyrå skriver effektiva texter så att du kan fokusera på annat.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Detta googlade svenskarna under 2018 – hela listan

Vad googlade svenskarna mest på under 2018? Google har nu släppt sin lista över årets hetaste sökningar. Vi hittar bland annat Avicii, Fotbolls-VM och julkalendern.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

TV4 slår rekord i antal tittare

När MMS redovisar siffrorna för november visar de att TV4 når en tittarandel på 26 procent (15-64 år) vilket är den högst siffran på 20 år. ”Så här långt i år har TV4 Play ökat med omkring 30 procent i spenderad tid – och C More växer mer än så. Den tillväxten är också helt nödvändig då det linjära tv-tittandet har gått ner med 7,7 procent i målgruppen 15-64 år så här långt i år, trots de stora sportevenemangen vinter-OS och fotbolls-VM”, skriver Arefalk på TV4..

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

73% av alla ehandlare missar fördelarna med psykologiskt prissättning

Psykologisk prissättning – att sätta ett pris som slutar på :99 istället för :00 – kan göra stor skillnad när det gäller att maximera nätförsäljningen av varor och abonnemang. Överraskande nog missar över 70 procent av ehandlare idag att använda den prissättningsmodellen och förlorar därmed miljoner i omsättning, säger Stripe. ”Att psykologisk prissättning fungerar för dagligvaror vet vi ju sedan decennier.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Nu öppnar Amazon Web Services sina svenska serverhallar

Idag under en presskonferens på Amazon Web Services (AWS) Stockholmskontor avslöjades att de tre datacenter som de byggt i Eskilstuna, Katrineholm och Västerås nu står klara, och de menar att de kommer fortsätta expandera i Sverige och Norden. Det var mycket hysch-hysch kring dagens presskonferens och vi på Dagens Analys fick, liksom flera andra svenska medier, en förhandsvarning om presskonferensen redan i måndags. Den förhandsinformation som gavs var att två stora nyheter skulle avslöjas, och många spekulerade i om det äntligen var dags för Amazons officiella intåg i Sverige.

Dagensanalys.se - Igår: 05:16

Mätningen som vill frälsa poddvärlden med korrekt data

Bakom mätningen RAD har flera större podcast-bolag anslutit sig. Tanken är att hitta en öppen standard som vem som helst kan använda. Först och främst handlar det här om USA.

Dagensanalys.se - Igår: 22:08

Pushnotiser fungerar riktigt bra om du gör det rätt

Innan du drar igång en strategi för att aktivera push-notiser måste du ha koll på din relation med konsumenten. Att integreras med konsumentens upplevda hemma-miljö kan vara känsligt. Helt plötsligt dyker du upp med ett erbjudande i webbläsarfönstret utan att konsumenten befinner sig på dina sidor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.