Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 23 February, 07:42

Dagensanalys.se - 10 nov 17 kl. 14:52

Twitter rullar ut ”Promotion mode” för mindre företagTwitter rullar nu ut något som de kallar för ”Promotion mode”. Med den kan mindre företag marknadsföra upp till 10 tweets per dag för 830 kronor i månaden. Med ”Promotion mode” kan små eller medelstora företag marknadsföra sig själva på Twitter för 830 kronor i månaden (99 dollar). För det priset får du pusha ut 10 tweets per dag till en större publik än den du redan har på Twitter. Om du istället vill betala för att marknadsföra enstaka tweets så kostar de upp till 250 kronor.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Promotion, Twitter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Twitter, rullarut , Promotion, modeför mindre , företag
Dagensanalys.se - 15 nov 17 kl. 10:01

Twitter tänker göra om Moments

Twitter håller på och ser över utseendet och användarvänligheten för Moments på både iOS och Android. Istället för nuvarande format, som lägger tyngd på bilder och videos, som använder horisontell scroll kommer nya designen att ha vertikal scroll. Det är ännu inte helt säkert att Twitter rullar ut testet till alla som ny design.

Cornucopia - 19 sep 14 kl. 18:23

Fredagsmys: Mode, smink och blomsterarrangemang!

Dags för lite härligt 70-talist fredagsmys igen! Mmm, känner ni den? Fredagen!

Posh24 - 21 aug 11 kl. 12:06

Katastrofalt mode - Vem såg sämst ut?

Tidigare i veckan dök två av våra kvinnliga favoritkändisar upp i looks som vi fortfarande har problem med att hitta de rätta orden för att beskriva. Rihanna bar en flamboyant, fjädrig outfit på ett promotion för hennes nya parfym på 'House of Fraser' i centrala London och Anne bar en missmatchad mönsterkatastrof när hon gästade Today Show i New York. Så ja, ingen av dem var ute och handlade mat i dessa sorgliga ursäkter för en outfit, de valde att bära dem på högst offentliga events!

Kristianstadsbladet - 08 okt 14 kl. 17:18

Corbijn gör konsertfilm med Depeche Mode


Depeche Mode avslöjar på Twitter att de släpper en kombinerad liveskiva och konserfilm, "Live in Berlin", den 17 november. På sin hemsida skriver det brittiska bandet vidare att filmen regisserats av den världsberömde fotografen Anton Corbijn."Live in Berlin" kommer i flera olika varianter - bland annat blir det en deluxeversion som innehåller en bakom kulisserna-film, även den i regi av Corbijn.

Trelleborgs Allehanda - 08 okt 14 kl. 17:18

Corbijn gör konsertfilm med Depeche Mode


Depeche Mode avslöjar på Twitter att de släpper en kombinerad liveskiva och konserfilm, "Live in Berlin", den 17 november. På sin hemsida skriver det brittiska bandet vidare att filmen regisserats av den världsberömde fotografen Anton Corbijn."Live in Berlin" kommer i flera olika varianter - bland annat blir det en deluxeversion som innehåller en bakom kulisserna-film, även den i regi av Corbijn.

Skånskan - 11 okt 16 kl. 14:04

Turnépremiär för Depeche Mode i Sverige

På en presskonferens i Milano meddelade Depeche Mode att bandet ger sig ut på en världsturné i maj 2017.
Turnén, som följer släppet av bandets nya album ”Spirit” som kommer början av nästa år, heter ”Global Spirit Tour” och har sin världsturnépremiär i Stockholm och Friends Arena den 5 maj 2017. The Global Spirit Tour – Starting May 5, 2017.

Dagensanalys.se - 26 sep 17 kl. 11:01

Tv kan vara räddningen för Twitter

Tv och Twitter är något vi hör mer och mer av. Nu visar det sig att även allt fler annonsörer har hittat fram till Twitter som tv-alternativ. Det var redan förra året som Twitter visade upp 16 olika livesändningar som de planerade att strömma under 2017.

Magazin24 - 19 apr 12 kl. 09:11

Lyckat år för Hallstahammar Promotion

I går onsdag höll Hallstahammar Promotion föreningsstämma. Under gårdagens föreningsstämma i Hallstahammar Promotion kunde deltagarna konstatera att aktivitetsnivån legat på topp under verksamhetsåret.
Årets Kanalmässa var mycket lyckad och flera stora kompetensutvecklingsprojekt har dragit igång.

Magazin24 - 24 jun 12 kl. 08:13

Hallstahammar Promotion tappar delar av ledningen

Näringslivsnätverket Hallstahammar Promotion tappar både ordförande och vice ordförande. Båda uppger att det är bristen på tid som gör att de lämnar sina uppdrag. Hallstahammar Promotions ordförande Håkan Freijd och vice ordförande Marie Lundmark väljer båda att lämna sina uppdrag.

Dagensanalys.se - 20 jun 16 kl. 13:59

Twitter vill locka med ännu mer statistik

Twitter kämpar med näbbar och klor för att behålla användare och annonsörer. Nu vill man locka till sig fler av de sistnämnda genom fler verktyg som mäter mängden visningar och information om de som tittar på Twitters videoannonser. Kommer detta att räcka?

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

10 oväntade hemligheter gömda i kända logotyper

Vi hittade detta intressanta klipp som avslöjar gömda budskap och tricks i kända logotyper som Toyota, Apple och Toblerone. Klicka på Play-knappen i ovan bild för att se vilka hemligheter som döljer sig bakom några välkända logotyper. Inlägget 10 oväntade hemligheter gömda i kända logotyper dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Facebook lägger ned sin research-app Onavo

Redan i augusti förra året valde Facebook att ta bort sin reserach-app Onavo från iOS appbutik. Nu plockas samma app bort även från Google Playbutik för Android. Onavo-appen marknadsfördes som en vanlig VPN-app som används för att omdirigera trafik för att undvika granskning från tredje part.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Patent-trollet Apple är igång igen för att blockera Samsung och alla andra

Kort efter att Samsung visat upp sin Samsung Galaxy Fold har Apples advokater varit upptagna med att söka så många patent som möjligt för vikbara mobiler. Allt för att stoppa utvecklingen hos Samsung. Tack vare patenttrollen är det många uppfinningar som aldrig får se dagens ljus.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

5 fördelar med att moderera användargenererat innehåll

Det finns många studier som visar hur effektivt det är att låta dina kunder berätta om dina produkter och tjänster. Men det finns alltid en risk att använda användargenererat innehåll. Genom effektiv moderering kan du hantera riskerna, och även få ytterligare fördelar.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

HubSpot integrerar LinkedIn-annonser i Marketing Hub

HubSpot lanserar en funktion i HubSpot Ads tool som integrerar LinkedIn-annonser i “Professional”- och “Enterprise”-versionerna av Marketing Hub. Sedan tidigare finns integrationer med Facebook och Google. LinkedIn är världens största professionella nätverk, så för oss var det viktigt att göra tjänstens annonsverktyg tillgängliga för våra kunder.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Annonsörer drar sig tillbaka från YouTube

Flertalet stora företag drar tillbaka sina annonser från Youtube efter att det framkommit att pedofiler utnyttjar Youtubes algoritm för att hitta klipp på barn. Disney, Epic Games och McDonalds är några av de företag som har stoppat sin annonsering på plattformen. Även svenska IKEA uppger att de pausar sin reklam på Youtube.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Nya redaktionschefer och ny produktchef på Omni

Omni förstärker med Ines Micanovic och Calle Sandstedt som nya redaktionschefer. Samtidigt har Djeiran Amini Björklund tillträtt som produktchef i utvecklingsteamet. ”Ines, Calle och Djeiran besitter unika kompetenser som framtidssäkrar oss såväl som team, redaktion och produkt”, säger Markus Gustafsson, chefredaktör.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Madeleine Kjessler ny marknadschef på Audi Sverige

Efter drygt sex år utomlands som marknadschef på Skoda Australien och Brand Communication Manager på Kia Motors U.K. har Madeleine återvänt till Sverige och Volkswagen Group.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

TU – Medier i Sverige och Sveriges Tidskrifter ska gå ihop

Sveriges Tidskrifter och TU – Medier i Sveriges styrelser har undertecknat en avsiktsförklaring med målet att bilda en ny gemensam branschorganisation. En stark och enad organisation som med tydlig röst kan föra svenska publicisters talan. Avsiktsförklaringen ska bekräftas av respektive organisations årsmöte.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

12 tankeväckande fakta om smartphones

Mobilen är den konsumentprodukt som kanske har utvecklats mest de senaste 20 åren. Adobe har sammanställt 12 tankeväckande fakta om dagens smarta telefoner och vad vi kan förvänta oss i framtiden. 1.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.