Nyteknik > Teknik

Friday, 20 July, 03:13

Nyteknik - 10 nov 17 kl. 11:20

Halv miljard i böter för biltillverkareSydkorea kommer att låta tyska biltillverkarna BMW, Mercedes-Benz och Porsche betala mångmiljonbelopp för deras inblandning i dieselskandalen..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
BMW, benz, Porsche

Dela artikeln

36 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Halv, miljardi , böterför , biltillverkare
YLE - 22 okt 13 kl. 19:50

Butiksstölder kostar en halv miljard årligen

Butiksstölder är ett stort ekonomiskt problem i Finland. Årligen beräknas det försvinna varor till ett värde av nästan en halv miljard euro, och stölderna ser ut att bli bara fler. Till polisens kännedom kommer varje år kring 50 000 butiksstölder, men mörkertalet är stort.

SvD - 21 jul 14 kl. 11:24

Volvo tvingas betala en halv miljard i miljöböter

Rapporten blev en kalldusch och analytikerna kapar rejält i sina estimat. Nu åker AB Volvo på nästa smäll. Fordonskoncernen ska böta en halv miljard i miljöböter i USA..

SvD - 10 mar 14 kl. 14:00

Över en halv miljard i böter för Telia Soneras dotterbolag

Nya problem slår mot Telia Soneras verksamhet i Euroasien. En domstol i Kazakstan har dömt dotterbolaget Kcell att betala ett enormt skadestånd på över en halv miljard kronor för brott mot landets antimonopollag..

SvD - 10 mar 14 kl. 14:00

Över en halv miljard i böter för Telia Soneras dotterbolag

Nya problem slår mot Telia Soneras verksamhet i Euroasien. En domstol i Kazakstan har dömt dotterbolaget Kcell att betala ett enormt skadestånd på över en halv miljard kronor för brott mot landets antimonopollag..

Expressen - 16 maj 14 kl. 21:27

PSG och Citys böter: En halv miljard kronor

Manchester City och Paris Saint-Germain har brutit mot Uefas Financial Fair Play. Därför straffas man nu. Klubbarna får böta cirka en halv miljard kronor och dessutom får man bara använda sig av 21 spelare i nästa års Champions League..

Sydsvenskan - 16 maj 14 kl. 23:02

Halv miljard var i böter för City och Zlatans PSG

Det europeiska fotbollsförbundet, Uefa, utdelar dryga böter till storklubbarna Manchester City och Paris Saint-Germain..

SVT - 20 nov 13 kl. 08:57

Politikerpensioner kostar halv miljard

Även det nya systemet med omställningsstöd för riksdagsledamöter kommer kosta hundratals miljoner..

Sydsvenskan - 04 nov 15 kl. 07:04

Studenternas rustas för halv miljard

Studenternas IP i Uppsala ska byggas om för 480 miljoner kronor. Det har Uppsala kommunfullmäktige nu beslutat, rapporterar Radiosporten.Byggstarten är planerad till hösten 2016.

Helsingborgs Dagblad - 04 nov 15 kl. 07:04

Studenternas rustas för halv miljard

Studenternas IP i Uppsala ska byggas om för 480 miljoner kronor. Det har Uppsala kommunfullmäktige nu beslutat, rapporterar Radiosporten.Byggstarten är planerad till hösten 2016.

Dagens PS - 06 jul 18 kl. 07:24

Bank anställde vänner – får böta halv miljard

Credit Suisse får böter på 77 miljoner dollar, motsvarande 675 miljoner kronor, för att ha gjort “relationsanställningar” i Hongkong, rapporterar Marketwatch. De rekryterade var vänner och familjemedlemmar till kinesiska tjänstemän med vilka Credit Suisse ville vinna affärer. Deras anställningar kom trots att andra kandidater för jobben var överlägsna vid jämförelser kring tekniskt kunnande och andra kvalifikationer.

GöteborgsPosten - 09 nov 17 kl. 14:42

Halv miljard i böter för biltillverkare

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 8 timmar sedan

Den märkliga sexhjulsracern från 1976

GRAFIK. Tyrrell P34 – en av de underligaste bilarna i formel 1.

Nyteknik - 11 timmar sedan

Då kan du köpa labb-odlat kött i affären

Snart blir kött ”slaktfritt” – i varje fall om du köper från Mosa Meat. Det holländska företaget har fått finansiering för att starta kommersiell produktion av laboratorie-odlat kött. Målet är att få ut det på marknaden 2021..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Träd börjar redan gulna i städer på grund av värmen

Den ihållande värmen har gjort att löven redan nu börjat gulna på björk och lind runt om i landet. De får inte tillräckligt med vatten och risken finns att många träd i våra städer inte klarar sig, menar forskare vid Sveriges lantbruksuniversitet (SLU)..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Sociala medier hjälper bönder i kris

När det krisar hjälps man åt. Det är tanken med de Facebookgrupper som i torrtider matchar markägare med lantbrukare, som reser långt för att få ihop tillräckligt med mat till djuren..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Forskarnas nya besked om Omega 3 – är verkningslöst

Omega 3 har länge rekommenderats som ett kosttillskott som skyddar mot hjärtsjukdomar. Men en ny rapport antyder att detta inte stämmer..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Vapenföretag vann i domstol – 3d-ritningar på vapen lagliga

När 3d-skrivare kom vidgades konstruktionsmöjligheterna enormt. Men när kreti och pleti började skriva ut vapen – drog myndigheterna i handbromsen. Nu, efter en fyra år lång rättsprocess, har man kommit fram till – vapenritningar ska vara lagliga..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Regeringen vill lyfta civilförsvaret

Sverige behöver förstärkta insatser till civilförsvaret och hålla fast vid sin klimatpolitik..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Enorm upptäckt av åtråvärd mineral djupt ner i jorden

Människan har länge haft dille på diamant, i jakten på det mest exklusiva..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Väder och dåligt underhåll pekas ut som förseningsorsaker av SJ

Såväl lönsamheten som punktligheten går åt fel håll för den statliga tågoperatören SJ, enligt delårsrapporten för årets andra kvartal..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Sovjetisk kemgiftstad öppnas på order av Putin

Rysslands president Vladimir Putin ger order om att öppna den stad där ryska vetenskapsmän har hävdat att de utvecklade nervgiftet Novitjok under 1970-talet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.