Nyteknik > Teknik

Saturday, 16 December, 10:08

Nyteknik - 10 nov 17 kl. 09:54

Nya designen ska revolutionera flygetEn renässans inom flygindustrin. Amerikanska Nasa säger att deras nya koncept ska ge enorma effektivitetsvinster och förändra hur branschen utvecklas. “Det här är ett genombrott inom kommersiell flygtrafik”, påstår myndigheten..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Nasa

Dela artikeln

199 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya designenska , revolutionera, flyget
SvD - 17 maj 14 kl. 09:53

Stolarna som ska revolutionera flyget

Flera nyskapande detaljer lanseras..

Nyheter 24 - 31 mar 14 kl. 10:25

Här är designen som Facebook ratadeFacebooks nya flöde

Stora, vackra bilder hade kunnat fylla våra Facebookflöden – men förra året valde Facebook att att rata en ny design av det sociala nätverket.Tidigare har det antytts att anledningen var brist på resurser. Nu har det dock kommit fram att det egentligen handlade om att Facebooks användare har för dåliga datorer.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Den här designen spolades efter pissiga skämt i sociala medier

SAN FRANSISCO. NBA-laget Golden State Warriors är på väg att flytta från Oakland till San Fransisco. Från och med säsongen 2018–2019 kommer laget att spela i staden.

YLE - 26 feb 16 kl. 15:09

Flyget till Stockholm lyfte till slut

De senaste dagarnas strejker har ställt till det för hundratals flygresenärer. Man kunde ana en viss bitterhet på Vasa flygplats. Nu är dock strejken avblåst och trafiken borde återgå till det normala under lördagen.

Barometern - 03 sep 14 kl. 07:48

Otroligt vad det daltas med flyget

Just nu debatteras det om det försvinner jobb om Bromma läggs ned och det drabbar bland annat Kalmar. Så fort det gäller flyget så skapas det rubriker hur illa det går om det läggs ner flyglinjer eller flygplatser.
Något som bör läggas märke till är att det talas aldrig om kostnader som det gör när det gäller tåg, eller annan kollektivtrafik.

Supermiljöbloggen - 07 jun 17 kl. 15:59

Flyget kan inte längre vara ett alternativ

Isarna smälter, Kinas kolproduktion fördöms och svenska politiker rasar över USA:s uttåg ur Parisavtalet. Samtidigt subventionerar den svenska staten flertalet flygplatser, som befolkningen ska använda tills den sista koldioxidmolekylen pumpats ut i atmosfären. Den svenska miljödebatten präglas av hyckleri när det gäller en av våra mest klimatbelastande aktiviteter, skriver Anna Ljungström.

Cornucopia - 19 jul 16 kl. 13:14

Inga tecken på avmattning för det svenska flyget

Det svenska flygresandet är en möjlig konjunkturindikator. Det finns dock ännu inga tecken på att flygresandet avtar i Sverige, även om det finns viskningar från USA om minskad efterfrågan i flygplansindustrin.

Mike Shedlock har läsare som viskar om minskad orderingång hos amerikanska Honeywell, och det inkluderar turbiner till jetmotorer (heter egentligen reamotorer, men...

Expressen - 22 okt 11 kl. 21:26

Så planerade Jobs att revolutionera tv:n

I en ny biografi av nyligen avlidna Apple-grundaren Steve Jobs kommer det fram detaljer om hur Jobs tänkte revolutionera sättet tv:n fungerar på. Han ville skapa vad som benämns "det enklaste användargränssnitt du kan tänka dig"..

Expressen - 27 okt 11 kl. 08:00

Steve Jobs dröm: revolutionera tv:n

Steve Jobs hade mer på gång. På dödsbädden ska Apple-grundaren ha berättat om sitt sista drömjobb - att revolutionera tv:n. .

Expressen - 27 okt 11 kl. 09:43

Steve Jobs tänkte revolutionera tv:n

Steve Jobs hade mer på gång. På dödsbädden ska Apple-grundaren ha berättat om sitt sista drömjobb - att revolutionera tv:n. .

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 14 timmar sedan

Julerbjudande – banbrytande Teknikhistoria till specialpris!

Nu kan du prenumerera på tidningen Teknikhistoria till ett riktigt bra julpris: 5 nummer för bara 199  kronor!.

Nyteknik - 16 timmar sedan

”Roboten är död, leve roboten”

KRÖNIKA. För den politiker som vågar satsa på robotintegrering finns mer att hämta, skriver gästkrönikören Tomas Berg, nordenchef på Schunk Intec AB samt ledamot i Automathink..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Tre hälso-startups att hålla koll på

En digital tolk. En app för samtalsstöd. En tjänst som ska påminna om medicinering.

Nyteknik - 18 timmar sedan

10 saker som gör rekryterarna galna

Bullrig, oförberedd eller vag. Hur du agerar på anställningsintervjun avslöjar mycket om din person. Och vissa beteenden retar gallfeber även på luttrade rekryterare – se listan..

Nyteknik - 18 timmar sedan

33-stjärnans nya mål: Träna ai-system i framtidens bilar

33-listeveteran. Tidigare Appleanställd. Serieentreprenör.

Nyteknik - 20 timmar sedan

PTS: USA påverkar inte svensk nätneutralitet

Det amerikanska beslutet om upphävande av nätneutralitet påverkar inte Sverige på kort sikt, enligt Post- och telestyrelsen (PTS). Här gäller fortsatt EU-lagstiftning..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Daimler satsar på kvantdator – ska förbättra transporter

Daimler och Samsung är två av bolagen som ska samarbeta med IBM kring utveckling av applikationer med kvantteknik..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Se skyltdockans utsikt inifrån rymdkapseln

Blue Origin genomförde en lyckad uppskjutning och landning med sin nya raketmotor – och den uppdaterade rymdkapseln. Se filmen inifrån ”Crew Capsule 2.0”, ur skyltdockan Skywalkers synvinkel..

Nyteknik - Igår: 07:34

Brand i Teslas nya lokaler i Malmö

Bilar, inventarier och byggnader skadades vid en brand i Teslas nya lokaler för bilar i Malmö. Skadorna uppkom främst som en följd av rökspridningen..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Första uppkörningen för självkörande buss i Stockholm

Nobina har fått tillstånd att testa självkörande bussar i Stockholm. Till att börja med blir det dock i form av en uppkörning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.