DI > Ekonomi

Thursday, 18 October, 11:53

Liknande nyheter

Taggar: Fallskärmenför , Löfvens, statssekreterare, 1,3, Mkr
Skånskan - 31 okt 16 kl. 05:00

Det är dags att se över lukrativa fallskärmen

ERWP.fif(2)OPINION Under några få dagar förra veckan utspelades intressanta turer kring infrastrukturdepartementet, Dagens Nyheter avslöjade hur Erik Bromander, statssekreterare till infrastrukturministern Anna Johansson, varit lite väl resglad på skattebetalarnas bekostnad.
Även om en del resor över världen torde krävas för att kunna sköta sitt jobb så bra som möjligt som ansvarigt statsråds högra hand befinner den reskassa Bromander lagt på sig genom åren bortom alla rimlighetens proportioner.

Expressen - 09 nov 17 kl. 15:22

Emma Lennartsson får fallskärm på 1,3 miljoner

Stefan Löfvens medarbetare Emma Lennartsson fick lämna sin tjänst efter IT-skandalen.Nu får hon ett avgångsvederlag på 1,3 miljoner kronor, skriver DN.Fallskärmen betalas från Socialdemokrateras partikassa, skriver tidningen.

Expressen - 17 sep 18 kl. 13:18

Stefan Löfven lämnar inte regeringen lottlös

Stefan Löfven går inte lottlös från Rosenbad om han petas  från statsministerjobbet.Fallskärmen är på två miljoner kronor.Men nu kan ministrar och statssekreterare tvingas i karantän om de har fått nytt jobb..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Londons taxibilar snart i Paris

Tiden då de karaktäristiska svarta taxibilarna var synonymt endast med London är förbi. .

DI - 5 minuter sedan

Moment Group flyttas upp på Nasdaq Stockholm

Från och med i dag, torsdagen den 18 oktober 2018, handlas Moment Groups aktier på Nasdaq Stockholm. .

DI - 4 minuter sedan

Camanio Care beslutar om nyemission

Spotlight-noterade Camanio Care har beslutat att genomföra en företrädesemission om 5 miljoner kronor, tillsammans med en överteckningsemission om 2 miljoner kronor..

DI - 15 minuter sedan

Braincool får ännu en mexikansk order

Braincool har fått en ny order på ytterligare ett system i Mexiko. .

DI - 15 minuter sedan

Bud på Wembley Stadium dras tillbaka

Wembley Stadium kommer inte att säljas efter att budgivaren Sadiq Khan tagit tillbaka sitt erbjudande med en vecka kvar inför omröstningen, rapporterar Sky News..

DI - 15 minuter sedan

Equinor säljer ägande i gasfältet Tommeliten för 220 miljoner dollar

Norska energibolaget Equinor säljer sitt intresse i Tommeliten till PGNiG för 220 miljoner dollar. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

ECB: Ser första räntehöjning nästa kvartal

Om ekonomin utvecklas i stort i linje med prognos så kommer den första räntehöjningen att komma under fjärde kvartalet 2019..

DI - 15 minuter sedan

Gardell: Bra tillfälle att köpa in sig i Volvo

Volvos problem med en komponent i ett avgasefterbehandlingssystem som meddelades tidigare i veckan oroar inte Cevians Christer Gardell. .

DI - 15 minuter sedan

Carnegie höjer rekommendationen för Arion Banki

Carnegie höjer sin rekommendation på den isländska banken Arion Bank, vars aktie handlas både i Reykjavik och i Stockholm, till köp från tidigare behåll..

DI - 15 minuter sedan

Svensk miljöpremie en guldgruva för bilklippare

Skattemiljoner används för att göra klipp på export av el-och laddhybridbilar. Det visar siffror som bilsajten Vroom tagit fram. "Jag tror inte det här var tanken från staten, att göra stora subventionerade på bilar som inte används i Sverige”, säger Bertil Abrahamsson, vd på Vroom..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.