DI > Ekonomi

Friday, 20 July, 01:10

DI - 09 nov 17 kl. 14:27

Citi halar köpflaggan för EricssonCiti sänker sin rekommendation för Ericsson till neutral från köp. Riktkursen är alltjämt 54 kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ericsson

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Citi, halar, köpflagganför , Ericsson
DI - 08 jun 17 kl. 07:37

Citi sätter köp på Ericsson

Citi Investment Research inleder bevakning av Ericsson genom att sätta rekommendation till köp. Riktkursen uppgår till 75 kronor. Det skriver Bloomberg First Word.

Affärsvärlden - 08 jun 17 kl. 07:42

Citi: Köp Ericsson

Citi Investment Research inleder bevakning av Ericsson genom att sätta rekommendation till köp..

DI - 22 apr 15 kl. 10:00

Citi lyfter Ericssons riktkurs

Citi Investment Research höjer riktkursen på Ericsson från 100 till 115 kronor..

E24 - 16 apr 12 kl. 07:52

Ericsson: ubs lÄgger till pÅ sÄljlista, citi manar till kÖp

UBS lägger till Ericsson-aktien på sin säljlista "Least Preferred Tech Shrs"..

Affärsvärlden - 28 maj 15 kl. 14:34

Ericsson lyfter på höjd rekommendation

Stockholmsbörsen handlades kring nollstrecket efter lunchtid på torsdagen. Ericsson steg med bidrag från en höjd rekommendation av Citi Investment Research..

PrivataAffärer - 08 jun 17 kl. 10:55

Tror på dubblad rörelsemarginal för Ericsson

Citi Research ser potential för en återhämtning i Ericsson med stöd av förbättringar vad gäller genomförandet av strategin....

DI - 27 apr 12 kl. 10:51

Ericsson: Citi höjer riktkurs

VA - 16 mar 11 kl. 07:00

Branscherna som gynnas

16 mars Citi räknar inte med att jordbävningen kommer att hindra den ekonomiska återhämtningen eller investerarnas riskaptit. För Europa är tillväxt i USA och tillväxtländer fortfarande den viktigaste makrofaktorn och den negativa chocken för den japanska ekonomin är troligen inte tillräcklig för att förpassa den globala ekonomin till en recession. En jämförelse med katastrofen i Kobe 1995 pekar dock mot att den bristande elförsörjningen kommer att få en mer långvarig effekt på produktionen den här gången.

VA - 21 apr 11 kl. 08:49

Börsen förväntas stiga

21 april Europabörserna väntas inleda handeln på skärtorsdagen i positivt territorium. Asien-börserna har letat sig upp till högsta nivån på sex veckor medan amerikanska Dow Jones stängde på högsta nivån sedan juni 2008. En knapp halvtimma före öppning var majterminen för CAC 40 upp 0,6 procent medan juniterminerna för såväl Euro Stoxx som DAX avancerade 0,8 procent.

VA - 23 maj 11 kl. 13:06

Svag riskaptit på börsen

23 maj UPPDATERAT Stockholmsbörsen backade på bred front, liksom de ledande europeiska börsindexen, under måndagsförmiddagen. Detta sedan oron för den europeiska skuldkrisen har tilltagit under helgen. "Oro för den europeiska statsskuldskrisen fortsätter att försämra sentimentet.

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Globaliseringen blev lyftet för livsverket

Gösta Karlsson grundade Elme Spreader för 45 år sedan och ser fortfarande inget som helst skäl att släppa in riskkapitalister eller börsnotera livsverket:  ”Om vi inte har haft någon kompanjon hittills, varför skulle vi ha en nu?”..

DI - 2 timmar sedan

Ebay och Alcoa rasade på svag börs

De ledande amerikanska börserna vände ned på torsdagen då flera rapporterande bolag hamnade i fokus. Donald Trump kritiserade Federal Reserves höjningar av styrräntan i en intervju med CNBC på torsdagen. "Jag är inte glad att Fed höjer lånekostnader och potentiellt bromsar in ekonomin", sade Donald Trump under intervjun..

DI - 2 timmar sedan

Millicom levererade på förväntningarna

Teleoperatören Millicoms ebitda-resultat blev 551 miljoner dollar för det andra kvartalet 2018. Det framgår av bolagets delårsrapport. .

DI - 3 timmar sedan

Mikael Vilenius: Framgången fortsätter för Epirocs Eriksgata

Epiroc fortsatte sin Eriksgata på börsen efter avknoppningen från Atlas Copco med en stark rapport. Ingen borde ha blivit förvånad..

DI - 3 timmar sedan

Donald Trump besviken på Feds räntehöjningar

Donald Trump kritiserade Federal Reserves höjningar av styrräntan i en intervju med CNBC på torsdagen.  .

DI - 3 timmar sedan

Första cannabisintroduktionen på New York-börsen premiärrusar

På torsdagen inleds handel av Tilray, det första marijuanaföretaget som handlas på amerikanska marknaden. Teckningskursen låg på 17 dollar men efter några timmars handel handlades aktien 30 procent högre. .

DI - 4 timmar sedan

Agnetha Jönsson: Utdelning med låg risk

Kombinationen låg volatilitet och hög direktavkastning lockar.  Xact och Legg Mason har fonder för den som inte gör jobbet själv. .

DI - 4 timmar sedan

Comcast lägger ner jakten på Fox – priset för högt enligt Bloomberg

Comcast är inte längre intresserade av att förvärva underhållningsverksamheten inom Rupert Murdochs 21st Century Fox. I stället kommer Comcast nu lägga fokus på att vinna budstriden i jakten på brittiska Sky. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 4 timmar sedan

MSB: Blir värre innan det blir bättre

Räddningstjänsterna tvingas prioritera bland skogsbränderna och läget är mycket ansträngt, enligt MSB som sammanfattar läget med att "det blir värre innan det blir bättre". Just nu rasar ett 50-tal terrängbränder i landet..

DI - 5 timmar sedan

Hundratals miljoner brinner upp i skogen

Skog för 600 miljoner kronor har hittills brunnit upp. För privata skogsägare som drabbas väntar ekonomiska förluster och tid med ovisshet. ”Det finns en oro hos alla skogsägare”, säger Sven-Erik Hammar, ordförande för LRF Skog..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.