DI > Ekonomi

Saturday, 16 December, 09:53

DI - 09 nov 17 kl. 14:27

Citi halar köpflaggan för EricssonCiti sänker sin rekommendation för Ericsson till neutral från köp. Riktkursen är alltjämt 54 kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ericsson

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Citi, halar, köpflagganför , Ericsson
DI - 08 jun 17 kl. 07:37

Citi sätter köp på Ericsson

Citi Investment Research inleder bevakning av Ericsson genom att sätta rekommendation till köp. Riktkursen uppgår till 75 kronor. Det skriver Bloomberg First Word.

Affärsvärlden - 08 jun 17 kl. 07:42

Citi: Köp Ericsson

Citi Investment Research inleder bevakning av Ericsson genom att sätta rekommendation till köp..

DI - 22 apr 15 kl. 10:00

Citi lyfter Ericssons riktkurs

Citi Investment Research höjer riktkursen på Ericsson från 100 till 115 kronor..

E24 - 16 apr 12 kl. 07:52

Ericsson: ubs lÄgger till pÅ sÄljlista, citi manar till kÖp

UBS lägger till Ericsson-aktien på sin säljlista "Least Preferred Tech Shrs"..

Affärsvärlden - 28 maj 15 kl. 14:34

Ericsson lyfter på höjd rekommendation

Stockholmsbörsen handlades kring nollstrecket efter lunchtid på torsdagen. Ericsson steg med bidrag från en höjd rekommendation av Citi Investment Research..

PrivataAffärer - 08 jun 17 kl. 10:55

Tror på dubblad rörelsemarginal för Ericsson

Citi Research ser potential för en återhämtning i Ericsson med stöd av förbättringar vad gäller genomförandet av strategin....

DI - 27 apr 12 kl. 10:51

Ericsson: Citi höjer riktkurs

VA - 16 mar 11 kl. 07:00

Branscherna som gynnas

16 mars Citi räknar inte med att jordbävningen kommer att hindra den ekonomiska återhämtningen eller investerarnas riskaptit. För Europa är tillväxt i USA och tillväxtländer fortfarande den viktigaste makrofaktorn och den negativa chocken för den japanska ekonomin är troligen inte tillräcklig för att förpassa den globala ekonomin till en recession. En jämförelse med katastrofen i Kobe 1995 pekar dock mot att den bristande elförsörjningen kommer att få en mer långvarig effekt på produktionen den här gången.

VA - 21 apr 11 kl. 08:49

Börsen förväntas stiga

21 april Europabörserna väntas inleda handeln på skärtorsdagen i positivt territorium. Asien-börserna har letat sig upp till högsta nivån på sex veckor medan amerikanska Dow Jones stängde på högsta nivån sedan juni 2008. En knapp halvtimma före öppning var majterminen för CAC 40 upp 0,6 procent medan juniterminerna för såväl Euro Stoxx som DAX avancerade 0,8 procent.

VA - 23 maj 11 kl. 13:06

Svag riskaptit på börsen

23 maj UPPDATERAT Stockholmsbörsen backade på bred front, liksom de ledande europeiska börsindexen, under måndagsförmiddagen. Detta sedan oron för den europeiska skuldkrisen har tilltagit under helgen. "Oro för den europeiska statsskuldskrisen fortsätter att försämra sentimentet.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Handelsministern hoppas på revansch efter WTO:s fiasko

BUENOS AIRES.  Handelsavtal mellan EU och länder som Japan, Sydkorea, Brasilien och Mexiko kan bli allt viktigare för svenska exportföretag i ett läge där multinationella frihandelsuppgörelser bromsas av USA. ”Sveriges export till Sydkorea har ökat med 70 procent efter handelsavtalet med EU”, säger Sveriges EU- och handelsminister Ann Linde..

DI - 15 minuter sedan

Storbritannien och Kina stärker ekonomiska samarbetet

Kina och Storbritannien är överens om att fördjupa sitt samarbete på det ekonomiska området, enligt ett uttalande från den brittiska regeringen. Beskedet kommer efter möten i Peking mellan den brittiske finansministern Philip Hammond och kinesiska representanter..

DI - 1 timme sedan

Expertens tips: Så undviker du värmepumpssmällen

Den som inte har koll på underhållet av sin värmepump kan förlora stora pengar. ”Det kan innebära en 25 procent högre energiförbrukning”, säger Jan-Erik Nowacki, teknisk expert..

DI - 1 timme sedan

Pressen ökar på Rezidors huvudägare

Rezidors huvudägare HNA har tvingats lämna ifrån sig 10,6 miljoner aktier i hotellgruppen till en långivare. Det är en signal på att kineserna har stora problem. Samtidigt sitter Rezidors ordförande Xin Di löst sedan han fått gå som vd i HNA Tourism..

DI - 1 timme sedan

Stockholmslya – från stekhett till iskallt

”En säck med amerikanska dollar” är årets julklappstips, om den svenska penningmarknaden får välja. På delad andraplats kommer ”svenska aktier” och det som alla hade önskat att de hade fått i julklapp förra året – ”en bitcoin”..

DI - 1 timme sedan

Japanska anställda kan få lön i bitcoin

Ett japanskt företag ska börja erbjuda sina anställda att få ut en del av lönen i bitcoin. GMO Internet tros vara ett av de första större företagen att betala ut löner i kryptovalutan..

DI - 2 timmar sedan

Medvind för Trumps skatteförslag

USA:s president Donald Trump ser fram emot att uppfylla sitt vallöfte om att genomföra sin stora skattereform efter omröstningen i representanthuset i början av nästa vecka, meddelar Vita huset..

DI - 2 timmar sedan

Ny topptrenden: Spola helikoptern

Lättare skidor med ofattbart små bindningar och stighudar med klister tar dig upp för orörda fjäll. Sköna svängar nerför i orörd pudersnö. Topptur, randonnée och skidalpinism är olika namn för samma aktivitet där äventyrs- och motionstrenden smälter samman.

DI - 10 timmar sedan

Det ska du tänka på innan du köper hund

Att skaffa hund är förknippat med mycket glädje – men även stora utgifter. Inför årets hundmässa tipsar Hans Rosenberg på Svenska Kennelklubben om vad du ska tänka på innan du slår till..

DI - 11 timmar sedan

TD Ameritrade ska tillåta handel med bitcointerminer

TD Ameritrade ska tillåta handel med CBOE:s bitcointerminer på sin plattform från och med måndag. Det rapporterar CNBC..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.