DI > Ekonomi

Wednesday, 21 March, 10:20

Liknande nyheter

Taggar: Citi, halar, köpflagganför , Ericsson
DI - 08 jun 17 kl. 07:37

Citi sätter köp på Ericsson

Citi Investment Research inleder bevakning av Ericsson genom att sätta rekommendation till köp. Riktkursen uppgår till 75 kronor. Det skriver Bloomberg First Word.

Affärsvärlden - 08 jun 17 kl. 07:42

Citi: Köp Ericsson

Citi Investment Research inleder bevakning av Ericsson genom att sätta rekommendation till köp..

DI - 22 apr 15 kl. 10:00

Citi lyfter Ericssons riktkurs

Citi Investment Research höjer riktkursen på Ericsson från 100 till 115 kronor..

E24 - 16 apr 12 kl. 07:52

Ericsson: ubs lÄgger till pÅ sÄljlista, citi manar till kÖp

UBS lägger till Ericsson-aktien på sin säljlista "Least Preferred Tech Shrs"..

Affärsvärlden - 28 maj 15 kl. 14:34

Ericsson lyfter på höjd rekommendation

Stockholmsbörsen handlades kring nollstrecket efter lunchtid på torsdagen. Ericsson steg med bidrag från en höjd rekommendation av Citi Investment Research..

PrivataAffärer - 08 jun 17 kl. 10:55

Tror på dubblad rörelsemarginal för Ericsson

Citi Research ser potential för en återhämtning i Ericsson med stöd av förbättringar vad gäller genomförandet av strategin....

DI - 27 apr 12 kl. 10:51

Ericsson: Citi höjer riktkurs

VA - 16 mar 11 kl. 07:00

Branscherna som gynnas

16 mars Citi räknar inte med att jordbävningen kommer att hindra den ekonomiska återhämtningen eller investerarnas riskaptit. För Europa är tillväxt i USA och tillväxtländer fortfarande den viktigaste makrofaktorn och den negativa chocken för den japanska ekonomin är troligen inte tillräcklig för att förpassa den globala ekonomin till en recession. En jämförelse med katastrofen i Kobe 1995 pekar dock mot att den bristande elförsörjningen kommer att få en mer långvarig effekt på produktionen den här gången.

VA - 21 apr 11 kl. 08:49

Börsen förväntas stiga

21 april Europabörserna väntas inleda handeln på skärtorsdagen i positivt territorium. Asien-börserna har letat sig upp till högsta nivån på sex veckor medan amerikanska Dow Jones stängde på högsta nivån sedan juni 2008. En knapp halvtimma före öppning var majterminen för CAC 40 upp 0,6 procent medan juniterminerna för såväl Euro Stoxx som DAX avancerade 0,8 procent.

VA - 23 maj 11 kl. 13:06

Svag riskaptit på börsen

23 maj UPPDATERAT Stockholmsbörsen backade på bred front, liksom de ledande europeiska börsindexen, under måndagsförmiddagen. Detta sedan oron för den europeiska skuldkrisen har tilltagit under helgen. "Oro för den europeiska statsskuldskrisen fortsätter att försämra sentimentet.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Rekordår för franska lyxmärket

Det franska lyxmärket Hermes ökade nettovinsten med 11 procent, till motsvarande 1,22 miljarder euro för 2017, skriver Financial Times. .

DI - 5 minuter sedan

AER: Fler enkla jobb underlättar integrationen

Minskade möjligheter till visstidsanställningar riskerar att försvåra invandrares arbetsmarknadsintegration. Det skriver Arbetsmarknadsekonomiska rådet i en rapport på onsdagen, vilket blir rådets sista. .

DI - 15 minuter sedan

Endomines: Guldgruvsprojekt löper enligt plan

Endomines har påbörjat den aktiva utvecklingen av de guldtillgångar i Idaho som anskaffades i februari 2018..

DI - 15 minuter sedan

Malmström mötte Ross om tullar

EU fortsätter intensivt att söka undantag från USA:s hotande stål- och aluminiumtullar i förhandlingar på plats i Washington. Vad som hittills avhandlats är det dock tyst om..

DI - 30 minuter sedan

Gazproms tillgångar i Ukraina har beslagtagits

Ukrainas justitiedepartement har nu beslagtagit motsvarande 32 miljoner kronor från Rysslands statliga gasbjässe Gazprom. Det skriver den ukrainska nyhetsbyrån UNIAN..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Fingerprint fortsätter rasa

Stockholmsbörsen inledde onsdagen något lägre. De större Europabörserna stod för små oregelbundna rörelser i öppningshandeln. Getinge föll rejält på sälj-råd..

DI - 30 minuter sedan

Getinge faller efter säljråd

Medicinteknikbolaget Getinge faller med drygt 7 procent i onsdagens inledande handel i spåren av att Nordea sänkt sin rekommendation till sälj från tidigare köp. .

DI - 45 minuter sedan

EU: Svenska bopriserna måste ner mer

Den senaste tiden priskorrigering på den svenska bostadsmarknaden är välkommen, men räcker inte. Det sade Patrick D'Souza, EU-kommissionen, på ett seminarium i Stockholm på onsdagen..

DI - 1 timme sedan

Nordea sänker Getinge – aktien faller

Nordea Markets sänker sin rekommendation för Getinge till sälj, från tidigare köp.  Det skriver Bloomberg First Word..

DI - 1 timme sedan

Mikael Vilenius: Nu börjar utdelningsfesten

Det rekordymniga utdelningsregnet är äntligen här. Historiskt har det gött börsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.