DI > Ekonomi

Thursday, 18 October, 11:01

Liknande nyheter

Taggar: Citi, halar, köpflagganför , Ericsson
DI - 08 jun 17 kl. 07:37

Citi sätter köp på Ericsson

Citi Investment Research inleder bevakning av Ericsson genom att sätta rekommendation till köp. Riktkursen uppgår till 75 kronor. Det skriver Bloomberg First Word.

Affärsvärlden - 08 jun 17 kl. 07:42

Citi: Köp Ericsson

Citi Investment Research inleder bevakning av Ericsson genom att sätta rekommendation till köp..

DI - 22 apr 15 kl. 10:00

Citi lyfter Ericssons riktkurs

Citi Investment Research höjer riktkursen på Ericsson från 100 till 115 kronor..

E24 - 16 apr 12 kl. 07:52

Ericsson: ubs lÄgger till pÅ sÄljlista, citi manar till kÖp

UBS lägger till Ericsson-aktien på sin säljlista "Least Preferred Tech Shrs"..

Affärsvärlden - 28 maj 15 kl. 14:34

Ericsson lyfter på höjd rekommendation

Stockholmsbörsen handlades kring nollstrecket efter lunchtid på torsdagen. Ericsson steg med bidrag från en höjd rekommendation av Citi Investment Research..

PrivataAffärer - 08 jun 17 kl. 10:55

Tror på dubblad rörelsemarginal för Ericsson

Citi Research ser potential för en återhämtning i Ericsson med stöd av förbättringar vad gäller genomförandet av strategin....

DI - 27 apr 12 kl. 10:51

Ericsson: Citi höjer riktkurs

VA - 16 mar 11 kl. 07:00

Branscherna som gynnas

16 mars Citi räknar inte med att jordbävningen kommer att hindra den ekonomiska återhämtningen eller investerarnas riskaptit. För Europa är tillväxt i USA och tillväxtländer fortfarande den viktigaste makrofaktorn och den negativa chocken för den japanska ekonomin är troligen inte tillräcklig för att förpassa den globala ekonomin till en recession. En jämförelse med katastrofen i Kobe 1995 pekar dock mot att den bristande elförsörjningen kommer att få en mer långvarig effekt på produktionen den här gången.

VA - 21 apr 11 kl. 08:49

Börsen förväntas stiga

21 april Europabörserna väntas inleda handeln på skärtorsdagen i positivt territorium. Asien-börserna har letat sig upp till högsta nivån på sex veckor medan amerikanska Dow Jones stängde på högsta nivån sedan juni 2008. En knapp halvtimma före öppning var majterminen för CAC 40 upp 0,6 procent medan juniterminerna för såväl Euro Stoxx som DAX avancerade 0,8 procent.

VA - 23 maj 11 kl. 13:06

Svag riskaptit på börsen

23 maj UPPDATERAT Stockholmsbörsen backade på bred front, liksom de ledande europeiska börsindexen, under måndagsförmiddagen. Detta sedan oron för den europeiska skuldkrisen har tilltagit under helgen. "Oro för den europeiska statsskuldskrisen fortsätter att försämra sentimentet.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Undersökning: Toppen är nådd för industrin i Västsverige

Sex av tio tillfrågade verkstadsföretag i Västsverige ser minskande omsättning nästa år jämfört med 2018, som blir ett rekordår. Det visar en undersökning av Triathon..

DI - 30 minuter sedan

Urdålig månad för schweizisk klockexport – Hongkong och USA tyngde

September blev en urdålig månad för de schweiziska klockmakarna när alplandets klockexport minskade med 6,9 procent. Månadens plötsliga nedgång kom efter flera månader av positiva siffror under 2018. .

DI - 30 minuter sedan

Danske Bank: Det liknar nittiotalskrisen – priserna kan falla 30 procent

Det har varit ett skakigt år på bostadsmarknaden med svajiga priser, skärpta amorteringskrav och svårsålda nyproduktioner. Men hur ser framtiden ut? Di har pratat med tre storbanker som siar om vad som är att vänta..

DI - 15 minuter sedan

Sjunkande volym för brittiska detaljhandeln

Den brittiska detaljhandelns försäljningsvolym, inklusive bensin, sjönk 0,8 procent i september, jämfört med föregående månad. Jämfört med samma månad föregående år ökade försäljningen 3,0 procent..

DI - 30 minuter sedan

Gardell om Ericssons USA-varning: ”Det kanske har begåtts något brott också”

Efter torsdagens starka rapport från Ericsson ser Cevians Christer Gardell anledning att se över marginalmålet om 10 procent till 2020. Han berömmer också vd Börje Ekholm, men säger att det fortfarande finns mycket att städa upp i bolaget..

DI - 30 minuter sedan

Trots uppgifter om åtal – Lundin Petroleums aktie stiger

Di rapporterar på torsdagen att regeringen väntas godkänna åtal mot Lundin Petroleums vd Alex Schneiter och ordföranden Ian Lundin. Lundin Petroleums aktie är dock upp med 1 procent på torsdagsförmiddagen..

DI - 45 minuter sedan

Breda uppgångar på Europabörserna

Stockholmsbörsen inledde torsdagen oregelbundet men tog sedan fart uppåt då den svenska rapportsäsongen drog i gång på allvar. De större Europabörserna steg också. Tele2 steg rejält efter rapport som överträffade analytikers förväntningar även Ericssons rapport fick positiva recensioner..

DI - 1 timme sedan

Dystra signaler om bomarknaden framöver

I princip oförändrade bostadspriser är Valueguards analys över september månad. Men en stigande räntetrend och börsoro talar för att kallare vindar snart kan blåsa på bostadsmarknaden. Dessutom har oktober redan börjat i moll..

DI - 1 timme sedan

Rekar: Höjd riktkurs för Castellum

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Castellum till 180 kronor från 174 kronor och upprepar köp. Aktien är upp 0,8 procent på torsdagen efter morgonens kvartalsrapport..

DI - 1 timme sedan

ABB bildar ny digital funktion

ABB i Sverige bildar enligt ett pressmeddelande Digital Operations, som enligt verkstadsjätten en ny funktion för utveckling och leverans av digitala projekt och tjänster från bolagets samtliga fyra divisioner. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.