Nyteknik > Teknik

Thursday, 22 March, 01:14

Nyteknik - 09 nov 17 kl. 14:11

Hondas nya motorcykel – får el av vindgeneratorPÅ EICMA-mässan i Rom visar Honda en studie som avslöjar hur framtidens motorcykel skulle kunna se ut. Konceptet ”CB4 Interceptor” är en hoj med något så udda som en vindgenerator..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
EICMA, Rom, Honda, CB4 Interceptor

Dela artikeln

128 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hondasnya , motorcykelfår el av , vindgenerator
IDG - 21 aug 12 kl. 11:38

Hondas robotkunskaper till gräsmattan

Miimo är Hondas första robotgräsklippare och för nördar en avlägsen släkting till företagets betydligt mer kända Asimo..

GöteborgsPosten - 22 jun 13 kl. 06:19

Hondas mellanklass förvånande pigg

Liten men naggande god? Jo, faktiskt. Hondas färska mellanklasshoj är enkel och prestigelös samtidigt som den är både bekväm och fullvuxen, även om den inte alltid räcker till för den som vill ha lite mer..

DI - 23 feb 15 kl. 15:18

Därför avgår Hondas vd

Biltillverkaren Hondas vd Takanobu Ito lämnar sin post i spåren av en lång rad kvalitetsproblem under de drygt fem år han lett bolaget, rapporterar Bloomberg News..

DI - 24 maj 15 kl. 19:55

Skoformat plan - Hondas trumfkort

Hondas exklusiva privatjet är ute på marknaden efter 30 års arbete. Flygplanet ska likna en damsko och kostar 4.5 miljoner dollar..

DI - 03 sep 15 kl. 08:39

Hondas försäljning i Kina steg med drygt 50 procent

Hondas nybilsförsäljning i Kina uppgick till 78.277 fordon i augusti, en ökning med hela 50,7 procent jämfört med samma period förra året. Det innebär sjätte månaden i rad med ökad försäljning, skriver Nikkei Asian Review..

DI - 11 aug 16 kl. 10:15

Di testar Hondas supersportbil

Di:s bilreporter Håkan Matson ger sig ut på formel1-banan Estoril i Lissabon med Hondas nya hybrid-sportbil. Läs hela recensionen i Di Weekend den 12 augusti..

YLE - 29 apr 14 kl. 10:22

Livet är bäst på en motorcykel

Ulla-Maj Järvinen vårdar sin motorcykel som sin käraste ägodel. Den står på hennes gård i Gamla Vasa och blänker. Alla kromdelar är så minutiöst polerade att det möjligt att spegla sig i dem.

Dagensanalys.se - 27 maj 16 kl. 21:15

Världens vackraste motorcykel – BMW Motorrad R5 Hommage

Svensken Ola Stenegärd som är ansvarig för designen hela BMW Motorcyklar och tillhörade tillbehör har slagit till igen. BMW presenterade modellen R5 för 80 år sedan- en spännande ny tekniskt avancerad motorcykel som har haft ha en given plats i motorcykelindustrin fram till 1950-talet. För att markera 80-årsdagen av BMW R5 har BMW Motorrad valt att hedra denna ikon med specialmodellen BMW R5 Hommage.

Sydsvenskan - 14 mar 11 kl. 10:32

Tung motorcykel blir lättare

Arkivfoto: Lars Dareberg
Lättare hojar accepteras vid uppkörning.
Halmstad.
Enligt Sveriges Motorcyklister (SMC) minskade antalet körkortstagare bara förra året med 30 procent, rapporterar SR Halland.

Västerbottens Folkblad - 18 feb 11 kl. 13:08

Stal motorcykel och cigaretter

VINDELN Två unga män stal cigaretter i en butik och lämnade platsen på en stulen motorcykel.VINDELN Två unga män stal cigaretter i en butik och lämnade platsen på en stulen motorcykel. Den 11 oktober stal två unga män, 17 respektive ?

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 8 timmar sedan

Därför är västkustens ålgräsängar i topp i Europa på att lagra kol

Ålgräsängarna på västkusten är upp emot 15 gånger bättre på att lagra kol. Det visar en jämförande studie med andra ålgräsängar i Europa..

Nyteknik - 8 timmar sedan

Svenska bolaget fick tillgång till 115 000 Facebook-konton

Svenska Iteam har kartlagt aktiviteter på 115 000 Facebook-konton. Men till skillnad från Cambridge Analytica vill Iteam få oss att förstå hur det vi gillar i sociala medier kan användas mot oss..

Nyteknik - 9 timmar sedan

EU-parlamentet vill ha krav på omstridda ryska gasledningen

Gasledningar in till EU måste kunna regleras på liknande sätt som ledningar inne i EU, anser EU-parlamentets industriutskott om nya förslag till gasregler..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Tre sätt att fördröja den stigande havsnivån med geoengineering

Murar, konstgjorda öar och uttorkning av vattenströmmar. Forskare lägger fram förslag på storskaliga tekniska ingrepp för att sakta ned smältningen av glaciärer i Antarktis och på Grönland..

Nyteknik - 11 timmar sedan

Först till kvarn för europeiska städer: EU vill pröjsa för fritt wifi

1.000 europeiska städer har möjlighet att få motsvarande 151.257 kronor i ekonomiskt stöd för att erbjuda gratis wifi i offentliga miljöer och byggnader..

Nyteknik - 11 timmar sedan

EU vill pröjsa för ditt fria wifi

1.000 europeiska städer har möjlighet att få motsvarande 151.257 kronor i ekonomiskt stöd för att erbjuda gratis wifi i offentliga miljöer och byggnader..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Japanskt mönster ger metall förbättrade egenskaper

I decennier har forskare försökt ta fram ett ledande material som på atomnivå lägger sig som det japanska kagome-mönstret, med hopp om att ge materialet förbättrade egenskaper. Nu har fysiker i USA lyckats..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Toyota lanserar världens första flexifuel-hybrid

I Sao Paulo visade Toyota upp världens första flexifuel-hybrid. Prototypen kan tankas med bensin eller alkohol och har dessutom en el-drivlina..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Amazons uppmaning till kunder: Handla globalt

Nätbutiksjätten Amazon gör ett ryck för att få onlinetjänstens kunder att sälja varor till utlandet. På så sätt vill Amazon möta konkurrensen från huvudrivaler som kinesiska Alibaba..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Whatsapps grundare: Det är dags att ta bort ditt Facebook-konto

Facebook köpte hans app för 16 miljarder dollar. Nu uppmanar Brian Acton allmänheten att sluta använda det sociala nätverket..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.