Nyteknik > Teknik

Friday, 15 December, 11:06

Nyteknik - 09 nov 17 kl. 14:11

Hondas nya motorcykel – får el av vindgeneratorPÅ EICMA-mässan i Rom visar Honda en studie som avslöjar hur framtidens motorcykel skulle kunna se ut. Konceptet ”CB4 Interceptor” är en hoj med något så udda som en vindgenerator..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
EICMA, Rom, Honda, CB4 Interceptor

Dela artikeln

128 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hondasnya , motorcykelfår el av , vindgenerator
IDG - 21 aug 12 kl. 11:38

Hondas robotkunskaper till gräsmattan

Miimo är Hondas första robotgräsklippare och för nördar en avlägsen släkting till företagets betydligt mer kända Asimo..

GöteborgsPosten - 22 jun 13 kl. 06:19

Hondas mellanklass förvånande pigg

Liten men naggande god? Jo, faktiskt. Hondas färska mellanklasshoj är enkel och prestigelös samtidigt som den är både bekväm och fullvuxen, även om den inte alltid räcker till för den som vill ha lite mer..

DI - 23 feb 15 kl. 15:18

Därför avgår Hondas vd

Biltillverkaren Hondas vd Takanobu Ito lämnar sin post i spåren av en lång rad kvalitetsproblem under de drygt fem år han lett bolaget, rapporterar Bloomberg News..

DI - 24 maj 15 kl. 19:55

Skoformat plan - Hondas trumfkort

Hondas exklusiva privatjet är ute på marknaden efter 30 års arbete. Flygplanet ska likna en damsko och kostar 4.5 miljoner dollar..

DI - 03 sep 15 kl. 08:39

Hondas försäljning i Kina steg med drygt 50 procent

Hondas nybilsförsäljning i Kina uppgick till 78.277 fordon i augusti, en ökning med hela 50,7 procent jämfört med samma period förra året. Det innebär sjätte månaden i rad med ökad försäljning, skriver Nikkei Asian Review..

DI - 11 aug 16 kl. 10:15

Di testar Hondas supersportbil

Di:s bilreporter Håkan Matson ger sig ut på formel1-banan Estoril i Lissabon med Hondas nya hybrid-sportbil. Läs hela recensionen i Di Weekend den 12 augusti..

YLE - 29 apr 14 kl. 10:22

Livet är bäst på en motorcykel

Ulla-Maj Järvinen vårdar sin motorcykel som sin käraste ägodel. Den står på hennes gård i Gamla Vasa och blänker. Alla kromdelar är så minutiöst polerade att det möjligt att spegla sig i dem.

Dagensanalys.se - 27 maj 16 kl. 21:15

Världens vackraste motorcykel – BMW Motorrad R5 Hommage

Svensken Ola Stenegärd som är ansvarig för designen hela BMW Motorcyklar och tillhörade tillbehör har slagit till igen. BMW presenterade modellen R5 för 80 år sedan- en spännande ny tekniskt avancerad motorcykel som har haft ha en given plats i motorcykelindustrin fram till 1950-talet. För att markera 80-årsdagen av BMW R5 har BMW Motorrad valt att hedra denna ikon med specialmodellen BMW R5 Hommage.

Sydsvenskan - 14 mar 11 kl. 10:32

Tung motorcykel blir lättare

Arkivfoto: Lars Dareberg
Lättare hojar accepteras vid uppkörning.
Halmstad.
Enligt Sveriges Motorcyklister (SMC) minskade antalet körkortstagare bara förra året med 30 procent, rapporterar SR Halland.

Västerbottens Folkblad - 18 feb 11 kl. 13:08

Stal motorcykel och cigaretter

VINDELN Två unga män stal cigaretter i en butik och lämnade platsen på en stulen motorcykel.VINDELN Två unga män stal cigaretter i en butik och lämnade platsen på en stulen motorcykel. Den 11 oktober stal två unga män, 17 respektive ?

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 30 minuter sedan

Nu blir elbilar ”virtuella kraftverk”

Ett nätverk som kan leverera lika mycket elektricitet som ett kärnkraftverk. Nu testas ett så kallat virtuellt kraftverk i Japan. Målet är att jämna ut fluktuationerna i energimarknaden..

Nyteknik - 45 minuter sedan

Utbildningen gav en bred palett av insikter

2012 fick Gustav Kristiansson ett stipendium för att studera en Executive MBA på Handelshögskolan i Stockholm. Programmet gav honom en förståelse för omvärldens drivkrafter och en helhetssyn på att göra affärer..

Nyteknik - 1 timme sedan

Regeringens bonus till elcyklar spikad

Nu är det klart. Regeringen har slagit fast reglerna för hur rabatten på elcyklar ska se ut..

Nyteknik - 2 timmar sedan

"Världens snabbaste" bussladdning igång

Med 600 kW i 20 sekunder får elbussarna i Geneve stötvis uppladdning vid hållplatserna medan passagerarna kliver av och på. Nu är ABB:s system i drift..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Svenska rfid-experter i tågprojekt för nio miljarder

EU satsar nio miljarder kronor på järnvägsforskning i projektet Shift2Rail, som ska stärka industrin och utveckla järnvägssystemet. Svenska IT-konsulterna Learningwell deltar som rfid-experter..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Svensk kritik mot att USA river upp lag om nätneutralitet

Svenska stadsnätsföreningen, vars medlemmar till största delen är kommunala bredbandsnät, är mycket kritisk till att USA:s kommunikationskommitté FCC:s beslutat att riva upp reglerna om lika villkor på internet..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Fiaskot: Här är bilen som fick noll stjärnor i krocktestet

Vin blir bättre med tiden, för bilar är det omvänt. Det framgår tydligt när Euro NCAP nu presenterar sina senaste resultat. ”Tillverkare fortsätter att sälja produkter som har gått långt över sitt bäst-före-datums, säger säkerhetsorganisationens generalsekreterare..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Efter nya miljonrekordet – så ska Swish vidareutvecklas

Fem år efter starten använder nästan 60 procent av svenskarna Swish. Nu slipar bolaget på nya funktioner för att behålla försprånget gentemot Samsung och Apple..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Delta blåser Boeing – köper 100 flygplan av Airbus

Det amerikanska flygbolaget Delta vänder sig till Europa och Airbus och blåser därmed det egna landets stora flygplanstillverkare Boeing på en stororder..

Nyteknik - 21 timmar sedan

Saab startar tillverkning av sensorsystem i Abu Dhabi

Saab har beslutat att etablera sig med utveckling och produktion i Abu Dhabi, skriver försvars- och säkerhetskoncernen i ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.