Nyteknik > Teknik

Monday, 22 October, 08:37

Nyteknik - 09 nov 17 kl. 14:11

Hondas nya motorcykel – får el av vindgeneratorPÅ EICMA-mässan i Rom visar Honda en studie som avslöjar hur framtidens motorcykel skulle kunna se ut. Konceptet ”CB4 Interceptor” är en hoj med något så udda som en vindgenerator..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
EICMA, Rom, Honda, CB4 Interceptor

Dela artikeln

128 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hondasnya , motorcykelfår el av , vindgenerator
IDG - 21 aug 12 kl. 11:38

Hondas robotkunskaper till gräsmattan

Miimo är Hondas första robotgräsklippare och för nördar en avlägsen släkting till företagets betydligt mer kända Asimo..

GöteborgsPosten - 22 jun 13 kl. 06:19

Hondas mellanklass förvånande pigg

Liten men naggande god? Jo, faktiskt. Hondas färska mellanklasshoj är enkel och prestigelös samtidigt som den är både bekväm och fullvuxen, även om den inte alltid räcker till för den som vill ha lite mer..

DI - 23 feb 15 kl. 15:18

Därför avgår Hondas vd

Biltillverkaren Hondas vd Takanobu Ito lämnar sin post i spåren av en lång rad kvalitetsproblem under de drygt fem år han lett bolaget, rapporterar Bloomberg News..

DI - 24 maj 15 kl. 19:55

Skoformat plan - Hondas trumfkort

Hondas exklusiva privatjet är ute på marknaden efter 30 års arbete. Flygplanet ska likna en damsko och kostar 4.5 miljoner dollar..

DI - 03 sep 15 kl. 08:39

Hondas försäljning i Kina steg med drygt 50 procent

Hondas nybilsförsäljning i Kina uppgick till 78.277 fordon i augusti, en ökning med hela 50,7 procent jämfört med samma period förra året. Det innebär sjätte månaden i rad med ökad försäljning, skriver Nikkei Asian Review..

DI - 11 aug 16 kl. 10:15

Di testar Hondas supersportbil

Di:s bilreporter Håkan Matson ger sig ut på formel1-banan Estoril i Lissabon med Hondas nya hybrid-sportbil. Läs hela recensionen i Di Weekend den 12 augusti..

YLE - 29 apr 14 kl. 10:22

Livet är bäst på en motorcykel

Ulla-Maj Järvinen vårdar sin motorcykel som sin käraste ägodel. Den står på hennes gård i Gamla Vasa och blänker. Alla kromdelar är så minutiöst polerade att det möjligt att spegla sig i dem.

Dagensanalys.se - 27 maj 16 kl. 21:15

Världens vackraste motorcykel – BMW Motorrad R5 Hommage

Svensken Ola Stenegärd som är ansvarig för designen hela BMW Motorcyklar och tillhörade tillbehör har slagit till igen. BMW presenterade modellen R5 för 80 år sedan- en spännande ny tekniskt avancerad motorcykel som har haft ha en given plats i motorcykelindustrin fram till 1950-talet. För att markera 80-årsdagen av BMW R5 har BMW Motorrad valt att hedra denna ikon med specialmodellen BMW R5 Hommage.

Sydsvenskan - 14 mar 11 kl. 10:32

Tung motorcykel blir lättare

Arkivfoto: Lars Dareberg
Lättare hojar accepteras vid uppkörning.
Halmstad.
Enligt Sveriges Motorcyklister (SMC) minskade antalet körkortstagare bara förra året med 30 procent, rapporterar SR Halland.

Västerbottens Folkblad - 18 feb 11 kl. 13:08

Stal motorcykel och cigaretter

VINDELN Två unga män stal cigaretter i en butik och lämnade platsen på en stulen motorcykel.VINDELN Två unga män stal cigaretter i en butik och lämnade platsen på en stulen motorcykel. Den 11 oktober stal två unga män, 17 respektive ?

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - I förrgår: 06:00

Från da Vincis teckningar till dagens helikopter

Det var svårt att förverkliga drömmen om en flygmaskin som kan sväva på stället. Först efter mer än 150 års uppfinnarmödor blev helikoptern den arbetshäst den är idag..

Nyteknik - 30 minuter sedan

Skellefteå vill testa självkörande bussar

Skellefteå kommun undersöker möjligheterna att prova självkörande minibussar på landsbygden..

Nyteknik - 45 minuter sedan

ESA:s sond Bepicolombo ska avslöja Merkurius hemligheter

Rymdfarkosten Bepicolombo har lämnat Jorden på väg mot planeten Merkurius. I natt svensk tid sköts utrustningen upp med en Ariane 5-raket från europeiska rymdmyndigheten ESA:s anläggning i Kourou..

Nyteknik - 1 timme sedan

Vd:n för svenska elbilen Uniti: ”Ville bli något speciellt för svensk industri”

Det skånska elbilsprojektet Uniti blir alltmer internationellt. Samtidigt står det klart att tidigare presenterade tidplaner varit för optimistiska. Nu är målet att kunna visa upp två färdiga bilmodeller i december 2019..

Nyteknik - 1 timme sedan

Energibolaget: Du förväntas utvecklas med oss

Vad är det som gör en kommun attraktiv och får den att växa? Energibolaget Kungälv Energi har en del av svaret när de nu storsatsar för framtidens energi- och infrastrukturlösningar. ” Utvecklingen står aldrig still och våra medarbetare gillar det”, säger Ola Thorson som är affärsområdeschef..

Nyteknik - I förrgår: 06:00

Webb-tv: Hur fungerar den uppkopplade klockan?

UNDER SKALET. Den ser ut som en analog klocka, men är uppkopplad och har digitala funktioner. Ny Tekniks experter kollar in i en svensk smartwatch..

Nyteknik - Igår: 06:00

Skicka inga mejl utan att göra det här först

Det är få som lägger särskilt mycket kraft på sina mejl. Men genom att bara lägga lite mer energi på att utforma ett bra mejl kan du spara tid och undvika pinsamheter..

Nyteknik - 19 okt 18 kl. 06:00

Unik svensk handteknik får miljonstöd av EU

Nu kan svenska Gleechi stå inför sitt stora genombrott. Bolagets banbrytande virtual reality-teknik får 21 miljoner kronor i EU-bidrag..

Nyteknik - I förrgår: 16:05

Tysklands mäktigaste svensk tar över Daimler

Svensken Ola Källenius får nästa år ett av bilvärldens absoluta toppjobb - högste chef på Daimlerkoncernen. Affärsvärlden träffar Ola Källenius, som i maj tar över vd-posten på fordonkoncernen Daimler..

Nyteknik - I förrgår: 16:00

F-117 Nighthawk – science fiction på sjuttiotalet

GRAFIK. Se illustrationen över Lockheed F-117: Planet som en gång var pionjär inom smygtekniken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.