Nyteknik > Teknik

Tuesday, 17 July, 21:03

Nyteknik - 09 nov 17 kl. 14:11

Hondas nya motorcykel – får el av vindgeneratorPÅ EICMA-mässan i Rom visar Honda en studie som avslöjar hur framtidens motorcykel skulle kunna se ut. Konceptet ”CB4 Interceptor” är en hoj med något så udda som en vindgenerator..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
EICMA, Rom, Honda, CB4 Interceptor

Dela artikeln

128 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hondasnya , motorcykelfår el av , vindgenerator
IDG - 21 aug 12 kl. 11:38

Hondas robotkunskaper till gräsmattan

Miimo är Hondas första robotgräsklippare och för nördar en avlägsen släkting till företagets betydligt mer kända Asimo..

GöteborgsPosten - 22 jun 13 kl. 06:19

Hondas mellanklass förvånande pigg

Liten men naggande god? Jo, faktiskt. Hondas färska mellanklasshoj är enkel och prestigelös samtidigt som den är både bekväm och fullvuxen, även om den inte alltid räcker till för den som vill ha lite mer..

DI - 23 feb 15 kl. 15:18

Därför avgår Hondas vd

Biltillverkaren Hondas vd Takanobu Ito lämnar sin post i spåren av en lång rad kvalitetsproblem under de drygt fem år han lett bolaget, rapporterar Bloomberg News..

DI - 24 maj 15 kl. 19:55

Skoformat plan - Hondas trumfkort

Hondas exklusiva privatjet är ute på marknaden efter 30 års arbete. Flygplanet ska likna en damsko och kostar 4.5 miljoner dollar..

DI - 03 sep 15 kl. 08:39

Hondas försäljning i Kina steg med drygt 50 procent

Hondas nybilsförsäljning i Kina uppgick till 78.277 fordon i augusti, en ökning med hela 50,7 procent jämfört med samma period förra året. Det innebär sjätte månaden i rad med ökad försäljning, skriver Nikkei Asian Review..

DI - 11 aug 16 kl. 10:15

Di testar Hondas supersportbil

Di:s bilreporter Håkan Matson ger sig ut på formel1-banan Estoril i Lissabon med Hondas nya hybrid-sportbil. Läs hela recensionen i Di Weekend den 12 augusti..

YLE - 29 apr 14 kl. 10:22

Livet är bäst på en motorcykel

Ulla-Maj Järvinen vårdar sin motorcykel som sin käraste ägodel. Den står på hennes gård i Gamla Vasa och blänker. Alla kromdelar är så minutiöst polerade att det möjligt att spegla sig i dem.

Dagensanalys.se - 27 maj 16 kl. 21:15

Världens vackraste motorcykel – BMW Motorrad R5 Hommage

Svensken Ola Stenegärd som är ansvarig för designen hela BMW Motorcyklar och tillhörade tillbehör har slagit till igen. BMW presenterade modellen R5 för 80 år sedan- en spännande ny tekniskt avancerad motorcykel som har haft ha en given plats i motorcykelindustrin fram till 1950-talet. För att markera 80-årsdagen av BMW R5 har BMW Motorrad valt att hedra denna ikon med specialmodellen BMW R5 Hommage.

Sydsvenskan - 14 mar 11 kl. 10:32

Tung motorcykel blir lättare

Arkivfoto: Lars Dareberg
Lättare hojar accepteras vid uppkörning.
Halmstad.
Enligt Sveriges Motorcyklister (SMC) minskade antalet körkortstagare bara förra året med 30 procent, rapporterar SR Halland.

Västerbottens Folkblad - 18 feb 11 kl. 13:08

Stal motorcykel och cigaretter

VINDELN Två unga män stal cigaretter i en butik och lämnade platsen på en stulen motorcykel.VINDELN Två unga män stal cigaretter i en butik och lämnade platsen på en stulen motorcykel. Den 11 oktober stal två unga män, 17 respektive ?

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 7 timmar sedan

Flygbil kan lanseras i början av 2020-talet

Flygande bilar är bara en tidsfråga enligt Rolls Royce. Den möjligheten vill man inte missa och under flygmässan Farnborough visades ett VTOL-koncept upp – samt avslöjade att man är på jakt efter partners..

Nyteknik - 9 timmar sedan

”Grön politik gör skillnad för svensk ekonomi”

DEBATT. Miljöpartiet har under snart fyra år tagit ansvar för svensk ekonomi. Vi har visat att det inte funnits ett motsatsförhållande mellan att ta miljöfrågorna på allvar och att skapa en välfungerande ekonomi.

Nyteknik - 10 timmar sedan

Världens superdatorer sedan 1990-talet

GRAFIK. Utvecklingen har varit enorm – där beräkningarna gått från att räknas i gigaflops till teraflops, sedan petaflops, och snart exaflops..

Nyteknik - Igår: 10:53

Professorn om tvisten: Oklart var gränsen går

Tvisten mellan Forsmark och Svenska kraftnät handlar om säkerhetsnivån i elsystemet. Men vad som är rätt nivå kan ingen säga helt säkert, enligt en professor i elektricitetslära..

Nyteknik - 11 timmar sedan

Konsult om tvisten: ”Känns väldigt kundfrånvänt”

Forsmark får inte höja effekten på block 1 för Svenska kraftnät. Konsulten Oskar Almén tycker att Svenska kraftnät borde underlätta mer för marknaden..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Brandflygplan till Sverige för att släcka skogsbränderna

Nu får Sverige hjälp via EU att bekämpa de rasande skogsbränderna. Två italienska brandflygplan väntas landa i Örebro på onsdag..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Robotgräsklipparen hotas av åskan

Har du robotgräsklippare? Går åskan? I takt med att allt fler skaffar självgående gräsklippare händer det också oftare att maskinerna träffas av åsknedslag..

Nyteknik - Igår: 16:21

Sverige kan ingå i stridsflygsprojekt

Sverige nämns som ett av flera länder som Storbritannien skulle kunna ingå partnerskap med i framtagandet av landets nya stridsflyg, Tempest..

Nyteknik - Igår: 16:00

Sol och svett kan ersätta batterier

Sol och svett som omvandlas till ström och lagras i en och samma enhet. En sådan kraftkälla har utvecklats av ett svensktyskt forskarlag..

Nyteknik - Igår: 14:58

Nya vägskyltar ser om du rattsurfar

Smarta vägskyltar kan ertappa bilister som surfar bakom ratten. Skyltarna används på försök i östra England..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.