DI > Ekonomi

Wednesday, 21 March, 21:33

DI - 08 nov 17 kl. 23:00

Ny som chef – här är fallgroparna att se upp medHar du precis bytt arbetsplats och blivit chef över medarbetare du ännu inte känner? Eller har du blivit befordrad och är nu chef över dina kollegor? Här är experternas tips på hur du ska hantera din nya situation. ”Gå inte i trevlighetsfällan, du kommer att tvingas fatta beslut som inte alla tycker om”, säger karriärcoachen Bengt Kallenberg..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bengt Kallenberg

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny som chefhär är , fallgroparnaatt se upp med
IDG - 30 nov 14 kl. 10:07

Fallgroparna att se upp för vid chefsbyte

Att byta chef inom en organisation kan leda till oväntade problem. Victoria Nilsson, vd på konsultföretaget Releye, har sett tre vanliga fallgropar och vet hur man undviker dem..

Computer Sweden - 30 nov 14 kl. 10:07

Fallgroparna att se upp för vid chefsbyte


Att byta chef inom en organisation kan leda till oväntade problem. Victoria Nilsson, vd på konsultföretaget Releye, har sett tre vanliga fallgropar och vet hur man undviker dem.

.

DN - 07 sep 16 kl. 09:30

Här är fallgroparna med att vara ”egenanställd”

Satsa på din talang, ta frilansuppdrag, bli din egen chef – och överlåt fakturering och pappersarbete till oss. Så låter det från den växande branschen egenanställningsföretag. Men ”egenanställning” är ett omtvistat begrepp med arbetsrättsliga fallgropar, som inte passar alla..

Sydsvenskan - 27 dec 12 kl. 06:30

Lugi undvek fallgroparna

En lätt vinst mot jumbon Västerås igen. Lugi jagar vidare mot seriesegern ? som ger många fördelar.?

IDG - 01 dec 14 kl. 16:08

Undvik fallgroparna: Så säkrar du dokumenthanteringen


Det papperslösa kontoret erbjuder nya möjligheter, men samtidigt uppstår ofta problem med hur dokument ska hanteras. TechWorld ger tips för hur du undviker de värsta fallgroparna..

Västerbottens Folkblad - 21 maj 17 kl. 11:13

Undvik fallgroparna när du ska måla om huset

Nu och fram till midsommar är den bästa tiden om du tänkt måla om. Dagarna är långa och förhoppningsvis är färgen uppe innan semestern. I söndagstidningen får du tipsen och fallgroparna att undvika.

SVT - 18 jan 18 kl. 06:27

Läkarförbundet: Här är fallgroparna när du googlar sjukdomar på nätet

Tillhör du den stora skara som googlar dina åkommor? Det är bra att vara påläst, men se upp för fallgroparna – det florerar en hel del ovetenskapliga uppgifter på nätet. – Söker man inte vård när man behöver riskerar man att bli sjukare, säger Läkarförbundets ordförande Heidi Stensmyren..

SmålandsPosten - 7 timmar sedan

Pettersson ny chef för Nationalmuseum

Susanna Pettersson blir ny överintendent och chef för Nationalmuseum i Stockholm. Det blir Susanna Pettersson, tidigare chef på konstmuseet Ateneum i Helsingfors, som tar över rodret på Nationalmuseum i framtiden.(TT).

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Pettersson ny chef för Nationalmuseum

Susanna Pettersson blir ny överintendent och chef för Nationalmuseum i Stockholm. Det blir Susanna Pettersson, tidigare chef på konstmuseet Ateneum i Helsingfors, som tar över rodret på Nationalmuseum i framtiden.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 7 timmar sedan

Pettersson ny chef för Nationalmuseum

Susanna Pettersson blir ny överintendent och chef för Nationalmuseum i Stockholm. Det blir Susanna Pettersson, tidigare chef på konstmuseet Ateneum i Helsingfors, som tar över rodret på Nationalmuseum i framtiden. Den nya överintendenten och chefen pres.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Bättre betalt för mjölk från utekor

Bönder som låter sina kor gå ute och beta länge ska få bättre betalt för sin mjölk – som sedan ska säljas under våren och sommaren med en speciell märkning..

DI - 30 minuter sedan

Svenska partier uppvaktades av Cambridge Analytica

Flera svenska riksdagspartier, däribland Moderaterna, har uppvaktats av Cambridge Analytica – det bolag som står i centrum för skandalen kring Facebook. Mycket talar nu för att de metoder som användes för att få Trump vald i USA kommer att användas även i Sverige, varnar experter Di talat med..

DI - 30 minuter sedan

Zuckerbergs första uttalande om skandalen: Vi har begått misstag

För första gången uttalar sig nu Facebooks grundare Mark Zuckerberg om den skandal som briserat kring analysföretaget Cambridge Analytica..

DI - 1 timme sedan

H&M lanserar sitt märke på Alibabas webbplats

H&M lanserade sitt varumärke på Alibabas webbplats Tmall på onsdagen i syfte att försöka hantera konkurrensen i Kina. Bolaget har redan lanserat sitt märke "Monki" på Tmall, och från och med i dag går det även att handla kläder från bolagets varumärke på plattformen..

DI - 45 minuter sedan

Regeringskällor: Perus president avgår

Perus president Pedro Pablo Kuczynski har lämnat in en avskedsansökan till kongressen, uppger två regeringskällor. Bakgrunden är anklagelser om att han benådade den auktoritäre exledaren Alberto Fujimori i utbyte mot nedlagda röster, för att inte bli avsatt i kongressen..

DI - 2 timmar sedan

Federal Reserve höjer räntan

NEW YORK. Jerome Powell höjde som väntat styrräntan med 25 punkter till 1,50–1,75 procent under sitt första möte som chef för den amerikanska centralbanken Federal Reserve..

DI - 1 timme sedan

H&M lanserar märke på Alibabas webbplats

H&M lanserade sitt budgetmärke på Alibabas webbplats Tmall på onsdagen i syfte att försöka hantera konkurrensen i Kina. Bolaget har redan lanserat sitt märke "Monki" på Tmall, och från och med i dag går det även att handla kläder från bolagets budgetmärke på plattformen..

DI - 1 timme sedan

Trängselskatten en guldgruva för staten

Sedan trängselskatten infördes har svenska staten dragit in över en miljard kronor på den kritiserade tilläggsavgiften vid sen betalning. Och det senaste greppet för förenkling har istället fått ytterligare tiotusentals personer att missa betalningen, kan Di berätta..

DI - 2 timmar sedan

Tobias Wikström: Bolagsskatten måste anpassas till omvärlden

LEDARE. Finansminister Magdalena Andersson sänker bolagsskatten och avstår från den värsta varianten av ränteavdragsbegränsning. Hon har därmed lyssnat på remisskritiken, men visar samtidigt att regeringen inte riktigt vill se vad som pågår i omvärlden..

DI - 2 timmar sedan

Hamnfacken öppnar för samgående

Fackförbunden närmar sig varandra, men än är Transport och Hamnarbetarförbundet inte överens. Därmed kvarstår dödläget i Göteborgs hamn..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.