DN > Ekonomi

Monday, 18 December, 02:24

DN - 08 nov 17 kl. 22:32

Källor: Trumpadministrationen kräver att CNN säljs i storaffärDe amerikanska bolagen AT&T och Time Warner måste sälja Turner Broadcasting, där CNN ingår, eller DirecTV, för att sammanslagning av bolagen ska tillåtas av det amerikanska justitiedepartementet, uppger källor till New York Times..
Läs mer på DN
Läs mer om:
CNN, AT, Time Warner, Turner Broadcasting, DirecTV, New York Times

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Källor, Trumpadministrationen, kräveratt , CNN, säljsi , storaffär
DN - 08 nov 17 kl. 22:32

Källor: Trumpadministrationen kräver att CNN säljs vid storaffär

De amerikanska bolagen AT&T och Time Warner måste sälja Turner Broadcasting, där CNN ingår, eller DirecTV, för att sammanslagning av bolagen ska tillåtas av det amerikanska justitiedepartementet, uppger källor till New York Times..

YLE - 20 aug 15 kl. 17:06

Säkerhetskällor: Ministrar behöver oftare skydd

Ministrarnas personskydd har utökats under de senaste månaderna, erfar Yle. Åtminstone utrikesminister Timo Soini (Sannf) och finansminister Alexander Stubb (Saml) får just nu regelbundet skydd av vakter. Traditionellt har det varit bara presidenten och statsministern som har skyddats av säkerhetsvakter.

BT - 07 nov 13 kl. 13:15

Vildsvinsstammen behöver begränsas

Vildsvinen orsakar skador för många miljoner varje år, och i vissa delar av landet är människor till och med rädda för att röra sig i skog och mark på grund av vildsvinen. På mina resor runt om i landet har jag tagit del av människors berättelser om hur de sitter vakna nätter igenom för att skydda sina grödor och sin egendom, jag har på nära håll sett vilken skada vildsvinen kan göra på en åker. Det är ingen vacker syn.

E24 - 24 jul 12 kl. 14:20

Källor: Peugeot kräver statligt stöd

Vill undvika fler fabriksnedläggningar..

DI - 26 feb 15 kl. 11:11

EU-källor: Grekland behöver ytterligare 188,5 miljarder

Grekland kommer att behöva nya lån på 20 miljarder euro, 188,5 miljarder kronor, redan i juli..

SVT - 29 okt 15 kl. 10:34

Diplomatkällor: EU häver vitryska sanktioner

EU kommer att tillfälligt häva merparten av sanktionera riktade mot Vitryssland. Landet som brukar kallas Europas sista Diktatur..

DI - 29 okt 15 kl. 10:36

Källor: EU häver sanktioner mot Vitryssland

EU väntas vid lunchtid i dag fatta det formella beslutet att tillfälligt häva merparten av sina sanktioner mot Vitryssland, uppger Reuters..

Sydsvenskan - 03 apr 16 kl. 06:01

Försökte hoppa över till Vita huset

En man har gripits i Washington DC sedan han i fredags kväll försökt att hoppa över staketet till Vita huset, rapporterar CNN.Det är den andra incidenten bara den här veckan vid presidentbostaden.I måndags försökte en kvinna flytta på en avspärrning i samband med ett påskfirande som allmänheten bjudits in till och som presidentparet medverkade på.

Helsingborgs Dagblad - 08 nov 17 kl. 21:40

Källor: Ska storaffär bli av måste CNN säljas

Om teleoperatören AT&T:s jätteköp av mediekoncernen Time Warner ska bli verklighet kräver justitiedepartementet att president Donalds Trumps främsta hatobjekt, nyhetskanalen CNN, säljs. Men AT&T uppges vara redo att slåss för att slippa avyttra några b.

DI - 08 nov 17 kl. 21:51

Källor: Ska storaffär bli av måste CNN säljas

Om teleoperatören AT&T:s jätteköp av mediekoncernen Time Warner ska bli verklighet kräver justitiedepartementet att president Donalds Trumps främsta hatobjekt, nyhetskanalen CNN, säljs. Men AT&T uppges vara redo att slåss för att slippa avyttra några bolag..

Fler nyheter från DN

DN - 12 timmar sedan

Svenskar äter mindre fisk och skaldjur

Den genomsnittliga svensken äter fisk 1,4 gånger per vecka, visar en rapport från Norges sjömatråd. Det är mindre än Livsmedelsverkets rekommendationer på två till tre gånger i veckan..

DN - I förrgår: 21:44

Nigerian fälld för mejlbedrägerier i USA

En nigeriansk medborgare dömdes på torsdagen till fängelse i tre år och fem månader av en domstol i New York, efter att ha befunnits skyldig till mejlbedrägerier. Den 30-årige mannen erkände delaktighet i brott där tusentals USA-företag lurats på miljontals dollar..

DN - I förrgår: 19:18

Skilsmässolägenheter i nytt norskt bostadsprojekt

Ett bostadsprojekt i Oslo vill prova ett nytt sätt att bo för skilda föräldrar: Barnen bor i mitten med pappan i en lägenhet på ena sidan och mamma i en lägenhet på den andra. .

DN - I förrgår: 15:55

Hur gör vi med framtidsfullmakten?

Britt-Marie Svensson, chefsjurist och grundare av Bra juridik, svarar på läsarnas frågor om familjejuridik. Mejla till juristen@dn.se.

DN - I förrgår: 13:10

Så blir kommunalskatten i din kommun

En sammanställning på hur stor kommunalskatten blir i landets kommuner presenterades av SCB på fredagen. I 13 kommuner får invånarna räkna med en höjd skattesats medan man i fyra kommuner i stället kan räkna med en sänkning, enligt Statistiska centralbyrån (SCB)..

DN - I förrgår: 12:20

De förlorar på H&M:s kursras – miljardvärden borta i klädjätten

Ägarfamiljen Persson och svenskarna blir stora förlorare på H&M-aktiens ras på börsen. Fallet med 15 procent innebär miljarder i minskat värde för pensionsfonder och sparare. .

DN - I förrgår: 10:28

Flera frihetsberövade i Falcon Funds

Ekobrottsmyndigheten har gjort ett omfattande tillslag i härvan kring misstänkta brott i pensionsbolaget Falcon Funds. .

DN - I förrgår: 08:54

Nätneutraliteten ska hävas – ramaskri från Silicon Valley

SAN FRANCISCO. Ett digitalt ramaskri hördes från Silicon Valleys internetföretag efter beskedet att regeringen upphäver den så kallade nätneutraliteten. Enligt flera tongivande röster på amerikanska teknikföretag kan beskedet innebära allvarliga hot mot Silicon Valleys unika innovationsklimat..

DN - I förrgår: 09:40

"Pensionsåldern måste vara flexibel"

Robert Färestål är 50 år och tycker att det är skrämmande att det bara är femton år tills han ska gå i pension. Att pensionsåldern ska höjas tycker han är bra.  – Bara det finns lite valmöjlighet så är det positivt, säger han.

DN - I förrgår: 09:18

Sparekonomen: Det blev ingen julklapp från H&M

H&M har inte lyckats vända den negativa trenden. Bolaget växer inte tillräckligt snabbt på nätet, anser sparekonomen Claes Hemberg. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.