DI > Ekonomi

Tuesday, 20 March, 16:44

Liknande nyheter

Taggar: Ett radhusblev , startenför , fastighetsimperiet
Skånskan - 21 maj 17 kl. 10:00

Gammal biograf blir radhus

HARLÖSA Under olika tidsperioder har husets funktionen växlat mellan biograf, idrottshall och samlingslokal för en motorcykelklubb.
Nu planerar den nya fastighetsägaren att förvandla Harlösabyggnaden till fyra radhus. ERWP.

Trelleborgs Allehanda - 05 dec 12 kl. 18:30

Fem radhus planeras vid Akka livs

Fastighetsbolaget Alsingevallen planerar att bygga fem radhus på tomten vid Köpingegatan där gamla Akka livs ligger.
Den före detta butiken Akka livs har stått tom en tid och nu ska det alltså bli bostäder på tomten istället. Ännu så länge har dock bolaget bara fått rivningslov för att ta ner den gamla butikslokalen.

Cornucopia - 13 nov 13 kl. 14:05

Tomt med BR-radhus värd 70% mer

En kort inflikning angående tidigare exempel på bostadsrättsradhus på tidigare villatomt. Den aktuella tomten åsätts ett marknadspris om ca 11 MSEK i den ekonomiska planen. Men i våras såldes tomten till exploatörerna för 6.

BT - 16 apr 14 kl. 19:00

Vill bygga radhus på centrumtak

Kjell Berggren vill bygga 20 radhus på taket med utsikt över Pinocchio. – Jag såg potentialen och när det började talas om att förtäta staden så klickade det till i huvudet, säger han. Kjell Berggren, ägare till fastighetsbolaget Kanico, stod bakom den stora omgörningen av Simonsland.

Trelleborgs Allehanda - 27 sep 14 kl. 09:00

Boende ger inte upp kampen mot radhus

Foto: Tomas Nyberg
De elva nya radhusen i Krooks by på Stavstensudde har kommit ett steg närmare ett förverkligande. Efter att samhällsbyggnadsnämnden sagt ja till planerna är det enda som återstår ett beslut i kommunfullmäktige. Men det finns boende som inte har gett upp hoppet om att få slippa husen.

Cornucopia - 22 nov 15 kl. 09:33

13.4 MSEK för ett radhus?

Isobel Hadley-Kamptz (IHK) konstaterar i en ledare hos DT.se att "vanligt folk" inte längre har råd med ett radhus. Andemeningen är korrekt, men argumentationen något förenklad.

Skånskan - 15 jan 16 kl. 10:00

Han ska bygga radhus i egen regi

HÖÖR Redan nästa år hoppas den nya markägaren Henrik Fors-Ellnér att dra igång bostadsbygget på det nya området.
Hans plan är att sälja tomter för villabyggen och att bygga radhus i egen regi som sedan ska hyras ut genom hans fastighetsbolag.Redan för ett år sedan började han spana på området och i höstas klippte han till och köpte markområdet i Fogdaröd från det intilliggande vårdföretaget.

Skånskan - 28 apr 16 kl. 14:00

Vill bygga radhus på Segestrand

SVEDALA Läget ser helt annorlunda ut för Veidekke bostad som i flera år skjutit upp byggstarten för bostadsrätter på Segestrand. Nu vill man bygga radhus istället för lägenheter och har presenterat förslaget för Svedala kommun.– Vi har gjort en kundundersökning och den visar att många gärna vill flytta till Svedala.

Västerbottens Folkblad - 20 jun 16 kl. 11:05

Brandskyddet i radhus ska kontrolleras

Brandskyddet på radhusvindar i Umeå kommun ska kontrolleras av Brandförsvar och säkerhet med start i juli. Kontrollen är en del i ett treårigt projekt för att förbättra säkerheten i Umeås radhus. – Det är ett välkänt problem att en brand i ett radhus snabbt kan spridas till övriga radhus i en länga.

BT - 15 apr 11 kl. 11:25

Dålig brandsäkerhet i radhus

Brandsäkerheten i radhus får kritik. Det går att förbättra brandskyddet, men många byggföretag följer Boverkets krav som enligt kritiker är alldeles för låga.
- Ansvaret för den låga nivån ligger på Boverket.

Västerbottens Folkblad - 23 maj 11 kl. 15:15

Nya radhus med sjöutsikt

UMEÅ Nu byggs 23 nya radhus vid Nydalasjön med en prislapp från 2 905 000 kronor. FOTO: GAMLIA FASTIGHETER UMEÅ Nu byggs 23 nya radhus vid Nydalasjön med en prislapp från 2.905.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Zuckerberg sålde aktier för 7,3 miljarder innan skandalen

Facebooks vd Mark Zuckerberg har hittills i år sålt cirka 5 miljoner aktier för cirka 7,3 miljarder kronor, och därmed tjänat 368 miljoner dollar jämfört med om han hade sålt dem efter det kursfall som följt på fredagens dataskandal i bolaget..

DI - 3 minuter sedan

Dollarn återhämtade sig

Europaräntorna steg överlag på tisdagen, och även USA-räntorna var upp medan dollarn återhämtade måndagens tapp. .

DI - 15 minuter sedan

USA-tullar tar över G20-mötet

USA:s planerade tullar på stål och aluminium och risken för handelskrig överskuggar G20-mötet som pågår i Buenos Aires..

DI - 15 minuter sedan

Försäljningschef köper aktier i Episurf

Göran Martinsson har den 19 mars köpt 10.000 stycken aktier i Episurf Medical där han är försäljningschef..

DI - 30 minuter sedan

E-handelsboom slår mot fastighetsmarknaden

Investerarintresset för kommersiella lokaler i Norden är generellt fortsatt högt.  Samtidigt syns tecken på ett markant skifte avseende framtidstron för investeringar i handelslokaler i Sverige..

DI - 30 minuter sedan

Även vd har sålt aktier i budaktuella Orasolv

Hans Michael Lagerbäck har den 19 mars sålt 746.666 stycken aktier i Orasolv där han är vd. Aktierna såldes till kursen 0,29 kronor per aktie, till ett totalt pris av 216.

DI - 45 minuter sedan

850.000 hushåll kan bli utan TV4:s kanaler

I natt kan närmare 850.000 hushåll som är kunder till Telenorägda Canal Digital och Bredbandsbolaget stå utan TV4:s kanaler..

DI - 45 minuter sedan

Polisens nummer 11414 ligger nere

Polisens växelnummer 11414 ligger nere. Felet blev känt vid 12.30-tiden.

DI - 1 timme sedan

New York-börser: Oljepriset erbjuder stöd i USA

Wall Street öppnade på plus under tisdagen efter måndagens nedgångar med nästan 1,5 procent på New York-börsen. Facebook fortsatte dock ned på uppgifter om att USA:s handelsmyndighet FTC granskar hur bolaget behandlat sina användares data..

DI - 1 timme sedan

Facebook fortsätter falla

Härvan kring analysföretaget Cambridge Analytica fortsätter att pressa Facebook på börsen. En bit in i tisdagens handel har aktien backat drygt 3 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.