DI > Ekonomi

Monday, 18 December, 02:15

DI - 08 nov 17 kl. 20:51

Storbritanniens biståndsminister avgårStorbritanniens biståndsminister Priti Patel avgår sedan det avslöjats att hon haft hemliga möten med israeliska toppolitiker och organisationer under en semesterresa till landet. Det är andra ministern som slutar på kort tid i premiärminister Theresa Mays regering..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Priti Patel, Theresa Mays

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storbritanniens, biståndsminister, avgår
SR - 08 nov 17 kl. 20:21

Storbritanniens biståndsminister Priti Patel avgår

Storbritanniens biståndsminister Priti Patel avgår, rapporterar nyhetsbyrån Reuter..

Nyhetskanalen - 18 sep 12 kl. 16:43

Biståndsminister Gunilla Carlsson besöker Somalia

Utmaningarna är fortfarande enorma, men det finns många goda nyheter från Somalia. Biståndsminister Gunilla Carlsson besökte landet på tisdagen - och är imponerad.-Det är roligt att se att det finns hopp, säger hon på telefon till TT från huvudstaden Mogadishu.

HBL - 15 mar 13 kl. 09:20

Biståndsminister Hautala betalade hantverkare svart

Biståndsminister Heidi Hautala (Gröna) betalade hösten 2009 en hantverkare och en städerska svart när hon renoverade sin bostad i centrum av Helsingfors. Nu ifrågasätts hennes trovärdighet som minister, skriver Hbl. Enligt Iltalehti, som var först med nyheten, fick hantverkaren 600 euro svart för arbetet.

UNT - 19 aug 14 kl. 15:00

Biståndsminister tiger om skandalen

Det finns, som biståndsminister Hillevi Engström (M) skriver på UNT Debatt 11 /8 , flera skäl att känna oro för biståndets framtid, men själv slåss hon mot väderkvarnar , skriver Fi:s Kenneth Hermele och Annami Löfving..

Regeringen - 21 jun 12 kl. 17:43

Biståndsminister Gunilla Carlsson om slutdokumentet vid Rio+20

Biståndsminister Gunilla Carlsson är på plats i Rio för att delta i FN:s hållbarhetskonferens, Rio+20. Förhandlingarna har pågått under en tid. Under onsdagen enades man om ett slutdokument.

Sydsvenskan - 17 sep 13 kl. 14:56

Engström ny biståndsminister

Gunilla Carlsson slutar som biståndsminister och ersätts av arbetsmarknadsminister Hillevi Engström. Hennes post tas över av Elisabeth Svantesson (M), sade statsministern i sin regeringsförklaring.
.

Regeringen - 17 sep 13 kl. 15:14

Elisabeth Svantesson utsedd till arbetsmarknadsminister och Hillevi Engström utsedd till biståndsminister

Statsminister Fredrik Reinfeldt har i dag utsett Elisabeth Svantesson till arbetsmarknadsminister och chef för arbetsmarknadsdepartementet. Hillevi Engström har utsetts till biståndsminister.Elisabeth Svantesson kommer från Örebro och har varit riksdagsledamot sedan 2006.

BT - 03 okt 14 kl. 09:37

FLASH:Lövin ny biståndsminister

EU-parlamentarikern Isabella Lövin (MP) blir ny biståndsminister. Peter Hultqvist (S) blir försvarsminister. Mer information kommer inom kort..

UNT - 03 okt 14 kl. 09:37

FLASH:Lövin ny biståndsminister

EU-parlamentarikern Isabella Lövin (MP) blir ny biståndsminister..

Kristianstadsbladet - 03 okt 14 kl. 09:37

FLASH:Lövin ny biståndsminister

EU-parlamentarikern Isabella Lövin (MP) blir ny biståndsminister. Peter Hultqvist (S) blir försvarsminister.
Mer information kommer inom kort..

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Danska åkeriförbundet vill ha stopp för statligt stöd till Postnord

Tålamodet för krisdrabbade Postnord Danmark tryter för det danska åkeriförbundet DTL. Nu har DTL vänt sig till EU-kommissionen för att ifrågasätta varför bolaget ska få statligt stöd från Danmark och Sverige, skriver Dagens Nyheter..

DI - 3 timmar sedan

Ny vd för Engelska Skolan

Annette Brodin Rampe har utsetts till ny vd för Internationella Engelska Skolan. Hon efterträder Fredrik Åkerman som varit tillförordnad vd och koncernchef sedan i augusti i år, enligt ett pressmeddelande sent på söndagskvällen..

DI - 4 timmar sedan

Saudisk kronprins köpte franskt slott för 2,5 miljarder

Den saudiska kronprinsen Mohammad bin Salman har avslöjats som ägare till ett franskt slott som beskrivs som världens mest exklusiva hem, skriver The New York Times..

DI - 5 timmar sedan

Han byggde mångmiljonindustri på kroppkakor

FÄRJESTADEN. Yrkesfiskaren, åkeriägaren och billackeraren Gillis Dahlström bytte spår och byggde en mångmiljonindustri med kroppkakan i centrum. Nu väntar ännu en storinvestering – med nya planer för den öländska delikatessen..

DI - 5 timmar sedan

Myndighet pekar ut hot inför svenska valet

Nästa år är det val i Sverige och det finns en oro för att främmande makter kan försöka påverka valet. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) har granskat vilka områden som kan vara mest sårbara, skriver Dagens Nyheter..

DI - 5 timmar sedan

Uppgifter: EU-kommissionen ska utreda Ikeas skatt

Nu tar EU ett reellt steg i att granska om Ikea oriktigt undvikit att betala nära en miljard euro (nästan 10 miljarder kronor) i skatt..

DI - 6 timmar sedan

Allra planerar att stämma Deloitte på miljardbelopp

Skandalbolaget Allra planerar att stämma sin tidigare revisionsbyrå Deloitte på minst 1,9 miljarder kronor. Det framgår av ett brev som Di har tagit del av..

DI - 6 timmar sedan

Brittisk diplomat mördad i Libanon

En brittisk diplomat som arbetade för Storbritanniens ambassad i Beirut har hittats mördad, bekräftar libanesisk polis. Mordet ska inte vara politiskt motiverat, enligt myndighetskälla..

DI - 7 timmar sedan

Friidrottaren hoppar på retrotrend

Efter 20 år i friidrotten återvände längdhopparen Peter Häggström Lindecrantz till sin hemstad Borås. I textilhuvudstaden har han startat sitt eget sportmärke med retrokläder..

DI - 7 timmar sedan

USA tipsade Ryssland om terrorattack

Rysslands president Vladimir Putin har ringt USA:s president Donald Trump för att tacka honom för information som gjort det möjligt att förhindra en terrorattack i Ryssland, enligt Nyhetsbyrån Interfax som refererar till källor från Kreml..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.