DI > Ekonomi

Tuesday, 17 July, 06:04

DI - 08 nov 17 kl. 20:51

Storbritanniens biståndsminister avgårStorbritanniens biståndsminister Priti Patel avgår sedan det avslöjats att hon haft hemliga möten med israeliska toppolitiker och organisationer under en semesterresa till landet. Det är andra ministern som slutar på kort tid i premiärminister Theresa Mays regering..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Priti Patel, Theresa Mays

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storbritanniens, biståndsminister, avgår
SR - 08 nov 17 kl. 20:21

Storbritanniens biståndsminister Priti Patel avgår

Storbritanniens biståndsminister Priti Patel avgår, rapporterar nyhetsbyrån Reuter..

Nyhetskanalen - 18 sep 12 kl. 16:43

Biståndsminister Gunilla Carlsson besöker Somalia

Utmaningarna är fortfarande enorma, men det finns många goda nyheter från Somalia. Biståndsminister Gunilla Carlsson besökte landet på tisdagen - och är imponerad.-Det är roligt att se att det finns hopp, säger hon på telefon till TT från huvudstaden Mogadishu.

HBL - 15 mar 13 kl. 09:20

Biståndsminister Hautala betalade hantverkare svart

Biståndsminister Heidi Hautala (Gröna) betalade hösten 2009 en hantverkare och en städerska svart när hon renoverade sin bostad i centrum av Helsingfors. Nu ifrågasätts hennes trovärdighet som minister, skriver Hbl. Enligt Iltalehti, som var först med nyheten, fick hantverkaren 600 euro svart för arbetet.

UNT - 19 aug 14 kl. 15:00

Biståndsminister tiger om skandalen

Det finns, som biståndsminister Hillevi Engström (M) skriver på UNT Debatt 11 /8 , flera skäl att känna oro för biståndets framtid, men själv slåss hon mot väderkvarnar , skriver Fi:s Kenneth Hermele och Annami Löfving..

Regeringen - 21 jun 12 kl. 17:43

Biståndsminister Gunilla Carlsson om slutdokumentet vid Rio+20

Biståndsminister Gunilla Carlsson är på plats i Rio för att delta i FN:s hållbarhetskonferens, Rio+20. Förhandlingarna har pågått under en tid. Under onsdagen enades man om ett slutdokument.

Sydsvenskan - 17 sep 13 kl. 14:56

Engström ny biståndsminister

Gunilla Carlsson slutar som biståndsminister och ersätts av arbetsmarknadsminister Hillevi Engström. Hennes post tas över av Elisabeth Svantesson (M), sade statsministern i sin regeringsförklaring.
.

Regeringen - 17 sep 13 kl. 15:14

Elisabeth Svantesson utsedd till arbetsmarknadsminister och Hillevi Engström utsedd till biståndsminister

Statsminister Fredrik Reinfeldt har i dag utsett Elisabeth Svantesson till arbetsmarknadsminister och chef för arbetsmarknadsdepartementet. Hillevi Engström har utsetts till biståndsminister.Elisabeth Svantesson kommer från Örebro och har varit riksdagsledamot sedan 2006.

BT - 03 okt 14 kl. 09:37

FLASH:Lövin ny biståndsminister

EU-parlamentarikern Isabella Lövin (MP) blir ny biståndsminister. Peter Hultqvist (S) blir försvarsminister. Mer information kommer inom kort..

UNT - 03 okt 14 kl. 09:37

FLASH:Lövin ny biståndsminister

EU-parlamentarikern Isabella Lövin (MP) blir ny biståndsminister..

Kristianstadsbladet - 03 okt 14 kl. 09:37

FLASH:Lövin ny biståndsminister

EU-parlamentarikern Isabella Lövin (MP) blir ny biståndsminister. Peter Hultqvist (S) blir försvarsminister.
Mer information kommer inom kort..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Kalendern: Detta händer tisdagen den 17 juli

Här är dagens viktigaste hållpunkter..

DI - 15 minuter sedan

Trump får kritik på hemmaplan för Putin-mötet

Att USA:s president Donald Trump vid mötet med Rysslands president Vladimir Putin i Helsingfors på måndagen vägrade att anklaga Ryssland för inblandning i valet 2016 får omfattande kritik på hemmaplan, även bland republikaner. Det rapporterar Reuters..

DI - 30 minuter sedan

Stark tillväxt lyfter Australiens inflation

En allt starkare ekonomi väntas gradvis sänka arbetslösheten och lyfta inflationen, men det finns inga starka skäl att höja räntan i närtid..

DI - 45 minuter sedan

Uppåt i Tokyo – nedåt i Hongkong

Rädsla för ett överutbud av olja kyler av Asiens börser, medan minskad oro kring handelskrig Kina-USA agerar stärkande..

DI - 45 minuter sedan

Trump i kongressmöte i dag

Donald Trump håller i dag ett möte med kongressledamöter, meddelar Vita huset..

DI - 1 timme sedan

Världens bästa bokhandel finns i Sverige

I världens bästa bokhandel trängs över 13.000 titlar. Här ser man inte e-handelsjättarna som konkurrenter och lägger inte krutet på bästsäljare.

DI - 7 timmar sedan

Artisten Viktoria Tocca tar ton som musikalentreprenör

När rollerna uteblev på hemmaplan satte hon upp en egen föreställning. Nu går Viktoria Tocca vidare med akt två i sitt företagsbygge som producent för musikalen Broarna i Madison County..

DI - 7 timmar sedan

Färre nya Netflix-abonnenter än väntat

Netflix fick färre nya abonnenter under andra kvartalet än väntat. Efter ett succéår på börsen hade investerare och analytiker höjt ett varningens finger för en svag kvartalsrapport från tv-tjänsten..

DI - 7 timmar sedan

New York-börser: Oljepriset tappade efter oro över utbud

Amerikanska börser inledde veckan med små rörelser. Donald Trump och Vladimir Putin träffades i Helsingfors för att bland annat diskutera handel, kärnvapen och Kina. Samtalen på måndagen var direkta och djupt produktiva och gick mycket bra, enligt Donald Trump.

DI - 8 timmar sedan

Så förhindrar du stöld – håll tjuvarna borta i sommar

Under sommaren är det flera typer av stöld som skjuter i höjden. Men det finns proaktiva åtgärder du kan ta till, enligt försäkringsbolaget If..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.