DI > Ekonomi

Friday, 23 March, 23:55

DI - 08 nov 17 kl. 20:51

Storbritanniens biståndsminister avgårStorbritanniens biståndsminister Priti Patel avgår sedan det avslöjats att hon haft hemliga möten med israeliska toppolitiker och organisationer under en semesterresa till landet. Det är andra ministern som slutar på kort tid i premiärminister Theresa Mays regering..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Priti Patel, Theresa Mays

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storbritanniens, biståndsminister, avgår
SR - 08 nov 17 kl. 20:21

Storbritanniens biståndsminister Priti Patel avgår

Storbritanniens biståndsminister Priti Patel avgår, rapporterar nyhetsbyrån Reuter..

Nyhetskanalen - 18 sep 12 kl. 16:43

Biståndsminister Gunilla Carlsson besöker Somalia

Utmaningarna är fortfarande enorma, men det finns många goda nyheter från Somalia. Biståndsminister Gunilla Carlsson besökte landet på tisdagen - och är imponerad.-Det är roligt att se att det finns hopp, säger hon på telefon till TT från huvudstaden Mogadishu.

HBL - 15 mar 13 kl. 09:20

Biståndsminister Hautala betalade hantverkare svart

Biståndsminister Heidi Hautala (Gröna) betalade hösten 2009 en hantverkare och en städerska svart när hon renoverade sin bostad i centrum av Helsingfors. Nu ifrågasätts hennes trovärdighet som minister, skriver Hbl. Enligt Iltalehti, som var först med nyheten, fick hantverkaren 600 euro svart för arbetet.

UNT - 19 aug 14 kl. 15:00

Biståndsminister tiger om skandalen

Det finns, som biståndsminister Hillevi Engström (M) skriver på UNT Debatt 11 /8 , flera skäl att känna oro för biståndets framtid, men själv slåss hon mot väderkvarnar , skriver Fi:s Kenneth Hermele och Annami Löfving..

Regeringen - 21 jun 12 kl. 17:43

Biståndsminister Gunilla Carlsson om slutdokumentet vid Rio+20

Biståndsminister Gunilla Carlsson är på plats i Rio för att delta i FN:s hållbarhetskonferens, Rio+20. Förhandlingarna har pågått under en tid. Under onsdagen enades man om ett slutdokument.

Sydsvenskan - 17 sep 13 kl. 14:56

Engström ny biståndsminister

Gunilla Carlsson slutar som biståndsminister och ersätts av arbetsmarknadsminister Hillevi Engström. Hennes post tas över av Elisabeth Svantesson (M), sade statsministern i sin regeringsförklaring.
.

Regeringen - 17 sep 13 kl. 15:14

Elisabeth Svantesson utsedd till arbetsmarknadsminister och Hillevi Engström utsedd till biståndsminister

Statsminister Fredrik Reinfeldt har i dag utsett Elisabeth Svantesson till arbetsmarknadsminister och chef för arbetsmarknadsdepartementet. Hillevi Engström har utsetts till biståndsminister.Elisabeth Svantesson kommer från Örebro och har varit riksdagsledamot sedan 2006.

BT - 03 okt 14 kl. 09:37

FLASH:Lövin ny biståndsminister

EU-parlamentarikern Isabella Lövin (MP) blir ny biståndsminister. Peter Hultqvist (S) blir försvarsminister. Mer information kommer inom kort..

UNT - 03 okt 14 kl. 09:37

FLASH:Lövin ny biståndsminister

EU-parlamentarikern Isabella Lövin (MP) blir ny biståndsminister..

Kristianstadsbladet - 03 okt 14 kl. 09:37

FLASH:Lövin ny biståndsminister

EU-parlamentarikern Isabella Lövin (MP) blir ny biståndsminister. Peter Hultqvist (S) blir försvarsminister.
Mer information kommer inom kort..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Bättre tider för schweiziska klockmakare

De schweiziska urmakarna har kämpat i motvind de senaste åren, men nu går branschen mot bättre tider. Under årets första månader har alplandets klockexport lyft rejält. .

DI - 1 timme sedan

Svenska universitet mål för iransk cyberattack

USA anklagar ett iranskt företag för att på uppdrag av det mäktiga Revolutionsgardet ha utfört cyberattacker mot hundratals universitet världen över. Ett av de länder som räknas upp i det amerikanska åtalet är Sverige..

DI - 2 timmar sedan

Säpochefen i KU: Verkade inte tas på allvar

Säkerhetspolisen var tydlig i sina varningar om riskerna för en it-läcka hos Transportstyrelsen. Inför Konstitutionsutskottet har Säpochefen berättat att regeringen och myndighetsledningen "inte verkade ta det hela på allvar"..

DI - 2 timmar sedan

Peter Fellman: Trumps tullar skrämmer

NEW YORK. Medvinden för Donald Trump har vänt till motvind.  Såväl strafftullarna som det hotande handelskriget gör nu att investerarna på Wall Street inte längre stryker Donald Trumps orange kalufs medhårs..

DI - 2 timmar sedan

Kraftigt nedåt på Wall Street – fortsatt oro

USA-börserna backade kraftigt på fredagen som blev en skakig handelsdag där det stora tappet kom mot slutet av sessionen. .

DI - 2 timmar sedan

Elon Musk hakar på Facebook-bojkott

Entreprenören Elon Musk blev utmanad att ta bort sidorna för sina företag Space X och Tesla på Facebook – och några minuter senare var de borta..

DI - 2 timmar sedan

Villabyggare målar en ljus framtid

Trots oron på bostadsmarknaden i storstäderna ser småhustillverkarna ljust på framtiden. Det finns ett uppdämt behov som stimulerar efterfrågan. Men historiskt sett är branschen mycket konjunkturkänslig.

DI - 2 timmar sedan

Finansiering spökar för snabbväxande Derome

Trä- och husföretaget Derome har växt rejält de senaste åren och en god marknad har bäddat för investeringar. Men nu märks inbromsningen på bostadsrättsmarknaden i Stockholm allt tydligare och orderingången krymper.

DI - 3 timmar sedan

Husrannsakan görs hos Cambridge Analytica

Högsta domstolen i Storbritannien har gett den brittiska datainspektionen tillstånd för husrannsakan hos dataanalysföretaget Cambridge Analytica, sedan företaget samlat in information om miljontals Facebook-användare..

DI - 3 timmar sedan

Vizcarra insvuren som Perus president

Martin Vizcarra, 55, har svurits in som Perus nye president sedan kongressen formellt accepterat Pedro Pablo Kuczynski avgång..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.