DI > Ekonomi

Thursday, 19 July, 11:50

DI - 08 nov 17 kl. 13:31

Carlström söker friare till FingerprintFingerprint Cards skulle må bra av att få en industriell partner av större storlek för att snabbare kunna utveckla och få ut sin teknik på marknaden. Det säger Johan Carlström, Fingerprints storägare och tidigare vd, till Nyhetsbyrån Direkt i en intervju..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Fingerprint, Cards, Johan Carlström, Nyhetsbyrån Direkt

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Carlström, söker, friaretill , Fingerprint
SvD - 19 apr 17 kl. 14:34

Carlström: ”Rollén försöker sno Fingerprint"

Fingerprints huvudägare Johan Carlström har spridit rykten att Hexagons vd Ola Rollén tänker lägga ett fientligt bud på Fingerprint – och att det är Rollén som ligger bakom blankningarna i bolaget. Det framgår av chattloggar som SvD har tagit del av. ”Han försöker sno bolaget med hjälp av kineserna”, skriver Carlström i oktober..

Affärsvärlden - 11 sep 15 kl. 07:14

Carlström sitter kvar i Fingerprint även vid fällande dom

Fingerprint Cards tidigare vd Johan Carlström kommer finnas kvar i bolaget oavsett hur det går när Ekobrottsmyndighetens åklagare väcker åtal mot honom rörande insiderbrott..

SvD - 14 sep 15 kl. 10:28

Carlström ökar ägandet i Fingerprint

Johan Carlström har de facto ökat sitt innehav i Fingerprint Cards via Danske Bank och ligger bakom det twitterkonto som i helgen uppgav bland annat detta..

E24 - 02 jun 16 kl. 15:40

Carlström flyttar aktier i Fingerprint: ”Ökar flexibiliteten”

Att Fingerprint Cards storägare Johan Carlström flyttar en del av sitt privata innehav från en svensk till en utländsk kapitalförsäkring handlar om att öka flexibiliteten – inte om att minska transparensen inför en kommande lagändring kring redovisning av innehav i kapitalförsäkringar. Det säger han i en kommentar till Nyhetsbyrån Direkt..

Expressen - 10 okt 16 kl. 07:44

Johan Carlström har lämnat Fingerprint

Johan Carlström lämnar sin roll som affärsutvecklare på Fingerprint, meddelade bolaget på måndagsmorgonen. Den före detta vd:n är bland annat åtalad för grovt insiderbrott. – Det innebär ju i alla fall att en våt filt lyfts från Fingerprints vd.

SvD - 13 okt 16 kl. 15:07

Insiderspel när Carlström tog makten i Fingerprint

Fingerprints förre vd och nuvarande huvudägare Johan Carlström hade tillgång till kursdrivande och ännu opublicerad information när han tillsammans med fyra andra investerare kom över samtliga A-aktier i Fingerprint. Det framgår av mejl som SvD har tagit del av..

DI - 03 jan 17 kl. 21:39

Carlström tar grepp om Fingerprint

Johan Carlström stärker greppet om det holdingbolag som kontrollerar samtliga A-aktier i Fingerprint Cards. Det betyder samtidigt att någon av styrelseledamöterna Urban Fagerstedt eller Lars Söderfjell har minskat sitt indirekta ägande..

PrivataAffärer - 19 apr 17 kl. 07:57

Uppgifter: Carlström sprider budrykten om Fingerprint

Fingerprint Cards huvudägare Johan Carlström ska, enligt uppgifter till SvD, via chattfunktioner i sociala medier sprida uppgifter om ett kommande bud på bolaget....

DI - 20 apr 17 kl. 22:35

Carlström dominerar fortfarande i Fingerprint

Drygt 400 aktieägare närvarade vid Fingerprint Cards årsstämma i Göteborg på torsdagen. Det blev tydligt att storägaren Johan Carlström helt håller bolaget i sin hand..

DN - 26 apr 18 kl. 09:06

Kontroversielle Carlström mot comeback i Fingerprint

Fingerprint Cards kontroversielle huvudägare Johan Carlström väntas göra comeback i styrelsen. .

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Minskad vinst för Kone

STOCKHOLM (Direkt) Kone redovisar ett rörelseresultat på 281 miljoner euro (336) för det andra kvartalet 2018. Väntat var enligt Inquiry Financials prognossammanställning ett rörelseresultat om 305 miljoner euro..

DI - 30 minuter sedan

Finansforskaren: Så lyckas du med ditt sparande

Finansforskaren Linnéa Schmidt vet hur man lyckas med sitt sparande. Här delar hon sina bästa tips med Di:s läsare. "Utnyttja semesterdagarna under parasollet till att se över din budget", säger hon..

DI - 30 minuter sedan

Pundfall efter svag detaljhandelsstatistik

En oväntad nedgång för brittisk detaljhandel i juni, ned med 0,5 procent, drog ned det brittiska pundet till den lägsta kursen mot dollar på nästan ett år..

DI - 30 minuter sedan

Evolution Gaming-chef dumpar aktier

STOCKHOLM (Direkt) Sebastian Johannisson har den 18 juli, alltså på onsdagen, sålt 80.000 aktier i Evolution Gaming där han har titeln "Chief Commercial Officer". .

DI - 45 minuter sedan

Storytel-topp miljonsäljer aktier

Morten Strunge, storägare och styrelseledamot i Storytel, har sålt 37.640 aktier i ljudboksbolaget, för 145 kronor styck, vilket motsvarar en likvid på nära 5,5 miljoner kronor..

DI - 45 minuter sedan

Räntor och valutor: Pundet pressas nedåt

Europaräntorna handlas överlag svagt upp på torsdagen, med tyska räntor 1 punkt högre. Europabörserna är mestadels ned och oljan har fallit.  USA-räntorna steg på onsdagskvällen och har fortsatt lite högre i den europeiska handeln.

DI - 45 minuter sedan

Jordens hemlis – ruvar på enorm diamantgömma

Människan har länge haft dille på diamant, i jakten på det mest exklusiva. Nu visar det sig att mineralen inte alls är särskilt sällsynt. Enligt nya forskarrön gömmer jordens inre ofattbara mängder bling..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Staten skjuter in miljarder till indiska banker

Den indiska regeringen väntas meddela en ny kapitalinjektion i indiska banker om två veckor, rapporterar Nikkei Asian Review och hänvisar till källor inom finansdepartementet. .

DI - 1 timme sedan

Biljättarna varnar: Tullar kommer kosta 730 miljarder – per år

Alliansen som bland annat består av biltillverkarna GM, Volkswagen och Toyota har uppgett att de kommer varna handelsdepartementet för konsekvenserna i USA till följd av tullar på bilar från EU. Det rapporterar Reuters..

DI - 1 timme sedan

EU laddar för tullsmocka – om Trump inför biltullar

EU kommer överväga att införa tullar på kol, läkemedel och kemiprodukter från USA om Donald Trump inför importbegränsningar på europeiska bilar.  Det skriver Reuters med hänvisning till tyska tidningen Wirtschaftswoche. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.