DI > Ekonomi

Wednesday, 21 March, 10:21

DI - 08 nov 17 kl. 13:31

Carlström söker friare till FingerprintFingerprint Cards skulle må bra av att få en industriell partner av större storlek för att snabbare kunna utveckla och få ut sin teknik på marknaden. Det säger Johan Carlström, Fingerprints storägare och tidigare vd, till Nyhetsbyrån Direkt i en intervju..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Fingerprint, Cards, Johan Carlström, Nyhetsbyrån Direkt

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Carlström, söker, friaretill , Fingerprint
SvD - 19 apr 17 kl. 14:34

Carlström: ”Rollén försöker sno Fingerprint"

Fingerprints huvudägare Johan Carlström har spridit rykten att Hexagons vd Ola Rollén tänker lägga ett fientligt bud på Fingerprint – och att det är Rollén som ligger bakom blankningarna i bolaget. Det framgår av chattloggar som SvD har tagit del av. ”Han försöker sno bolaget med hjälp av kineserna”, skriver Carlström i oktober..

Affärsvärlden - 11 sep 15 kl. 07:14

Carlström sitter kvar i Fingerprint även vid fällande dom

Fingerprint Cards tidigare vd Johan Carlström kommer finnas kvar i bolaget oavsett hur det går när Ekobrottsmyndighetens åklagare väcker åtal mot honom rörande insiderbrott..

SvD - 14 sep 15 kl. 10:28

Carlström ökar ägandet i Fingerprint

Johan Carlström har de facto ökat sitt innehav i Fingerprint Cards via Danske Bank och ligger bakom det twitterkonto som i helgen uppgav bland annat detta..

E24 - 02 jun 16 kl. 15:40

Carlström flyttar aktier i Fingerprint: ”Ökar flexibiliteten”

Att Fingerprint Cards storägare Johan Carlström flyttar en del av sitt privata innehav från en svensk till en utländsk kapitalförsäkring handlar om att öka flexibiliteten – inte om att minska transparensen inför en kommande lagändring kring redovisning av innehav i kapitalförsäkringar. Det säger han i en kommentar till Nyhetsbyrån Direkt..

Expressen - 10 okt 16 kl. 07:44

Johan Carlström har lämnat Fingerprint

Johan Carlström lämnar sin roll som affärsutvecklare på Fingerprint, meddelade bolaget på måndagsmorgonen. Den före detta vd:n är bland annat åtalad för grovt insiderbrott. – Det innebär ju i alla fall att en våt filt lyfts från Fingerprints vd.

SvD - 13 okt 16 kl. 15:07

Insiderspel när Carlström tog makten i Fingerprint

Fingerprints förre vd och nuvarande huvudägare Johan Carlström hade tillgång till kursdrivande och ännu opublicerad information när han tillsammans med fyra andra investerare kom över samtliga A-aktier i Fingerprint. Det framgår av mejl som SvD har tagit del av..

DI - 03 jan 17 kl. 21:39

Carlström tar grepp om Fingerprint

Johan Carlström stärker greppet om det holdingbolag som kontrollerar samtliga A-aktier i Fingerprint Cards. Det betyder samtidigt att någon av styrelseledamöterna Urban Fagerstedt eller Lars Söderfjell har minskat sitt indirekta ägande..

PrivataAffärer - 19 apr 17 kl. 07:57

Uppgifter: Carlström sprider budrykten om Fingerprint

Fingerprint Cards huvudägare Johan Carlström ska, enligt uppgifter till SvD, via chattfunktioner i sociala medier sprida uppgifter om ett kommande bud på bolaget....

DI - 20 apr 17 kl. 22:35

Carlström dominerar fortfarande i Fingerprint

Drygt 400 aktieägare närvarade vid Fingerprint Cards årsstämma i Göteborg på torsdagen. Det blev tydligt att storägaren Johan Carlström helt håller bolaget i sin hand..

Affärsvärlden - 17 okt 16 kl. 16:26

Carlström spår kraftigt lyft för Fingerprint Cards omsättning

Johan Carlström, storägare i Fingerprint Cards och tills nyligen anställd som affärsutvecklare i biometribolaget, gissar att bolagets omsättning kommer att stiga med 50-80 procent under 2017. Det skriver han på Twitter..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Rekordår för franska lyxmärket

Det franska lyxmärket Hermes ökade nettovinsten med 11 procent, till motsvarande 1,22 miljarder euro för 2017, skriver Financial Times. .

DI - 10 minuter sedan

AER: Fler enkla jobb underlättar integrationen

Minskade möjligheter till visstidsanställningar riskerar att försvåra invandrares arbetsmarknadsintegration. Det skriver Arbetsmarknadsekonomiska rådet i en rapport på onsdagen, vilket blir rådets sista. .

DI - 15 minuter sedan

Endomines: Guldgruvsprojekt löper enligt plan

Endomines har påbörjat den aktiva utvecklingen av de guldtillgångar i Idaho som anskaffades i februari 2018..

DI - 15 minuter sedan

Malmström mötte Ross om tullar

EU fortsätter intensivt att söka undantag från USA:s hotande stål- och aluminiumtullar i förhandlingar på plats i Washington. Vad som hittills avhandlats är det dock tyst om..

DI - 30 minuter sedan

Gazproms tillgångar i Ukraina har beslagtagits

Ukrainas justitiedepartement har nu beslagtagit motsvarande 32 miljoner kronor från Rysslands statliga gasbjässe Gazprom. Det skriver den ukrainska nyhetsbyrån UNIAN..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Fingerprint fortsätter rasa

Stockholmsbörsen inledde onsdagen något lägre. De större Europabörserna stod för små oregelbundna rörelser i öppningshandeln. Getinge föll rejält på sälj-råd..

DI - 30 minuter sedan

Getinge faller efter säljråd

Medicinteknikbolaget Getinge faller med drygt 7 procent i onsdagens inledande handel i spåren av att Nordea sänkt sin rekommendation till sälj från tidigare köp. .

DI - 45 minuter sedan

EU: Svenska bopriserna måste ner mer

Den senaste tiden priskorrigering på den svenska bostadsmarknaden är välkommen, men räcker inte. Det sade Patrick D'Souza, EU-kommissionen, på ett seminarium i Stockholm på onsdagen..

DI - 1 timme sedan

Nordea sänker Getinge – aktien faller

Nordea Markets sänker sin rekommendation för Getinge till sälj, från tidigare köp.  Det skriver Bloomberg First Word..

DI - 1 timme sedan

Mikael Vilenius: Nu börjar utdelningsfesten

Det rekordymniga utdelningsregnet är äntligen här. Historiskt har det gött börsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.