DI > Ekonomi

Saturday, 16 December, 10:04

DI - 08 nov 17 kl. 13:31

Carlström söker friare till FingerprintFingerprint Cards skulle må bra av att få en industriell partner av större storlek för att snabbare kunna utveckla och få ut sin teknik på marknaden. Det säger Johan Carlström, Fingerprints storägare och tidigare vd, till Nyhetsbyrån Direkt i en intervju..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Fingerprint, Cards, Johan Carlström, Nyhetsbyrån Direkt

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Carlström, söker, friaretill , Fingerprint
SvD - 19 apr 17 kl. 14:34

Carlström: ”Rollén försöker sno Fingerprint"

Fingerprints huvudägare Johan Carlström har spridit rykten att Hexagons vd Ola Rollén tänker lägga ett fientligt bud på Fingerprint – och att det är Rollén som ligger bakom blankningarna i bolaget. Det framgår av chattloggar som SvD har tagit del av. ”Han försöker sno bolaget med hjälp av kineserna”, skriver Carlström i oktober..

Affärsvärlden - 11 sep 15 kl. 07:14

Carlström sitter kvar i Fingerprint även vid fällande dom

Fingerprint Cards tidigare vd Johan Carlström kommer finnas kvar i bolaget oavsett hur det går när Ekobrottsmyndighetens åklagare väcker åtal mot honom rörande insiderbrott..

SvD - 14 sep 15 kl. 10:28

Carlström ökar ägandet i Fingerprint

Johan Carlström har de facto ökat sitt innehav i Fingerprint Cards via Danske Bank och ligger bakom det twitterkonto som i helgen uppgav bland annat detta..

E24 - 02 jun 16 kl. 15:40

Carlström flyttar aktier i Fingerprint: ”Ökar flexibiliteten”

Att Fingerprint Cards storägare Johan Carlström flyttar en del av sitt privata innehav från en svensk till en utländsk kapitalförsäkring handlar om att öka flexibiliteten – inte om att minska transparensen inför en kommande lagändring kring redovisning av innehav i kapitalförsäkringar. Det säger han i en kommentar till Nyhetsbyrån Direkt..

Expressen - 10 okt 16 kl. 07:44

Johan Carlström har lämnat Fingerprint

Johan Carlström lämnar sin roll som affärsutvecklare på Fingerprint, meddelade bolaget på måndagsmorgonen. Den före detta vd:n är bland annat åtalad för grovt insiderbrott. – Det innebär ju i alla fall att en våt filt lyfts från Fingerprints vd.

SvD - 13 okt 16 kl. 15:07

Insiderspel när Carlström tog makten i Fingerprint

Fingerprints förre vd och nuvarande huvudägare Johan Carlström hade tillgång till kursdrivande och ännu opublicerad information när han tillsammans med fyra andra investerare kom över samtliga A-aktier i Fingerprint. Det framgår av mejl som SvD har tagit del av..

DI - 03 jan 17 kl. 21:39

Carlström tar grepp om Fingerprint

Johan Carlström stärker greppet om det holdingbolag som kontrollerar samtliga A-aktier i Fingerprint Cards. Det betyder samtidigt att någon av styrelseledamöterna Urban Fagerstedt eller Lars Söderfjell har minskat sitt indirekta ägande..

PrivataAffärer - 19 apr 17 kl. 07:57

Uppgifter: Carlström sprider budrykten om Fingerprint

Fingerprint Cards huvudägare Johan Carlström ska, enligt uppgifter till SvD, via chattfunktioner i sociala medier sprida uppgifter om ett kommande bud på bolaget....

DI - 20 apr 17 kl. 22:35

Carlström dominerar fortfarande i Fingerprint

Drygt 400 aktieägare närvarade vid Fingerprint Cards årsstämma i Göteborg på torsdagen. Det blev tydligt att storägaren Johan Carlström helt håller bolaget i sin hand..

Affärsvärlden - 17 okt 16 kl. 16:26

Carlström spår kraftigt lyft för Fingerprint Cards omsättning

Johan Carlström, storägare i Fingerprint Cards och tills nyligen anställd som affärsutvecklare i biometribolaget, gissar att bolagets omsättning kommer att stiga med 50-80 procent under 2017. Det skriver han på Twitter..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Handelsministern hoppas på revansch efter WTO:s fiasko

BUENOS AIRES.  Handelsavtal mellan EU och länder som Japan, Sydkorea, Brasilien och Mexiko kan bli allt viktigare för svenska exportföretag i ett läge där multinationella frihandelsuppgörelser bromsas av USA. ”Sveriges export till Sydkorea har ökat med 70 procent efter handelsavtalet med EU”, säger Sveriges EU- och handelsminister Ann Linde..

DI - 15 minuter sedan

Storbritannien och Kina stärker ekonomiska samarbetet

Kina och Storbritannien är överens om att fördjupa sitt samarbete på det ekonomiska området, enligt ett uttalande från den brittiska regeringen. Beskedet kommer efter möten i Peking mellan den brittiske finansministern Philip Hammond och kinesiska representanter..

DI - 1 timme sedan

Expertens tips: Så undviker du värmepumpssmällen

Den som inte har koll på underhållet av sin värmepump kan förlora stora pengar. ”Det kan innebära en 25 procent högre energiförbrukning”, säger Jan-Erik Nowacki, teknisk expert..

DI - 1 timme sedan

Pressen ökar på Rezidors huvudägare

Rezidors huvudägare HNA har tvingats lämna ifrån sig 10,6 miljoner aktier i hotellgruppen till en långivare. Det är en signal på att kineserna har stora problem. Samtidigt sitter Rezidors ordförande Xin Di löst sedan han fått gå som vd i HNA Tourism..

DI - 1 timme sedan

Stockholmslya – från stekhett till iskallt

”En säck med amerikanska dollar” är årets julklappstips, om den svenska penningmarknaden får välja. På delad andraplats kommer ”svenska aktier” och det som alla hade önskat att de hade fått i julklapp förra året – ”en bitcoin”..

DI - 2 timmar sedan

Japanska anställda kan få lön i bitcoin

Ett japanskt företag ska börja erbjuda sina anställda att få ut en del av lönen i bitcoin. GMO Internet tros vara ett av de första större företagen att betala ut löner i kryptovalutan..

DI - 2 timmar sedan

Medvind för Trumps skatteförslag

USA:s president Donald Trump ser fram emot att uppfylla sitt vallöfte om att genomföra sin stora skattereform efter omröstningen i representanthuset i början av nästa vecka, meddelar Vita huset..

DI - 2 timmar sedan

Ny topptrenden: Spola helikoptern

Lättare skidor med ofattbart små bindningar och stighudar med klister tar dig upp för orörda fjäll. Sköna svängar nerför i orörd pudersnö. Topptur, randonnée och skidalpinism är olika namn för samma aktivitet där äventyrs- och motionstrenden smälter samman.

DI - 10 timmar sedan

Det ska du tänka på innan du köper hund

Att skaffa hund är förknippat med mycket glädje – men även stora utgifter. Inför årets hundmässa tipsar Hans Rosenberg på Svenska Kennelklubben om vad du ska tänka på innan du slår till..

DI - 11 timmar sedan

TD Ameritrade ska tillåta handel med bitcointerminer

TD Ameritrade ska tillåta handel med CBOE:s bitcointerminer på sin plattform från och med måndag. Det rapporterar CNBC..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.