DI > Ekonomi

Wednesday, 21 August, 11:19

DI - 08 nov 17 kl. 12:09

Instalco snyggar till marginalenInstalco redovisar en omsättning på 708 (556) miljoner kronor för det tredje kvartalet, varav 26,9 procent var förvärvad tillväxt och 0,2 procent var organisk tillväxt..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Instalco, snyggartill , marginalen
DI - 05 mar 18 kl. 15:22

Instalco säljer Expertkyl

Instalco har beslutat att avyttra bolaget Expertkyl som varit del av Instalco sedan 2014 och som omsatte cirka 100 miljoner kronor under 2017.  Det framgår av ett pressmeddelande..

SvD - 05 apr 17 kl. 08:08

Instalco kan börsnoteras innan sommaren

Riskkapitalbolaget FSN tänker genomföra en börsnotering av el-, VVS- och ventilationsbolaget Instalco på Nasdaq Stockholm innan sommaren, erfar Dagens industri i onsdagens utgåva av tidningen..

Affärsvärlden - 28 apr 17 kl. 15:08

Då börsnoteras Instalco

Riskkapitalbolaget FSN tar el-, VVS- och ventilationsbolaget Instalco till Stockholmsbörsen i maj. Första dag för handel väntas bli den 11 maj..

DI - 11 maj 17 kl. 07:47

Instalco gör börsdebut - så blev värderingen

Det slutliga priset inför torsdagens notering av installationsbolaget Instalco på Nasdaq Stockholm har fastställts till 55 kronor per aktie, vilket motsvarar ett marknadsvärde på om cirka 2,5 miljarder kronor..

Affärsvärlden - 11 maj 17 kl. 07:51

Instalco mot börsdebut - så mycket kostar aktien

Det slutliga priset inför torsdagens notering av installationsbolaget Instalco på Nasdaq Stockholm har fastställts till 55 kronor per aktie, vilket motsvarar ett marknadsvärde på om cirka 2,5 miljarder kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 11 maj 17 kl. 11:22

Stark start för debutanten Instalco

Installationsbolaget Instalco gör en stark börsdebut. Aktien är upp 15 procent mot noteringskursen..

DI - 19 maj 17 kl. 18:59

Övertilldelningsoption i Instalco utnyttjas

Övertilldelningsoptionen har utnyttjats till fullo avseende drygt 2,6 miljoner aktier i installationsbolaget Instalco, framgår av ett pressmeddelande..

DI - 29 maj 17 kl. 08:45

Omsättningen lyfter för börsnykomlingen Instalco

VVS-bolaget Instalco, som debuterade på Stockholmsbörsen den 11 maj, hade en organisk omsättningstillväxt på drygt 9 procent under första kvartalet..

PrivataAffärer - 29 maj 17 kl. 08:48

Instalco ökade omsättningen

Installationsbolaget Instalco, som debuterade på Stockholmsbörsen den 11 maj, hade en organisk omsättningstillväxt på drygt 9 procent under första kvartalet. Det framgår av bolagets delårsrapport....

DI - 05 jul 17 kl. 14:23

Instalco köper norskt bolag

Installationsbolaget Instalco köper norska AS Elektrisk, som omsatte 64 miljoner norska kronor 2016..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Strategen: Smashläge för utdelningsaktier – här är börsens högavkastare

Släpp allt du har och köp utdelningsaktier. Det rådet pumpar Goldman Sachs nu ut till sina kunder. Di har tagit fram topplistan på var du får bäst direktavkastning på….

DI - 15 minuter sedan

Förändring i Eltels koncernledning

Mikael Malmgren, strategi- och affärsutvecklingsdirektör för Eltel AB, har utsetts till Chief Financial Officer, CFO och Chief Operating Officer, COO, för Eltel Sverige från och….

DI - 15 minuter sedan

Alligator: Första delmålsbetalningen från Kina-avtal tidigast om ett par år

De möjliga delbetalningarna från det licensavtal som forskningsbolaget Alligator Bioscience enligt besked på tisdagseftermiddagen har tecknat med Biotheus i Kina väntas tidigast….

DI - 30 minuter sedan

Räntor och valutor: Kronan återhämtar sig

Europaräntorna handlas på lite högre nivåer på onsdagen, med tyska räntor 1-3 punkter upp. Europabörserna stiger och dollarn har stärkts något mot euro och yen..

DI - 30 minuter sedan

Barclays: Recession nästa år vid hård brexit

Den brittiska storbanken Barclays räknar en hård brexit och att Storbritannien går in i en recession nästa år..

DI - 30 minuter sedan

Ica-banken: Negativ ränta skulle skrämma bort sparare

Nuvarande låga ränteläge skapar svårigheter för banker att hålla uppe sina marginaler. Intäktsströmmar måste hittas på andra håll med förändrade prisbilder på produkter..

DI - 30 minuter sedan

Svag rapport från First North-bolag får aktien att tappa tvåsiffrigt

Det första halvåret har inte utvecklats så väl som it-säkerhetsbolaget Sectis hoppats på. Aktien handlas ned över 20 procent på First North efter rapportsläppet..

DI - 45 minuter sedan

It-konsulten stiger på börsen efter köpråd från ABG

ABG Sundal Collier inleder bevakning av Enea med rekommendationen köp. Riktkursen sätts till 180 kronor..

DI - 45 minuter sedan

Lägre förlust men minskad omsättning för Pen Concept

Pen Concept, som säljer inredningar och som är listat på Spotlight, redovisar ett nettoresultat för det andra kvartalet 2019 på -0,6 miljoner kronor (-2,7)..

DI - 45 minuter sedan

Styrelseledamot i Catena Media köper aktier

Öystein Engebretsen har den 21 augusti köpt 5 000 aktier i affiliatebolaget Catena Media där han är styrelseledamot. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.