DI > Ekonomi

Friday, 23 March, 23:54

DI - 08 nov 17 kl. 09:18

Saudiska tillslag bara en ”start på vad som komma skall”Preem har fortfarande inte fått klarhet om varför deras storägare och ordförande, Mohammed Al-Amoudi, har frihetsberövats i Saudiarabien. Samtidigt säger landets justitieminister att de många tillslagen mot mångmiljardärerna bara är en ”start på vad som komma skall”..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Al-Amoudi, Saudiarabien

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saudiska, tillslag, baraen start på vad som , komma, skall
Nya Wermlands Tidningen - 07 feb 17 kl. 21:18

"Jag vill bara komma i gång med rallyt"

Nyzeeländaren Hayden Paddon körde ihjäl en åskådare i Monte Carlo-rallyt.Nu är han i Sverige, men vill inte prata om det inträffade.– Jag vill bara komma igång med rallyt, säger fjolårets sensationstvåa..

Expressen - 16 mar 14 kl. 16:17

Shaima, 13: Jag vill bara komma hem

DAMASKUS. 2000-talets hittills största flyktingtragedi går nu in på sitt fjärde år. Mer än 140 000 människor har dött i det syriska inbördeskriget.

Expressen - 11 jan 11 kl. 00:22

"Jag vill komma till- baka till toppskick"

Mika Hannula är tillbaka i elitserien. Efter stora skadebekymmer vill han nu hitta formen i Djurgården. - Jag vill bara komma tillbaka till toppskick nu, säger Hannula till HockeyExpressen.

Expressen - 28 feb 17 kl. 06:19

"Han försöker komma ut från fängelset"

Johanna Puolusmäki, 33, knivmördades av livstidsdömde Juha Ruotsalainen, 44. Hennes mamma vill varna dubbelmördarens nya fästmö - en fängelsesköterska - för honom. – Han kommer aldrig att älska den kvinnan.

Expressen - 27 okt 16 kl. 22:09

Onanist gick till attack – "Minns bara blåljus"

När födelsedagsfirarna stötte på mannen stod han mitt i trappuppgången och onanerade. Onanisten blev ombedd att gå – men svarade då i stället med dödshot och en skallning. Nu döms Halmstadsbon för attacken – själv säger han sig bara komma ihåg blåljusen när polisen hämtade honom, rapporterar SVT Halland..

BT - 01 feb 11 kl. 08:09

Sjuhäradsbor vill bara komma hem

Läget i Egypten blir alltmer spänt. Och turisterna har blivit grannar med kaoset.
?

Helsingborgs Dagblad - 06 feb 11 kl. 12:53

"Det är hedrande att bara komma med."

Några frågor till Bjuvsbördige Thomas Torounidis, som har kommit på 57:e plats, av totalt 101, på Veckans affärers lista med supertalanger..

Hela Gotland - 23 jul 11 kl. 04:00

"Nu vill man bara komma härifrån"

Flera gotlänningar befann sig i Oslo i går då bomben exploderade i en regeringsbyggnad.I går kväll hade ingen gotlänning rapporterats skadad.- Folk springer runt och sirener hörs konstant, säger Henrik Kotz, en av många gotlänningar i Oslo..

Aftonbladet - 01 dec 12 kl. 05:31

Elin: ?Jag ville bara komma bort?

Elin Wetterhäll osäker om Johan verkligen valde med hjärtat.

Nya Wermlands Tidningen - 24 jan 13 kl. 09:00

"Jag ville bara komma ut och få frisk luft"

Marie Karlsson från Svanskog är ett praktexempel när det gäller att visa att det aldrig är för sent att våga satsa på något. Så sent som 2003 började den i dag 33-åriga Marie med sitt numera brinnande intresse ? bågsskytte.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Bättre tider för schweiziska klockmakare

De schweiziska urmakarna har kämpat i motvind de senaste åren, men nu går branschen mot bättre tider. Under årets första månader har alplandets klockexport lyft rejält. .

DI - 1 timme sedan

Svenska universitet mål för iransk cyberattack

USA anklagar ett iranskt företag för att på uppdrag av det mäktiga Revolutionsgardet ha utfört cyberattacker mot hundratals universitet världen över. Ett av de länder som räknas upp i det amerikanska åtalet är Sverige..

DI - 2 timmar sedan

Säpochefen i KU: Verkade inte tas på allvar

Säkerhetspolisen var tydlig i sina varningar om riskerna för en it-läcka hos Transportstyrelsen. Inför Konstitutionsutskottet har Säpochefen berättat att regeringen och myndighetsledningen "inte verkade ta det hela på allvar"..

DI - 2 timmar sedan

Peter Fellman: Trumps tullar skrämmer

NEW YORK. Medvinden för Donald Trump har vänt till motvind.  Såväl strafftullarna som det hotande handelskriget gör nu att investerarna på Wall Street inte längre stryker Donald Trumps orange kalufs medhårs..

DI - 2 timmar sedan

Kraftigt nedåt på Wall Street – fortsatt oro

USA-börserna backade kraftigt på fredagen som blev en skakig handelsdag där det stora tappet kom mot slutet av sessionen. .

DI - 2 timmar sedan

Elon Musk hakar på Facebook-bojkott

Entreprenören Elon Musk blev utmanad att ta bort sidorna för sina företag Space X och Tesla på Facebook – och några minuter senare var de borta..

DI - 2 timmar sedan

Villabyggare målar en ljus framtid

Trots oron på bostadsmarknaden i storstäderna ser småhustillverkarna ljust på framtiden. Det finns ett uppdämt behov som stimulerar efterfrågan. Men historiskt sett är branschen mycket konjunkturkänslig.

DI - 2 timmar sedan

Finansiering spökar för snabbväxande Derome

Trä- och husföretaget Derome har växt rejält de senaste åren och en god marknad har bäddat för investeringar. Men nu märks inbromsningen på bostadsrättsmarknaden i Stockholm allt tydligare och orderingången krymper.

DI - 3 timmar sedan

Husrannsakan görs hos Cambridge Analytica

Högsta domstolen i Storbritannien har gett den brittiska datainspektionen tillstånd för husrannsakan hos dataanalysföretaget Cambridge Analytica, sedan företaget samlat in information om miljontals Facebook-användare..

DI - 3 timmar sedan

Vizcarra insvuren som Perus president

Martin Vizcarra, 55, har svurits in som Perus nye president sedan kongressen formellt accepterat Pedro Pablo Kuczynski avgång..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.