DI > Ekonomi

Friday, 20 July, 03:11

DI - 08 nov 17 kl. 08:12

Mäklarpanel: Priserna på väg nedAllt fler fastighetsmäklare tror på prisnedgång på bostäder de kommande tre månaderna. Nu spår 40 procent av mäklarna sjunkande priser, medan bara 10 procent tror på stigande priser..
Läs mer på DI

Dela artikeln

27 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mäklarpanel, Priserna, väg, ned
DI - 05 mar 15 kl. 14:14

Priserna på pappersmassa pressas hårt av starkare dollar

Nu vänder priserna på pappersmassa ned på allvar. Köparna av barrsulfatmassa (NBSK) har mot bakgrund av den dyrare dollarn lyckats driva ned priserna klart under 900 dollar, motsvarande 7.493,5 kronor, per ton..

YLE - 27 jan 13 kl. 22:12

Priserna på egnahemshus gick upp

Priserna på egnahemshus steg i fjol i hela landet med ett par procent. Samtidigt har försäljningstiderna förlängts i hela landet, utom i huvudstadsregionen. Enligt förhandsuppgifter som Yle Nyheter har fått från Lantmäteriverket har egnahemshusen blivit dyrare bland annat i Nyland, Birkaland och norra Savolax.

Dagens PS - 28 nov 17 kl. 08:53

Supermäklare: Priserna har bottnat

”Nu har vi lättare att få till avslut”, säger han till Di. Richard Lagerling var fjolårets bäst säljande fastighetsmäklare, enligt tidningen, och han menar att bostadspriserna nu alltså nått botten. Hans mäklarfirma, Lagerlings, säljer bostadsrätter på exklusiva Östermalm och på Djurgården i Stockholm.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Bostadspriser på väg ned

SBAB:s mäklare räknar med en mindre prisnedgång på bostäder under fjärde kvartalet. Läget på bostadsmarknaderna i Stockholm, Göteborg och Malmö har försämrats, skriver SBAB i sin senaste boprisbarometer. För bostadsrätter räknar 21 procent av mäklarna med sjunkande priser medan 17 procent tror på ökande priser.

Helsingborgs Dagblad - 23 okt 12 kl. 09:23

Bostadspriser på väg ned

SBAB:s mäklare räknar med en mindre prisnedgång på bostäder under fjärde kvartalet. Läget på bostadsmarknaderna i Stockholm, Göteborg och Malmö har försämrats, skriver SBAB i sin senaste boprisbarometer. För bostadsrätter räknar 21 procent av mäklarna med sjunkande priser medan 17 procent tror på ökande priser.

DI - 21 dec 17 kl. 16:54

Danske Bank: Bomarknaden fortsatt ned i december

Danske Banks indikator för priset på bostadsrätter i Stockholm pekar mot en fortsatt nedgång under december. Indikatorn, som baseras på slutpriser från Hemnet, tyder på att priserna hittills är ned 2,5 procent i Stockholms innerstad från i november.  .

DI - 21 jun 12 kl. 09:00

Råvaror: Priserna fortsätter ned

Råvarupriserna utökade på torsdagsmorgonen de nedgångar som noterades på onsdagseftermiddagen, präglade av en besvikelse över uteblivna stimulanser från Federal Reserve..

DI - 07 nov 13 kl. 21:23

Råvaror: Priserna fortsätter ned

Råvarupriserna uppvisade sjunkande rörelser under torsdagens handel, med kopparpriset som enda undantag. På makrofronten var amerikansk BNP-data och ECB:s räntebesked i fokus..

DI - 30 sep 14 kl. 21:21

Råvaror: Priserna fortsätter nedåt

Råvarupriserna noterades fortsatt i klart negativt territorium på tisdagskvällen svensk tid..

Cornucopia - 06 jan 18 kl. 12:59

Bostadsrättspriserna fortsatt nedåt: -5.76% senaste månaden innanför tullarna

Bostadsrättspriserna fortsätter stabilt nedåt. Områdesjusterat har priserna fallit 5.76% de senaste trettio dagarna innanför tullarna i Stockholm.

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Globaliseringen blev lyftet för livsverket

Gösta Karlsson grundade Elme Spreader för 45 år sedan och ser fortfarande inget som helst skäl att släppa in riskkapitalister eller börsnotera livsverket:  ”Om vi inte har haft någon kompanjon hittills, varför skulle vi ha en nu?”..

DI - 4 timmar sedan

Ebay och Alcoa rasade på svag börs

De ledande amerikanska börserna vände ned på torsdagen då flera rapporterande bolag hamnade i fokus. Donald Trump kritiserade Federal Reserves höjningar av styrräntan i en intervju med CNBC på torsdagen. "Jag är inte glad att Fed höjer lånekostnader och potentiellt bromsar in ekonomin", sade Donald Trump under intervjun..

DI - 4 timmar sedan

Millicom levererade på förväntningarna

Teleoperatören Millicoms ebitda-resultat blev 551 miljoner dollar för det andra kvartalet 2018. Det framgår av bolagets delårsrapport. .

DI - 5 timmar sedan

Mikael Vilenius: Framgången fortsätter för Epirocs Eriksgata

Epiroc fortsatte sin Eriksgata på börsen efter avknoppningen från Atlas Copco med en stark rapport. Ingen borde ha blivit förvånad..

DI - 5 timmar sedan

Donald Trump besviken på Feds räntehöjningar

Donald Trump kritiserade Federal Reserves höjningar av styrräntan i en intervju med CNBC på torsdagen.  .

DI - 5 timmar sedan

Första cannabisintroduktionen på New York-börsen premiärrusar

På torsdagen inleds handel av Tilray, det första marijuanaföretaget som handlas på amerikanska marknaden. Teckningskursen låg på 17 dollar men efter några timmars handel handlades aktien 30 procent högre. .

DI - 6 timmar sedan

Agnetha Jönsson: Utdelning med låg risk

Kombinationen låg volatilitet och hög direktavkastning lockar.  Xact och Legg Mason har fonder för den som inte gör jobbet själv. .

DI - 6 timmar sedan

Comcast lägger ner jakten på Fox – priset för högt enligt Bloomberg

Comcast är inte längre intresserade av att förvärva underhållningsverksamheten inom Rupert Murdochs 21st Century Fox. I stället kommer Comcast nu lägga fokus på att vinna budstriden i jakten på brittiska Sky. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 6 timmar sedan

MSB: Blir värre innan det blir bättre

Räddningstjänsterna tvingas prioritera bland skogsbränderna och läget är mycket ansträngt, enligt MSB som sammanfattar läget med att "det blir värre innan det blir bättre". Just nu rasar ett 50-tal terrängbränder i landet..

DI - 7 timmar sedan

Hundratals miljoner brinner upp i skogen

Skog för 600 miljoner kronor har hittills brunnit upp. För privata skogsägare som drabbas väntar ekonomiska förluster och tid med ovisshet. ”Det finns en oro hos alla skogsägare”, säger Sven-Erik Hammar, ordförande för LRF Skog..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.