DI > Ekonomi

Thursday, 18 October, 12:31

Liknande nyheter

Taggar: Mäklarpanel, Priserna, väg, ned
DI - 05 mar 15 kl. 14:14

Priserna på pappersmassa pressas hårt av starkare dollar

Nu vänder priserna på pappersmassa ned på allvar. Köparna av barrsulfatmassa (NBSK) har mot bakgrund av den dyrare dollarn lyckats driva ned priserna klart under 900 dollar, motsvarande 7.493,5 kronor, per ton..

YLE - 27 jan 13 kl. 22:12

Priserna på egnahemshus gick upp

Priserna på egnahemshus steg i fjol i hela landet med ett par procent. Samtidigt har försäljningstiderna förlängts i hela landet, utom i huvudstadsregionen. Enligt förhandsuppgifter som Yle Nyheter har fått från Lantmäteriverket har egnahemshusen blivit dyrare bland annat i Nyland, Birkaland och norra Savolax.

Dagens PS - 28 nov 17 kl. 08:53

Supermäklare: Priserna har bottnat

”Nu har vi lättare att få till avslut”, säger han till Di. Richard Lagerling var fjolårets bäst säljande fastighetsmäklare, enligt tidningen, och han menar att bostadspriserna nu alltså nått botten. Hans mäklarfirma, Lagerlings, säljer bostadsrätter på exklusiva Östermalm och på Djurgården i Stockholm.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Bostadspriser på väg ned

SBAB:s mäklare räknar med en mindre prisnedgång på bostäder under fjärde kvartalet. Läget på bostadsmarknaderna i Stockholm, Göteborg och Malmö har försämrats, skriver SBAB i sin senaste boprisbarometer. För bostadsrätter räknar 21 procent av mäklarna med sjunkande priser medan 17 procent tror på ökande priser.

Helsingborgs Dagblad - 23 okt 12 kl. 09:23

Bostadspriser på väg ned

SBAB:s mäklare räknar med en mindre prisnedgång på bostäder under fjärde kvartalet. Läget på bostadsmarknaderna i Stockholm, Göteborg och Malmö har försämrats, skriver SBAB i sin senaste boprisbarometer. För bostadsrätter räknar 21 procent av mäklarna med sjunkande priser medan 17 procent tror på ökande priser.

DI - 21 dec 17 kl. 16:54

Danske Bank: Bomarknaden fortsatt ned i december

Danske Banks indikator för priset på bostadsrätter i Stockholm pekar mot en fortsatt nedgång under december. Indikatorn, som baseras på slutpriser från Hemnet, tyder på att priserna hittills är ned 2,5 procent i Stockholms innerstad från i november.  .

DI - 21 jun 12 kl. 09:00

Råvaror: Priserna fortsätter ned

Råvarupriserna utökade på torsdagsmorgonen de nedgångar som noterades på onsdagseftermiddagen, präglade av en besvikelse över uteblivna stimulanser från Federal Reserve..

DI - 07 nov 13 kl. 21:23

Råvaror: Priserna fortsätter ned

Råvarupriserna uppvisade sjunkande rörelser under torsdagens handel, med kopparpriset som enda undantag. På makrofronten var amerikansk BNP-data och ECB:s räntebesked i fokus..

DI - 30 sep 14 kl. 21:21

Råvaror: Priserna fortsätter nedåt

Råvarupriserna noterades fortsatt i klart negativt territorium på tisdagskvällen svensk tid..

DI - 3 timmar sedan

Rädslan tillbaka – bopriserna vänder ned

Bostadspriserna backade något i september. Den stora bilden är att stabiliseringen på marknaden fortsätter. Men prispessimismen dominerar bland bedömare.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

SEB neker till all inblandning i tysk härva

En tidigare chef vid SEB i Tyskland är misstänkt i den tyska utredningen om så kallade Cumex-affärer, det vill säga aktielåneaffärer som syftar till att få tillbaka skatt som inte har betalats. Men SEB hävdar att banken inte har deltagit i några sådana affärer..

DI - 45 minuter sedan

Londons taxibilar snart i Paris

Tiden då de karaktäristiska svarta taxibilarna var synonymt endast med London är förbi. .

DI - 45 minuter sedan

Moment Group flyttas upp på Nasdaq Stockholm

Från och med i dag, torsdagen den 18 oktober 2018, handlas Moment Groups aktier på Nasdaq Stockholm. .

DI - 45 minuter sedan

Camanio Care beslutar om nyemission

Spotlight-noterade Camanio Care har beslutat att genomföra en företrädesemission om 5 miljoner kronor, tillsammans med en överteckningsemission om 2 miljoner kronor..

DI - 45 minuter sedan

Braincool får ännu en mexikansk order

Braincool har fått en ny order på ytterligare ett system i Mexiko. .

DI - 45 minuter sedan

Bud på Wembley Stadium dras tillbaka

Wembley Stadium kommer inte att säljas efter att budgivaren Sadiq Khan tagit tillbaka sitt erbjudande med en vecka kvar inför omröstningen, rapporterar Sky News..

DI - 45 minuter sedan

Equinor säljer ägande i gasfältet Tommeliten för 220 miljoner dollar

Norska energibolaget Equinor säljer sitt intresse i Tommeliten till PGNiG för 220 miljoner dollar. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

ECB: Ser första räntehöjning nästa kvartal

Om ekonomin utvecklas i stort i linje med prognos så kommer den första räntehöjningen att komma under fjärde kvartalet 2019..

DI - 1 timme sedan

Gardell: Bra tillfälle att köpa in sig i Volvo

Volvos problem med en komponent i ett avgasefterbehandlingssystem som meddelades tidigare i veckan oroar inte Cevians Christer Gardell. .

DI - 1 timme sedan

Carnegie höjer rekommendationen för Arion Banki

Carnegie höjer sin rekommendation på den isländska banken Arion Bank, vars aktie handlas både i Reykjavik och i Stockholm, till köp från tidigare behåll..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.