DI > Ekonomi

Tuesday, 20 March, 06:32

DI - 08 nov 17 kl. 08:12

Mäklarpanel: Priserna på väg nedAllt fler fastighetsmäklare tror på prisnedgång på bostäder de kommande tre månaderna. Nu spår 40 procent av mäklarna sjunkande priser, medan bara 10 procent tror på stigande priser..
Läs mer på DI

Dela artikeln

27 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mäklarpanel, Priserna, väg, ned
DI - 05 mar 15 kl. 14:14

Priserna på pappersmassa pressas hårt av starkare dollar

Nu vänder priserna på pappersmassa ned på allvar. Köparna av barrsulfatmassa (NBSK) har mot bakgrund av den dyrare dollarn lyckats driva ned priserna klart under 900 dollar, motsvarande 7.493,5 kronor, per ton..

YLE - 27 jan 13 kl. 22:12

Priserna på egnahemshus gick upp

Priserna på egnahemshus steg i fjol i hela landet med ett par procent. Samtidigt har försäljningstiderna förlängts i hela landet, utom i huvudstadsregionen. Enligt förhandsuppgifter som Yle Nyheter har fått från Lantmäteriverket har egnahemshusen blivit dyrare bland annat i Nyland, Birkaland och norra Savolax.

Dagens PS - 28 nov 17 kl. 08:53

Supermäklare: Priserna har bottnat

”Nu har vi lättare att få till avslut”, säger han till Di. Richard Lagerling var fjolårets bäst säljande fastighetsmäklare, enligt tidningen, och han menar att bostadspriserna nu alltså nått botten. Hans mäklarfirma, Lagerlings, säljer bostadsrätter på exklusiva Östermalm och på Djurgården i Stockholm.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Bostadspriser på väg ned

SBAB:s mäklare räknar med en mindre prisnedgång på bostäder under fjärde kvartalet. Läget på bostadsmarknaderna i Stockholm, Göteborg och Malmö har försämrats, skriver SBAB i sin senaste boprisbarometer. För bostadsrätter räknar 21 procent av mäklarna med sjunkande priser medan 17 procent tror på ökande priser.

Helsingborgs Dagblad - 23 okt 12 kl. 09:23

Bostadspriser på väg ned

SBAB:s mäklare räknar med en mindre prisnedgång på bostäder under fjärde kvartalet. Läget på bostadsmarknaderna i Stockholm, Göteborg och Malmö har försämrats, skriver SBAB i sin senaste boprisbarometer. För bostadsrätter räknar 21 procent av mäklarna med sjunkande priser medan 17 procent tror på ökande priser.

DI - 21 dec 17 kl. 16:54

Danske Bank: Bomarknaden fortsatt ned i december

Danske Banks indikator för priset på bostadsrätter i Stockholm pekar mot en fortsatt nedgång under december. Indikatorn, som baseras på slutpriser från Hemnet, tyder på att priserna hittills är ned 2,5 procent i Stockholms innerstad från i november.  .

DI - 21 jun 12 kl. 09:00

Råvaror: Priserna fortsätter ned

Råvarupriserna utökade på torsdagsmorgonen de nedgångar som noterades på onsdagseftermiddagen, präglade av en besvikelse över uteblivna stimulanser från Federal Reserve..

DI - 07 nov 13 kl. 21:23

Råvaror: Priserna fortsätter ned

Råvarupriserna uppvisade sjunkande rörelser under torsdagens handel, med kopparpriset som enda undantag. På makrofronten var amerikansk BNP-data och ECB:s räntebesked i fokus..

DI - 30 sep 14 kl. 21:21

Råvaror: Priserna fortsätter nedåt

Råvarupriserna noterades fortsatt i klart negativt territorium på tisdagskvällen svensk tid..

Cornucopia - 06 jan 18 kl. 12:59

Bostadsrättspriserna fortsatt nedåt: -5.76% senaste månaden innanför tullarna

Bostadsrättspriserna fortsätter stabilt nedåt. Områdesjusterat har priserna fallit 5.76% de senaste trettio dagarna innanför tullarna i Stockholm.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Uppgifter: Toppchef lämnar Facebook

En av toppcheferna på Facebook, informationssäkerhetschefen Alex Stamos, kommer att lämna företaget, rapporterar The New York Times och hänvisar till flera källor som har fått information om att han är på väg bort..

DI - 3 minuter sedan

Räntor och valutor: Australien behåller styrräntan oförändrad

USA-räntorna sjönk först tillbaka efter svensk stängning på måndagen sedan aktierna på Wall Street sjunkit, ledda av teknikaktier. Senare på dagen vände de amerikanska räntorna uppåt igen i takt med att börsen återhämtade sig från tidigare bottennoteringar, medan dollarn var relativt stabil. .

DI - 15 minuter sedan

Weinstein Company går i konkurs

The Weinstein Company har ansökt om konkurs, mindre än sex månader efter det att anklagelserna om sexuella trakasserier och våldtäkt av flera kvinnor i filmbranschen började strömma in mot grundaren Harvey Weinstein..

DI - 15 minuter sedan

Nu kan du börja deklarera

Klockan 07 är det dags: Då öppnar Skatteverket sin digitala deklarationstjänst. Många hänger på låset och vill gärna bli klara med deklarationen så fort som möjligt..

DI - 15 minuter sedan

Annika Falkengren fick 7,4 miljoner i semesterersättning

Annika Falkengren fick mer betalt för att vara ledig förra året än efterträdaren Johan Torgeby för nio månaders slit som vd. Det framgår av SEB:s årsredovisning. Banken betalade ut 7,4 miljoner i semesterersättning efter att hon flyttat till Schweiz.

DI - 45 minuter sedan

Houdinis vd: "Jag har en garderob som måste fungera till allt"

Eva Karlsson, vd för Houdini Sportswear. .

DI - 1 timme sedan

Edward Bloms lägenhet gör succé på Hemnet

När den folkkära tv-profilen Edward Blom lägger ut sin bostad till försäljning flockas svenskarna till internet. Den 47-årige levnadskonstnärens lägenhet är veckans mest klickade på bostadssajten Hemnet..

DI - 1 timme sedan

Nationalistiskt tal av Xi Jinping

Inte så mycket som en tum av det kinesiska territoriet kommer att separeras från nationen. Det fastslår Kinas president Xi Jinping i sitt avslutande tal i den årliga folkkongressen..

DI - 1 timme sedan

Andreas Cervenka: Spotifys storägare – ett vapen i it-kriget

Kinas internetindustri är på flera områden redan i kapp och förbi Silicon Valley – men i USA möts de kinesiska jättarnas expansion med allt större misstänksamhet.  Dragkampen handlar om mer än bara pengar..

DI - 1 timme sedan

Nedåt på Asiens ledande börser

Tokyobörsen öppnade nedåt, efter att den informationsskandal som skakat Facebook lett till nedgång på Wall Street i USA. Nikkei 225-index har fallit 0,8 procent, och det bredare Topix-index är ned 0,7 procent i den tidiga handeln..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.