DI > Ekonomi

Monday, 18 December, 02:26

DI - 07 nov 17 kl. 22:30

USA-börser: Små rörelser på Wall StreetTvå av New York-börsens viktigaste index föll på tisdagen, efter att ha satt rekord två handelsdagar i rad. Det tredje, Dow Jones, vände strax före stängning till plus efter att ha pendlat över och under nollstrecket under dagen, och satte därmed nytt rekord — igen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Wall Street, New York, Jones

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Små, rörelser, Wall, Street
DI - 25 jun 16 kl. 09:03

USA-börser: Mörka moln på Wall Street

NEW YORK. USA:s banker noterade sin värsta dag sedan 2011. Samtidigt rasade New York-börsen under en svart fredag på Wall Street i spåren på Brexit-frossan..

DI - 29 mar 17 kl. 19:27

USA-börser: Försiktiga rörelser i inledande handeln

New York-börserna inledde onsdagen med beskedliga indexrörelser. Skobolaget Skechers trycktes ned av en analys. Ännu en dag stod det en rad Fed-tal på agendan..

DI - 07 aug 17 kl. 18:48

USA-börser: Försiktigt upp på Wall Street

USA-börserna inledde veckan med försiktiga uppgångar på Wall Street. Måndagens starkaste sektor var dagligvaror, följt av IT. Finans och energi hade däremot en svagare utveckling och fanns bland sektorer som gick i rött..

DI - 13 maj 16 kl. 16:52

USA-börser: Klädaktier faller på Wall Street

Kurserna på Wall Street inledde fredagens handel omkring nollstrecket i en oregelbunden trend med dragning åt det negativa hållet..

DI - 09 nov 16 kl. 18:35

USA-börser: Köpsuget tillbaka på Wall Street

Riskaptiten fortsatte att förbättras på Wall Street som några timmar in i onsdagshandeln låg på plus och hade således lämnat sina initiala nedgångar bakom sig..

DI - 17 mar 17 kl. 18:27

USA-börser: Försiktig fredag på Wall Street

Amerikanska börser handlades kring oförändrade nivåer på fredagen med fokus riktat mot G20-mötet och mötet mellan president Donald Trump och Tysklands förbundskansler Angela Merkel..

DI - 30 okt 17 kl. 16:08

USA-börser: Telekom sänke på Wall Street

Wall Street noterades ned något efter att ha avverkat drygt halva måndagens handel. Telekomsektorn tappade på medieuppgifter om avbrutna fusionssamtal. Omkring klockan 18.

DI - 05 sep 17 kl. 18:52

USA-börser: Finansbolagen sänke på Wall Street

USA-börserna handlades till klart lägre kurser på tisdagen. Finansbolagen agerade sänke, där Goldman Sachs gick i täten för nedgången. Tisdagen var veckans första handelsdag i USA efter långhelgen i samband med Labor day..

DI - 30 jan 15 kl. 22:12

USA-börser: Breda nedgångar på Wall Street

USA-börserna sjönk på fredagen efter att amerikanskt BNP missat prognoserna. Energisektorn gick dock framåt med ett kraftigt stigande oljepris. Dessutom avancerade Amazon, Visa och Google efter respektive kvartalsrapport..

DI - 30 nov 16 kl. 16:16

USA-börser: Oljerally satte fart på Wall Street

En överenskommelse om sänkt produktion gav rally i oljan, vilket fick USA-börserna att stiga i den inledande onsdagshandeln..

DI - 14 dec 16 kl. 22:45

USA-börser: Fed-prognosen sänkte Wall Street

Fed höjde som väntat räntan men kommunicerade fler höjningar än tidigare, vilket fick USA-börserna att stänga onsdagen i rött. Räntekänsliga sektorer pressades..

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Danska åkeriförbundet vill ha stopp för statligt stöd till Postnord

Tålamodet för krisdrabbade Postnord Danmark tryter för det danska åkeriförbundet DTL. Nu har DTL vänt sig till EU-kommissionen för att ifrågasätta varför bolaget ska få statligt stöd från Danmark och Sverige, skriver Dagens Nyheter..

DI - 3 timmar sedan

Ny vd för Engelska Skolan

Annette Brodin Rampe har utsetts till ny vd för Internationella Engelska Skolan. Hon efterträder Fredrik Åkerman som varit tillförordnad vd och koncernchef sedan i augusti i år, enligt ett pressmeddelande sent på söndagskvällen..

DI - 4 timmar sedan

Saudisk kronprins köpte franskt slott för 2,5 miljarder

Den saudiska kronprinsen Mohammad bin Salman har avslöjats som ägare till ett franskt slott som beskrivs som världens mest exklusiva hem, skriver The New York Times..

DI - 5 timmar sedan

Han byggde mångmiljonindustri på kroppkakor

FÄRJESTADEN. Yrkesfiskaren, åkeriägaren och billackeraren Gillis Dahlström bytte spår och byggde en mångmiljonindustri med kroppkakan i centrum. Nu väntar ännu en storinvestering – med nya planer för den öländska delikatessen..

DI - 5 timmar sedan

Myndighet pekar ut hot inför svenska valet

Nästa år är det val i Sverige och det finns en oro för att främmande makter kan försöka påverka valet. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) har granskat vilka områden som kan vara mest sårbara, skriver Dagens Nyheter..

DI - 5 timmar sedan

Uppgifter: EU-kommissionen ska utreda Ikeas skatt

Nu tar EU ett reellt steg i att granska om Ikea oriktigt undvikit att betala nära en miljard euro (nästan 10 miljarder kronor) i skatt..

DI - 6 timmar sedan

Allra planerar att stämma Deloitte på miljardbelopp

Skandalbolaget Allra planerar att stämma sin tidigare revisionsbyrå Deloitte på minst 1,9 miljarder kronor. Det framgår av ett brev som Di har tagit del av..

DI - 6 timmar sedan

Brittisk diplomat mördad i Libanon

En brittisk diplomat som arbetade för Storbritanniens ambassad i Beirut har hittats mördad, bekräftar libanesisk polis. Mordet ska inte vara politiskt motiverat, enligt myndighetskälla..

DI - 7 timmar sedan

Friidrottaren hoppar på retrotrend

Efter 20 år i friidrotten återvände längdhopparen Peter Häggström Lindecrantz till sin hemstad Borås. I textilhuvudstaden har han startat sitt eget sportmärke med retrokläder..

DI - 7 timmar sedan

USA tipsade Ryssland om terrorattack

Rysslands president Vladimir Putin har ringt USA:s president Donald Trump för att tacka honom för information som gjort det möjligt att förhindra en terrorattack i Ryssland, enligt Nyhetsbyrån Interfax som refererar till källor från Kreml..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.