DI > Ekonomi

Tuesday, 20 March, 06:45

DI - 07 nov 17 kl. 22:30

USA-börser: Små rörelser på Wall StreetTvå av New York-börsens viktigaste index föll på tisdagen, efter att ha satt rekord två handelsdagar i rad. Det tredje, Dow Jones, vände strax före stängning till plus efter att ha pendlat över och under nollstrecket under dagen, och satte därmed nytt rekord — igen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Wall Street, New York, Jones

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Små, rörelser, Wall, Street
DI - 29 mar 17 kl. 19:27

USA-börser: Försiktiga rörelser i inledande handeln

New York-börserna inledde onsdagen med beskedliga indexrörelser. Skobolaget Skechers trycktes ned av en analys. Ännu en dag stod det en rad Fed-tal på agendan..

DI - 25 jun 16 kl. 09:03

USA-börser: Mörka moln på Wall Street

NEW YORK. USA:s banker noterade sin värsta dag sedan 2011. Samtidigt rasade New York-börsen under en svart fredag på Wall Street i spåren på Brexit-frossan..

DI - 07 aug 17 kl. 18:48

USA-börser: Försiktigt upp på Wall Street

USA-börserna inledde veckan med försiktiga uppgångar på Wall Street. Måndagens starkaste sektor var dagligvaror, följt av IT. Finans och energi hade däremot en svagare utveckling och fanns bland sektorer som gick i rött..

DI - 13 maj 16 kl. 16:52

USA-börser: Klädaktier faller på Wall Street

Kurserna på Wall Street inledde fredagens handel omkring nollstrecket i en oregelbunden trend med dragning åt det negativa hållet..

DI - 09 nov 16 kl. 18:35

USA-börser: Köpsuget tillbaka på Wall Street

Riskaptiten fortsatte att förbättras på Wall Street som några timmar in i onsdagshandeln låg på plus och hade således lämnat sina initiala nedgångar bakom sig..

DI - 17 mar 17 kl. 18:27

USA-börser: Försiktig fredag på Wall Street

Amerikanska börser handlades kring oförändrade nivåer på fredagen med fokus riktat mot G20-mötet och mötet mellan president Donald Trump och Tysklands förbundskansler Angela Merkel..

DI - 30 okt 17 kl. 16:08

USA-börser: Telekom sänke på Wall Street

Wall Street noterades ned något efter att ha avverkat drygt halva måndagens handel. Telekomsektorn tappade på medieuppgifter om avbrutna fusionssamtal. Omkring klockan 18.

DI - 05 sep 17 kl. 18:52

USA-börser: Finansbolagen sänke på Wall Street

USA-börserna handlades till klart lägre kurser på tisdagen. Finansbolagen agerade sänke, där Goldman Sachs gick i täten för nedgången. Tisdagen var veckans första handelsdag i USA efter långhelgen i samband med Labor day..

DI - 30 jan 15 kl. 22:12

USA-börser: Breda nedgångar på Wall Street

USA-börserna sjönk på fredagen efter att amerikanskt BNP missat prognoserna. Energisektorn gick dock framåt med ett kraftigt stigande oljepris. Dessutom avancerade Amazon, Visa och Google efter respektive kvartalsrapport..

DI - 30 nov 16 kl. 16:16

USA-börser: Oljerally satte fart på Wall Street

En överenskommelse om sänkt produktion gav rally i oljan, vilket fick USA-börserna att stiga i den inledande onsdagshandeln..

DI - 14 dec 16 kl. 22:45

USA-börser: Fed-prognosen sänkte Wall Street

Fed höjde som väntat räntan men kommunicerade fler höjningar än tidigare, vilket fick USA-börserna att stänga onsdagen i rött. Räntekänsliga sektorer pressades..

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Ner i Asien efter USA-fall

De asiatiska börserna fortsatte nedåt på tisdagen i spåren av måndagens breda nedgångar på världens aktiemarknader. .

DI - 15 minuter sedan

Sjukvårdskrisen i Venezuela kartlagd

Den ekonomiska krisen i Venezuela har lett till att sjukhusen saknar de mest grundläggande medicinerna och kirurgiskt material, enligt en ny kartläggning..

DI - 15 minuter sedan

Uppgifter: Toppchef lämnar Facebook

En av toppcheferna på Facebook, informationssäkerhetschefen Alex Stamos, kommer att lämna företaget, rapporterar The New York Times och hänvisar till flera källor som har fått information om att han är på väg bort..

DI - 15 minuter sedan

Räntor och valutor: Australien behåller styrräntan oförändrad

USA-räntorna sjönk först tillbaka efter svensk stängning på måndagen sedan aktierna på Wall Street sjunkit, ledda av teknikaktier. Senare på dagen vände de amerikanska räntorna uppåt igen i takt med att börsen återhämtade sig från tidigare bottennoteringar, medan dollarn var relativt stabil. .

DI - 30 minuter sedan

Weinstein Company går i konkurs

The Weinstein Company har ansökt om konkurs, mindre än sex månader efter det att anklagelserna om sexuella trakasserier och våldtäkt av flera kvinnor i filmbranschen började strömma in mot grundaren Harvey Weinstein..

DI - 30 minuter sedan

Nu kan du börja deklarera

Klockan 07 är det dags: Då öppnar Skatteverket sin digitala deklarationstjänst. Många hänger på låset och vill gärna bli klara med deklarationen så fort som möjligt..

DI - 30 minuter sedan

Annika Falkengren fick 7,4 miljoner i semesterersättning

Annika Falkengren fick mer betalt för att vara ledig förra året än efterträdaren Johan Torgeby för nio månaders slit som vd. Det framgår av SEB:s årsredovisning. Banken betalade ut 7,4 miljoner i semesterersättning efter att hon flyttat till Schweiz.

DI - 1 timme sedan

Houdinis vd: "Jag har en garderob som måste fungera till allt"

Eva Karlsson, vd för Houdini Sportswear. .

DI - 1 timme sedan

Edward Bloms lägenhet gör succé på Hemnet

När den folkkära tv-profilen Edward Blom lägger ut sin bostad till försäljning flockas svenskarna till internet. Den 47-årige levnadskonstnärens lägenhet är veckans mest klickade på bostadssajten Hemnet..

DI - 1 timme sedan

Nationalistiskt tal av Xi Jinping

Inte så mycket som en tum av det kinesiska territoriet kommer att separeras från nationen. Det fastslår Kinas president Xi Jinping i sitt avslutande tal i den årliga folkkongressen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.