DN > Ekonomi

Friday, 20 July, 01:03

DN - 07 nov 17 kl. 22:26

Dubbelt upp för twittrareNu blir det fritt fram för pladdrigare twittrare. Enligt CNN fördubblas antalet tecken som kan klämmas in i ett meddelande från 140 till 280..
Läs mer på DN
Läs mer om:
CNN

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dubbeltupp för , twittrare
Politikerbloggen - 27 apr 11 kl. 12:52

TWITTERTIPS Politikerbloggen tipsar om twittrare att följa

POLITIKERBLOGGEN TIPSAR. Varje vecka tipsar Politikerbloggen om politiska twittrare som kan vara intressanta att följa. Idag tipsar vi om sex twittrare.

Politikerbloggen - 18 apr 11 kl. 13:52

TWITTERTIPS Politikerbloggen tipsar om politiska twittrare

POLITIKERBLOGGEN TIPSAR. Politikerbloggen kommer varje vecka att tipsa om politiska twittrare som kan vara intressanta att följa. Idag listar vi sex politiker som ofta deltar i diskussionerna på twitter.

Politikerbloggen - 27 maj 11 kl. 12:53

TWITTERTIPS Politikerbloggen tipsar om twittrare att följa

TWITTERTIPS FRÅN POLITIKERBLOGGEN. Varje vecka tipsar Politikerbloggen om politiska twittrare att följa. Idag tipsar vi bland annat om en minister, ett före detta språkrör och en frispråkig pressekreterare från Sverigedemokraterna.

Kristianstadsbladet - 07 jan 13 kl. 10:46

Twittrare får fängelse i Kuwait


En domstol i Kuwait dömde på måndagen en oppositionell twittrare till två års fängelse för att ha förolämpat emiren, uppgav chefen för en kuwaitisk människorättsorganisation på Twitter.Det är den andra domen i sitt slag på två dagar. Både männen är i 20-årsåldern och de första att dömas i en grupp om dussintals twittrare, aktivister och oppositionella som har ställts inför liknande anklagelser..

Politikerbloggen - 09 maj 11 kl. 13:44

TWITTERTIPS Politikerbloggen tipsar om twittrare att följa

POLITIKERBLOGGENS TWITTERTIPS. Varje vecka tipsar Politikerbloggen om politiska twittrare som kan vara intressanta att följa. Idag tipsar vi bland annat om en före detta partiledare och en twittrande landstingsrådssekreterare.

Nyheter 24 - 30 maj 11 kl. 09:42

Twitter avslöjar identitet på twittrare


"Det är som hämtat ur George Orwells roman om storebrorssamhället - 1984" Är yttrandefriheten på nätet ett minne blott?Lämnar ut personuppgifter, adresser och telefonnummerNu viker sig den kända mikrobloggtjänsten twitter för politiker från en liten kommun i nordöstra England. Twitter lämnar ut personuppgifter, adresser och telefonnummer till användare bakom fem konton:  @fatcouncillor, @cllrdavidpotts, @councillorahmedkhan, @councillorkhan and @ahmedkhan01.?

Politikerbloggen - 10 jun 11 kl. 16:01

TWITTERTIPS Politikerbloggen tipsar om twittrare att följa

TWITTERTIPS FRÅN POLITIKERBLOGGEN. Varje vecka tipsar Politikerbloggen om politiska twittrare att följa. Idag tipsar vi bland annat om en nyvald partisekreterare, några riksdagsledamöter och en EU-parlamentariker.

Politikerbloggen - 10 jun 11 kl. 16:01

TWITTERTIPS Politikerbloggen tipsar om twittrare att följa

TWITTERTIPS FRÅN POLITIKERBLOGGEN. Varje vecka tipsar Politikerbloggen om politiska twittrare att följa. Idag tipsar vi bland annat om en nyvald partisekreterare, några riksdagsledamöter och en EU-parlamentariker.

Sydsvenskan - 09 aug 11 kl. 11:10

Twittrare vill städa upp förstörelsen

Foto: AP
I Twittervärlden är det många som hellre vill städa upp Englands gator än plundra.
I olika twittermeddelanden får folk tips om vart de ska vända sig, till exempel i Hackney, Birmingham, om de vill hjälpa till med uppröjningen. Butiksägare får kontakt med hantverkare som frivilligt hjälper till att reparera och andra röster uppmanar boende att på alla sätt stötta sin lokala butiker.

IDG - 07 sep 11 kl. 07:00

Ny mjukvara skyddar twittrare

Ny gratis mjukvara skyddar Twittrare från skadliga kontakter, länkar och nätfiske..

Fler nyheter från DN

DN - 8 timmar sedan

Bränderna beräknas bli historiskt dyra

Uppskattningsvis två miljoner kubikmeter skog till ett värde av 600 miljoner kronor har hittills brunnit, enligt Skogsstyrelsen. Ytan ska nu vara större än Västmanlandsbranden 2014 och Länsförsäkringar räknar med rekordhöga skadekostnadsnivåer. .

DN - 11 timmar sedan

EU varnar för hård Brexit

Var förberedda på en så kallad hård Brexit, där Storbritannien lämnar EU den 30 mars 2019 utan ett avtal, varnar EU-kommissionen..

DN - 15 timmar sedan

Sämre lönsamhet och punktlighet för SJ

Såväl lönsamheten som punktligheten går åt fel håll för den statliga tågoperatören SJ, enligt delårsrapporten för årets andra kvartal..

DN - 16 timmar sedan

Bättre än väntat av SKF

SKF slår förväntningarna med ett oväntat kraftigt vinstlyft för årets andra kvartal och utsikterna ser ljusa ut, enligt kullagerjättens prognos för tredje kvartalet..

DN - 17 timmar sedan

Brakförlust för Fingerprint

Biometribolaget Fingerprint Cards redovisar en förlust på 587,9 miljoner kronor för årets andra kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 47,3 miljoner kronor under motsvarande kvartal i fjol..

DN - 17 timmar sedan

Volvo Cars gasar på

Kinesiska biltillverkaren Volvo Cars rapporterar ett rörelseresultat på 4,2 miljarder kronor under andra kvartalet. Det är en ökning med 28,6 procent jämfört med samma period förra året..

DN - 17 timmar sedan

Oväntat stort vinstlyft för ABB

Den schweizisk-svenska industrikoncernen ABB redovisar ett oväntat stort vinstlyft för årets andra kvartal. Nettovinsten lyfter med 30 procent jämfört med motsvarande kvartal i fjol och bolaget ser ljust på framtiden..

DN - Igår: 16:25

Ericsson i 5G-framkant men kan få svårt att nå mål

Ericsson ligger lång fram i 5G och företaget rapporterar ett rörelseresultat som är över förväntningarna.  – Vi jobbar för att bygga ett starkt Ericsson på 5-10 års sikt, säger vd Börje Ekholm. Men bolaget gör ingen vinst och det kan bli svårt att nå uppsatta mål, menar analytiker..

DN - Igår: 16:09

Bankernas miljardresultat ingen vinst för kunderna

Storbankerna går fortsatt bra trots en sval bostadsmarknad och nya konkurrenter på bolånemarknaden. Men några större effekter för kunderna är inte att räkna med. .

DN - Igår: 11:30

Handelsbankens vd räds inte uppstickare på bolånemarknaden

Fokus på lokal närvaro och personliga möten ligger bakom handelsbankens vinstlyft som presenterades under onsdagsmorgonen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.