DN > Ekonomi

Tuesday, 20 March, 16:45

Liknande nyheter

Taggar: Dubbeltupp för , twittrare
Politikerbloggen - 27 apr 11 kl. 12:52

TWITTERTIPS Politikerbloggen tipsar om twittrare att följa

POLITIKERBLOGGEN TIPSAR. Varje vecka tipsar Politikerbloggen om politiska twittrare som kan vara intressanta att följa. Idag tipsar vi om sex twittrare.

Politikerbloggen - 18 apr 11 kl. 13:52

TWITTERTIPS Politikerbloggen tipsar om politiska twittrare

POLITIKERBLOGGEN TIPSAR. Politikerbloggen kommer varje vecka att tipsa om politiska twittrare som kan vara intressanta att följa. Idag listar vi sex politiker som ofta deltar i diskussionerna på twitter.

Politikerbloggen - 27 maj 11 kl. 12:53

TWITTERTIPS Politikerbloggen tipsar om twittrare att följa

TWITTERTIPS FRÅN POLITIKERBLOGGEN. Varje vecka tipsar Politikerbloggen om politiska twittrare att följa. Idag tipsar vi bland annat om en minister, ett före detta språkrör och en frispråkig pressekreterare från Sverigedemokraterna.

Kristianstadsbladet - 07 jan 13 kl. 10:46

Twittrare får fängelse i Kuwait


En domstol i Kuwait dömde på måndagen en oppositionell twittrare till två års fängelse för att ha förolämpat emiren, uppgav chefen för en kuwaitisk människorättsorganisation på Twitter.Det är den andra domen i sitt slag på två dagar. Både männen är i 20-årsåldern och de första att dömas i en grupp om dussintals twittrare, aktivister och oppositionella som har ställts inför liknande anklagelser..

Politikerbloggen - 09 maj 11 kl. 13:44

TWITTERTIPS Politikerbloggen tipsar om twittrare att följa

POLITIKERBLOGGENS TWITTERTIPS. Varje vecka tipsar Politikerbloggen om politiska twittrare som kan vara intressanta att följa. Idag tipsar vi bland annat om en före detta partiledare och en twittrande landstingsrådssekreterare.

Nyheter 24 - 30 maj 11 kl. 09:42

Twitter avslöjar identitet på twittrare


"Det är som hämtat ur George Orwells roman om storebrorssamhället - 1984" Är yttrandefriheten på nätet ett minne blott?Lämnar ut personuppgifter, adresser och telefonnummerNu viker sig den kända mikrobloggtjänsten twitter för politiker från en liten kommun i nordöstra England. Twitter lämnar ut personuppgifter, adresser och telefonnummer till användare bakom fem konton:  @fatcouncillor, @cllrdavidpotts, @councillorahmedkhan, @councillorkhan and @ahmedkhan01.?

Politikerbloggen - 10 jun 11 kl. 16:01

TWITTERTIPS Politikerbloggen tipsar om twittrare att följa

TWITTERTIPS FRÅN POLITIKERBLOGGEN. Varje vecka tipsar Politikerbloggen om politiska twittrare att följa. Idag tipsar vi bland annat om en nyvald partisekreterare, några riksdagsledamöter och en EU-parlamentariker.

Politikerbloggen - 10 jun 11 kl. 16:01

TWITTERTIPS Politikerbloggen tipsar om twittrare att följa

TWITTERTIPS FRÅN POLITIKERBLOGGEN. Varje vecka tipsar Politikerbloggen om politiska twittrare att följa. Idag tipsar vi bland annat om en nyvald partisekreterare, några riksdagsledamöter och en EU-parlamentariker.

Sydsvenskan - 09 aug 11 kl. 11:10

Twittrare vill städa upp förstörelsen

Foto: AP
I Twittervärlden är det många som hellre vill städa upp Englands gator än plundra.
I olika twittermeddelanden får folk tips om vart de ska vända sig, till exempel i Hackney, Birmingham, om de vill hjälpa till med uppröjningen. Butiksägare får kontakt med hantverkare som frivilligt hjälper till att reparera och andra röster uppmanar boende att på alla sätt stötta sin lokala butiker.

IDG - 07 sep 11 kl. 07:00

Ny mjukvara skyddar twittrare

Ny gratis mjukvara skyddar Twittrare från skadliga kontakter, länkar och nätfiske..

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Göran Persson blir bankägare

Tidigare stadsministern Göran Persson har köpt aktier i Ålandsbanken, där han även är styrelseledamot. .

DN - 3 timmar sedan

USA:s ståltullar stöter på motstånd bland G20-länderna

Oron för USA:s ståltullar och hot om nya handelshinder präglar G20-mötet i Buenos Aires. Flera länder trycker på för att frihandel ska omfamnas. Men USA hävdar att landet inte kan offra sina nationella intressen..

DN - 15 timmar sedan

Brittiska datainspektionen vill komma åt Cambridge Analyticas servrar

Storbritanniens datatillsynsmyndighet ICO vill genom husrannsakan få tillgång till Cambridge Analyticas servrar. Myndigheten vill komma åt uppgifter om företagets engagemang vid val på skilda håll i världen..

DN - 19 timmar sedan

Facebook utreder Cambridge Analytica

Facebook faller på Nasdaq-börsen efter att det blev känt att bolaget kan åka på miljardböter för att ha gett användares data till Cambrigde Analytica. Nu startar Facebook en utredning..

DN - 22 timmar sedan

Kvinna omkom då hon påkördes av självkörande Uber-bil

En kvinna i en stad i USA-delstaten Arizona har omkommit efter att ha körts på av en självkörande bil, knuten till taxitjänsten Uber. Olyckan kan vara den första som inträffat där en fotgängare påkörts och dödats av ett självkörande fordon. Det påkörande fordonet var en Volvo XC90..

DN - 22 timmar sedan

Trump stoppar venezolanska kryptovalutor

USA:s president Donald Trump har beslutet att förbjuda amerikanska transaktioner med digitala valutor som skapats i Venezuela, rapporterar Bloomberg..

DN - Igår: 15:38

Förslag ger krångligare gräsrotsfinansiering

Gräsrotsfinansiering – såkallad crowdfunding – får en ny lag som ska reglera verksamheten. Lagen kräver dels tillstånd för den typen av finansiering, dels regler om hur verksamheten ska bedrivas och hur tillsyn ska gå till..

DN - Igår: 14:54

USA:s näringsliv kritiskt mot Trumps tullar

Flera stora amerikanska detaljhandelsföretag, däribland Walmart, Target och Best Buy, vädjar nu till president Donald Trump att inte belägga kinesiska varor med importtullar..

DN - Igår: 11:52

Oro för handelskrig överskuggar G20-mötet

USA:s ståltullar och oro för ett handelskrig överskuggar G20-ländernas möte som inleds i Buenos Aires på måndagen. Även hur kryptovalutor ska kontrolleras står på agendan. .

DN - Igår: 11:00

Äldre företagare dubbelt så vanligt

Det är mer än dubbelt så vanligt att företagare i Sverige är över 65 år, jämfört med övriga länder i Europa, visar en ny analys från Swedbank och sparbankerna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.