DN > Ekonomi

Thursday, 18 October, 11:24

Liknande nyheter

Taggar: Dubbeltupp för , twittrare
Politikerbloggen - 27 apr 11 kl. 12:52

TWITTERTIPS Politikerbloggen tipsar om twittrare att följa

POLITIKERBLOGGEN TIPSAR. Varje vecka tipsar Politikerbloggen om politiska twittrare som kan vara intressanta att följa. Idag tipsar vi om sex twittrare.

Politikerbloggen - 18 apr 11 kl. 13:52

TWITTERTIPS Politikerbloggen tipsar om politiska twittrare

POLITIKERBLOGGEN TIPSAR. Politikerbloggen kommer varje vecka att tipsa om politiska twittrare som kan vara intressanta att följa. Idag listar vi sex politiker som ofta deltar i diskussionerna på twitter.

Politikerbloggen - 27 maj 11 kl. 12:53

TWITTERTIPS Politikerbloggen tipsar om twittrare att följa

TWITTERTIPS FRÅN POLITIKERBLOGGEN. Varje vecka tipsar Politikerbloggen om politiska twittrare att följa. Idag tipsar vi bland annat om en minister, ett före detta språkrör och en frispråkig pressekreterare från Sverigedemokraterna.

Kristianstadsbladet - 07 jan 13 kl. 10:46

Twittrare får fängelse i Kuwait


En domstol i Kuwait dömde på måndagen en oppositionell twittrare till två års fängelse för att ha förolämpat emiren, uppgav chefen för en kuwaitisk människorättsorganisation på Twitter.Det är den andra domen i sitt slag på två dagar. Både männen är i 20-årsåldern och de första att dömas i en grupp om dussintals twittrare, aktivister och oppositionella som har ställts inför liknande anklagelser..

Politikerbloggen - 09 maj 11 kl. 13:44

TWITTERTIPS Politikerbloggen tipsar om twittrare att följa

POLITIKERBLOGGENS TWITTERTIPS. Varje vecka tipsar Politikerbloggen om politiska twittrare som kan vara intressanta att följa. Idag tipsar vi bland annat om en före detta partiledare och en twittrande landstingsrådssekreterare.

Nyheter 24 - 30 maj 11 kl. 09:42

Twitter avslöjar identitet på twittrare


"Det är som hämtat ur George Orwells roman om storebrorssamhället - 1984" Är yttrandefriheten på nätet ett minne blott?Lämnar ut personuppgifter, adresser och telefonnummerNu viker sig den kända mikrobloggtjänsten twitter för politiker från en liten kommun i nordöstra England. Twitter lämnar ut personuppgifter, adresser och telefonnummer till användare bakom fem konton:  @fatcouncillor, @cllrdavidpotts, @councillorahmedkhan, @councillorkhan and @ahmedkhan01.?

Politikerbloggen - 10 jun 11 kl. 16:01

TWITTERTIPS Politikerbloggen tipsar om twittrare att följa

TWITTERTIPS FRÅN POLITIKERBLOGGEN. Varje vecka tipsar Politikerbloggen om politiska twittrare att följa. Idag tipsar vi bland annat om en nyvald partisekreterare, några riksdagsledamöter och en EU-parlamentariker.

Politikerbloggen - 10 jun 11 kl. 16:01

TWITTERTIPS Politikerbloggen tipsar om twittrare att följa

TWITTERTIPS FRÅN POLITIKERBLOGGEN. Varje vecka tipsar Politikerbloggen om politiska twittrare att följa. Idag tipsar vi bland annat om en nyvald partisekreterare, några riksdagsledamöter och en EU-parlamentariker.

Sydsvenskan - 09 aug 11 kl. 11:10

Twittrare vill städa upp förstörelsen

Foto: AP
I Twittervärlden är det många som hellre vill städa upp Englands gator än plundra.
I olika twittermeddelanden får folk tips om vart de ska vända sig, till exempel i Hackney, Birmingham, om de vill hjälpa till med uppröjningen. Butiksägare får kontakt med hantverkare som frivilligt hjälper till att reparera och andra röster uppmanar boende att på alla sätt stötta sin lokala butiker.

IDG - 07 sep 11 kl. 07:00

Ny mjukvara skyddar twittrare

Ny gratis mjukvara skyddar Twittrare från skadliga kontakter, länkar och nätfiske..

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Het sommar sänkte Byggmax

Byggvarukedjan Byggmax redovisar ett minskat rörelseresultat i samband med rapporten för tredje kvartalet. Rörelseresultatet landade på 175,8 miljoner kronor vilket kan jämföras med 221 miljoner kronor samma period föregående år..

DN - 3 timmar sedan

Kraftig vinst för Ericsson

Ericsson redovisar en rörelsevinst på 3,2 miljarder kronor för tredje kvartalet. Det kan jämföras med en rörelseförlust på 3,7 miljarder kronor motsvarande period i fjol..

DN - 3 timmar sedan

Jakten på de försvunna miljarderna

Sedan europeiska statskassor plundrats pågår nu kampen om att få tillbaka miljarderna och ställa de ansvariga inför rätta. De första rättegångarna väntas nästa år..

DN - 4 timmar sedan

Så plundrades europeiska statskassor på 70 miljarder

Medan vanligt folk hoppades att deras skatt skulle gå till skolor och sjukhus, uppfann några finansexperter hur de kunde ta deras pengar. Flera av världens största banker hjälpte dem – och nu utpekas SEB som delaktigt, visar en stor granskning. I vad som kallas Europas största skattesvindel stals minst 70 miljarder ur statskassorna..

DN - 11 timmar sedan

Tunga aktieägare i Facebook: Avgå Zuckerberg

Representanter för flera tunga fonder med aktier i Facebook kräver nu Mark Zuckerbergs avgång. Istället vill man ersätta Facebookgrundaren med en oberoende ordförande..

DN - 12 timmar sedan

Inget nytt toppmöte om Brexit – kanske

Det blir inget nytt toppmöte om Storbritanniens utträde ur EU den 17–18 november. Beskedet kom sent på onsdagskvällen..

DN - 18 timmar sedan

Svenska företag pekas ut i Nordeahärvan

Flera svenska företag pekas ut som mottagare av smutsiga transaktioner i penningtvättsanklagelserna mot Nordea. Företagen ska ha tagit emot hundratusentals dollar från suspekta avsändare för tjänster som inte alls har med deras verksamhet att göra.  Härvan utreds nu av Ekobrottsmyndigheten..

DN - 19 timmar sedan

Sverige mest konkurrenskraftiga ekonomin i Norden

Stark digital dynamik och ekonomisk stabilitet placerar Sverige på plats nio i Världsekonomiskt Forums nya globala konkurrensindex.  – Men nästa regering måste ta ett grepp om skatterna och kompetensförsörjningen, säger ekonomiprofessor Thomas Andersson..

DN - 19 timmar sedan

Musk köper Tesla-aktier för 178 miljoner

Elbilstillverkaren Tesla bekräftar att bolaget kommer att ge ut och sälja Tesla-aktier för 20 miljoner dollar, motsvarande cirka 178 miljoner kronor, till bolagets grundare och storägare Elon Musk..

DN - 20 timmar sedan

Investors vd om metoo: Företagen har sett över viktiga processer

Efter onsdagens positiva kvartalssläpp kommenterar Investors vd Johan Forsell den mer osäkra konjunktursutvecklingen och den utdragna regeringsbildningen. – Det skapar osäkerhet och försenar viktiga politiska åtgärder, säger han till DN..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.