DN > Ekonomi

Friday, 15 December, 11:10

Liknande nyheter

Taggar: Dubbeltupp för , twittrare
Politikerbloggen - 27 apr 11 kl. 12:52

TWITTERTIPS Politikerbloggen tipsar om twittrare att följa

POLITIKERBLOGGEN TIPSAR. Varje vecka tipsar Politikerbloggen om politiska twittrare som kan vara intressanta att följa. Idag tipsar vi om sex twittrare.

Politikerbloggen - 18 apr 11 kl. 13:52

TWITTERTIPS Politikerbloggen tipsar om politiska twittrare

POLITIKERBLOGGEN TIPSAR. Politikerbloggen kommer varje vecka att tipsa om politiska twittrare som kan vara intressanta att följa. Idag listar vi sex politiker som ofta deltar i diskussionerna på twitter.

Politikerbloggen - 27 maj 11 kl. 12:53

TWITTERTIPS Politikerbloggen tipsar om twittrare att följa

TWITTERTIPS FRÅN POLITIKERBLOGGEN. Varje vecka tipsar Politikerbloggen om politiska twittrare att följa. Idag tipsar vi bland annat om en minister, ett före detta språkrör och en frispråkig pressekreterare från Sverigedemokraterna.

Kristianstadsbladet - 07 jan 13 kl. 10:46

Twittrare får fängelse i Kuwait


En domstol i Kuwait dömde på måndagen en oppositionell twittrare till två års fängelse för att ha förolämpat emiren, uppgav chefen för en kuwaitisk människorättsorganisation på Twitter.Det är den andra domen i sitt slag på två dagar. Både männen är i 20-årsåldern och de första att dömas i en grupp om dussintals twittrare, aktivister och oppositionella som har ställts inför liknande anklagelser..

Politikerbloggen - 09 maj 11 kl. 13:44

TWITTERTIPS Politikerbloggen tipsar om twittrare att följa

POLITIKERBLOGGENS TWITTERTIPS. Varje vecka tipsar Politikerbloggen om politiska twittrare som kan vara intressanta att följa. Idag tipsar vi bland annat om en före detta partiledare och en twittrande landstingsrådssekreterare.

Nyheter 24 - 30 maj 11 kl. 09:42

Twitter avslöjar identitet på twittrare


"Det är som hämtat ur George Orwells roman om storebrorssamhället - 1984" Är yttrandefriheten på nätet ett minne blott?Lämnar ut personuppgifter, adresser och telefonnummerNu viker sig den kända mikrobloggtjänsten twitter för politiker från en liten kommun i nordöstra England. Twitter lämnar ut personuppgifter, adresser och telefonnummer till användare bakom fem konton:  @fatcouncillor, @cllrdavidpotts, @councillorahmedkhan, @councillorkhan and @ahmedkhan01.?

Politikerbloggen - 10 jun 11 kl. 16:01

TWITTERTIPS Politikerbloggen tipsar om twittrare att följa

TWITTERTIPS FRÅN POLITIKERBLOGGEN. Varje vecka tipsar Politikerbloggen om politiska twittrare att följa. Idag tipsar vi bland annat om en nyvald partisekreterare, några riksdagsledamöter och en EU-parlamentariker.

Politikerbloggen - 10 jun 11 kl. 16:01

TWITTERTIPS Politikerbloggen tipsar om twittrare att följa

TWITTERTIPS FRÅN POLITIKERBLOGGEN. Varje vecka tipsar Politikerbloggen om politiska twittrare att följa. Idag tipsar vi bland annat om en nyvald partisekreterare, några riksdagsledamöter och en EU-parlamentariker.

Sydsvenskan - 09 aug 11 kl. 11:10

Twittrare vill städa upp förstörelsen

Foto: AP
I Twittervärlden är det många som hellre vill städa upp Englands gator än plundra.
I olika twittermeddelanden får folk tips om vart de ska vända sig, till exempel i Hackney, Birmingham, om de vill hjälpa till med uppröjningen. Butiksägare får kontakt med hantverkare som frivilligt hjälper till att reparera och andra röster uppmanar boende att på alla sätt stötta sin lokala butiker.

IDG - 07 sep 11 kl. 07:00

Ny mjukvara skyddar twittrare

Ny gratis mjukvara skyddar Twittrare från skadliga kontakter, länkar och nätfiske..

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Flera frihetsberövade i Falcon Funds

Ekobrottsmyndigheten har gjort ett omfattande tillslag i härvan kring misstänkta brott i pensionsbolaget Falcon Funds. .

DN - 2 timmar sedan

Nätneutraliteten ska hävas – ramaskri från Silicon Valley

SAN FRANCISCO. Ett digitalt ramaskri hördes från Silicon Valleys internetföretag efter beskedet att regeringen upphäver den så kallade nätneutraliteten. Enligt flera tongivande röster på amerikanska teknikföretag kan beskedet innebära allvarliga hot mot Silicon Valleys unika innovationsklimat..

DN - 1 timme sedan

"Pensionsåldern måste vara flexibel"

Robert Färestål är 50 år och tycker att det är skrämmande att det bara är femton år tills han ska gå i pension. Att pensionsåldern ska höjas tycker han är bra.  – Bara det finns lite valmöjlighet så är det positivt, säger han.

DN - 1 timme sedan

Sparekonomen: Det blev ingen julklapp från H&M

H&M har inte lyckats vända den negativa trenden. Bolaget växer inte tillräckligt snabbt på nätet, anser sparekonomen Claes Hemberg. .

DN - 1 timme sedan

Maria Crofts: Detaljerna som saknas i

Pensionssystemet behöver uppdateras – det är bra att politikerna lyckats komma överens om förändringar. Men hade de dessutom enats om höjd pensionsavgift och ett nytt förmånligt pensions­sparande hade det varit ännu bättre..

DN - 1 timme sedan

Så här påverkas du av uppgörelsen

En majoritet av riksdagens ledamöter vill höja pensionsåldrarna och banta antalet fonder i premiepensionen, PPM. DN:s Dan Lucas svarar på vad det betyder..

DN - 2 timmar sedan

H&M stänger butiker – sämre försäljning än väntat

Det går dåligt för klädjätten H&M. Nu tvingas kedjan stänga butiker. Analytikerna hade räknat med ökad försäljning..

DN - 3 timmar sedan

Tonåring åtalad för bankattacker – dom i dag

En tonåring i Växjö är åtalad för storskaliga datorattacker mot Nordea och Swedbank, som kostade dem miljoner. Enligt åklagaren tyder mycket på att han utfört ytterligare 2.400 attacker.

DN - 4 timmar sedan

Riksbankschefen: Ibland är det ens skyldighet att vara tjänstesur

På nyårsdagen 2018, samma år som han fyller pensionär, påbörjar Stefan Ingves en ny femårsperiod som riksbankschef. Vem är mannen som har fingrarna djupare ner i våra plånböcker än någon annan? Vi frågade hans tvillingbror..

DN - 19 timmar sedan

WTO-mötet slutade i fiasko

Veckans WTO-möte slutade i ett fiasko. Länderna kunde inte enas på ett enda område. Samtidigt visar USA allt mindre intresse för att stödja världshandelsorganisationen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.