DI > Ekonomi

Thursday, 18 October, 12:12

Liknande nyheter

Taggar: Christer, GardellJag , döljer, inget
Affärsvärlden - 27 dec 17 kl. 13:14

Christer Gardell: "Svårt att lämna Volvo"

Cevian Capital säljer innehavet i Volvo till kinesiska Geely. "Det är svårt att lämna ett bolag som har betytt så mycket för oss", säger Christer Gardell till Affärsvärlden..

DI - 27 mar 18 kl. 09:15

Christer Gardell: "Vi har inga stora kinesiska planer"

Avyttringen av innehavet i Volvo till Geely var inget Cevian hade planerat för, och några omfattande kinesiska planer har aktivistfonden inte. Det bedyrar Ceviangrundaren Christer Gardell i en kommentar till Nyhetsbyrån Direkt på morgonen.

DI - 10 mar 14 kl. 19:46

Gardell säljer Metso?

Är Christer Gardell på väg att sälja ut finländska verkstadskoncernen Metso? Financial Times pekar ut tre köpare: brittiska Weir samt amerikanska bolagen Joy Global och General Electric..

DN - 27 dec 17 kl. 08:45

Gardell gör miljardklipp – säljer Volvoinnehavet

Riskkapitalisten Christer Gardell säljer sitt innehav i AB Volvo till kinesiska Geely Holding. Det uppger Dagens Industri som kallar det ”årets mest spektakulära affär”..

DI - 27 dec 17 kl. 14:24

Göteborgs-topp glad att slippa Gardell – hyllar Geely

Göteborgs kommunstyrelseordförande Ann-Sofie Hermansson är glad att vad som hon ser som en kortsiktig Christer Gardell säljer till mer långsiktiga kinesiska ägare..

Expressen - 04 jun 12 kl. 12:22

Gardell: "Breivik är inget mysterium"

Den svenske professorn i religionsvetenskap Mattias Gardell har kallats in som vittne av försvaret. Syftet är att beskriva miljön som Anders Behring Breivik har inspirerats av. - Breivik är inget mysterium, sa Gardell..

DI - 09 apr 18 kl. 16:30

Christer Gardell till motattack: "Korkat och obalanserat"

"Om man är en förbannad landsförrädare när man säljer åtta procent till en utlänning, vad kallar Bert Norberg det då när han sålde 50 procent av Sony Ericsson till Sony?".

Sydsvenskan - 11 okt 16 kl. 09:30

Gardell följer upp med vårturné

Jonas Gardells föreställning "30 år tillsammans" får ännu en fortsättning. Efter den stundande Sverigeturnén i höst följer Gardell upp succén med en turné även under vintern och våren. "Det är fortfarande två veckor kvar tills turnén börjar men hösten.

YA - 11 okt 16 kl. 09:30

Gardell följer upp med vårturné

Jonas Gardells föreställning "30 år tillsammans" får ännu en fortsättning. Efter den stundande Sverigeturnén i höst följer Gardell upp succén med en turné även under vintern och våren.(TT).

Sydöstran - 11 okt 16 kl. 09:30

Gardell följer upp med vårturné

Jonas Gardells föreställning "30 år tillsammans" får ännu en fortsättning. Efter den stundande Sverigeturnén i höst följer Gardell upp succén med en turné även under vintern och våren.(TT).

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Londons taxibilar snart i Paris

Tiden då de karaktäristiska svarta taxibilarna var synonymt endast med London är förbi. .

DI - 30 minuter sedan

Moment Group flyttas upp på Nasdaq Stockholm

Från och med i dag, torsdagen den 18 oktober 2018, handlas Moment Groups aktier på Nasdaq Stockholm. .

DI - 15 minuter sedan

Camanio Care beslutar om nyemission

Spotlight-noterade Camanio Care har beslutat att genomföra en företrädesemission om 5 miljoner kronor, tillsammans med en överteckningsemission om 2 miljoner kronor..

DI - 30 minuter sedan

Braincool får ännu en mexikansk order

Braincool har fått en ny order på ytterligare ett system i Mexiko. .

DI - 30 minuter sedan

Bud på Wembley Stadium dras tillbaka

Wembley Stadium kommer inte att säljas efter att budgivaren Sadiq Khan tagit tillbaka sitt erbjudande med en vecka kvar inför omröstningen, rapporterar Sky News..

DI - 30 minuter sedan

Equinor säljer ägande i gasfältet Tommeliten för 220 miljoner dollar

Norska energibolaget Equinor säljer sitt intresse i Tommeliten till PGNiG för 220 miljoner dollar. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

ECB: Ser första räntehöjning nästa kvartal

Om ekonomin utvecklas i stort i linje med prognos så kommer den första räntehöjningen att komma under fjärde kvartalet 2019..

DI - 45 minuter sedan

Gardell: Bra tillfälle att köpa in sig i Volvo

Volvos problem med en komponent i ett avgasefterbehandlingssystem som meddelades tidigare i veckan oroar inte Cevians Christer Gardell. .

DI - 45 minuter sedan

Carnegie höjer rekommendationen för Arion Banki

Carnegie höjer sin rekommendation på den isländska banken Arion Bank, vars aktie handlas både i Reykjavik och i Stockholm, till köp från tidigare behåll..

DI - 30 minuter sedan

Svensk miljöpremie en guldgruva för bilklippare

Skattemiljoner används för att göra klipp på export av el-och laddhybridbilar. Det visar siffror som bilsajten Vroom tagit fram. "Jag tror inte det här var tanken från staten, att göra stora subventionerade på bilar som inte används i Sverige”, säger Bertil Abrahamsson, vd på Vroom..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.