DI > Ekonomi

Friday, 20 July, 03:14

DI - 07 nov 17 kl. 18:38

Rollén i rätten: Jag hade en psykisk krisOSLO. ”Det är bara att konstatera att jag har en psykisk kris.” Så förklarar Ola Rollén det tillstånd under häktningsförhören 2016 som gör att han ändrat sitt vittnesmål om aktiehandeln i Next..
Läs mer på DI
Läs mer om:
OSLO, Ola Rollén, Next

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rolléni , rättenJag hade en , psykisk, kris
Dagens PS - 01 dec 17 kl. 12:40

Hexagons vd Ola Rollén talar ut om rättegången

”Jag skulle aldrig säga att det här har varit positivt”. Börsnoterade mätteknikföretaget Hexagons tidigare så hyllade vd, Ola Rollén, har stått inför rätta i Oslo, misstänkt för insiderbrott, sedan 30 oktober – flera förhandlingar har hållits. Han intervjuas nu – när rättegången mot avslutats – av Dagens Industri och säger till tidningen att han är ”säker på att bli frikänd”.

Alliansfritt Sverige - 05 mar 13 kl. 19:57

M: ?Psykisk ohälsa viktigaste orsaken till arbetslöshet?

ARBETE. Arbetslösheten i Sverige är som bekant Greklands fel, ungas fel, invandrares fel och sossarnas fel. Nu fogas ännu en bortförklaring till raden.

DalaDemokraten - 31 maj 17 kl. 14:52

Han deltog inte i mördandet - därför dömer hovrätten Per-Olov Höfflinger för mordet i Långshyttan

Han rörde inte offret.
Men 46-årige Per-Olov Höflinger spelade en så central roll att hovrätten betraktar honom som gärningsman och inte medhjälpare.
Han döms till 14 års fängelse..

Dalarnas tidningar - 31 maj 17 kl. 14:52

Han deltog inte i mördandet - därför dömer hovrätten Per-Olov Höflinger för mordet i Långshyttan

Han rörde inte offret.
Men 46-årige Per-Olov Höflinger spelade en så central roll att hovrätten betraktar honom som gärningsman och inte medhjälpare.
Han döms till 14 års fängelse..

BT - 01 feb 13 kl. 09:25

Förebygg psykisk ohälsa

En färsk opinionsundersökning visar att förebyggande arbete mot psykisk ohälsa på arbetsplatser gör att medarbetarna klarar prestationskrav bättre och känner sig mer delaktiga. Genom tidiga insatser kan den psykiska hälsan hos medarbetare förbättras. Kommunerna har möjlighet att förbättra hälsan i länet genom att prioritera frågan.

Dagen - 04 jul 11 kl. 17:38

Ångestparad mot psykisk ohälsa

Nästa vecka arrangeras Ångestparaden - en parad som är tänkt att slå hål på många myter om psykisk ohälsa. - En av myterna är till exempel att personer med psykiska problem skulle vara farliga, säger Björn Asplund, klubbhuschef på Fountain House, Stockholm.

Bakom paraden står organisationen Fountain house, en stiftelse som arbetar för att underlätta för personer med psykiska funktionshinder.

Sydsvenskan - 31 jul 15 kl. 16:19

Kris i befolkningsfrågan – fast inte egentligen. Jorden rymmer fler människor.

Världens befolkning fortsätter att öka, men av FN:s rapport World Population Prospects att döma har jorden nu passerat "peak child". Antalet barn under 15 år ser alltså ut att plana ut på omkring två miljarder. Och det är goda nyheter.

Helsingborgs Dagblad - 31 jul 15 kl. 16:19

Kris i befolkningsfrågan – fast inte egentligen. Jorden rymmer fler människor.

Världens befolkning fortsätter att öka, men av FN:s rapport World Population Prospects att döma har jorden nu passerat "peak child". Antalet barn under 15 år ser alltså ut att plana ut på omkring två miljarder. Och det är goda nyheter.

Regeringen - 22 mar 18 kl. 11:32

Stärkt arbete med kunskap att bemöta psykisk ohälsa i primärvården

Den psykiska ohälsan har ökat snabbt och att motverka psykisk ohälsa är därför en prioriterad fråga för regeringen. Hälso- och sjukvården har en central roll när det gäller att främja hälsa och förebygga psykisk ohälsa, första mötet med vården sker oftast på en vårdcentral eller liknande och kunskaperna inom primärvården måste därför öka..

Expressen - 12 maj 15 kl. 08:14

Selma Blairs nya roll – ska spela Kris Jenner

Skådespelerskan Selma Blair har skrivit på för en intressant roll – enligt Deadline Hollywood ska hon spela Kris Jenner, mamma till syskonen Kardashian, i "American crime story"..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Globaliseringen blev lyftet för livsverket

Gösta Karlsson grundade Elme Spreader för 45 år sedan och ser fortfarande inget som helst skäl att släppa in riskkapitalister eller börsnotera livsverket:  ”Om vi inte har haft någon kompanjon hittills, varför skulle vi ha en nu?”..

DI - 4 timmar sedan

Ebay och Alcoa rasade på svag börs

De ledande amerikanska börserna vände ned på torsdagen då flera rapporterande bolag hamnade i fokus. Donald Trump kritiserade Federal Reserves höjningar av styrräntan i en intervju med CNBC på torsdagen. "Jag är inte glad att Fed höjer lånekostnader och potentiellt bromsar in ekonomin", sade Donald Trump under intervjun..

DI - 4 timmar sedan

Millicom levererade på förväntningarna

Teleoperatören Millicoms ebitda-resultat blev 551 miljoner dollar för det andra kvartalet 2018. Det framgår av bolagets delårsrapport. .

DI - 5 timmar sedan

Mikael Vilenius: Framgången fortsätter för Epirocs Eriksgata

Epiroc fortsatte sin Eriksgata på börsen efter avknoppningen från Atlas Copco med en stark rapport. Ingen borde ha blivit förvånad..

DI - 5 timmar sedan

Donald Trump besviken på Feds räntehöjningar

Donald Trump kritiserade Federal Reserves höjningar av styrräntan i en intervju med CNBC på torsdagen.  .

DI - 5 timmar sedan

Första cannabisintroduktionen på New York-börsen premiärrusar

På torsdagen inleds handel av Tilray, det första marijuanaföretaget som handlas på amerikanska marknaden. Teckningskursen låg på 17 dollar men efter några timmars handel handlades aktien 30 procent högre. .

DI - 6 timmar sedan

Agnetha Jönsson: Utdelning med låg risk

Kombinationen låg volatilitet och hög direktavkastning lockar.  Xact och Legg Mason har fonder för den som inte gör jobbet själv. .

DI - 6 timmar sedan

Comcast lägger ner jakten på Fox – priset för högt enligt Bloomberg

Comcast är inte längre intresserade av att förvärva underhållningsverksamheten inom Rupert Murdochs 21st Century Fox. I stället kommer Comcast nu lägga fokus på att vinna budstriden i jakten på brittiska Sky. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 6 timmar sedan

MSB: Blir värre innan det blir bättre

Räddningstjänsterna tvingas prioritera bland skogsbränderna och läget är mycket ansträngt, enligt MSB som sammanfattar läget med att "det blir värre innan det blir bättre". Just nu rasar ett 50-tal terrängbränder i landet..

DI - 7 timmar sedan

Hundratals miljoner brinner upp i skogen

Skog för 600 miljoner kronor har hittills brunnit upp. För privata skogsägare som drabbas väntar ekonomiska förluster och tid med ovisshet. ”Det finns en oro hos alla skogsägare”, säger Sven-Erik Hammar, ordförande för LRF Skog..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.