Dagens Media > Ekonomi

Friday, 20 July, 01:02

Dagens Media - 07 nov 17 kl. 16:25

Edelman Deportivo ska hjälpa Sverige att besegra ItalienInför fredagens kvalrysare – så ska Sverige ställa upp med världens största fotbollslandslag..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Deportivo, Sverige, Italien

Dela artikeln

63 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Edelman, Deportivoska , hjälpa, Sverigeatt , besegra, Italien
Dagensanalys.se - 21 dec 17 kl. 10:01

Google byter byrå till Edelman Deportivo

Google Sverige har valt att byta ut pr-byrån Prime till Edelman Deportivo. Bakom bytet finns en önskan om att öka kreativiteten i kampanjerna och få in lite fräscha tankar. Det nya samarbetet med Edelman Deportivo börjar någon gång under våren, inför alla nya lanseringar.

Resume - 28 aug 15 kl. 09:29

Edelman Deportivo: Vi går plus

Sammanslagna Edelman Deportivos första räkenskapsår tog slut i juni. För första gången i Sverige visar Edelman lönsamhet i Sverige, uppger de..

Resume - 29 nov 13 kl. 10:42

Edelman vinner Visa i Sverige

Pr-byrån Edelman Stockholm vinner den svenska delen av Visa Europe efter att ha slagit ut tolv byråer, varav fyra i slutpitchen. Uppdraget innebär att Visa Europe samarbetar med Edelman på tre marknader – Sverige, Turkiet och Irland..

Dagens Media - 30 okt 13 kl. 14:15

Edelman jagar svensk byrå

Världens största pr-byrå Edelman kartlägger byrå-Sverige för ett företagsköp, kan Dagens Media berätta..

Resume - 02 jun 14 kl. 13:56

Edelman köper Deportivo


Det har spekulerats länge vilken pr-byrå Edelman kommer att köpa i Sverige. I dag tillkännager pr-byrånätverket att de köper upp Deportivo för att kunna expandera sitt erbjudande i Europa. .

Resume - 20 feb 14 kl. 21:01

Vd:n Linda Waxin lämnar Edelman


Linda Waxin avgår som Sverige-vd för pr-byrån Edelman Stockholm där hon arbetat i tre år. Hon lämnar byrån till sommaren..

Resume - 15 maj 14 kl. 11:25

Deportivo bakom Unicefs jobblarm

Igår slog riksmedia upp stort att över hälften av alla föräldrar i Sverige tar mejl och samtal kopplat till jobbet efter arbetstid. Larmet kommer från Unicef. Nu tar man nästa steg tillsammans med Deportivo och hjälper anställda att jobbsäkra mobilen..

Resume - 17 jun 14 kl. 13:09

Brons för Deportivo

En pr-byrå fixade medalj till Sverige i Outdoor-kategorin.Det blev ett bronslejon för "Flykten slutar här" som Deportivo har gjort för Unicef.Grand Prix-vinnare blev det australiensiska bidraget där uttagsautomater – ATM:s – blev GAYTM:s..

Resume - 11 okt 13 kl. 10:53

Unicef-krav på att Sverige följer barnkonventionen

14 000 barn flyr till Sverige varje år för att slippa krig, fattigdom och övergrepp. Unicef hävdar nu att barnen många gånger fortsätter att få sina rättigheter kränkta i Sverige. FN-organisationen kräver att Sverige lever upp till barnkonventionen och har dragit igång en kampanjsida, ?

Dagensanalys.se - 12 okt 17 kl. 13:26

100-wattaren 2017 – här är alla nominerade

Den 14 november är det dags för 100-wattaren 2017 på Stockholms stadshus. I år har 87 bidrag möjlighet att prisas. Mesta nominerade annonsörerna är IKEA och Ålandsbanken med tre nomineringar var.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 7 timmar sedan

Myndighet förhindrar MTG:s försäljning

MTG stöter på patrull för andra gången i år. Konkurrensmyndighet sätter stopp för MTG:s försök att sälja av sin bulgariska tv-verksamhet..

Dagens Media - 12 timmar sedan

"Låt inte TV4 bli ett statligt bolag"

DEBATT. Statens ägande i Telia är problematiskt, och tiden är inne för att sälja av kvarstående innehav, skriver Liberala ungdomsförbundets distriktordförande Martin Nilsen..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Efter jätteskulden – ETC:s läsare pröjsar 1,74 miljoner

Drygt 8 miljoner ska ETC på kort tid betala tillbaka av sitt presstöd. Grundaren Johan Ehrenberg mobiliserar läsarna för att få hjälp med notan, som han menar är felaktig. Över 40000 rullar dagligen in i ETC:s stödfond..

Dagens Media - 14 timmar sedan

Westander förstärker inom hållbarhet

Pr-byrån stärker sitt hållbarhetserbjudande genom utbildning i hållbarhetsredovisning enligt GRI Standards. Westander blir den fjärde aktören i Sverige att erbjuda utbildningen..

Dagens Media - 13 jul 18 kl. 09:43

Netflix knäcker HBO i antalet Emmynomineringar

Streamingjätten sätter stopp för HBO:s år av flest nomineringar till Emmy Awards..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Så gick fotbolls-VM linjärt

Enligt siffror från MMS var det åttondelsfinalen mellan Sverige och Schweiz som lockade flest till tv:n. Jämfört med tidigare år tittar emellertid färre på fotbolls-VM linjärt..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Amazon gör serie av svensk konst

Den amerikanska jätten lägger en halv miljard på att omvandla Simon Stålenhags retrofuturistiska konst till tv-serie..

Dagens Media - Igår: 23:15

Bing gör livet lättare för utvecklare

BLOGG. Tänk om sökmotorerna kunde visa dig kod utan att du behövde scrolla igenom långa trådar? Nu har det hänt, skriver Alexandra Jung på SEO-bloggen..

Dagens Media - Igår: 13:39

Google överklagar miljardboten

Google: "Android har gett större valfrihet, inte mindre"..

Dagens Media - Igår: 11:22

Google får miljardbot av EU

EU-kommisionen straffar techjätten med ett historiskt högt bötesbelopp på 44 miljarder kronor – för Googles konkurrensbrott..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.