Dagens Media > Ekonomi

Friday, 15 December, 11:08

Liknande nyheter

Taggar: Edelman, Deportivoska , hjälpa, Sverigeatt , besegra, Italien
Resume - 28 aug 15 kl. 09:29

Edelman Deportivo: Vi går plus

Sammanslagna Edelman Deportivos första räkenskapsår tog slut i juni. För första gången i Sverige visar Edelman lönsamhet i Sverige, uppger de..

Resume - 29 nov 13 kl. 10:42

Edelman vinner Visa i Sverige

Pr-byrån Edelman Stockholm vinner den svenska delen av Visa Europe efter att ha slagit ut tolv byråer, varav fyra i slutpitchen. Uppdraget innebär att Visa Europe samarbetar med Edelman på tre marknader – Sverige, Turkiet och Irland..

Dagens Media - 30 okt 13 kl. 14:15

Edelman jagar svensk byrå

Världens största pr-byrå Edelman kartlägger byrå-Sverige för ett företagsköp, kan Dagens Media berätta..

Resume - 02 jun 14 kl. 13:56

Edelman köper Deportivo


Det har spekulerats länge vilken pr-byrå Edelman kommer att köpa i Sverige. I dag tillkännager pr-byrånätverket att de köper upp Deportivo för att kunna expandera sitt erbjudande i Europa. .

Resume - 20 feb 14 kl. 21:01

Vd:n Linda Waxin lämnar Edelman


Linda Waxin avgår som Sverige-vd för pr-byrån Edelman Stockholm där hon arbetat i tre år. Hon lämnar byrån till sommaren..

Resume - 15 maj 14 kl. 11:25

Deportivo bakom Unicefs jobblarm

Igår slog riksmedia upp stort att över hälften av alla föräldrar i Sverige tar mejl och samtal kopplat till jobbet efter arbetstid. Larmet kommer från Unicef. Nu tar man nästa steg tillsammans med Deportivo och hjälper anställda att jobbsäkra mobilen..

Resume - 17 jun 14 kl. 13:09

Brons för Deportivo

En pr-byrå fixade medalj till Sverige i Outdoor-kategorin.Det blev ett bronslejon för "Flykten slutar här" som Deportivo har gjort för Unicef.Grand Prix-vinnare blev det australiensiska bidraget där uttagsautomater – ATM:s – blev GAYTM:s..

Resume - 11 okt 13 kl. 10:53

Unicef-krav på att Sverige följer barnkonventionen

14 000 barn flyr till Sverige varje år för att slippa krig, fattigdom och övergrepp. Unicef hävdar nu att barnen många gånger fortsätter att få sina rättigheter kränkta i Sverige. FN-organisationen kräver att Sverige lever upp till barnkonventionen och har dragit igång en kampanjsida, ?

Dagensanalys.se - 12 okt 17 kl. 13:26

100-wattaren 2017 – här är alla nominerade

Den 14 november är det dags för 100-wattaren 2017 på Stockholms stadshus. I år har 87 bidrag möjlighet att prisas. Mesta nominerade annonsörerna är IKEA och Ålandsbanken med tre nomineringar var.

Dagensanalys.se - 24 nov 17 kl. 09:23

Här är vinnaren av årets PR-kampanj i sociala medier

Under årets gala för alla PR-byråer, Spinn-galan, delades det ut en massa guld och silver. Flesta priser fick PR-byrån Jung som dominerade scenen. Årets kampanj i sociala medier:
Guld – Oddsets partiska kommentatorer – Svenska Spel/Oddset – Jung Relations/DDB
Motivering: Genom att kasta objektiviteten i papperskorgen, och låta känslorna styra, har Årets vinnare tagit second screen användandet in i matchen.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 5 minuter sedan

ÖFK: "Vi gjorde inte Svansjön för att träna några muskler"

Med en rad kulturprojekt har Östersunds FK nått stora europeiska framgångar. Som nästa anhalt i Europa Leage väntar nu en av världens största klubbar. Men trots succén har ÖFK samma fokus i dag som för sju år sedan: "Vi ska bli bättre människor", säger föreningens kanslichef Lasse Landin..

Dagens Media - 5 minuter sedan

"Vi gjorde inte Svansjön för att träna några muskler"

Med en rad kulturprojekt har Östersunds FK nått stora europeiska framgångar. Som nästa anhalt i Europa Leage väntar nu en av världens största klubbar. Men trots succén har ÖFK samma fokus i dag som för sju år sedan: "Vi ska bli bättre människor", säger föreningens kanslichef Lasse Landin..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Stockholm inför etiska riktlinjer för utomhusreklam

Idag tog Trafiknämnden i Stockholm stad beslut om att införa etiska riktlinjer för reklam på utomhusytor. Det skriver Resumé..

Dagens Media - 1 timme sedan

"Glöggregeln" som fick Edward Blom att ilskna till

Uppgifter om en ny EU-regel gällande glögg väckte starka reaktioner förra hösten. Det visade sig dock att ingenting egentligen ändrats i regelverket. "Den tolkning som gjorts i Sverige historiskt var felaktig", säger Åsa Strömberg Eng, marknadschef på Altia som äger Blossa..

Dagens Media - 2 timmar sedan

De ska omvandla "likes" till välgörenhetskronor

Reklamsyskonen Linda och Andreas Häggkvist satsar på social impact: Via nya företaget Wangari kan privatpersoner stödja välgörenhet ekonomiskt med hjälp av likes..

Dagens Media - 2 timmar sedan

USA slopar nätneutraliteten

Amerikanska kommunikationsmyndigheten FCC har beslutat att ta bort de regler som säger att all trafik på internet måste behandlas lika..

Dagens Media - 3 timmar sedan

"Reklam har aldrig varit viktigare"

DEBATT. Den 6 december öppnade inlämningsperioden för bidragen till Guldägget, en tävling som reklambyråerna lägger ner hundratals (obetalda) timmar på för att vinna. Snart kommer konsultbolagen helt ta över tävlingen, skriver HiQ:s Erik Ridman..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Tourn tar in Samir Badran

Influencernätverket värvar Youtube- och Instagram-profilen – ska lansera webbshopp via Tourns dotterbolag Hubso..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Poddisterna: Podcast-analys och makt

PODD. "Poddisterna" gästas av Nick Quah, en av världens mest inflytelserika podcastanalytiker, och podtipsaren Lovisa Ohlson..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Stampen stuvar om i säljet

Produkt- och digitalchefen Henrik Carlsson blir ny försäljningsdirektör..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.