VA > Ekonomi

Monday, 22 October, 08:21

VA - 07 nov 17 kl. 15:19

Svenske vd:n som kidnappades utanför sitt eget hus – om spelmissbruk, olaglig reklam och miljarderna till statenSvenska spel drar in miljarder till svenska staten. VA har pratat med vd:n Lennart Kjell om spelmissbruk, olaglig reklam och kidnappningen. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Lennart Kjell

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenske, vd:nsom , kidnappadesutanför , sitt, eget, husom , spelmissbruk olaglig reklam och miljarderna till staten
Expressen - 22 nov 17 kl. 14:08

Branagh hyllade svenske polisen Ted i sitt tacktal

Vid International Emmy Awards fick Kenneth Branagh ta emot pris för "best performance by an actor" för sin roll i den brittiska versionen av Wallander.I sitt tacktal nämnde han den svenske polisen Ted Eriksson, som han lärde känna vid inspelningarna i Ystad och som i höstas blev knivstucken i en attack vid Medborgarplatsen i Stockholm.– Han har i verkligheten stött på vad de här berättelserna handlar om, sa Branagh i sitt tal..

Expressen - 06 dec 11 kl. 19:37

Kidnappades i Mali - svensken uppges vara vid liv

Den svenske 36-åringen kidnappades i Mali den 25 november. Svenska myndigheter vill inte kommentera händelsen - men enligt Malis utrikesminister är han vid liv. - Vi tror det, ja, sa Soumeylou Boubeye Maiga till France 24 i förra veckan.

DN - 02 mar 15 kl. 06:48

Johansson gjorde sitt 15:e mål


Svenske Marcus Johansson gjorde sitt 15:e mål för säsongen när hans Washington besegrade Toronto med 4–0 i nattens NHL..

Expressen - 30 sep 14 kl. 11:43

Den svenske militären om sitt magiska möte

Militären Christoffer Landström kunde aldrig ana vad som väntade honom när han klev av bussen i Skellefteå förra fredagen. Fram kom nämligen en man som bad om en kram – och ville tacka för Sveriges insatser i Afghanistan. Ett möte som berörde Christoffer på djupet.

VA - 17 mar 17 kl. 09:00

Svenske 73-åringen tog sitt enmansbolag från källaren – nu omsätter han 500 miljoner och slår vinstrekord

73-årige entreprenören är nu vassare än någonsin. Så gjorde han resan från enmansbolag i källaren till en ständigt lönsam verksamhet med över 500 anställda internationellt. .

SR - 03 aug 17 kl. 15:54

Sydafrikan som kidnappades med svensk i Mali är fri

Efter sex år är den sydafrikan som kidnappades och suttit fängslad hos al-Qaida i Mali tillsammans med svenske Johan Gustafsson fri. Han är nu tillbaka i sitt hemland..

Aftonbladet - 27 nov 11 kl. 17:05

Kidnappades på mc-resan

Al-Qaida tog svenske turisten på restaurang.

Expressen - 04 sep 16 kl. 09:11

Kidnappade svenske Minhai som Kina hatar

För ett år sedan kidnappades en svensk förläggare av den kinesiska kommunistdiktaturen när han var på semester i Thailand. Nyheten har fått blekt genomslag..

SR - 03 aug 17 kl. 11:50

Sydafrikan som kidnappades med svensk i Mali släppt

Sydafrikanen Stephen McGowan som varit kidnappad tillsammans med svenske Johan Gustafsson i Mali har släppts fri, rapporterar Reuters..

Dagens PS - 13 mar 18 kl. 09:30

Svenske bilkungen: ”Många vill vara med och leka”

Christian von Koenigsegg intervjuas på bilmässan i Genève. Hans bolag firar 25 år nästa år och succén är ett faktum – trots att Christian von Koenigsegg inte hade någon erfarenhet alls av bilbranschen när han startade upp sin exklusiva sportbilstillverkning i Skåne. ”Just nu är det väldigt lätt att hitta drivkraft för det är många som vill vara med och leka.

Expressen - 02 feb 11 kl. 13:21

Svenske Paul i Cairns fruktar skräckscenarior

Den svenske fotografen Paul Walden befinner sig med sin familj i Cairns. Han har nu lämnat sitt radhus utanför stan och tagit in på ett hotell. - Det är fruktansvärda skräckscenarior som kan komma att utspelas snart, säger han..

Fler nyheter från VA

VA - I förrgår: 16:38

Oscar Properties köper lyxprojekt från konkursbo – för 1 miljon kronor

Lyxbyggaren Oscar Properties köper ett projekt i Stockholm av Axxonen Properties konkursbo. Köpeskillingen uppgår till 1 miljon kronor. .

VA - I förrgår: 15:35

Dagens analyser och rekar – aktierna som proffsen tycker du ska köpa och sälja

Vi har scannat igenom dagens digra analysskörd.  .

VA - I förrgår: 14:23

Chefens son fick lön och löneförhöjningar av kommunen i 14 år – utan att jobba

Nya detaljer framkommer i fallet med en man som misstänks ha avlönats av Falu kommun i 14 år uta natt jobba. Enligt SVT Dalarna ska han ha löneförhandlat med sin egen föräldrar och fått flera löneförhöjningar. .

VA - I förrgår: 14:19

Veckans Affärer ökar mest i svensk press

När de flesta tidningar och tidskrifter tappar läsare ökar Veckans Affärer - mer än någon annan i svensk press. .

VA - I förrgår: 12:55

Tungt börsfall för Atlas Copco efter bommade förväntningar

Atlas Copco bommade förväntningarna och spår lägre efterfrågan. Aktien faller tungt på Stockholmsbörsen. .

VA - I förrgår: 12:29

Här är butiksjättarna som växer snabbast i Sverige

Många butikskedjor krymper snarare än växer. Men för vissa pekar kurvorna uppåt. Allra snabbast av Sveriges större kedjor växer XL Bygg, visar en genomgång.

VA - I förrgår: 11:08

Kärnfysikern och Natural Cycles-grundaren kvalar in på Forbes Top 50 – och får in sin p-app på fyra svenska apotekskedjor

Fyra svenska apotekskedjor tog in hennes p-app och själv kom hon med på Forbes lista över Europas 50 mäktigaste tech-kvinnor. Det har hänt mycket för Natural Cycles-grundaren Elina Berglund i oktober. .

VA - I förrgår: 10:49

Med 100 miljoner på fickan ska de bli världsbäst på att rädda mat

Av all mat som produceras slängs ungefär en tredjedel och att minska matsvinnet är affärsidén bakom uppmärksammade Karma. Hör grundaren och vd:n Hjalmar Ståhlberg berätta i lunchpodden ”Min bästa idé” om hur allt egentligen startade med en helt annan idé. .

VA - I förrgår: 09:43

"Döda intäkter" tynger byggjätten – aktien faller

Byggkoncernen Skanska ser framför sig att det kommer att ha "döda intäkter", det vill säga intäkter med nollmarginal, på omkring 0,8 miljarder dollar i USA-byggverksamheten under 2019. .

VA - I förrgår: 09:24

Trumps 'post-order' ingen dödsstöt för Wish enligt vd:n: Vi har byggt tre lager i USA

Donald Trump vill stoppa rabatterad postgång från Kina. Det slår direkt mot e-handlaren Wishs affärsmodell. Men bolaget har byggt lager i USA och är därför förberedda, uppger vd:n.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.