VA > Ekonomi

Thursday, 22 March, 01:19

VA - 07 nov 17 kl. 15:19

Svenske vd:n som kidnappades utanför sitt eget hus – om spelmissbruk, olaglig reklam och miljarderna till statenSvenska spel drar in miljarder till svenska staten. VA har pratat med vd:n Lennart Kjell om spelmissbruk, olaglig reklam och kidnappningen. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Lennart Kjell

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenske, vd:nsom , kidnappadesutanför , sitt, eget, husom , spelmissbruk olaglig reklam och miljarderna till staten
Expressen - 22 nov 17 kl. 14:08

Branagh hyllade svenske polisen Ted i sitt tacktal

Vid International Emmy Awards fick Kenneth Branagh ta emot pris för "best performance by an actor" för sin roll i den brittiska versionen av Wallander.I sitt tacktal nämnde han den svenske polisen Ted Eriksson, som han lärde känna vid inspelningarna i Ystad och som i höstas blev knivstucken i en attack vid Medborgarplatsen i Stockholm.– Han har i verkligheten stött på vad de här berättelserna handlar om, sa Branagh i sitt tal..

Expressen - 06 dec 11 kl. 19:37

Kidnappades i Mali - svensken uppges vara vid liv

Den svenske 36-åringen kidnappades i Mali den 25 november. Svenska myndigheter vill inte kommentera händelsen - men enligt Malis utrikesminister är han vid liv. - Vi tror det, ja, sa Soumeylou Boubeye Maiga till France 24 i förra veckan.

DN - 02 mar 15 kl. 06:48

Johansson gjorde sitt 15:e mål


Svenske Marcus Johansson gjorde sitt 15:e mål för säsongen när hans Washington besegrade Toronto med 4–0 i nattens NHL..

Expressen - 30 sep 14 kl. 11:43

Den svenske militären om sitt magiska möte

Militären Christoffer Landström kunde aldrig ana vad som väntade honom när han klev av bussen i Skellefteå förra fredagen. Fram kom nämligen en man som bad om en kram – och ville tacka för Sveriges insatser i Afghanistan. Ett möte som berörde Christoffer på djupet.

VA - 17 mar 17 kl. 09:00

Svenske 73-åringen tog sitt enmansbolag från källaren – nu omsätter han 500 miljoner och slår vinstrekord

73-årige entreprenören är nu vassare än någonsin. Så gjorde han resan från enmansbolag i källaren till en ständigt lönsam verksamhet med över 500 anställda internationellt. .

SR - 03 aug 17 kl. 15:54

Sydafrikan som kidnappades med svensk i Mali är fri

Efter sex år är den sydafrikan som kidnappades och suttit fängslad hos al-Qaida i Mali tillsammans med svenske Johan Gustafsson fri. Han är nu tillbaka i sitt hemland..

Aftonbladet - 27 nov 11 kl. 17:05

Kidnappades på mc-resan

Al-Qaida tog svenske turisten på restaurang.

Expressen - 04 sep 16 kl. 09:11

Kidnappade svenske Minhai som Kina hatar

För ett år sedan kidnappades en svensk förläggare av den kinesiska kommunistdiktaturen när han var på semester i Thailand. Nyheten har fått blekt genomslag..

SR - 03 aug 17 kl. 11:50

Sydafrikan som kidnappades med svensk i Mali släppt

Sydafrikanen Stephen McGowan som varit kidnappad tillsammans med svenske Johan Gustafsson i Mali har släppts fri, rapporterar Reuters..

Dagens PS - 13 mar 18 kl. 09:30

Svenske bilkungen: ”Många vill vara med och leka”

Christian von Koenigsegg intervjuas på bilmässan i Genève. Hans bolag firar 25 år nästa år och succén är ett faktum – trots att Christian von Koenigsegg inte hade någon erfarenhet alls av bilbranschen när han startade upp sin exklusiva sportbilstillverkning i Skåne. ”Just nu är det väldigt lätt att hitta drivkraft för det är många som vill vara med och leka.

Expressen - 02 feb 11 kl. 13:21

Svenske Paul i Cairns fruktar skräckscenarior

Den svenske fotografen Paul Walden befinner sig med sin familj i Cairns. Han har nu lämnat sitt radhus utanför stan och tagit in på ett hotell. - Det är fruktansvärda skräckscenarior som kan komma att utspelas snart, säger han..

Fler nyheter från VA

VA - 9 timmar sedan

Facebooks kris: Högsta cheferna "jobbar dygnet runt" på en lösning

Det stormar kring Facebook efter skandalen där 50 miljoner Facebook-användares data misstänks ha använts på ett bedrägligt sätt. Det närmaste dygnet väntas ett uttalande från Mark Zuckerberg, som enligt uppgifter arbetar febrilt med krishanteringen. .

VA - 11 timmar sedan

Hon sänker bolagsskatten: "Kommer gynna små företag"

Regeringen vill i två steg sänka bolagskatten från 22 till 20,6 procent. Syftet är att öka neutraliteten i skattesystemet. .

VA - 12 timmar sedan

Ansök till Novares Mentorsprogram

Här skapas framtidens toppnamn i näringslivet. .

VA - 14 timmar sedan

"Omöjliga" svenska supermaterialet på väg ut på marknaden

2011 upptäckte en svensk forskargrupp av en slump ett material med spännande egenskaper i ett bortglömt kärl. Nu är upsalite på väg ut på marknaden. .

VA - 12 timmar sedan

Utbildningen till specialpedagog öppnade nya karriärvägar

Sju år efter lärarexamen valde Emelie Britse att kombinera sitt lärarjobb med studier på specialpedagogprogrammet vid Stockholms universitet. Utbildningen gav henne möjligheten att arbeta som specialpedagog på skol- och kommunnivå. .

VA - 15 timmar sedan

Facebook-aktien svartlistas av Nordeas hållbara finanser

Kaos omgärdar just nu Facebook, menar Nordeas hållbara finanser som sätter aktien i karantän. .

VA - 16 timmar sedan

Sålde sitt bolag till Facebook för 150 miljarder – nu vill han att du raderar ditt konto

Facebook köpte hans Whatsapp för 150 miljarder kronor. Trots det ger Brian Acton nu sitt stöd till en rörelse som uppmanar användarna att radera sina konton. .

VA - 16 timmar sedan

Experten levererar dödsdom över Norwegian: ”Klarar sig genom sommaren – men that’s about it”

Krisbesked får analyschefen att tvivla på att flygbolaget överlever året ut. .

VA - Igår: 14:58

Så får du både högre avkastning och lägre risk

Lägre risk och samtidigt högre avkastning. Fungerar det verkligen? Med det nya konceptet skuggaktivistfond är det möjligt.

VA - Igår: 14:27

Miljardrusning till superbilliga bolånen första dagen – och fler bolag gör sig redo

Med sina billiga bolån lockade Enkla bolånekunder värda 20 miljarder kronor – under första dygnet. För storbankerna väntar snart ännu mer konkurrens, då fler svenska startupbolag satsar på digitala bolån. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.