DI > Ekonomi

Tuesday, 20 March, 06:46

DI - 07 nov 17 kl. 15:06

Experten: ”Skattepolitiken i Sverige är rena vilda västern”Debatten om skatteplanering som uppstått i kölvattnet av den så kallade paradisläckan fokuserar på fel saker, säger experten Torsten Fensby, som delvis skyller på bristande kunskap bland politiker och tjänstemän..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige, Torsten Fensby

Dela artikeln

406 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experten, Skattepolitikeni , Sverigeär , rena, vilda, västern
Nyhetskanalen - 19 aug 12 kl. 07:53

Sol i södra Sverige - rena hösten i norr

Sol och värme i söder - rena hösten i norr. Att Sverige är avlångt märks på vädret. -I Götaland och södra Svealand är det just nu riktigt soligt och varmt och temperaturerna kan på många håll nå upp till minst 25 grader.

Expressen - 28 jun 11 kl. 18:52

Experten sågade Sverige gång på gång

Sverige klarade med nöd och näppe seger i premiären. Efter 1-0-triumfen sågar SPORT-Expressen och TV4:s expert Malin Swedberg den svenska insatsen. - Spelar man så här mot Nordkorea och USA kommer det bli jättejobbigt, säger hon.

Alliansfritt Sverige - 29 dec 11 kl. 06:00

Skattepolitiken ökar klyftorna och utbildningspolitiken blir allt sämre på att minska dem


SAMHÄLLSGEMENSKAP. Vi har skrivit om de ökande ekonomiska klyftorna i Sverige. Nu kommenterar finansminister Anders Borg (M) utvecklingen:Sänkta skatter och ökade kapitalinkomster gör att Sverige dras isär.

Alliansfritt Sverige - 05 nov 13 kl. 10:39

Alliansen i Västernorrland är oeniga om skattepolitiken

Alliansen i Västernorrlands landsting kan inte enas i skattepolitiken. Folkpartiet och Centerpartiet vill höja skatten med 25 öre medan Moderaterna och Kristdemokraterna inte vill höja skatten. Centerpartiets gruppledare Olle Edbolm säger tydligt vad han tycker om de som inte vill höja skatten: - Det känns inte tryggt att ha en nollbudget som den som M och KD föreslår.

Nyheter 24 - 29 mar 12 kl. 18:31

Männens nya supereffektiva preventivmedel sågas av experten


Ett nytt preventivmedel för män finns nu på marknaden internationellt och det uppges vara det bästa någonsin. Men experten Nyheter24 talat med dömer ut metoden. Metoden kallas RISUG i Indien och tar läkaren cirka femton minuter att göra.

Alliansfritt Sverige - 03 dec 13 kl. 10:42

Pressmeddelande: Björklunds myter är rena bluffar

Pressmeddelande från folkpartiet liberalerna Alliansfritt Sverige 2006-02-17 2013-12-02 Jan Björklund Robin Zachari kommenterar s-rapporten Jan Björklunds kommande kommentar på PISA-rapporten: Baylans Björklunds myter är rena bluffar - Svensk skola faller kunskapsmässigt . Men skolministern verkar ha missat TIMMS-undersökningen, PISA-undersökningen och Skolverkets nationella utvärdering.
- Första förutsättningen för att kunna medicinera rätt är att patienten erkänner sin sjukdom.

GöteborgsPosten - 02 aug 17 kl. 05:30

Experten Kallur: Sverige tar tre medaljer

VM i London innebär debut som tv-kommentator för Sanna Kallur. Den folkkära före detta häcklöparen hoppas bidra med nyanser..

Sydsvenskan - 02 aug 17 kl. 05:30

Experten Kallur: Sverige tar tre medaljer

VM i London innebär debut som tv-kommentator för Sanna Kallur. Den folkkära före detta häcklöparen hoppas bidra med nyanser. – Det är bara att kasta sig ut, säger hon om nya rollen.

BT - 02 aug 17 kl. 05:30

Experten Kallur: Sverige tar tre medaljer

VM i London innebär debut som tv-kommentator för Sanna Kallur. Den folkkära före detta häcklöparen hoppas bidra med nyanser. - Det är bara att kasta sig ut, säger hon om nya rollen.

Blekinge Läns tidning - 02 aug 17 kl. 05:30

Experten Kallur: Sverige tar tre medaljer

VM i London innebär debut som tv-kommentator för Sanna Kallur. Den folkkära före detta häcklöparen hoppas bidra med nyanser. - Det är bara att kasta sig ut, säger hon om nya rollen.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Ner i Asien efter USA-fall

De asiatiska börserna fortsatte nedåt på tisdagen i spåren av måndagens breda nedgångar på världens aktiemarknader. .

DI - 15 minuter sedan

Sjukvårdskrisen i Venezuela kartlagd

Den ekonomiska krisen i Venezuela har lett till att sjukhusen saknar de mest grundläggande medicinerna och kirurgiskt material, enligt en ny kartläggning..

DI - 15 minuter sedan

Uppgifter: Toppchef lämnar Facebook

En av toppcheferna på Facebook, informationssäkerhetschefen Alex Stamos, kommer att lämna företaget, rapporterar The New York Times och hänvisar till flera källor som har fått information om att han är på väg bort..

DI - 15 minuter sedan

Räntor och valutor: Australien behåller styrräntan oförändrad

USA-räntorna sjönk först tillbaka efter svensk stängning på måndagen sedan aktierna på Wall Street sjunkit, ledda av teknikaktier. Senare på dagen vände de amerikanska räntorna uppåt igen i takt med att börsen återhämtade sig från tidigare bottennoteringar, medan dollarn var relativt stabil. .

DI - 30 minuter sedan

Weinstein Company går i konkurs

The Weinstein Company har ansökt om konkurs, mindre än sex månader efter det att anklagelserna om sexuella trakasserier och våldtäkt av flera kvinnor i filmbranschen började strömma in mot grundaren Harvey Weinstein..

DI - 30 minuter sedan

Nu kan du börja deklarera

Klockan 07 är det dags: Då öppnar Skatteverket sin digitala deklarationstjänst. Många hänger på låset och vill gärna bli klara med deklarationen så fort som möjligt..

DI - 30 minuter sedan

Annika Falkengren fick 7,4 miljoner i semesterersättning

Annika Falkengren fick mer betalt för att vara ledig förra året än efterträdaren Johan Torgeby för nio månaders slit som vd. Det framgår av SEB:s årsredovisning. Banken betalade ut 7,4 miljoner i semesterersättning efter att hon flyttat till Schweiz.

DI - 1 timme sedan

Houdinis vd: "Jag har en garderob som måste fungera till allt"

Eva Karlsson, vd för Houdini Sportswear. .

DI - 1 timme sedan

Edward Bloms lägenhet gör succé på Hemnet

När den folkkära tv-profilen Edward Blom lägger ut sin bostad till försäljning flockas svenskarna till internet. Den 47-årige levnadskonstnärens lägenhet är veckans mest klickade på bostadssajten Hemnet..

DI - 1 timme sedan

Nationalistiskt tal av Xi Jinping

Inte så mycket som en tum av det kinesiska territoriet kommer att separeras från nationen. Det fastslår Kinas president Xi Jinping i sitt avslutande tal i den årliga folkkongressen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.