Nyteknik > Teknik

Thursday, 18 October, 10:58

Nyteknik - 07 nov 17 kl. 14:44

Opel chockhöjer priset på populära elbilenFörst en försäljningssuccé, sedan säljstopp – och nu en kraftig prisökning. Historien om Opel Ampera-e blir allt underligare..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Opel Ampera

Dela artikeln

36 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Opel, chockhöjer, priset, populära, elbilen
Dagens PS - 19 sep 17 kl. 10:34

Telia chockhöjer priset

Slår hårdast mot fattigpensionärer. ”Det drabbar särskilt de äldsta med riktigt låga pensioner”, säger Lisbeth Staaf Igelström, andre vice ordförande i Pensionärernas riksorganisation (PRO) till TT. Det är på den fasta telefonin som Telia höjer priset i dag, den 19 september, med 24 procent – från 165 till 205 kronor.

DI - 26 mar 16 kl. 14:16

McDonald's chockhöjer priset

McDonald's chockhöjer priset på sin vanliga cheeseburgare med 30 procent, rapporterar Dina Pengar..

BT - 06 nov 14 kl. 21:07

Chockhöjer priset på gravplatser

Det kan vara dyrt att dö i Sri Lanka. Eller åtminstone att begravas. Myndigheter vill nu chockhöja priset på gravplatser på en kyrkogård i Colombo i ett försök att minska trängseln på huvudstadens mest prestigefyllda viloplats, med anor från det brittiska kolonialväldet.

Helsingborgs Dagblad - 06 nov 14 kl. 21:09

Chockhöjer priset på gravplatser

Det kan vara dyrt att dö i Sri Lanka. Eller åtminstone att begravas. Myndigheter vill nu chockhöja priset på gravplatser på en kyrkogård i Colombo i ett försök att minska trängseln på huvudstadens mest prestigefyllda viloplats, med anor från det brittiska kolonialväldet..

SvD - 06 nov 14 kl. 21:07

Chockhöjer priset på gravplatser

Det kan vara dyrt att dö i Sri Lanka. Eller åtminstone att begravas. Myndigheter vill nu chockhöja priset på gravplatser på en kyrkogård i Colombo i ett försök att minska trängseln på huvudstadens mest prestigefyllda viloplats, med anor från det brittiska kolonialväldet..

GT - 26 dec 17 kl. 16:25

Hemtjänsten chockhöjer priset – med 400 procent

Dals-Eds kommun chockhöjer kostnaden för hemtjänst vid årsskiftet, rapporterar P4 Väst. Det får pensionären Lena Olofsson, 73, att se rött. – Det är en helt vansinnig höjning, de allra flesta kommer bli drabbade av det här på något sätt, säger hon.

News55 - 19 sep 17 kl. 10:32

Äldre drabbas hårt när Telia chockhöjer priset på fast telefoni

De som drabbas hårdast när Telia i dag höjer priset avsevärt på fast telefoni är de äldre. Priset höjs med 24 procent. Tidigare kostade abonnemanget 165 kronor och från och med i dag är det höjt till 205 kronor.

Computer Sweden - 12 nov 12 kl. 13:50

Samsung chockhöjer priset för Apple

Samsung höjer priset på de processorer som Apple använder i sin Iphone och Ipad med 20 procent. .

GöteborgsPosten - 11 jan 16 kl. 19:40

Viasat chockhöjer priset på sport

Viasat Sport har rättigheterna till flera av de mest populära ligorna. Men det kostar – och nu höjs priset rejält. Sportpaketet på Viaplay kommer att kosta 399 kronor i månaden..

Aftonbladet - 28 mar 13 kl. 13:17

Chockhöjer priset på bredband

Comhem höjer hastigheten ? och priset ? för det långsammaste bredbandet.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 30 minuter sedan

Superinspiratörer prisas för sina insatser

I förra veckan gick Womengineer Awards av stapeln för tionde året i rad. Bland pristagarna fanns bloggare, barnboksförfattare och sociala företagare..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Ericsson krossar förväntningarna och rusar på börsen

Ericsson rusar på Stockholmsbörsen efter att ha krossat analytikernas förväntningar för tredje kvartalet. Bolaget vände förlust till en rörelsevinst på 3,2 miljarder kronor..

Nyteknik - 1 timme sedan

Spelutvecklaren Epic Games stämmer youtuber för Fortnite-fusk

Amerikanska Epic Games, som ligger bakom succéspelet "Fortnite" drar två youtubers inför domstol, skriver spelsajten Polygon..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Volkswagen-bossens varning: Stor risk att Tyskland tappar ledningen

Om landets bilmärken inte anpassar sig efter miljökraven så riskerar Tyskland att tappa ledningen globalt. Sannolikheten för detta är 50/50 – det hävdar Volkswagenkoncernens vd Herbert Diess..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Ericsson krossar förväntningarna

Ericsson krossade analytikernas förväntningar när delårsrapporten för tredje kvartalet presenterades. Bolaget vände förlust till en rörelsevinst på 3,2 miljarder kronor..

Nyteknik - 2 timmar sedan

OKG ger sig ut på säljakt i Oskarshamns kärnkraftsdamm

En säl har tagit sig in i kylvattendammen vid Oskarshamns kärnkraftverk..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Kraftig vinst för Ericsson

– Vi ser förbättringar inom hela verksamheten, skriver vd:n Börje Ekholm i rapporten..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Twitter avslöjar innehåll i ryska konton

Twitter kommer att lämna ut mer information om tusentals konton som använts vid det företaget kallar "möjliga underrättelseoperationer"..

Nyteknik - 4 timmar sedan

”AI kommer att kolonisera Mars innan Elon Musk”

Forskaren Jürgen Schmidhuber ligger bakom tekniken i röstassistenter som Alexa och Siri. Nu vill han skapa den första superintelligensen i sitt labb i Schweiz – och han är övertygad om att den kommer att ta över hela universum..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Så här vill Kina bestämma position i hela världen

GRAFIK. Kina sköt nyligen upp nya satelliter för att bygga ut positioneringssystemet Beidou. Planen är att inom några år konkurrera med det amerikanska gps-systemet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.