Dagens Media > Ekonomi

Friday, 20 July, 00:53

Dagens Media - 07 nov 17 kl. 13:20

De kan ta hem Stora journalistprisetDan Josefsson, Magda Gad och Andrev Walden bland de nominerade– här är alla kandidaterna..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Stora, Josefsson, Gad, Andrev Walden

Dela artikeln

40 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De kan ta hemStora , journalistpriset
Expressen - 04 nov 14 kl. 13:10

Expressen kan ta hem Stora Journalistpriset

De nominerade till Stora Journalistpriset har precis avslöjats – och bland de som kan ta hem kategorin Årets Avslöjande återfinns Expressens grävande journalister David Baas och Christian Holmén. Den 20 november kan de tillsammans med Martin Fredriksson och My Vingren från Researchgruppen ta hem segern för Expressen-serien "SD och näthatet". – Det var ganska arga reaktioner, men vårt mål var ändå att få dem att prata om det, och förklara varför de skrivit som de hade gjort, säger Expressens grävande journalist David Baas om reaktionerna när de konfronterade de som näthatat..

BT - 20 nov 14 kl. 19:28

Quick-avslöjande fick Stora journalistpriset

I kväll delades Stora journalistpriset ut. I kategorin årets berättare var det Måns Mosesson som tog hem priset för sin P1-dokumentär "Rädda Sverige". Juryn skriver i sin motivering: "För att nyfiket och respektfullt ha lyssnat, och i rätt tid ställt rätt frågor, till det rädda Sverige.

DN - 24 nov 11 kl. 17:55

Direktsändning från Stora Journalistpriset

Vem eller vilka kammar hem kategorierna årets berättare, årets förnyare och årets avslöjande? I kväll avgörs delas Stora Journalistpriset ut på Operans rotunda i Stockholm..

BT - 22 nov 12 kl. 20:19

Boråsare vinnare i Stora Journalistpriset

Borås fick i kväll en vinnare i Stora journalistpriset. Mark Mallström, 26, var en av sex på Svenska Dagbladet som prisades för sin Räntekarta. BT nådde en segerrusig Malmström strax efter prisutdelningen i kategorin Årets förnyare.

BT - 22 nov 12 kl. 20:19

Boråsare vinnare av Stora Journalistpriset

Borås fick i kväll en vinnare i Stora journalistpriset. Mark Malmström, 26, var en av sex på Svenska Dagbladet som prisades för Räntekartan. BT nådde en segerrusig Malmström strax efter prisutdelningen i kategorin Årets förnyare.

SR - 20 nov 14 kl. 15:03

De kan vinna Stora journalistpriset ikväll

I kväll delas Sveriges finaste utmärkelse för journalister ut. P1-profilerna Silan Diljen och Måns Mosesson är två av dem som kan ta hem Stora journalistpriset..

DI - 19 nov 15 kl. 18:50

SCA-avslöjande fick Stora journalistpriset

Svenska Dagbladets Andreas Cervenka och Torbjörn Isacson tog hem priset i kategorin "Årets avslöjande" när Stora journalistpriset delas ut i Stockholm under torsdagskvällen. De prisades för sin bevakning av SCA-affären..

SvD - 23 nov 16 kl. 18:23

SvD:s Negra Efendić vinner Stora Journalistpriset

Svenska Dagbladets reporter Negra Efendić kammar hem Stora Journalistpriset i kategorin ”Årets berättare”. Hon får priset för sin reportagebok ”Jag var precis som du” där hon beskriver livet som bosnisk flykting i Kroatien och sin uppväxt i Sverige. – Jag känner mig jätteglad och hedrad, sade författaren tidigare i höstas när nomineringen tillkännagavs..

SVT - 23 nov 17 kl. 17:42

Stora Journalistpriset: Männen dominerar när grävarna ska prisas

Torsdagens vinnare av årets avslöjande är med 90 procents säkerhet en man, historiskt sett. Det visar Kulturnyheternas genomgång av vilka som tagit hem Stora Journalistpriset de senaste tio åren. – Jag blir väldigt förvånad.

SR - 23 nov 17 kl. 20:23

Här är vinnarna av Stora journalistpriset

Det var kategorin Årets berättare som inledde utdelningen av Stora journalistpriset i Bonniers konsthall. Åsa Erlandsson tog hem priset som Årets berättande för boken "Det som aldrig fick ske: Skolattentatet i Trollhättan"..

UNT - 23 nov 17 kl. 23:21

Emma Frans vann Stora Journalistpriset

Uppsalabon Emma Frans tog hem Stora Journalistpriset i klassen Årets röst..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 7 timmar sedan

Myndighet förhindrar MTG:s försäljning

MTG stöter på patrull för andra gången i år. Konkurrensmyndighet sätter stopp för MTG:s försök att sälja av sin bulgariska tv-verksamhet..

Dagens Media - 12 timmar sedan

"Låt inte TV4 bli ett statligt bolag"

DEBATT. Statens ägande i Telia är problematiskt, och tiden är inne för att sälja av kvarstående innehav, skriver Liberala ungdomsförbundets distriktordförande Martin Nilsen..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Efter jätteskulden – ETC:s läsare pröjsar 1,74 miljoner

Drygt 8 miljoner ska ETC på kort tid betala tillbaka av sitt presstöd. Grundaren Johan Ehrenberg mobiliserar läsarna för att få hjälp med notan, som han menar är felaktig. Över 40000 rullar dagligen in i ETC:s stödfond..

Dagens Media - 14 timmar sedan

Westander förstärker inom hållbarhet

Pr-byrån stärker sitt hållbarhetserbjudande genom utbildning i hållbarhetsredovisning enligt GRI Standards. Westander blir den fjärde aktören i Sverige att erbjuda utbildningen..

Dagens Media - 13 jul 18 kl. 09:43

Netflix knäcker HBO i antalet Emmynomineringar

Streamingjätten sätter stopp för HBO:s år av flest nomineringar till Emmy Awards..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Så gick fotbolls-VM linjärt

Enligt siffror från MMS var det åttondelsfinalen mellan Sverige och Schweiz som lockade flest till tv:n. Jämfört med tidigare år tittar emellertid färre på fotbolls-VM linjärt..

Dagens Media - 17 timmar sedan

Amazon gör serie av svensk konst

Den amerikanska jätten lägger en halv miljard på att omvandla Simon Stålenhags retrofuturistiska konst till tv-serie..

Dagens Media - Igår: 23:15

Bing gör livet lättare för utvecklare

BLOGG. Tänk om sökmotorerna kunde visa dig kod utan att du behövde scrolla igenom långa trådar? Nu har det hänt, skriver Alexandra Jung på SEO-bloggen..

Dagens Media - Igår: 13:39

Google överklagar miljardboten

Google: "Android har gett större valfrihet, inte mindre"..

Dagens Media - Igår: 11:22

Google får miljardbot av EU

EU-kommisionen straffar techjätten med ett historiskt högt bötesbelopp på 44 miljarder kronor – för Googles konkurrensbrott..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.