Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 18 October, 11:59

Liknande nyheter

Taggar: De kan ta hemStora , journalistpriset
Expressen - 04 nov 14 kl. 13:10

Expressen kan ta hem Stora Journalistpriset

De nominerade till Stora Journalistpriset har precis avslöjats – och bland de som kan ta hem kategorin Årets Avslöjande återfinns Expressens grävande journalister David Baas och Christian Holmén. Den 20 november kan de tillsammans med Martin Fredriksson och My Vingren från Researchgruppen ta hem segern för Expressen-serien "SD och näthatet". – Det var ganska arga reaktioner, men vårt mål var ändå att få dem att prata om det, och förklara varför de skrivit som de hade gjort, säger Expressens grävande journalist David Baas om reaktionerna när de konfronterade de som näthatat..

BT - 20 nov 14 kl. 19:28

Quick-avslöjande fick Stora journalistpriset

I kväll delades Stora journalistpriset ut. I kategorin årets berättare var det Måns Mosesson som tog hem priset för sin P1-dokumentär "Rädda Sverige". Juryn skriver i sin motivering: "För att nyfiket och respektfullt ha lyssnat, och i rätt tid ställt rätt frågor, till det rädda Sverige.

DN - 24 nov 11 kl. 17:55

Direktsändning från Stora Journalistpriset

Vem eller vilka kammar hem kategorierna årets berättare, årets förnyare och årets avslöjande? I kväll avgörs delas Stora Journalistpriset ut på Operans rotunda i Stockholm..

BT - 22 nov 12 kl. 20:19

Boråsare vinnare i Stora Journalistpriset

Borås fick i kväll en vinnare i Stora journalistpriset. Mark Mallström, 26, var en av sex på Svenska Dagbladet som prisades för sin Räntekarta. BT nådde en segerrusig Malmström strax efter prisutdelningen i kategorin Årets förnyare.

BT - 22 nov 12 kl. 20:19

Boråsare vinnare av Stora Journalistpriset

Borås fick i kväll en vinnare i Stora journalistpriset. Mark Malmström, 26, var en av sex på Svenska Dagbladet som prisades för Räntekartan. BT nådde en segerrusig Malmström strax efter prisutdelningen i kategorin Årets förnyare.

SR - 20 nov 14 kl. 15:03

De kan vinna Stora journalistpriset ikväll

I kväll delas Sveriges finaste utmärkelse för journalister ut. P1-profilerna Silan Diljen och Måns Mosesson är två av dem som kan ta hem Stora journalistpriset..

DI - 19 nov 15 kl. 18:50

SCA-avslöjande fick Stora journalistpriset

Svenska Dagbladets Andreas Cervenka och Torbjörn Isacson tog hem priset i kategorin "Årets avslöjande" när Stora journalistpriset delas ut i Stockholm under torsdagskvällen. De prisades för sin bevakning av SCA-affären..

SvD - 23 nov 16 kl. 18:23

SvD:s Negra Efendić vinner Stora Journalistpriset

Svenska Dagbladets reporter Negra Efendić kammar hem Stora Journalistpriset i kategorin ”Årets berättare”. Hon får priset för sin reportagebok ”Jag var precis som du” där hon beskriver livet som bosnisk flykting i Kroatien och sin uppväxt i Sverige. – Jag känner mig jätteglad och hedrad, sade författaren tidigare i höstas när nomineringen tillkännagavs..

SVT - 23 nov 17 kl. 17:42

Stora Journalistpriset: Männen dominerar när grävarna ska prisas

Torsdagens vinnare av årets avslöjande är med 90 procents säkerhet en man, historiskt sett. Det visar Kulturnyheternas genomgång av vilka som tagit hem Stora Journalistpriset de senaste tio åren. – Jag blir väldigt förvånad.

SR - 23 nov 17 kl. 20:23

Här är vinnarna av Stora journalistpriset

Det var kategorin Årets berättare som inledde utdelningen av Stora journalistpriset i Bonniers konsthall. Åsa Erlandsson tog hem priset som Årets berättande för boken "Det som aldrig fick ske: Skolattentatet i Trollhättan"..

UNT - 23 nov 17 kl. 23:21

Emma Frans vann Stora Journalistpriset

Uppsalabon Emma Frans tog hem Stora Journalistpriset i klassen Årets röst..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 1 timme sedan

Premiär för Dagens Media Insikt

Missa inte första utgåvan av Dagens Media Insikt. Här är innehållet..

Dagens Media - 1 timme sedan

Kommunikationsbranschens måste ta ansvar för kompetensbristen

DEBATT. Att kompetensbristen i Sverige är rekordhög riskerar att skada företags tillväxt och landets konkurrenskraft. Kommunikationsbranschen måste ta ansvar för att säkra kompetensförsörjningen, skriver Manpowers vd Lars Forsyth..

Dagens Media - 2 timmar sedan

“AI kommer göra oss mer mänskliga"

PODD. Mänskliga egenskaper som intuition och empati kommer att värderas högre framöver, spår rådgivaren Anna Felländer i AI-podden..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Skapar dialogrutor ökad förståelse hos konsumenterna?

BLOGG. Tveksamt om kontroll och enkelhet har uppnåtts för konsumenterna genom alla dialogrutor om samtycke, skriver IAB:s Charlotte Thür om GDPR..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Aktieägare försöker peta Mark Zuckerberg – igen

Ett förslag om ny ordförande kommer att läggas fram på bolagets årsmöte..

Dagens Media - 4 timmar sedan

10 tips om kriskommunikation

TIPS OCH INSPIRATION. Hur gör man för att förebygga mediekriser? Ylva Werlinder, pr-konsult och specialist inom kriskommunikation på Westander, delar med sig av tio praktiska tips om krisplanen..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Så blev Coop störst på hållbarhet

Mediedagen 2018. Så lyckades Coop blir Sveriges mest hållbara varumärke. Missa inte Marie Wedin på Mediedagen..

Dagens Media - Igår: 11:39

Mårten Forslund ryter till mot Walter Naeslund

REPLIK. Mårten Forslund är starkt kritisk till Walter Naeslunds inlägg om räckvidd: "Implicit menar han att det är Honesty den mindre nervösa marknadschefen bör vända sig när räckviddens ska byggas"..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Rapport: Här är den perfekta mediemixen

Framgångsrika kampanjer består av 69 procent tv och digitalt, slår Warc fast..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Hyundai tappar marknadsdirektören

Efter 14 år: Roland Bägén lämnar Hyundai för att bli Nordisk marknads- och kommunikationschef på TCS..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.