Dagens Media > Ekonomi

Friday, 15 December, 11:10

Liknande nyheter

Taggar: De kan ta hemStora , journalistpriset
Expressen - 04 nov 14 kl. 13:10

Expressen kan ta hem Stora Journalistpriset

De nominerade till Stora Journalistpriset har precis avslöjats – och bland de som kan ta hem kategorin Årets Avslöjande återfinns Expressens grävande journalister David Baas och Christian Holmén. Den 20 november kan de tillsammans med Martin Fredriksson och My Vingren från Researchgruppen ta hem segern för Expressen-serien "SD och näthatet". – Det var ganska arga reaktioner, men vårt mål var ändå att få dem att prata om det, och förklara varför de skrivit som de hade gjort, säger Expressens grävande journalist David Baas om reaktionerna när de konfronterade de som näthatat..

BT - 20 nov 14 kl. 19:28

Quick-avslöjande fick Stora journalistpriset

I kväll delades Stora journalistpriset ut. I kategorin årets berättare var det Måns Mosesson som tog hem priset för sin P1-dokumentär "Rädda Sverige". Juryn skriver i sin motivering: "För att nyfiket och respektfullt ha lyssnat, och i rätt tid ställt rätt frågor, till det rädda Sverige.

DN - 24 nov 11 kl. 17:55

Direktsändning från Stora Journalistpriset

Vem eller vilka kammar hem kategorierna årets berättare, årets förnyare och årets avslöjande? I kväll avgörs delas Stora Journalistpriset ut på Operans rotunda i Stockholm..

BT - 22 nov 12 kl. 20:19

Boråsare vinnare i Stora Journalistpriset

Borås fick i kväll en vinnare i Stora journalistpriset. Mark Mallström, 26, var en av sex på Svenska Dagbladet som prisades för sin Räntekarta. BT nådde en segerrusig Malmström strax efter prisutdelningen i kategorin Årets förnyare.

BT - 22 nov 12 kl. 20:19

Boråsare vinnare av Stora Journalistpriset

Borås fick i kväll en vinnare i Stora journalistpriset. Mark Malmström, 26, var en av sex på Svenska Dagbladet som prisades för Räntekartan. BT nådde en segerrusig Malmström strax efter prisutdelningen i kategorin Årets förnyare.

SR - 20 nov 14 kl. 15:03

De kan vinna Stora journalistpriset ikväll

I kväll delas Sveriges finaste utmärkelse för journalister ut. P1-profilerna Silan Diljen och Måns Mosesson är två av dem som kan ta hem Stora journalistpriset..

DI - 19 nov 15 kl. 18:50

SCA-avslöjande fick Stora journalistpriset

Svenska Dagbladets Andreas Cervenka och Torbjörn Isacson tog hem priset i kategorin "Årets avslöjande" när Stora journalistpriset delas ut i Stockholm under torsdagskvällen. De prisades för sin bevakning av SCA-affären..

SvD - 23 nov 16 kl. 18:23

SvD:s Negra Efendić vinner Stora Journalistpriset

Svenska Dagbladets reporter Negra Efendić kammar hem Stora Journalistpriset i kategorin ”Årets berättare”. Hon får priset för sin reportagebok ”Jag var precis som du” där hon beskriver livet som bosnisk flykting i Kroatien och sin uppväxt i Sverige. – Jag känner mig jätteglad och hedrad, sade författaren tidigare i höstas när nomineringen tillkännagavs..

SVT - 23 nov 17 kl. 17:42

Stora Journalistpriset: Männen dominerar när grävarna ska prisas

Torsdagens vinnare av årets avslöjande är med 90 procents säkerhet en man, historiskt sett. Det visar Kulturnyheternas genomgång av vilka som tagit hem Stora Journalistpriset de senaste tio åren. – Jag blir väldigt förvånad.

SR - 23 nov 17 kl. 20:23

Här är vinnarna av Stora journalistpriset

Det var kategorin Årets berättare som inledde utdelningen av Stora journalistpriset i Bonniers konsthall. Åsa Erlandsson tog hem priset som Årets berättande för boken "Det som aldrig fick ske: Skolattentatet i Trollhättan"..

UNT - 23 nov 17 kl. 23:21

Emma Frans vann Stora Journalistpriset

Uppsalabon Emma Frans tog hem Stora Journalistpriset i klassen Årets röst..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 5 minuter sedan

ÖFK: "Vi gjorde inte Svansjön för att träna några muskler"

Med en rad kulturprojekt har Östersunds FK nått stora europeiska framgångar. Som nästa anhalt i Europa Leage väntar nu en av världens största klubbar. Men trots succén har ÖFK samma fokus i dag som för sju år sedan: "Vi ska bli bättre människor", säger föreningens kanslichef Lasse Landin..

Dagens Media - 5 minuter sedan

"Vi gjorde inte Svansjön för att träna några muskler"

Med en rad kulturprojekt har Östersunds FK nått stora europeiska framgångar. Som nästa anhalt i Europa Leage väntar nu en av världens största klubbar. Men trots succén har ÖFK samma fokus i dag som för sju år sedan: "Vi ska bli bättre människor", säger föreningens kanslichef Lasse Landin..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Stockholm inför etiska riktlinjer för utomhusreklam

Idag tog Trafiknämnden i Stockholm stad beslut om att införa etiska riktlinjer för reklam på utomhusytor. Det skriver Resumé..

Dagens Media - 1 timme sedan

"Glöggregeln" som fick Edward Blom att ilskna till

Uppgifter om en ny EU-regel gällande glögg väckte starka reaktioner förra hösten. Det visade sig dock att ingenting egentligen ändrats i regelverket. "Den tolkning som gjorts i Sverige historiskt var felaktig", säger Åsa Strömberg Eng, marknadschef på Altia som äger Blossa..

Dagens Media - 2 timmar sedan

De ska omvandla "likes" till välgörenhetskronor

Reklamsyskonen Linda och Andreas Häggkvist satsar på social impact: Via nya företaget Wangari kan privatpersoner stödja välgörenhet ekonomiskt med hjälp av likes..

Dagens Media - 2 timmar sedan

USA slopar nätneutraliteten

Amerikanska kommunikationsmyndigheten FCC har beslutat att ta bort de regler som säger att all trafik på internet måste behandlas lika..

Dagens Media - 3 timmar sedan

"Reklam har aldrig varit viktigare"

DEBATT. Den 6 december öppnade inlämningsperioden för bidragen till Guldägget, en tävling som reklambyråerna lägger ner hundratals (obetalda) timmar på för att vinna. Snart kommer konsultbolagen helt ta över tävlingen, skriver HiQ:s Erik Ridman..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Tourn tar in Samir Badran

Influencernätverket värvar Youtube- och Instagram-profilen – ska lansera webbshopp via Tourns dotterbolag Hubso..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Poddisterna: Podcast-analys och makt

PODD. "Poddisterna" gästas av Nick Quah, en av världens mest inflytelserika podcastanalytiker, och podtipsaren Lovisa Ohlson..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Stampen stuvar om i säljet

Produkt- och digitalchefen Henrik Carlsson blir ny försäljningsdirektör..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.