Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 20 March, 16:43

Liknande nyheter

Taggar: De kan ta hemStora , journalistpriset
Expressen - 04 nov 14 kl. 13:10

Expressen kan ta hem Stora Journalistpriset

De nominerade till Stora Journalistpriset har precis avslöjats – och bland de som kan ta hem kategorin Årets Avslöjande återfinns Expressens grävande journalister David Baas och Christian Holmén. Den 20 november kan de tillsammans med Martin Fredriksson och My Vingren från Researchgruppen ta hem segern för Expressen-serien "SD och näthatet". – Det var ganska arga reaktioner, men vårt mål var ändå att få dem att prata om det, och förklara varför de skrivit som de hade gjort, säger Expressens grävande journalist David Baas om reaktionerna när de konfronterade de som näthatat..

BT - 20 nov 14 kl. 19:28

Quick-avslöjande fick Stora journalistpriset

I kväll delades Stora journalistpriset ut. I kategorin årets berättare var det Måns Mosesson som tog hem priset för sin P1-dokumentär "Rädda Sverige". Juryn skriver i sin motivering: "För att nyfiket och respektfullt ha lyssnat, och i rätt tid ställt rätt frågor, till det rädda Sverige.

DN - 24 nov 11 kl. 17:55

Direktsändning från Stora Journalistpriset

Vem eller vilka kammar hem kategorierna årets berättare, årets förnyare och årets avslöjande? I kväll avgörs delas Stora Journalistpriset ut på Operans rotunda i Stockholm..

BT - 22 nov 12 kl. 20:19

Boråsare vinnare i Stora Journalistpriset

Borås fick i kväll en vinnare i Stora journalistpriset. Mark Mallström, 26, var en av sex på Svenska Dagbladet som prisades för sin Räntekarta. BT nådde en segerrusig Malmström strax efter prisutdelningen i kategorin Årets förnyare.

BT - 22 nov 12 kl. 20:19

Boråsare vinnare av Stora Journalistpriset

Borås fick i kväll en vinnare i Stora journalistpriset. Mark Malmström, 26, var en av sex på Svenska Dagbladet som prisades för Räntekartan. BT nådde en segerrusig Malmström strax efter prisutdelningen i kategorin Årets förnyare.

SR - 20 nov 14 kl. 15:03

De kan vinna Stora journalistpriset ikväll

I kväll delas Sveriges finaste utmärkelse för journalister ut. P1-profilerna Silan Diljen och Måns Mosesson är två av dem som kan ta hem Stora journalistpriset..

DI - 19 nov 15 kl. 18:50

SCA-avslöjande fick Stora journalistpriset

Svenska Dagbladets Andreas Cervenka och Torbjörn Isacson tog hem priset i kategorin "Årets avslöjande" när Stora journalistpriset delas ut i Stockholm under torsdagskvällen. De prisades för sin bevakning av SCA-affären..

SvD - 23 nov 16 kl. 18:23

SvD:s Negra Efendić vinner Stora Journalistpriset

Svenska Dagbladets reporter Negra Efendić kammar hem Stora Journalistpriset i kategorin ”Årets berättare”. Hon får priset för sin reportagebok ”Jag var precis som du” där hon beskriver livet som bosnisk flykting i Kroatien och sin uppväxt i Sverige. – Jag känner mig jätteglad och hedrad, sade författaren tidigare i höstas när nomineringen tillkännagavs..

SVT - 23 nov 17 kl. 17:42

Stora Journalistpriset: Männen dominerar när grävarna ska prisas

Torsdagens vinnare av årets avslöjande är med 90 procents säkerhet en man, historiskt sett. Det visar Kulturnyheternas genomgång av vilka som tagit hem Stora Journalistpriset de senaste tio åren. – Jag blir väldigt förvånad.

SR - 23 nov 17 kl. 20:23

Här är vinnarna av Stora journalistpriset

Det var kategorin Årets berättare som inledde utdelningen av Stora journalistpriset i Bonniers konsthall. Åsa Erlandsson tog hem priset som Årets berättande för boken "Det som aldrig fick ske: Skolattentatet i Trollhättan"..

UNT - 23 nov 17 kl. 23:21

Emma Frans vann Stora Journalistpriset

Uppsalabon Emma Frans tog hem Stora Journalistpriset i klassen Årets röst..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 15 minuter sedan

Alla bilder från We are OOH

WE ARE OOH. Idag äger Dagens Medias inspirationsdag för utomhus – We Are OOH – rum på At Six i Stockholm. Se alla bilder från eventet här ovan..

Dagens Media - 45 minuter sedan

Sveriges Annonsörer lanserar nytt programmatic-verktyg

Sveriges Annonsörer inleder ett samarbete med startup-bolaget Match 2 one. Tillsammans erbjuder man annonsörer en självservice programmatisk plattform som bygger på AI och maskininlärning..

Dagens Media - 45 minuter sedan

"Ett bra komplement för att bygga sitt varumärke"

WE ARE OOH. Carina Kinnman, marknadschef på Apollo, Annelie Elfqvist, printchef på Scream och Carl Wåreus, head of agency på Google diskuterar statusen på utomhus..

Dagens Media - 1 timme sedan

Premiär för IAB:s utomhusguide

WE ARE OOH. IAB lanserar en köparguide för digital utomhus..

Dagens Media - 1 timme sedan

Peter Callius: "Vi behöver gå ifrån aggregerade metoder"

WE ARE OOH. Kantar Sifos Peter Callius ser större individmätningar som vägen framåt för utomhus..

Dagens Media - 1 timme sedan

Telenor om konflikten: "Om det så krävs kommer vi jaga Bonnier till midnatt"

I ett pressmeddelande berättar TV4/Bonnier att 850 000 tittar kan få sina kanaler avstängda på grund av misslyckade förhandlingar med Telenor, som äger både Canal Digital och Bredbandsbolaget. "De har tackat nej till möten och vill inte förhandla med oss," säger Aron Samuelsson, kommunikationschef på Telenor..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Telenor-kunder riskerar att tappa TV4:s kanaler

Runt 850 000 hushåll som har Canal Digital och Bredbandsbolaget riskerar att bli utan TV4:s kanaler i natt..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Facebook förlorade 37 miljarder dollar i natt

Facebooks andelspris dök med sju procent under natten i samband med skandalen kring dataanalysföretaget Cambride Analytica. Totalt sjönk sjönk Facebooks värde med sju miljarder dollar, skriver Campaign..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Ica bytte contentbyrå – här är nya Buffé

Ica gör om sin tidning Buffé för att skapa ett modernare tilltal, samtidigt integreras innehållet i matjättens digitala kanaler..

Dagens Media - 6 timmar sedan

Sanny Ekstrand till Discovery

Discovery rekryterar ytterligare en chef från TV4 när Sanny Ekstrand får en nyinrättad roll hos tv-huset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.