Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 19 July, 11:43

Dagensanalys.se - 07 nov 17 kl. 12:08

Sälj- och marknadsorganisationer måste bli mer digitalaNu i slutet av året ökar alla försäljnings- och marknadsorganisationer trycket på prospekts och kunder med kalla och ljumna telefonsamtal för att få ihop årsbudgeten, hur många agerar på data i sitt säljarbete. Otroligt få säljorganisationer arbetar digitalt och tar sina beslut på data och analys, eller för en hel säljprocess helt digitalt med kunder som arbetar digitalt. Man har en övertro på att telefonen är det hetaste verktyget när man måste börja digitalt innan man börjar ringa och springa. Om man börjar digitalt kommer man få bättre träff och kunna vara mer relevant i sin kommunikation. Så här bör en säljprocess se ut i en digital värld. 1.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Går, Att, LinkedIn

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Säljoch , marknadsorganisationermåste bli , mer, digitala
Västerbottens Folkblad - 15 nov 16 kl. 20:00

[PLUS] Politikerna ska bli mer digitala

Sorseles politiker ska bli mer digitala i sitt arbete. Det föreslår kommunstyrelsen..

YA - 11 timmar sedan

Äldre ska bli mer digitala

Har du fyllt 65 kan du vänta dig en inbjudan snart till en kurs i digital kompetens. Inbjudan kommer från kommunen som vill lära äldre Skurupsbor att surfa mer..

BT - 05 mar 18 kl. 22:31

Här blir Borås lärare mer digitala

Programmering är så mycket mer än bara ettor och nollor. I två dagar sitter Borås kommuns lärare på skolbänken och några av dem har valt att bättra på sin digitala kompetens. ”Vi har redan börjat jobba med enklare programmering”, säger särvuxläraren Gunilla Florin..

Dalarnas tidningar - 25 nov 13 kl. 06:05

Nu blir skolorna mer digitala

Skrivna texter som kan höras, digitaliserade böcker och filmer. Det är några av de digitala hjälpmedel som skolan nu kan använda. Lärarna är både positiva och negativa till nyheterna..

NT - 05 jun 18 kl. 19:00

Så ska Hagebyborna bli mer digitala

Norrköpings kommun vill satsa på ett projekt i Hageby som ska öka de digitala kunskaperna för alla som bor i stadsdelen..

Corren - 04 apr 12 kl. 16:37

Förtroendevalda blir mer digitala

Linköpings kommun ska bli mer papperslös. Häromdagen tog kommunstyrelsen beslutet att ledamöter i nämnder och styrelser nu kan välja mellan en laptop eller en läsplatta..

Sydöstran - 28 jan 16 kl. 17:44

"Vi på Coop måste bli mer digitala"

För åtta år ritade han om kartan för dagligvaruhandeln. Och efter flytten från stadskärnan har Coop Karlshamns vd uppmärksammats för sitt miljöarbete. Nu vill Conny Berg göra handeln mer digital..

DalaDemokraten - 26 sep 17 kl. 06:00

Var tredje småföretagare i Dalarna tror inte att de blir mer digitala

33 procent av småföretagarna i Dalarna uppger att deras bolag troligen inte kommer att bli mer digitalt inom någon administrativ under 2018. Det visar Vismas Affärsbarometer, som bygger på en undersökning bland 815 små och medelstora företag i hela landet..

Dagensanalys.se - 08 nov 17 kl. 10:31

Varför händer inte den digitala transformationen snabbare?

På dagensanalys skriver vi ofta om digital transformation och hur viktigt det är. Men trots det kämpar många företag fortfarande med att bli mer digitala, implementera AI, riva silos på företaget och helt enkelt kunna dra nytta av alla de tekniska utvecklingar som sker runt omkring oss. Under en paneldebatt mellan Henrik Ehrnrooth, VD på Kone, Miles Everson, Global Advisory Leader på PwC och Keith Block, COO på Salesforce, diskuterades just den digitala transformationen och varför det är så svårt.

Dagensanalys.se - 08 feb 17 kl. 13:01

Lista: Sveriges hetaste digitala analytiker 2017

Att tampas med analys i vår allt mer digitala värld är inte lätt. Främst för att det händer så mycket hela tiden och för att analytikerna måste driva processen utan facit. Därför har vi listat hjältar och hjältinnor som med passion, kunskap och hårt arbete för digital analys framåt i Sverige.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 30 minuter sedan

KFC lockar med kattungar i långformat

Fyra timmar med kattungar som klättrar omkring i ett rum som har en rörlig Colonel Sanders i mjukismaterial. Japp, det lockar flera hundra tusen tittare i nära 4 timmar. Kommentatorn lyckades nästan prata på oavbrutet under hela sändningen som fått över 10.

Dagensanalys.se - 45 minuter sedan

MTG och nybildade Nent ökar

MTG har gjort sitt åttonde kvartal i rad med över 5 procent organisk försäljnings- och lönsam tillväxt, skriver koncernens vd Jørgen Madsen Lindemann i ett pressmeddelande. Försäljningstillväxten landade på 9 procent, och den digitala försäljningen ökade med 76 procent. Rörelseresultatet höjdes med 12 procent, inklusive transaktionskostnader om 32 miljoner kronor i samband med TDC-fusionen som inte ble av, samt den pågående uppdelningen av MTG.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Lifeplus använder 15 000 översättare för att förbättra sin onlinetjänst

Globala näringstillskotts- och vårdproduktsföretaget Lifeplus har valt en SDL när Lifeplus.com gjorts om helt i en större digital utrullning, bekräftar de till MKSE. Det är specifikt SDL Managed Translation for Small Medium Businesses (SMBs) och SDL Translation Management System (TMS) som köpts in.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

För att kännas mer seriösa lanserar BuzzFeed en ‘seriös’ nyhetssajt

Nyhetssajten BuzzFeed vill kännas som en mer seriös sajt för den seriösa nyhetsläsaren så de lanserar BuzzFeed News. Sajten Buzzfeednews har fått en mer klassisk design och innehållet är mindre klickbete och mer ‘allvarliga’ nyheter. Känns mer som Huffington Post än som Aftonbladet.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Salesforce köper AI- och marknadsanalysföretaget Datorama

Salesforce har i dagarna lagt vantarna på AI- och marknadsanalysföretaget Datorama från Israel. Med Datorama kan deras kunder som PepsiCo, Unilever och Pernod automatisera rapportering av marknadsdata och med det optimera kampanjer. Med Datorama ska Salesforce förbättra Marketing Cloud och sin AI.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Snapchat och Nielsens samarbete leder till nya möjligheter för annonsörer

Nielsen har öppnat upp sin databas för köp i detaljhandel till Snapchats annonsörer. Nu kan annonsörer rikta sina Snapchat-annonser baserat på vad du köpte i en butik. Om du är en sådan som alltid köper Pepsi Maxi så kan Pepsi nu få veta vem du är på Snapchat och då börja rikta annonser om just Pepsi Maxi eller andra drycker som de tror du också kan vara intresserad av.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

EU fortsätter med att ta in snabba cash från Google, Apple och Facebook

Den här gången är det Google som får rekordböter för att de utvecklat Android och sett till att världens mobiltillverkare använder systemet. EU har snabbt lärt sig att de kan få in miljarder från jättebolagen bara de skriver ut en bot. Hur enkelt som helst!

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

HubSpot lanserar Marketing Hub Starter för småföretagare

Marketing Hub samlar olika befintliga marknadsföringsverktyg i en och samma plattform. Nu har man gjort en light-version för småföretagare. ”Historiskt sett har små företags försök att hitta ekonomiska marknadsföringsmetoder ofta lett till en spretig användning av olika verktyg för att kunna bedriva e-post-marknadsföring eller placera riktade annonser.

Dagensanalys.se - Igår: 19:11

Världscyklisten Peter Sagan blir omcyklad av en äldre dam på elcykel

Den mångfaldiga världsmästaren i cykling, Peter Sagan, anses av världen vara en av de största. Nu lånar han ut sitt namn till cykeltillverkaren Specialized för att bli slagen av en äldre dam på elcykel. “We’re excited to introduce on the Tour de France this unusual product demo featuring two unlikely competitors.

Dagensanalys.se - Igår: 18:51

Netflix tappar men vad är alternativet?

Rubriker över hela världen dissar Netflix och lyfter fram tappet på börsen. Man talar om flera miljarder som bolaget förlorat i börsvärde. Men finns det ett annat konsumentvänligare alternativ?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.