Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 16 December, 09:59

Dagensanalys.se - 07 nov 17 kl. 12:08

Sälj- och marknadsorganisationer måste bli mer digitala



Nu i slutet av året ökar alla försäljnings- och marknadsorganisationer trycket på prospekts och kunder med kalla och ljumna telefonsamtal för att få ihop årsbudgeten, hur många agerar på data i sitt säljarbete. Otroligt få säljorganisationer arbetar digitalt och tar sina beslut på data och analys, eller för en hel säljprocess helt digitalt med kunder som arbetar digitalt. Man har en övertro på att telefonen är det hetaste verktyget när man måste börja digitalt innan man börjar ringa och springa. Om man börjar digitalt kommer man få bättre träff och kunna vara mer relevant i sin kommunikation. Så här bör en säljprocess se ut i en digital värld. 1.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Går, Att, LinkedIn

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Säljoch , marknadsorganisationermåste bli , mer, digitala
Västerbottens Folkblad - 15 nov 16 kl. 20:00

[PLUS] Politikerna ska bli mer digitala

Sorseles politiker ska bli mer digitala i sitt arbete. Det föreslår kommunstyrelsen..

Dalarnas tidningar - 25 nov 13 kl. 06:05

Nu blir skolorna mer digitala

Skrivna texter som kan höras, digitaliserade böcker och filmer. Det är några av de digitala hjälpmedel som skolan nu kan använda. Lärarna är både positiva och negativa till nyheterna..

Corren - 04 apr 12 kl. 16:37

Förtroendevalda blir mer digitala

Linköpings kommun ska bli mer papperslös. Häromdagen tog kommunstyrelsen beslutet att ledamöter i nämnder och styrelser nu kan välja mellan en laptop eller en läsplatta..

Sydöstran - 28 jan 16 kl. 17:44

"Vi på Coop måste bli mer digitala"

För åtta år ritade han om kartan för dagligvaruhandeln. Och efter flytten från stadskärnan har Coop Karlshamns vd uppmärksammats för sitt miljöarbete. Nu vill Conny Berg göra handeln mer digital..

DalaDemokraten - 26 sep 17 kl. 06:00

Var tredje småföretagare i Dalarna tror inte att de blir mer digitala

33 procent av småföretagarna i Dalarna uppger att deras bolag troligen inte kommer att bli mer digitalt inom någon administrativ under 2018. Det visar Vismas Affärsbarometer, som bygger på en undersökning bland 815 små och medelstora företag i hela landet..

Dagensanalys.se - 08 nov 17 kl. 10:31

Varför händer inte den digitala transformationen snabbare?

På dagensanalys skriver vi ofta om digital transformation och hur viktigt det är. Men trots det kämpar många företag fortfarande med att bli mer digitala, implementera AI, riva silos på företaget och helt enkelt kunna dra nytta av alla de tekniska utvecklingar som sker runt omkring oss. Under en paneldebatt mellan Henrik Ehrnrooth, VD på Kone, Miles Everson, Global Advisory Leader på PwC och Keith Block, COO på Salesforce, diskuterades just den digitala transformationen och varför det är så svårt.

Dagensanalys.se - 08 feb 17 kl. 13:01

Lista: Sveriges hetaste digitala analytiker 2017

Att tampas med analys i vår allt mer digitala värld är inte lätt. Främst för att det händer så mycket hela tiden och för att analytikerna måste driva processen utan facit. Därför har vi listat hjältar och hjältinnor som med passion, kunskap och hårt arbete för digital analys framåt i Sverige.

Dagensanalys.se - 30 aug 17 kl. 10:08

SEO är grunden till er digitala framgång

Alla pratar om digitala strategier och att man måste bli mer ”digitala”. Det handlar inte om strategier. Man måste ha en organisation som förstår hur man kan dra nytta av alla olika digitala delar för att nå de utsatta affärsmålen.

Dagensanalys.se - 31 okt 17 kl. 10:01

Ny rapport om det digitala samhället

Vismas rapport Det digitala samhället analyserar digitaliseringen utifrån tre teman: digitalisering och individen, dagens och framtidens digitala organisationer samt det uppkopplade samhället. Med digitaliseringen menas här övergången till allt fler digitala verktyg, som automatiserar och effektiviserar, samt hur individer, organisationer och samhället påverkas av skiftet. Rapporten bygger på en statistiskt säkerställd Sifo-undersökning som är genomförd bland 1 008 svenskar samt en undersökning som besvarats av 1 402 organisationer.

SvD - 08 okt 14 kl. 08:36

”Första digitala mordet innan året är slut”

Våra kroppar blir allt mer digitala, bland annat i form av hjärtimplantat. Nu varnar Europol för att underrättelsetjänsterna står maktlösa inför hackare som tar sig in i våra kroppar. Första digitala mordet kan ske innan året är slut..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Kosing ska konkurrera ut Trisslotten som belöningsverktyg

De senaste åren har allt fler i undersökningsbranschen uppmärksammat att svarsfrekvenserna minskat, något som även vi skrivit om. Allt fler har därför börjat ge ut incentives/belöningar till deltagarna, men det är jobbigt att administrera och är svårt att göra vid mycket korta undersökningar. Nu kommer dock ett nytt verktyg som avser råda bot på problemet.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

MMS: Julkalendern slår rekord på onlinevideo

Uppladdningen inför julafton har börjat och årets julkalender Jakten på tidskristallen visas på SVT 1, Barnkanalen samt SVT Play. Årets premiär av julkalendern sågs av 2,7 miljoner personer, vilka hade sett på någon av tv-sändningarna 1 december. Detta är 85 000 färre tittare jämfört med förra årets premiär av julkalendern Selmas saga.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Snapchat låter användarna få skapa egna filter

Igår meddelande Snapchat att de öppnar upp sin AR-plattform för alla. Det innebär att du kan skapa dina egna AR-filter för Snapchat, dock är vissa funktioner fortfarande förbehållna företagen. I syfte att öka engagemanget bland användarna och skapa fler filter som de kan interagera med öppnar Snapchat nu upp sin AR-plattform för alla att leka med.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Branschönskningar till tomten är helt bortkastade för han lyssnar inte

En av Resumes bloggare, Daniel Collin, har lämnat sina branschönskningar till tomten. Helt vettiga tankar men problemet är att han inte vill lyssna, för då måste han släppa biran och börja jobba. Tweet, tweet och tweet … oj, vad jag tycker till om händelser i branschen utan någon effekt.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Nytt verktyg identifierar subliminala ansiktsuttryck

Företaget Human, som utvecklar teknik för att tolka undermedvetna känslomässiga egenskaper och förutspår mänskligt beteende, har lanserat ett verktyg som kan läsa konsumenternas subliminala ansiktsuttryck och reaktioner på produkter och kampanjer i realtid. Med termen subliminal perception avses fenomenet att en individs tankar, beteenden eller känslor påverkas av stimuli som inte uppfattas på en medveten nivå. Den omedvetna registreringen av stimuli kallas för subliminal perception.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Social Media Coordinator till Outnorth AB

Är du en vass digital kommunikatör som har ett intresse för outdoor och utomhusträning? Då kan det här vara en tjänst för dig! Outnorth AB stärker upp sitt team och söker efter en Social Media Coordinator.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Så tycker användarna om reklamblockerare

Företaget Statista genomförde nyligen en stor undersökning i USA för att ta reda på vad internetanvändarnas inställning till reklam och reklamblockerare är. Resultaten är delvis väntade, och delvis förvånande. Statista fick omkring 1000 svar på sin undersökning om hur användare uppfattar reklam och reklamblockerare.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Mailchimp automatiserar välkomstmail

Den enormt populära mailutskicksmotorn Mailchimp satsar allt mer på automatisering. Senaste funktionen som rullas ut tar hand om välkomstmail till nya prenumeranter av exempelvis e-postbaserade nyhetsbrev. ”MailChimp’s automations are like a second brain for your business.

Dagensanalys.se - Igår: 09:19

Apple lanserar analystjänst för poddar

Nu är Apples analystjänst för alla poddägare igång som listar sina poddar hos Apple. Tjänsten är fortfarande i beta, men fungerar som ska, enligt Apple. Du kan spåra unika enheter och se statistik för playback.

Dagensanalys.se - Igår: 08:31

Slut på könsstereotyp reklam i England

Tidigare i år gjorde Advertising Standards Authority (ASA) en genomgång som visade att könsstereotyp reklam begränsar möjligheter och önskemål hos såväl barn och unga som hos vuxna. Därför lanseras nu en ny regel som förbjuder reklam som baseras på skadliga könsstereotyper. Det är organisationen Committees of Advertising Practicies (CAP) som tagit fram förslaget till den nya regeln som kommer att införas i deras UK Advertising Code under 2018.



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.