Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 20 October, 23:12

Dagensanalys.se - 07 nov 17 kl. 12:08

Sälj- och marknadsorganisationer måste bli mer digitala



Nu i slutet av året ökar alla försäljnings- och marknadsorganisationer trycket på prospekts och kunder med kalla och ljumna telefonsamtal för att få ihop årsbudgeten, hur många agerar på data i sitt säljarbete. Otroligt få säljorganisationer arbetar digitalt och tar sina beslut på data och analys, eller för en hel säljprocess helt digitalt med kunder som arbetar digitalt. Man har en övertro på att telefonen är det hetaste verktyget när man måste börja digitalt innan man börjar ringa och springa. Om man börjar digitalt kommer man få bättre träff och kunna vara mer relevant i sin kommunikation. Så här bör en säljprocess se ut i en digital värld. 1.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Går, Att, LinkedIn

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Säljoch , marknadsorganisationermåste bli , mer, digitala
Västerbottens Folkblad - 15 nov 16 kl. 20:00

[PLUS] Politikerna ska bli mer digitala

Sorseles politiker ska bli mer digitala i sitt arbete. Det föreslår kommunstyrelsen..

BT - 05 mar 18 kl. 22:31

Här blir Borås lärare mer digitala

Programmering är så mycket mer än bara ettor och nollor. I två dagar sitter Borås kommuns lärare på skolbänken och några av dem har valt att bättra på sin digitala kompetens. ”Vi har redan börjat jobba med enklare programmering”, säger särvuxläraren Gunilla Florin..

Dalarnas tidningar - 25 nov 13 kl. 06:05

Nu blir skolorna mer digitala

Skrivna texter som kan höras, digitaliserade böcker och filmer. Det är några av de digitala hjälpmedel som skolan nu kan använda. Lärarna är både positiva och negativa till nyheterna..

NT - 05 jun 18 kl. 19:00

Så ska Hagebyborna bli mer digitala

Norrköpings kommun vill satsa på ett projekt i Hageby som ska öka de digitala kunskaperna för alla som bor i stadsdelen..

Västerbottens Folkblad - 16 okt 18 kl. 19:00

[PLUS] Målet: Göra kommunerna mer digitala

En gemensam plattform med digitala tjänster och ökad kompetens hos cheferna. Det är två faktorer....

YLE - 30 sep 18 kl. 15:02

Nationalparkerna allt mer pop - och allt mer digitala

Nationalparken Noux kallas Helsingforsbornas naturnöjespark. Noux är ett exempel på en nationalpark där besökarna blivit betydligt fler. Här har de ökat med det dubbla efter att de styrs mer till att vara inomhus, till en digital version av den finländska naturen..

Corren - 04 apr 12 kl. 16:37

Förtroendevalda blir mer digitala

Linköpings kommun ska bli mer papperslös. Häromdagen tog kommunstyrelsen beslutet att ledamöter i nämnder och styrelser nu kan välja mellan en laptop eller en läsplatta..

Sydöstran - 28 jan 16 kl. 17:44

"Vi på Coop måste bli mer digitala"

För åtta år ritade han om kartan för dagligvaruhandeln. Och efter flytten från stadskärnan har Coop Karlshamns vd uppmärksammats för sitt miljöarbete. Nu vill Conny Berg göra handeln mer digital..

DalaDemokraten - 26 sep 17 kl. 06:00

Var tredje småföretagare i Dalarna tror inte att de blir mer digitala

33 procent av småföretagarna i Dalarna uppger att deras bolag troligen inte kommer att bli mer digitalt inom någon administrativ under 2018. Det visar Vismas Affärsbarometer, som bygger på en undersökning bland 815 små och medelstora företag i hela landet..

YA - 19 jul 18 kl. 00:01

Äldre ska bli mer digitala

Har du fyllt 65 kan du vänta dig en inbjudan snart till en kurs i digital kompetens. Inbjudan kommer från kommunen som vill lära äldre Skurupsbor att surfa mer..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - Igår: 03:50

Nu kan du titta och samtidigt fortsätta scrolla på Youtube

Det tog sin tid men nu är äntligen funktionen här som gör det lättare för oss som vill titta och ändå fortsätta scrolla på Youtube – multitasking. Var är nästa klipp? Samtidigt som du kollar på det första.

Dagensanalys.se - Igår: 03:44

Youtube sänker priset för TV-reklam

Youtube vill visa att TV-reklam inte behöver kosta skjortan genom att själva lansera just reklam i TV-rutan. Idén är inte ny utan har diskuterats av Youtube flera gånger. Men nu har alltså Google, som ju äger Youtube, stridit till verket och lanserat möjligheten för annonsörer att kunna nå tittare endast i TV-rutan.

Dagensanalys.se - Igår: 03:34

Här är alla vinnare av Sveriges Bästa Marknadschef 2018

Nu är alla vinnare korade. Här är listan över Sveriges Bästa Marknadschef 2018. APOTEK: Sofia Modig, Apotea
FÖRSÄKRINGAR Emma Brandt Johansson, Trygg Hansa
BANK: Fanny Wallér, Länsförsäkringar
HEMELEKTRONIK: Johan Järnliden, Elgiganten
KLÄDER: Patrik Nygren-Bonnier, Åhléns
LIVSSTIL: Patrik Grabenbauer, Willy
SNABBMAT: Tobias Karlsson, Max
BILAR: Tom Hedström, Audi
OPTIKER: Michel Grimborg, Synsam
RESEARRANGÖR: Anna Laestadius, TUI
DRIVMEDEL: Johan Backman, Circle K
TELEKOM: Linda Wetterborg, Telenor
BYGGVARUHUS: Johan Saxne, Bauhaus
ONLINESPEL: Jörgen Sparredal, Bet 365
SPORTHANDEL: Linda Beigler, XXL Den som tog hem guldet var Michael Grimborg från Synsam som är utsedd till Sveriges bä

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:44

Ny våg av produkter ser till att hela familjen blir reklamfri

En fjärdedel av alla svenskar använder en reklamblockerare. Nu ska fler företag sko sig på att allt fler svenskar väljer att blockera reklamen. Ett av dessa är AdGuard Home som ser till att hela familjen blir reklamfri, hela tiden.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:17

”Alla sa att vi inte borde göra det – men vi gjorde det ändå” PostNord diskuterar teknisk utveckling

PostNord vill vara det mest framträdande logistikföretaget inom teknisk utveckling. De blandar stabilitet med det lite lätt rebelliska. ”Vi började med konsumenttelefoner och alla sa att vi inte borde göra det – men vi gjorde det ändå!

Dagensanalys.se - I förrgår: 13:47

Zound Industries väljer MediaCom

Zound väljer att inleda ett samarbete med MediaCom i Stockholm som sträcker sig från lokala marknadsstrategier på flera marknader till medieplanering & köp. -Zound har gett oss förtroendet att bli deras nya partner och vi kan inte vara stoltare! De är ett superspännande och framgångsrikt företag med stora planer för framtiden.

Dagensanalys.se - I förrgår: 13:54

IoT når brytpunkten

Det är 2018 och flera av oss har redan omfamnat idén om att prata till en smart högtalare i våra hem. Alexa från Amazon eller Google Assistant hjälper oss med vardagliga saker som att skapa inköpslistor, tända lampan i hallen och mer. IT-utvecklingen hjälper oss framåt och får oss att omfamna helt nya beteenden, som när vi började använda robotdammsugare för att automatisera städningen av våra hem.

Dagensanalys.se - I förrgår: 11:42

Passa på att besöka AWS Pop-up loft i Stockholm

I måndags slogs dörrarna upp till Amazon Web Services (AWS) pop-up loft för startups och teknikföretag. Jag fick chansen att sitta ner med Eric Morales, Senior Manager Startup and VC business på AWS för att prata om vad de gör och vad syftet med loftet är. Att göra pop-up loft på detta sätt är något som AWS gjort länge och man har även två permanenta loft, ett i San Francisco och ett i New York.

Dagensanalys.se - I förrgår: 05:15

Facebook visste om att deras siffror var uppblåsta

Facebook kände till långt innan det uppdagades att deras statistik för videovisningar var fel, avslöjar dokument som lämnats in till rätten. Det är tidningen TheVerge som skriver att Facebook fortsatte leverera felaktig statistik, om antalet videovisningar, till annonsörer ett helt år efter att det först togs upp. Statistiken fick annonsörer att tro att användare på Facebook spenderade mer tid på att titta på video hos Facebook än någon annan plattform.

Dagensanalys.se - 17 okt 18 kl. 18:39

WARC har studerat den perfekta mediemixen

Globala marknadsföringsförbundet WARC har studerat den perfekta mediemixen och kommit fram till att desto större budget desto mer tv. I sin databas har WARC 840 olike case studies, mellan åren 2009 och 2017, som de studerat för att ta reda på hur mycket som allokeras till vad. Några intressanta fakta är: Framgångsrika varumärken spenderar i snitt 69 procent av sin budget på en kombination av tv och digitalt.



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.