Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 21 March, 10:21

Dagensanalys.se - 07 nov 17 kl. 12:08

Sälj- och marknadsorganisationer måste bli mer digitalaNu i slutet av året ökar alla försäljnings- och marknadsorganisationer trycket på prospekts och kunder med kalla och ljumna telefonsamtal för att få ihop årsbudgeten, hur många agerar på data i sitt säljarbete. Otroligt få säljorganisationer arbetar digitalt och tar sina beslut på data och analys, eller för en hel säljprocess helt digitalt med kunder som arbetar digitalt. Man har en övertro på att telefonen är det hetaste verktyget när man måste börja digitalt innan man börjar ringa och springa. Om man börjar digitalt kommer man få bättre träff och kunna vara mer relevant i sin kommunikation. Så här bör en säljprocess se ut i en digital värld. 1.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Går, Att, LinkedIn

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Säljoch , marknadsorganisationermåste bli , mer, digitala
Västerbottens Folkblad - 15 nov 16 kl. 20:00

[PLUS] Politikerna ska bli mer digitala

Sorseles politiker ska bli mer digitala i sitt arbete. Det föreslår kommunstyrelsen..

BT - 05 mar 18 kl. 22:31

Här blir Borås lärare mer digitala

Programmering är så mycket mer än bara ettor och nollor. I två dagar sitter Borås kommuns lärare på skolbänken och några av dem har valt att bättra på sin digitala kompetens. ”Vi har redan börjat jobba med enklare programmering”, säger särvuxläraren Gunilla Florin..

Dalarnas tidningar - 25 nov 13 kl. 06:05

Nu blir skolorna mer digitala

Skrivna texter som kan höras, digitaliserade böcker och filmer. Det är några av de digitala hjälpmedel som skolan nu kan använda. Lärarna är både positiva och negativa till nyheterna..

Corren - 04 apr 12 kl. 16:37

Förtroendevalda blir mer digitala

Linköpings kommun ska bli mer papperslös. Häromdagen tog kommunstyrelsen beslutet att ledamöter i nämnder och styrelser nu kan välja mellan en laptop eller en läsplatta..

Sydöstran - 28 jan 16 kl. 17:44

"Vi på Coop måste bli mer digitala"

För åtta år ritade han om kartan för dagligvaruhandeln. Och efter flytten från stadskärnan har Coop Karlshamns vd uppmärksammats för sitt miljöarbete. Nu vill Conny Berg göra handeln mer digital..

DalaDemokraten - 26 sep 17 kl. 06:00

Var tredje småföretagare i Dalarna tror inte att de blir mer digitala

33 procent av småföretagarna i Dalarna uppger att deras bolag troligen inte kommer att bli mer digitalt inom någon administrativ under 2018. Det visar Vismas Affärsbarometer, som bygger på en undersökning bland 815 små och medelstora företag i hela landet..

Dagensanalys.se - 08 nov 17 kl. 10:31

Varför händer inte den digitala transformationen snabbare?

På dagensanalys skriver vi ofta om digital transformation och hur viktigt det är. Men trots det kämpar många företag fortfarande med att bli mer digitala, implementera AI, riva silos på företaget och helt enkelt kunna dra nytta av alla de tekniska utvecklingar som sker runt omkring oss. Under en paneldebatt mellan Henrik Ehrnrooth, VD på Kone, Miles Everson, Global Advisory Leader på PwC och Keith Block, COO på Salesforce, diskuterades just den digitala transformationen och varför det är så svårt.

Dagensanalys.se - 08 feb 17 kl. 13:01

Lista: Sveriges hetaste digitala analytiker 2017

Att tampas med analys i vår allt mer digitala värld är inte lätt. Främst för att det händer så mycket hela tiden och för att analytikerna måste driva processen utan facit. Därför har vi listat hjältar och hjältinnor som med passion, kunskap och hårt arbete för digital analys framåt i Sverige.

Dagensanalys.se - 30 aug 17 kl. 10:08

SEO är grunden till er digitala framgång

Alla pratar om digitala strategier och att man måste bli mer ”digitala”. Det handlar inte om strategier. Man måste ha en organisation som förstår hur man kan dra nytta av alla olika digitala delar för att nå de utsatta affärsmålen.

Dagensanalys.se - 31 okt 17 kl. 10:01

Ny rapport om det digitala samhället

Vismas rapport Det digitala samhället analyserar digitaliseringen utifrån tre teman: digitalisering och individen, dagens och framtidens digitala organisationer samt det uppkopplade samhället. Med digitaliseringen menas här övergången till allt fler digitala verktyg, som automatiserar och effektiviserar, samt hur individer, organisationer och samhället påverkas av skiftet. Rapporten bygger på en statistiskt säkerställd Sifo-undersökning som är genomförd bland 1 008 svenskar samt en undersökning som besvarats av 1 402 organisationer.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 30 minuter sedan

Nu kan ytterligare 8 länder skapa organiska inlägg på Instagram kopplade direkt till e-handel

Förra året lanserade Instagram organiska inlägg kopplade till e-handel i USA, vilket gav företag möjlighet att lägga till e-handelslänkar direkt i sina organiska Instagram inlägg. Instagram har nu utökat tjänsten till åtta länder: Storbritannien, Frankrike, Italien, Tyskland, Australien, Brasilien, Kanada och Spanien. ”Nu kan alla som är på Instgram enkelt hitta mer information om de inlägg som man var intresserad av och direkt köpa det som man gillade om man vill i Storbritannien, Frankrike, Italien, Tyskland, Australien, Brasilien, Kanada och Spanien, Alla e-handlare i Sverige och Norden väntar på sin tur så att de kan lägga till en köpfunktion direkt i sina inlägg”.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Nu kan du mäta effekten av dina videoannonser på Facebook och Instagram med Meetrics

Nu kan du få tredjepartsmätningar för video från världens ledande mobila annonsplattformar, Facebook och Instagram med Meetrics. Så att du får mer tillförlitlig statistik för annonsmätningarna. Meetrics har integrerat en ny funktion i sin Ad Verification-lösning som gör det möjligt för annonsörer att mäta videovisningar på Facebook och Instagram.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Googles nya satsning ska stärka journalistiken

Google meddelade igår att de kommer att satsa 2,45 miljarder kronor för att få bort falska nyheter. Satsningen kallas för Google News Initiative och kommer att pågå under tre år. Enligt Google är målet med News Initiative att stärka kvaliteten på journalistiken och se till att missvisande och felaktig information trycks tillbaka.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Poddindex väcker debatt om vikten av räckvidd och korrekta siffror

Poddindex väckte en stark debatt när de lanserade den nya räckviddsvalutan för svenska poddar. Det var rubriker som ”Så många lyssnare har poddstjärnorna, egentligen” och ”Nu får vi veta – så länge och mycket lyssnar vi på poddar” samt många andra intressanta utspel. Det har varit många frågor om varför räckvidd är viktig och hur man kan mäta den för poddar.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Tio filmer som vi inte vågar titta klart på

Netflix har sammanställt en lista över de läskigaste filmerna som tittare inte vågar se klart. Listan inkluderar filmer som tittar sett minst 70 procent av innan de beslutade sig för att stänga av filmen. På så sätt kunde de filtrera bort personer som stängde av för att de tyckte att filmen var dålig.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Ebba Bonde ny visuell chef på SvD

I tider när den visuella journalistiken allt mer är en mix av fotografier, video, text och grafik behövs en samlande kraft som kan sätta ihop alla delar med ett tydligt grafiskt formspråk – en visuell chef. Det uppdraget på SvD får nu Ebba Bonde, i dag AD på SvD. – Hon har visat sig vara en utomordentligt kompetent och skicklig person och som jag är övertygad om är helt rätt kraft att leda detta spännande arbete tillsammans med Joakim Ståhl, som blir biträdande visuell chef, och övriga medarbetare på bildredaktionen, säger SvD:s publisher Fredric Karén och fortsätter: – SvD behöver ta nästa visuella och journalistiska steg.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Youtube testar bild i bild – nytt annonsformat?

Just nu testar Youtube bild i bild som ska låta dig kolla på ett klipp och i samma fönster kunna dra igång ett nytt klipp. Men bakom ambitionerna döljer sig nog ett nytt annonsformat. Det nya annonsformat lär fungera på samma sätt.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

6 steg för att avsluta ditt Facebook-konto och leva ett liv utan sociala medier

Erkänn att du har tänkt på hur det vore att avsluta ditt Facebook-konto, i synnerhet nu när uppgifterna om Cambridge Analytica slagit ner som en bomb i den sociala medievärlden. Tänk dig att slippa störas av notifieringar, slippa oroa dig för att någon skapar en personlighetsprofil av din data, eller slippa att bara slött titta igenom flödet för att ”kolla vad som händer”. Här följer sex steg för hur du lever ett liv utan sociala medier, för du vill ju fortfarande hålla kontakten med dina vänner och familj.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Google och Facebook tappar annonsintäkter till Amazon och Snapchat

Enligt en ny rapport från analysföretaget eMarketer kommer Facebook och Google i år att tappa två procentenheter av den amerikanska annonsmarknaden. De som snor åt sig stora delar är istället Amazon och Snapchat, som båda visserligen växer från en mycket låg nivå, men visar på stark tillväxt. Tillsammans behärskar Facebook och Google nästan 60 % av den amerikanska annonsmarknaden, men under 2018 beräknas greppet minska till 56,5 %.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Facebook lanserar smarta annonslösningar för e-handel och butiker

Store Sales Optimization, Tabs for Canvas och Dynamic Ads – annonser som är utformade för att hjälpa sälja mer online och i butiker. Facebook har lanserat tre nya tjänster både för online och offline anpassat till detaljhandeln. De är produktutvecklingar eller en förlängning av befintliga lösningar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.