Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 18 December, 02:26

Dagensanalys.se - 07 nov 17 kl. 12:01

Håller Facebook på och utvecklar #breakingnews och en Swish-konkurrent?Facebook utvecklar ständigt nya funktioner och tjänster till sina plattform. Senast ut från deras labb, enligt rykten på Twitter, är hashtaggen #breakingnews och en Swish-konkurrent. Swish-konkurrenten, som ännu inte har något namn, ska möjliggöra att du kan skicka pengar mellan vänner, sidor och företag på Facebook. Om Facebook får som dom vill kommer du att klippa dina kreditkort inom några år. För vem behöver dem när du kan sköta om all din ekonomi på Facebook.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Facebook, Swish, Twitter, P2P Payments, Messenger, UK, Twa1blcj53, Navarra

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Håller, Facebookpå och , utvecklar, #breakingnewsoch en , Swish-konkurrent
IDG - 19 maj 14 kl. 07:38

"Facebook utvecklar hemlig app för videochatt"

Enligt en ny rapport håller Facebook på att utveckla sin egen videochatt efter det misslyckade uppköpet av Snapchat..

Sydsvenskan - 22 nov 11 kl. 20:13

Facebook utvecklar ny mobiltelefon

Det handlar om en androidbaserad smartphone som går under arbetsnamnet Buffy.
Det uppger en undersajt till Wall Street Journal ? All Things Digital.

IDG - 10 maj 13 kl. 07:42

Facebook utvecklar öppen källkod-switch

Nätverksingenjörer på Facebook arbetar med att ta fram en design för en öppen källkod-switch..

Resume - 12 aug 15 kl. 08:34

Facebook utvecklar Twitterliknande app

Facebook tar fram en app som liknar Twitters, Petra Marklund slutar på Allsång på Skansen och Danny Saucedo blir skådis. Det är några av nyheterna i onsdagens Morgonsvep..

BT - 16 sep 15 kl. 09:05

Facebook utvecklar "ogilla"-knapp

Önskemålet från användarna har funnits länge. Nu avslöjar Facebook att det jobbas på en ogilla-knapp..

SR - 23 nov 16 kl. 13:50

Uppgifter: Facebook utvecklar censurverktyg till Kina

För att få komma in på den kinesiska marknaden arbetar Facebook på en metod som kan ge myndigheterna möjlighet att censurera innehållet, enligt källor till New York Times..

IDG - 22 apr 14 kl. 18:54

Så håller Facebook koll på var dina vänner är


Facebook rullar ut en ny funktion som visar var dina vänner befinner sig..

Mobil - 19 maj 17 kl. 09:17

EU bötfäller Facebook på över en miljard

Facebook måste betala böter på motsvarande drygt 1 miljard kronor. Detta då man enligt EU-kommissionen kommit med vilseledande information i samband med köpet av Whatsapp..

BT - 02 feb 12 kl. 13:31

Facebook måste hitta nya intäkter

Börsvärdet kan hamna på cirka 670 miljarder kronor - 27 gånger mer än intäkterna i fjol. För att leva upp till den skyhöga värderingen måste Facebook hitta nya sätt att tjäna pengar, anser analytiker. ?

Kristianstadsbladet - 02 feb 12 kl. 19:32

Facebook måste hitta nya intäkter

Börsvärdet kan hamna på cirka 670 miljarder kronor - 27 gånger mer än intäkterna i fjol.
För att leva upp till den skyhöga värderingen måste Facebook hitta nya sätt att tjäna pengar, anser analytiker. ?

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - Igår: 20:47

Intresseanmälan: Ny onlineutbildning inom digital marknadsföring

I början av nästa år släpper Dagensanalys.se en onlinekurs i digital marknadsföring tillsammans med experten Simon Myringer. I kursen får du lära dig och direkt implementera förbättringar på ditt företags digitala marknadsföring.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Facebook går nu ut med en varning till alla passiva användare

Nu varnar även Facebook för att passivt använda tjänsten. Det är så att du kan börja må dåligt om du inte själv är aktiv med inlägg. Bakom påståendet finner vi forskning.

Dagensanalys.se - I förrgår: 13:45

Kosing ska konkurrera ut Trisslotten som belöningsverktyg

De senaste åren har allt fler i undersökningsbranschen uppmärksammat att svarsfrekvenserna minskat, något som även vi skrivit om. Allt fler har därför börjat ge ut incentives/belöningar till deltagarna, men det är jobbigt att administrera och är svårt att göra vid mycket korta undersökningar. Nu kommer dock ett nytt verktyg som avser råda bot på problemet.

Dagensanalys.se - I förrgår: 12:40

MMS: Julkalendern slår rekord på onlinevideo

Uppladdningen inför julafton har börjat och årets julkalender Jakten på tidskristallen visas på SVT 1, Barnkanalen samt SVT Play. Årets premiär av julkalendern sågs av 2,7 miljoner personer, vilka hade sett på någon av tv-sändningarna 1 december. Detta är 85 000 färre tittare jämfört med förra årets premiär av julkalendern Selmas saga.

Dagensanalys.se - I förrgår: 11:31

Snapchat låter användarna få skapa egna filter

Igår meddelande Snapchat att de öppnar upp sin AR-plattform för alla. Det innebär att du kan skapa dina egna AR-filter för Snapchat, dock är vissa funktioner fortfarande förbehållna företagen. I syfte att öka engagemanget bland användarna och skapa fler filter som de kan interagera med öppnar Snapchat nu upp sin AR-plattform för alla att leka med.

Dagensanalys.se - I förrgår: 11:35

Branschönskningar till tomten är helt bortkastade för han lyssnar inte

En av Resumes bloggare, Daniel Collin, har lämnat sina branschönskningar till tomten. Helt vettiga tankar men problemet är att han inte vill lyssna, för då måste han släppa biran och börja jobba. Tweet, tweet och tweet … oj, vad jag tycker till om händelser i branschen utan någon effekt.

Dagensanalys.se - I förrgår: 11:01

Nytt verktyg identifierar subliminala ansiktsuttryck

Företaget Human, som utvecklar teknik för att tolka undermedvetna känslomässiga egenskaper och förutspår mänskligt beteende, har lanserat ett verktyg som kan läsa konsumenternas subliminala ansiktsuttryck och reaktioner på produkter och kampanjer i realtid. Med termen subliminal perception avses fenomenet att en individs tankar, beteenden eller känslor påverkas av stimuli som inte uppfattas på en medveten nivå. Den omedvetna registreringen av stimuli kallas för subliminal perception.

Dagensanalys.se - I förrgår: 10:14

Social Media Coordinator till Outnorth AB

Är du en vass digital kommunikatör som har ett intresse för outdoor och utomhusträning? Då kan det här vara en tjänst för dig! Outnorth AB stärker upp sitt team och söker efter en Social Media Coordinator.

Dagensanalys.se - I förrgår: 10:21

Så tycker användarna om reklamblockerare

Företaget Statista genomförde nyligen en stor undersökning i USA för att ta reda på vad internetanvändarnas inställning till reklam och reklamblockerare är. Resultaten är delvis väntade, och delvis förvånande. Statista fick omkring 1000 svar på sin undersökning om hur användare uppfattar reklam och reklamblockerare.

Dagensanalys.se - I förrgår: 10:01

Mailchimp automatiserar välkomstmail

Den enormt populära mailutskicksmotorn Mailchimp satsar allt mer på automatisering. Senaste funktionen som rullas ut tar hand om välkomstmail till nya prenumeranter av exempelvis e-postbaserade nyhetsbrev. ”MailChimp’s automations are like a second brain for your business.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.