Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 20 March, 06:42

Dagensanalys.se - 07 nov 17 kl. 12:01

Håller Facebook på och utvecklar #breakingnews och en Swish-konkurrent?Facebook utvecklar ständigt nya funktioner och tjänster till sina plattform. Senast ut från deras labb, enligt rykten på Twitter, är hashtaggen #breakingnews och en Swish-konkurrent. Swish-konkurrenten, som ännu inte har något namn, ska möjliggöra att du kan skicka pengar mellan vänner, sidor och företag på Facebook. Om Facebook får som dom vill kommer du att klippa dina kreditkort inom några år. För vem behöver dem när du kan sköta om all din ekonomi på Facebook.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Facebook, Swish, Twitter, P2P Payments, Messenger, UK, Twa1blcj53, Navarra

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Håller, Facebookpå och , utvecklar, #breakingnewsoch en , Swish-konkurrent
IDG - 19 maj 14 kl. 07:38

"Facebook utvecklar hemlig app för videochatt"

Enligt en ny rapport håller Facebook på att utveckla sin egen videochatt efter det misslyckade uppköpet av Snapchat..

Sydsvenskan - 22 nov 11 kl. 20:13

Facebook utvecklar ny mobiltelefon

Det handlar om en androidbaserad smartphone som går under arbetsnamnet Buffy.
Det uppger en undersajt till Wall Street Journal ? All Things Digital.

IDG - 10 maj 13 kl. 07:42

Facebook utvecklar öppen källkod-switch

Nätverksingenjörer på Facebook arbetar med att ta fram en design för en öppen källkod-switch..

Resume - 12 aug 15 kl. 08:34

Facebook utvecklar Twitterliknande app

Facebook tar fram en app som liknar Twitters, Petra Marklund slutar på Allsång på Skansen och Danny Saucedo blir skådis. Det är några av nyheterna i onsdagens Morgonsvep..

BT - 16 sep 15 kl. 09:05

Facebook utvecklar "ogilla"-knapp

Önskemålet från användarna har funnits länge. Nu avslöjar Facebook att det jobbas på en ogilla-knapp..

SR - 23 nov 16 kl. 13:50

Uppgifter: Facebook utvecklar censurverktyg till Kina

För att få komma in på den kinesiska marknaden arbetar Facebook på en metod som kan ge myndigheterna möjlighet att censurera innehållet, enligt källor till New York Times..

IDG - 22 apr 14 kl. 18:54

Så håller Facebook koll på var dina vänner är


Facebook rullar ut en ny funktion som visar var dina vänner befinner sig..

Mobil - 19 maj 17 kl. 09:17

EU bötfäller Facebook på över en miljard

Facebook måste betala böter på motsvarande drygt 1 miljard kronor. Detta då man enligt EU-kommissionen kommit med vilseledande information i samband med köpet av Whatsapp..

BT - 02 feb 12 kl. 13:31

Facebook måste hitta nya intäkter

Börsvärdet kan hamna på cirka 670 miljarder kronor - 27 gånger mer än intäkterna i fjol. För att leva upp till den skyhöga värderingen måste Facebook hitta nya sätt att tjäna pengar, anser analytiker. ?

Kristianstadsbladet - 02 feb 12 kl. 19:32

Facebook måste hitta nya intäkter

Börsvärdet kan hamna på cirka 670 miljarder kronor - 27 gånger mer än intäkterna i fjol.
För att leva upp till den skyhöga värderingen måste Facebook hitta nya sätt att tjäna pengar, anser analytiker. ?

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Resan mot ett digitalt hem – Skydda ditt hem mot oönskade intrång

När vi startade den här serien var Stöldskyddsföreningen (SSF) snabba med att höra av sig. De jobbar för att hjälpa människor att skydda sig mot oönskade intrång, vilket i dagens värld även gäller digitala sådana. Jag träffade därför Michael Sanda, IT-ansvarig på Stöldskyddsföreningen som dessutom byggt sitt eget smarta hem.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

L’Oréal bygger på sin digitala verksamhet genom köp av ModiFace

Skönhetsföretaget L’Oréal har tagit ytterligare ett kliv mot att ha en mer digital närvaro. Genom köpet av AR och AI företaget ModiFace vill L’Oréal bygga på sina erbjudanden till kunderna med innovativa skönhetsupplevelser. För bara några månader sedan lanserade L’Oréal världens första smarta hårborste som lovar att veta mer om ditt hår än vad din frisör gör.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Cambridge Analytica stängs av från Facebook för olaga användande av persondata

Den senaste tiden har allt fler blivit medvetna om analysfirman Cambridge Analyticas system för att skörda information från över 50 miljoner Facebookanvändare i syfte att hjälpa Donald Trump bli president. Nu stängs visserligen företaget av från Facebook, men du kan fortfarande behöva skydda dig från andra som vill komma åt dina uppgifter. Genom att locka med roliga personlighetstester fick Cambridge Analytica tillgång till miljontals människors uppgifter på Facebook.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Ulrika Ek är ny vd för Nyheter24-Gruppen

Ulrika Ek har utsetts till ny vd för mediehuset Nyheter24-Gruppen. Ulrika Ek har tidigare verkat som vice vd i gruppen, och tar nu över vd-posten, efter avgående vd Daniel Weilar. – Jag är stolt och glad över att Ulrika nu tar över ledarskapet för bolaget.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Så här lyckas Elgiganten med sin kundklubb

Elgigantens kundklubb har passerat drömgränsen 1 miljoner kundmedlemmar. Nu fortsätter satsningen med nya exklusiva samarbeten och klubberbjudanden som medlemmarna själva är med och bestämmer. Här berättar Andreas Einesson om satsningen.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Programmatisk annonshandel misslyckades med att uppfylla de mål som man utlovade

Programmatisk annonsering öppnade dörren för annonsbedrägerier och stora problem med vart annonserna visas. Under de senaste fem åren har programmatisk annonshandel varit en av de hetaste trenderna inom digital annonsering. Det har skrivits mängder av artiklar om ämnet och alla lovordade det nya smarta sättet att annonsera.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Under Armour lockar med skuggboxning

Anthony Joshua, skuggboxning och Youtube ska locka konsumenterna till Under Armour. Producerad av Lucky Generals i samarbete med Dark Horse ska den här kampanjen med Anthony Joshua locka tillbaka konsumenterna och få dem att tänka – jag kan! “Using the metaphor of shadow boxing, the campaign dramatizes how even great athletes like AJ in the world must overcome their internal demons to really improve their performance and deliver when it matters,” förklarar skaparna.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Enkätverktyget Qualtrics som tog in miljarder öppnar tech-center i Polen

Amerikanska enkätverktyget Qualtrics har öppnat upp nytt kontor i Polen för att vara närmare sina europeiska kunder med tech-kunskap. Qualtrics som har sitt europeiska säljkontor på Irland vill nu bredda sig och komma närmare kunderna i Europa och bistå dem även med tekniska frågor. Därför öppna man nu upp ett tech-center i Polen.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Isabella Löwengrip gör realityserie tillsammans med Perfect day media

Serien blir en förlängning av Isabella Löwengrips Instastories och ska ge tittarna en inblick i hennes hektiska liv. Tittarna ska få se ytterligare ett lager av Isabella Löwengrip. Hon kommer att dejta, driva sitt företag, resa och balansera sitt liv som tvåbarnsmamma.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Micael Dahlén börjar skriva för Aftonbladet

Dahlén är känd för att ha skrivit flera böcker om reklam och kommunikation. Han brukar även tala om sin forskning om marknadsföring och kreativitet. Dahlén är också professor i ekonomi på Handelshögskolan i Stockholm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.