Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 19 July, 12:01

Dagensanalys.se - 07 nov 17 kl. 12:01

Håller Facebook på och utvecklar #breakingnews och en Swish-konkurrent?Facebook utvecklar ständigt nya funktioner och tjänster till sina plattform. Senast ut från deras labb, enligt rykten på Twitter, är hashtaggen #breakingnews och en Swish-konkurrent. Swish-konkurrenten, som ännu inte har något namn, ska möjliggöra att du kan skicka pengar mellan vänner, sidor och företag på Facebook. Om Facebook får som dom vill kommer du att klippa dina kreditkort inom några år. För vem behöver dem när du kan sköta om all din ekonomi på Facebook.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Facebook, Swish, Twitter, P2P Payments, Messenger, UK, Twa1blcj53, Navarra

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Håller, Facebookpå och , utvecklar, #breakingnewsoch en , Swish-konkurrent
IDG - 19 maj 14 kl. 07:38

"Facebook utvecklar hemlig app för videochatt"

Enligt en ny rapport håller Facebook på att utveckla sin egen videochatt efter det misslyckade uppköpet av Snapchat..

Sydsvenskan - 22 nov 11 kl. 20:13

Facebook utvecklar ny mobiltelefon

Det handlar om en androidbaserad smartphone som går under arbetsnamnet Buffy.
Det uppger en undersajt till Wall Street Journal ? All Things Digital.

IDG - 10 maj 13 kl. 07:42

Facebook utvecklar öppen källkod-switch

Nätverksingenjörer på Facebook arbetar med att ta fram en design för en öppen källkod-switch..

Resume - 12 aug 15 kl. 08:34

Facebook utvecklar Twitterliknande app

Facebook tar fram en app som liknar Twitters, Petra Marklund slutar på Allsång på Skansen och Danny Saucedo blir skådis. Det är några av nyheterna i onsdagens Morgonsvep..

BT - 16 sep 15 kl. 09:05

Facebook utvecklar "ogilla"-knapp

Önskemålet från användarna har funnits länge. Nu avslöjar Facebook att det jobbas på en ogilla-knapp..

SR - 23 nov 16 kl. 13:50

Uppgifter: Facebook utvecklar censurverktyg till Kina

För att få komma in på den kinesiska marknaden arbetar Facebook på en metod som kan ge myndigheterna möjlighet att censurera innehållet, enligt källor till New York Times..

IDG - 22 apr 14 kl. 18:54

Så håller Facebook koll på var dina vänner är


Facebook rullar ut en ny funktion som visar var dina vänner befinner sig..

Mobil - 19 maj 17 kl. 09:17

EU bötfäller Facebook på över en miljard

Facebook måste betala böter på motsvarande drygt 1 miljard kronor. Detta då man enligt EU-kommissionen kommit med vilseledande information i samband med köpet av Whatsapp..

BT - 02 feb 12 kl. 13:31

Facebook måste hitta nya intäkter

Börsvärdet kan hamna på cirka 670 miljarder kronor - 27 gånger mer än intäkterna i fjol. För att leva upp till den skyhöga värderingen måste Facebook hitta nya sätt att tjäna pengar, anser analytiker. ?

Kristianstadsbladet - 02 feb 12 kl. 19:32

Facebook måste hitta nya intäkter

Börsvärdet kan hamna på cirka 670 miljarder kronor - 27 gånger mer än intäkterna i fjol.
För att leva upp till den skyhöga värderingen måste Facebook hitta nya sätt att tjäna pengar, anser analytiker. ?

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 45 minuter sedan

KFC lockar med kattungar i långformat

Fyra timmar med kattungar som klättrar omkring i ett rum som har en rörlig Colonel Sanders i mjukismaterial. Japp, det lockar flera hundra tusen tittare i nära 4 timmar. Kommentatorn lyckades nästan prata på oavbrutet under hela sändningen som fått över 10.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

MTG och nybildade Nent ökar

MTG har gjort sitt åttonde kvartal i rad med över 5 procent organisk försäljnings- och lönsam tillväxt, skriver koncernens vd Jørgen Madsen Lindemann i ett pressmeddelande. Försäljningstillväxten landade på 9 procent, och den digitala försäljningen ökade med 76 procent. Rörelseresultatet höjdes med 12 procent, inklusive transaktionskostnader om 32 miljoner kronor i samband med TDC-fusionen som inte ble av, samt den pågående uppdelningen av MTG.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Lifeplus använder 15 000 översättare för att förbättra sin onlinetjänst

Globala näringstillskotts- och vårdproduktsföretaget Lifeplus har valt en SDL när Lifeplus.com gjorts om helt i en större digital utrullning, bekräftar de till MKSE. Det är specifikt SDL Managed Translation for Small Medium Businesses (SMBs) och SDL Translation Management System (TMS) som köpts in.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

För att kännas mer seriösa lanserar BuzzFeed en ‘seriös’ nyhetssajt

Nyhetssajten BuzzFeed vill kännas som en mer seriös sajt för den seriösa nyhetsläsaren så de lanserar BuzzFeed News. Sajten Buzzfeednews har fått en mer klassisk design och innehållet är mindre klickbete och mer ‘allvarliga’ nyheter. Känns mer som Huffington Post än som Aftonbladet.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Salesforce köper AI- och marknadsanalysföretaget Datorama

Salesforce har i dagarna lagt vantarna på AI- och marknadsanalysföretaget Datorama från Israel. Med Datorama kan deras kunder som PepsiCo, Unilever och Pernod automatisera rapportering av marknadsdata och med det optimera kampanjer. Med Datorama ska Salesforce förbättra Marketing Cloud och sin AI.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Snapchat och Nielsens samarbete leder till nya möjligheter för annonsörer

Nielsen har öppnat upp sin databas för köp i detaljhandel till Snapchats annonsörer. Nu kan annonsörer rikta sina Snapchat-annonser baserat på vad du köpte i en butik. Om du är en sådan som alltid köper Pepsi Maxi så kan Pepsi nu få veta vem du är på Snapchat och då börja rikta annonser om just Pepsi Maxi eller andra drycker som de tror du också kan vara intresserad av.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

EU fortsätter med att ta in snabba cash från Google, Apple och Facebook

Den här gången är det Google som får rekordböter för att de utvecklat Android och sett till att världens mobiltillverkare använder systemet. EU har snabbt lärt sig att de kan få in miljarder från jättebolagen bara de skriver ut en bot. Hur enkelt som helst!

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

HubSpot lanserar Marketing Hub Starter för småföretagare

Marketing Hub samlar olika befintliga marknadsföringsverktyg i en och samma plattform. Nu har man gjort en light-version för småföretagare. ”Historiskt sett har små företags försök att hitta ekonomiska marknadsföringsmetoder ofta lett till en spretig användning av olika verktyg för att kunna bedriva e-post-marknadsföring eller placera riktade annonser.

Dagensanalys.se - Igår: 19:11

Världscyklisten Peter Sagan blir omcyklad av en äldre dam på elcykel

Den mångfaldiga världsmästaren i cykling, Peter Sagan, anses av världen vara en av de största. Nu lånar han ut sitt namn till cykeltillverkaren Specialized för att bli slagen av en äldre dam på elcykel. “We’re excited to introduce on the Tour de France this unusual product demo featuring two unlikely competitors.

Dagensanalys.se - Igår: 18:51

Netflix tappar men vad är alternativet?

Rubriker över hela världen dissar Netflix och lyfter fram tappet på börsen. Man talar om flera miljarder som bolaget förlorat i börsvärde. Men finns det ett annat konsumentvänligare alternativ?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.