DI > Ekonomi

Monday, 18 December, 02:24

DI - 07 nov 17 kl. 10:44

FI varnar för ICO:sFinansinspektionen varnar på tisdagen för riskerna kopplade till Initial Coin Offerings (ICO)..
Läs mer på DI
Läs mer om:
ICO, Initial Coin Offerings

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FI varnarför , ICO:s
Dagens PS - 08 nov 17 kl. 08:29

FI varnar för ICO:s: ”5 saker att tänka på”

Finansinspektionen går nu ut och varnar för riskerna med så kallade initial coin offerings, ICO:s. En ICO kan enklast beskrivas som en lansering av en ny token eller annan form av digital tillgång baserad på en kryptovaluta. Men då marknaden är oreglerad har vissa länder valt att helt förbjuda ICO:s och nu väljer alltså även Finansinspektionen att uppmärksamma investerare kring riskerna.

Affärsvärlden - 07 nov 17 kl. 10:48

FI varnar för risker med ICO:s

Finansinspektionen varnar på tisdagen för riskerna kopplade till Initial Coin Offerings (ICO)..

Dagens PS - 25 okt 17 kl. 11:04

”ICO största bedrägeriet någonsin”

Det hävdar dömde finansskojaren Wolf of Wall Street. Jordan Belfort, som gett upphov till filmen Wolf of Wall Street med sin självbiografi, dömdes 1998 till 22 månaders fängelse för att ha blåst investerare. Han fälldes för investeringsbedrägeri och penningtvätt.

Dagens PS - 06 sep 17 kl. 11:30

Nobelprofessor varnar: Bitcoin är en bubbla

Glansdagarna är över, menar den prisade ekonomiprofessorn som inte förstår hajpen kring kryptovalutan. Professor Robert Shiller som tilldelats Sveriges Riksbanks pris i ekonomi och som har fokus på bubblor säger i en intervju med ekonomisajten Quartz att bitcoin är det bästa exemplet på en sådan i dag. ”Jag tror att det har att göra med motivationen kring berättelsen om bitcoin.

Realtid - 07 nov 17 kl. 12:24

FI varnar för oseriösa aktörer bakom ICO:s

Finansinspektionen varnar nu investerare för risker och bedrägerier kopplade till Initial coin offerings. Det finns inget konsumentskydd och oseriösa aktörer har inget intresse av att fullfölja något projekt utan är bara ute efter allmänhetens pengar, skriver FI..

Helsingborgs Dagblad - 11 jun 11 kl. 14:51

E3: Bilder från ICO and Shadow of Colossus Collection

Såväl ICO som Shadow of Colossus är underbara spel, men jag vet inte om de här HD-versionerna imponerar så hemskt mycket? Från kommande ICO and Shadow of Colossus Collection..

Helsingborgs Dagblad - 22 jul 11 kl. 09:31

Ico och Shadow of the Colossus i HD kommer med bonusar

I september släpps de upputsade utgåvorna av Ico och Shadow of the Colossus i HD till PlayStation 3, och nu får vi veta att det även medföljer lite extra godis, åtminstone för oss som köper spelet nytt. För med nya exemplar får man nämligen med två dynamiska XMB-teman, ett från Ico och ett från SotC..

Affärsvärlden - 12 sep 17 kl. 13:30

Storbritannien varnar för kryptovalutor

 ICO:s (initial coin offerings), där kryptovalutor används i samband med att finansiera start up-projekt, har "mycket hög risk" och är spekulativa.

Affärsvärlden - 14 nov 17 kl. 15:34

Trots varningarna: Stort intresse för ICO:s i Kina

Asiatiska företag har tagit in omkring 3,2 miljarder dollar genom ICO:s (Initial Coin Offerings) hittills i år, detta trots att myndigheter i länder som Kina och Sydkorea försökt begränsa användandet av metoden..

Kristianstadsbladet - 01 mar 14 kl. 09:00

Facebookgrupp varnar varandra för trafikkontroller

Foto: Claes Nyberg
1 500 medlemmar varnar varandra för trafikkontroller i Kristianstad i en Facebookgrupp. Trafikpolischefen känner inte till den slutna gruppen.
”Laser vid Wendesgymnasiet Norra Åsum.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Danska åkeriförbundet vill ha stopp för statligt stöd till Postnord

Tålamodet för krisdrabbade Postnord Danmark tryter för det danska åkeriförbundet DTL. Nu har DTL vänt sig till EU-kommissionen för att ifrågasätta varför bolaget ska få statligt stöd från Danmark och Sverige, skriver Dagens Nyheter..

DI - 3 timmar sedan

Ny vd för Engelska Skolan

Annette Brodin Rampe har utsetts till ny vd för Internationella Engelska Skolan. Hon efterträder Fredrik Åkerman som varit tillförordnad vd och koncernchef sedan i augusti i år, enligt ett pressmeddelande sent på söndagskvällen..

DI - 4 timmar sedan

Saudisk kronprins köpte franskt slott för 2,5 miljarder

Den saudiska kronprinsen Mohammad bin Salman har avslöjats som ägare till ett franskt slott som beskrivs som världens mest exklusiva hem, skriver The New York Times..

DI - 5 timmar sedan

Han byggde mångmiljonindustri på kroppkakor

FÄRJESTADEN. Yrkesfiskaren, åkeriägaren och billackeraren Gillis Dahlström bytte spår och byggde en mångmiljonindustri med kroppkakan i centrum. Nu väntar ännu en storinvestering – med nya planer för den öländska delikatessen..

DI - 5 timmar sedan

Myndighet pekar ut hot inför svenska valet

Nästa år är det val i Sverige och det finns en oro för att främmande makter kan försöka påverka valet. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) har granskat vilka områden som kan vara mest sårbara, skriver Dagens Nyheter..

DI - 5 timmar sedan

Uppgifter: EU-kommissionen ska utreda Ikeas skatt

Nu tar EU ett reellt steg i att granska om Ikea oriktigt undvikit att betala nära en miljard euro (nästan 10 miljarder kronor) i skatt..

DI - 6 timmar sedan

Allra planerar att stämma Deloitte på miljardbelopp

Skandalbolaget Allra planerar att stämma sin tidigare revisionsbyrå Deloitte på minst 1,9 miljarder kronor. Det framgår av ett brev som Di har tagit del av..

DI - 6 timmar sedan

Brittisk diplomat mördad i Libanon

En brittisk diplomat som arbetade för Storbritanniens ambassad i Beirut har hittats mördad, bekräftar libanesisk polis. Mordet ska inte vara politiskt motiverat, enligt myndighetskälla..

DI - 7 timmar sedan

Friidrottaren hoppar på retrotrend

Efter 20 år i friidrotten återvände längdhopparen Peter Häggström Lindecrantz till sin hemstad Borås. I textilhuvudstaden har han startat sitt eget sportmärke med retrokläder..

DI - 7 timmar sedan

USA tipsade Ryssland om terrorattack

Rysslands president Vladimir Putin har ringt USA:s president Donald Trump för att tacka honom för information som gjort det möjligt att förhindra en terrorattack i Ryssland, enligt Nyhetsbyrån Interfax som refererar till källor från Kreml..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.