DI > Ekonomi

Friday, 20 July, 03:12

DI - 07 nov 17 kl. 10:44

FI varnar för ICO:sFinansinspektionen varnar på tisdagen för riskerna kopplade till Initial Coin Offerings (ICO)..
Läs mer på DI
Läs mer om:
ICO, Initial Coin Offerings

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FI varnarför , ICO:s
Dagens PS - 08 nov 17 kl. 08:29

FI varnar för ICO:s: ”5 saker att tänka på”

Finansinspektionen går nu ut och varnar för riskerna med så kallade initial coin offerings, ICO:s. En ICO kan enklast beskrivas som en lansering av en ny token eller annan form av digital tillgång baserad på en kryptovaluta. Men då marknaden är oreglerad har vissa länder valt att helt förbjuda ICO:s och nu väljer alltså även Finansinspektionen att uppmärksamma investerare kring riskerna.

Affärsvärlden - 07 nov 17 kl. 10:48

FI varnar för risker med ICO:s

Finansinspektionen varnar på tisdagen för riskerna kopplade till Initial Coin Offerings (ICO)..

Dagens PS - 25 okt 17 kl. 11:04

”ICO största bedrägeriet någonsin”

Det hävdar dömde finansskojaren Wolf of Wall Street. Jordan Belfort, som gett upphov till filmen Wolf of Wall Street med sin självbiografi, dömdes 1998 till 22 månaders fängelse för att ha blåst investerare. Han fälldes för investeringsbedrägeri och penningtvätt.

Dagens PS - 13 mar 18 kl. 15:27

Hajpade Telegram siktar på 2,6 miljarder dollar i sin ICO

Chatappen Telegram siktar på att ta in nästan 2,6 miljarder dollar, 21,4 miljarder kronor, under sin initial coin offering, ICO. Det rapporterar Bloomberg News som fått ta del av dokument. Pengarna planerar företaget att ta in under tre rundor.

Dagens PS - 08 jan 18 kl. 15:38

Rekordstor ICO på gång i succéappen Telegram

Meddelandeappen Telegram kommer att lansera en egen plattform inom blockkedjan, rapporterar Techcrunch och kallar potentialen ”enorm”. Nya Telegram Open Network eller TON uppges komma att vara en tredje generationens blockkedja, endast överträffad av de två befintliga stora kryptovalutorna bitcoin och ethereum när det kommer till kapacitet. I samband med TON planerar Telegram också att lansera en egen kryptovaluta som kan hantera betalningar i själva appen.

Dagens PS - 06 sep 17 kl. 11:30

Nobelprofessor varnar: Bitcoin är en bubbla

Glansdagarna är över, menar den prisade ekonomiprofessorn som inte förstår hajpen kring kryptovalutan. Professor Robert Shiller som tilldelats Sveriges Riksbanks pris i ekonomi och som har fokus på bubblor säger i en intervju med ekonomisajten Quartz att bitcoin är det bästa exemplet på en sådan i dag. ”Jag tror att det har att göra med motivationen kring berättelsen om bitcoin.

Realtid - 07 nov 17 kl. 12:24

FI varnar för oseriösa aktörer bakom ICO:s

Finansinspektionen varnar nu investerare för risker och bedrägerier kopplade till Initial coin offerings. Det finns inget konsumentskydd och oseriösa aktörer har inget intresse av att fullfölja något projekt utan är bara ute efter allmänhetens pengar, skriver FI..

Helsingborgs Dagblad - 11 jun 11 kl. 14:51

E3: Bilder från ICO and Shadow of Colossus Collection

Såväl ICO som Shadow of Colossus är underbara spel, men jag vet inte om de här HD-versionerna imponerar så hemskt mycket? Från kommande ICO and Shadow of Colossus Collection..

Helsingborgs Dagblad - 22 jul 11 kl. 09:31

Ico och Shadow of the Colossus i HD kommer med bonusar

I september släpps de upputsade utgåvorna av Ico och Shadow of the Colossus i HD till PlayStation 3, och nu får vi veta att det även medföljer lite extra godis, åtminstone för oss som köper spelet nytt. För med nya exemplar får man nämligen med två dynamiska XMB-teman, ett från Ico och ett från SotC..

Affärsvärlden - 12 sep 17 kl. 13:30

Storbritannien varnar för kryptovalutor

 ICO:s (initial coin offerings), där kryptovalutor används i samband med att finansiera start up-projekt, har "mycket hög risk" och är spekulativa.

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Globaliseringen blev lyftet för livsverket

Gösta Karlsson grundade Elme Spreader för 45 år sedan och ser fortfarande inget som helst skäl att släppa in riskkapitalister eller börsnotera livsverket:  ”Om vi inte har haft någon kompanjon hittills, varför skulle vi ha en nu?”..

DI - 4 timmar sedan

Ebay och Alcoa rasade på svag börs

De ledande amerikanska börserna vände ned på torsdagen då flera rapporterande bolag hamnade i fokus. Donald Trump kritiserade Federal Reserves höjningar av styrräntan i en intervju med CNBC på torsdagen. "Jag är inte glad att Fed höjer lånekostnader och potentiellt bromsar in ekonomin", sade Donald Trump under intervjun..

DI - 4 timmar sedan

Millicom levererade på förväntningarna

Teleoperatören Millicoms ebitda-resultat blev 551 miljoner dollar för det andra kvartalet 2018. Det framgår av bolagets delårsrapport. .

DI - 5 timmar sedan

Mikael Vilenius: Framgången fortsätter för Epirocs Eriksgata

Epiroc fortsatte sin Eriksgata på börsen efter avknoppningen från Atlas Copco med en stark rapport. Ingen borde ha blivit förvånad..

DI - 5 timmar sedan

Donald Trump besviken på Feds räntehöjningar

Donald Trump kritiserade Federal Reserves höjningar av styrräntan i en intervju med CNBC på torsdagen.  .

DI - 5 timmar sedan

Första cannabisintroduktionen på New York-börsen premiärrusar

På torsdagen inleds handel av Tilray, det första marijuanaföretaget som handlas på amerikanska marknaden. Teckningskursen låg på 17 dollar men efter några timmars handel handlades aktien 30 procent högre. .

DI - 6 timmar sedan

Agnetha Jönsson: Utdelning med låg risk

Kombinationen låg volatilitet och hög direktavkastning lockar.  Xact och Legg Mason har fonder för den som inte gör jobbet själv. .

DI - 6 timmar sedan

Comcast lägger ner jakten på Fox – priset för högt enligt Bloomberg

Comcast är inte längre intresserade av att förvärva underhållningsverksamheten inom Rupert Murdochs 21st Century Fox. I stället kommer Comcast nu lägga fokus på att vinna budstriden i jakten på brittiska Sky. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 6 timmar sedan

MSB: Blir värre innan det blir bättre

Räddningstjänsterna tvingas prioritera bland skogsbränderna och läget är mycket ansträngt, enligt MSB som sammanfattar läget med att "det blir värre innan det blir bättre". Just nu rasar ett 50-tal terrängbränder i landet..

DI - 7 timmar sedan

Hundratals miljoner brinner upp i skogen

Skog för 600 miljoner kronor har hittills brunnit upp. För privata skogsägare som drabbas väntar ekonomiska förluster och tid med ovisshet. ”Det finns en oro hos alla skogsägare”, säger Sven-Erik Hammar, ordförande för LRF Skog..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.