DI > Ekonomi

Thursday, 19 July, 11:54

Liknande nyheter

Taggar: Kinas, valutareserv, ökar
DI - 09 nov 15 kl. 05:45

Kinas valutareserv ökar

Kinas valutareserv uppgick i slutet av oktober till 3.525,5 miljarder dollar, upp från 3.514,1 miljarder i slutet av augusti..

DI - 07 apr 17 kl. 09:52

Kinas valutareserv ökar

Kinas valutareserv uppgick i slutet av mars till 3.009,1 miljarder dollar, upp från 3.005,1 miljarder i slutet av februari..

DI - 08 maj 17 kl. 05:36

Kinas valutareserv ökar mer än väntat

Kinas valutareserv uppgick i slutet av april till 3.029,5 miljarder dollar, upp från 3.009,1 miljarder i slutet av mars..

Helsingborgs Dagblad - 07 okt 15 kl. 08:43

Kinas valutareserv krymper

Kinas valutareserv föll med 43,3 miljarder dollar (cirka 360 miljarder kronor) i september. Stödköp för att stabilisera den kinesiska valutan, yuan, ligger bakom utvecklingen.I augusti föll Kinas valutareserv med 93,9 miljarder dollar (cirka 770 miljarder kronor), vilket är den största nedgången på en månad genom tiderna.

Sydsvenskan - 07 okt 15 kl. 08:43

Kinas valutareserv krymper

Kinas valutareserv föll med 43,3 miljarder dollar (cirka 360 miljarder kronor) i september. Stödköp för att stabilisera den kinesiska valutan, yuan, ligger bakom utvecklingen.I augusti föll Kinas valutareserv med 93,9 miljarder dollar (cirka 770 miljarder kronor), vilket är den största nedgången på en månad genom tiderna.

BT - 12 jul 11 kl. 06:24

Kinas valutareserv fortsätter växa

Kinas valutareserv hade i slutet av juni växt till 3,2 biljoner dollar, uppgav centralbanken på tisdagen. Nivån är historiskt hög och 30,3 procent högre än motsvarande tid förra året.
Kinas valutareserv har svällt under senare år underblåst av omfattande utländska investeringar, stort handelsöverskott och inflöde av kortsiktiga spekulationsinvesteringar i jakt på snabba vinster.

DI - 07 jan 16 kl. 22:20

Kinas valutareserv krymper

Kinas valutareserv minskade med 923 miljarder kronor i december. Totalt minskade landets valutareserv med omkring 4.275 miljarder kronor under 2015.

DI - 08 feb 16 kl. 06:22

Kinas valutareserv sjönk i januari

Kinas valutareserv sjönk med 100 miljarder dollar under januari och uppgick till 3.231 miljarder dollar. Det uppger Kinas centralbank PBOC enligt Dow Jones Newswires..

Sydöstran - 07 jun 16 kl. 10:50

Kinas valutareserv på femårslägsta

Kinas valutareserv föll till cirka 3 190 miljarder dollar i maj, enligt Kinas centralbank. Det är den lägsta nivån sedan december 2011 och en oväntat stor nedgång. Bakom nedgången på 28 miljarder dollar i maj ligger troligen effekter av en försvagad dollar.

Sydsvenskan - 07 jun 16 kl. 10:50

Kinas valutareserv på femårslägsta

Kinas valutareserv föll till cirka 3 190 miljarder dollar i maj, enligt Kinas centralbank. Det är den lägsta nivån sedan december 2011 och en oväntat stor nedgång..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Minskad vinst för Kone

STOCKHOLM (Direkt) Kone redovisar ett rörelseresultat på 281 miljoner euro (336) för det andra kvartalet 2018. Väntat var enligt Inquiry Financials prognossammanställning ett rörelseresultat om 305 miljoner euro..

DI - 30 minuter sedan

Finansforskaren: Så lyckas du med ditt sparande

Finansforskaren Linnéa Schmidt vet hur man lyckas med sitt sparande. Här delar hon sina bästa tips med Di:s läsare. "Utnyttja semesterdagarna under parasollet till att se över din budget", säger hon..

DI - 30 minuter sedan

Pundfall efter svag detaljhandelsstatistik

En oväntad nedgång för brittisk detaljhandel i juni, ned med 0,5 procent, drog ned det brittiska pundet till den lägsta kursen mot dollar på nästan ett år..

DI - 30 minuter sedan

Evolution Gaming-chef dumpar aktier

STOCKHOLM (Direkt) Sebastian Johannisson har den 18 juli, alltså på onsdagen, sålt 80.000 aktier i Evolution Gaming där han har titeln "Chief Commercial Officer". .

DI - 45 minuter sedan

Storytel-topp miljonsäljer aktier

Morten Strunge, storägare och styrelseledamot i Storytel, har sålt 37.640 aktier i ljudboksbolaget, för 145 kronor styck, vilket motsvarar en likvid på nära 5,5 miljoner kronor..

DI - 45 minuter sedan

Räntor och valutor: Pundet pressas nedåt

Europaräntorna handlas överlag svagt upp på torsdagen, med tyska räntor 1 punkt högre. Europabörserna är mestadels ned och oljan har fallit.  USA-räntorna steg på onsdagskvällen och har fortsatt lite högre i den europeiska handeln.

DI - 1 timme sedan

Jordens hemlis – ruvar på enorm diamantgömma

Människan har länge haft dille på diamant, i jakten på det mest exklusiva. Nu visar det sig att mineralen inte alls är särskilt sällsynt. Enligt nya forskarrön gömmer jordens inre ofattbara mängder bling..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Staten skjuter in miljarder till indiska banker

Den indiska regeringen väntas meddela en ny kapitalinjektion i indiska banker om två veckor, rapporterar Nikkei Asian Review och hänvisar till källor inom finansdepartementet. .

DI - 1 timme sedan

Biljättarna varnar: Tullar kommer kosta 730 miljarder – per år

Alliansen som bland annat består av biltillverkarna GM, Volkswagen och Toyota har uppgett att de kommer varna handelsdepartementet för konsekvenserna i USA till följd av tullar på bilar från EU. Det rapporterar Reuters..

DI - 1 timme sedan

EU laddar för tullsmocka – om Trump inför biltullar

EU kommer överväga att införa tullar på kol, läkemedel och kemiprodukter från USA om Donald Trump inför importbegränsningar på europeiska bilar.  Det skriver Reuters med hänvisning till tyska tidningen Wirtschaftswoche. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.