DI > Ekonomi

Friday, 20 July, 00:52

DI - 07 nov 17 kl. 10:36

Bättre vindar för AriseArise hade en elproduktion om 69,8 GWh under oktober månad, jämfört med månadens budget om 57,7 GWh, tack vare bättre vindar än normalt under månaden..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Arise, GWh

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bättre vindarför , Arise
DI - 09 feb 18 kl. 12:38

Arise: Svagare vindar ger lägre elproduktion

Vindkraftsbolaget Arise uppger att svagare vindar än normalt under januari månad resulterade i en elproduktion om 52,7 gigawattimmar, vilket var lägre än månadens budget om 70,1 gigawattimmar..

SvD - 03 maj 16 kl. 08:45

Svaga vindar gav minus för Arise

Arise vd Daniel Johansson konstaterar med viss besvikelse att det blev ett minusresultat före skatt under det första kvartalet: -7 miljoner kronor (17)..

DI - 08 dec 17 kl. 09:22

Medvind för Arise i november

Arise hade en elproduktion om 61,1 GWh under november månad, jämfört med månadens budget om 58,9 GWh, tack vare något bättre vindar än normalt under månaden..

DI - 09 jan 18 kl. 12:01

Arise elproduktion över budget

Arise hade en elproduktion om 71,1 GWh under december månad, jämfört med månadens budget om 63,2 GWh, tack vare något bättre vindar än normalt under månaden. Det framgår av ett pressmeddelande.  .

DI - 06 mar 18 kl. 17:39

Elproducenten Arise vindvarnar

Arise hade en elproduktion om 40,3 GWh under februari månad, jämfört med månadens budget om 56,2 GWh, på grund av svagare vindar än normalt under månaden. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 09 maj 18 kl. 10:14

Ingen medvind för Arise – lägre produktion i april

Arise meddelar att något svagare vindar än normalt under april månad resulterade i en elproduktion om 46,5 GWh, jämfört med månadens budget om 47,7 GWh. Det framgår av ett pressmeddelande. .

Affärsvärlden - 09 apr 18 kl. 14:25

Svagare vindar försämrar Arises produktion

Vindkraftsbolaget Arise hade en elproduktion om 39,3 GWh under mars månad. Det var lägre än månadens budget på 63,0 GWh på grund av svagare vindar än normalt..

Helsingborgs Dagblad - 11 feb 11 kl. 07:51

Arise vill bygga vindkraft i Jädraås

Arise Windpower har tecknat ett avtal som ger bolaget rätt att uppföra en större vindkraftspark, Jädraås Vindpark, med en total effekt på verken om cirka 200 megawatt. Arise har även träffat en principöverenskommelse med danska Vestas om leverans av verken. Byggstart kan tidigast ske i juli i år och verken beräknas kunna tas i drift under 2012, enligt ett pressmeddelande från Arise..

Sydöstran - 29 feb 16 kl. 13:17

Fortum köper av Arise

Vindkraftbolaget Arise säljer det byggklara projektet Solberg väster om Örnsköldsvik till Fortum, enligt ett pressmeddelande. Arise köpte det i sin tur 2011 och har tidigare planerat att bygga 25-30 vindkraftverk på platsen. Arise ska leverera tjänster till Fortum inom ramen för projektet.

YA - 29 feb 16 kl. 13:17

Fortum köper av Arise

Vindkraftbolaget Arise säljer det byggklara projektet Solberg väster om Örnsköldsvik till Fortum, enligt ett pressmeddelande. Arise köpte det i sin tur 2011 och har tidigare planerat att bygga 25-30 vindkraftverk på platsen. Arise ska leverera tjänster till Fortum inom ramen för projektet.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Globaliseringen blev lyftet för livsverket

Gösta Karlsson grundade Elme Spreader för 45 år sedan och ser fortfarande inget som helst skäl att släppa in riskkapitalister eller börsnotera livsverket:  ”Om vi inte har haft någon kompanjon hittills, varför skulle vi ha en nu?”..

DI - 2 timmar sedan

Ebay och Alcoa rasade på svag börs

De ledande amerikanska börserna vände ned på torsdagen då flera rapporterande bolag hamnade i fokus. Donald Trump kritiserade Federal Reserves höjningar av styrräntan i en intervju med CNBC på torsdagen. "Jag är inte glad att Fed höjer lånekostnader och potentiellt bromsar in ekonomin", sade Donald Trump under intervjun..

DI - 2 timmar sedan

Millicom levererade på förväntningarna

Teleoperatören Millicoms ebitda-resultat blev 551 miljoner dollar för det andra kvartalet 2018. Det framgår av bolagets delårsrapport. .

DI - 2 timmar sedan

Mikael Vilenius: Framgången fortsätter för Epirocs Eriksgata

Epiroc fortsatte sin Eriksgata på börsen efter avknoppningen från Atlas Copco med en stark rapport. Ingen borde ha blivit förvånad..

DI - 2 timmar sedan

Donald Trump besviken på Feds räntehöjningar

Donald Trump kritiserade Federal Reserves höjningar av styrräntan i en intervju med CNBC på torsdagen.  .

DI - 3 timmar sedan

Första cannabisintroduktionen på New York-börsen premiärrusar

På torsdagen inleds handel av Tilray, det första marijuanaföretaget som handlas på amerikanska marknaden. Teckningskursen låg på 17 dollar men efter några timmars handel handlades aktien 30 procent högre. .

DI - 3 timmar sedan

Agnetha Jönsson: Utdelning med låg risk

Kombinationen låg volatilitet och hög direktavkastning lockar.  Xact och Legg Mason har fonder för den som inte gör jobbet själv. .

DI - 4 timmar sedan

Comcast lägger ner jakten på Fox – priset för högt enligt Bloomberg

Comcast är inte längre intresserade av att förvärva underhållningsverksamheten inom Rupert Murdochs 21st Century Fox. I stället kommer Comcast nu lägga fokus på att vinna budstriden i jakten på brittiska Sky. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 4 timmar sedan

MSB: Blir värre innan det blir bättre

Räddningstjänsterna tvingas prioritera bland skogsbränderna och läget är mycket ansträngt, enligt MSB som sammanfattar läget med att "det blir värre innan det blir bättre". Just nu rasar ett 50-tal terrängbränder i landet..

DI - 4 timmar sedan

Hundratals miljoner brinner upp i skogen

Skog för 600 miljoner kronor har hittills brunnit upp. För privata skogsägare som drabbas väntar ekonomiska förluster och tid med ovisshet. ”Det finns en oro hos alla skogsägare”, säger Sven-Erik Hammar, ordförande för LRF Skog..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.